LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
εσυ εχεις καταλαβει οτι ο παναθηναικος ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο εσας και τον Αρη?
εσυ εχεις καταλαβει οτι ο παναθηναικος ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο εσας και τον Αρη?
καμια σχέση ,το ελεγκτικό συμβούλιο αποφάσισε πως είναι άσκοπο να δωθουν αυτά τα χρήματα αφού σε 5 χρόνια θα είναι έτοιμος ο...βοτανικόςΑντισυνταγματική είπαν πως είναι η επιδότηση των 7 μυρίων που πήρε ο ΠΑΟ για τα έργα στην Λεωφόρο(αν άκουσα καλά).
Αντισυνταγματική είπαν πως είναι η επιδότηση των 7 μυρίων που πήρε ο ΠΑΟ για τα έργα στην Λεωφόρο(αν άκουσα καλά).
Σωστά, λάθος κατάλαβα.καμια σχέση ,το ελεγκτικό συμβούλιο αποφάσισε πως είναι άσκοπο να δωθουν αυτά τα χρήματα αφού σε 5 χρόνια θα είναι έτοιμος ο...βοτανικός
ρε καυλιαρη τι σχέση έχει αυτό με το οτι αν δεν ηταν ο τουιτι θα είχε φουνταρει τώρα ο βαζελος;τι να ζητάνε οι οπαδοί και παπαριες.οι φιλαθλοι να ζητανε οχι ο συλλογος
Λοιπον τα πραγματα ειναι σχετικα απλα και δε λεω καποια σοφιστεια.
Με την αποφαση αυτη του Ελεγκτικου Συνεδριου, το πολιτικο, επιχειρηματικο και αθλητικο συστημα της χωρας βροντοφωναζει οτι "θα σου γκρεμισω τη Λεωφορο και θα σε στειλω στο Βοτανικο, θες δε θες".
Απο ολα λοιπον τα κονδυλια και το παρτυ που στηθηκε και συνεχιζεται σε αυτη τη χωρα, αυτο που τους πειραξε ηταν αυτο.
Ειναι ξεκαθαρο (και το λεει και η αποφαση κιολας) οτι δε θελουν να ριξουν ουτε ευρω σε κατι κατεδαφιστεο γιατι ως ετσι θεωρουν τη Λεωφορο. Δική τους και κατεδαφιστεα. (Για το ποιος μας εμπλεξε με το Βοτανικο, ολοι το ξερετε).
Καθολου αθωο λοιπον δεν ειναι το σημερινο, καθε αλλο φυσικα.
Ειναι απιστευτη η ενορχηστρωση αυτου του πραγματος, στη χωρα της ανοργανωσιας. Εδω λοιπον ολοι οι φορεις (και αρκετοι πολιτες βεβαιως) συνεργαζονται αψογα για να μεινει αστεγος ο Παναθηναικος.
γιατι φιλε μου ολες οι ομαδες που αποκτανε δικο τους γηπεδο, αυτοματως ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ.... και αυτο πολυς κοσμος δεν το θελει... σε αντιθεση με την αγαπημενη ομαδα του κρατους που τους το εκαναν δωρο μεσα σε μια νυχτακαι γιατί λες να συνεργάζονται μεθοδικά όλοι αυτοί
Το γραφω εγω για εσενα::πουτανα Μαρινακηγιατι φιλε μου ολες οι ομαδες που αποκτανε δικο τους γηπεδο, αυτοματως ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ.... και αυτο πολυς κοσμος δεν το θελει... σε αντιθεση με την αγαπημενη ομαδα του κρατους που τους το εκαναν δωρο μεσα σε μια νυχτα
ρε συ billy στους κοκνεϊς δεκαετια 90 ηταν κ ο παναγιωταρος?
στο ιντιμιντια το λεγανε τυπεΑπό το '90 που ήμουν στους Cockney's εγώ δεν τον θυμάμαι.
Πρόσφατα κάποιος φίλος από τα παλιά, μου είπε ότι ήταν στους Mad Boys αργότερα.
μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω...δεν εννοω κατι πονηρο ,παρασκηνιακο ...εννοω μεγαλωνε σαν ομαδα ,εξελισοταν ...ωραιος. αλλα σε μια προταση παρατάσεις 2 διαφορετικες έννοιες
Λοιπόν να σου ξαναπώ ότι πήγαινα γήπεδο από το 1991...ΠΑΟ-Σαμπτόρια...λίγο δύσκολο να φάω σανό...
Το μόνο που θα πω είναι ότι από πληροφορίες που δεν μπορώ να ελέγξω...ο Πολέμης έχει πιο πολλά φράγκα από Αλαφού κτλ...
Και όμως την κοπάνησε μόλις έσφιξαντα γάλαταοι κώλοι...όπως όλοι!
Το μόνο θετικό του καράφλα είναι ότι ανέλαβε ένα ακυβέρνητο καράβι...μέχρι εκεί...
Πες στις πληροφορίες σου ότι ο μπαμπάς Αλαφού (που τρέχει στ 80 του ακόμα τον όμιλο Αλαφού)έχει αν όχι πιο πολλά τ ίδια χρήματα με Πολέμη.
εγκυρες πηγες λενε οτι δε τα βρηκαν για 300 ευρωΡΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΑΛΦΑΡΟ... ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!
Θυμάστε τον Αλφάρο που ήρθε στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό αλλά... κόπηκε στις εξετάσεις; (Αυτό έγινε γνωστό τουλάχιστον...)
Ο παίκτης όχι μόνο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Βαγιαδολίδ για περισσότερα από ένα χρόνια, αλλά σκόραρε κιόλας στο Κόπα ντελ Ρέι, στη νίκη της Βαγιαδολίδ επί της Σπόρτινγκ Χιχόν με 1-3 και η γενική του παρουσία στην αναμέτρηση μόνο... προβληματικό ποδοσφαιριστή δεν έδειχνε, αφού ήταν στους διακριθέντες της ομάδας του...
α δηλαδη υπηρχε διαφορα στο οικονομικο τυπε τελικαεγκυρες πηγες λενε οτι δε τα βρηκαν για 300 ευρω