Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
τυπε σακη δωσε ερμηνεια τι θα πει να γαμας αλλα να σε ποναει ο κωλος
ξεμπερεψε μας λεμε
ξεμπερεψε μας λεμε
Εγω ξερω οτι απο αυτα που βγηκαν μεχρι στιγμης βεβαια,προβλημα εχει μονο ο μαρινακης και μεγαλο.οχι τυπε...και φυλακη ο ντρος και γ ο θρυλος...
δεν τα ξερεις καλα...δες αυριο δικη και θα παρεις χαμπαρι....τιποτα δεν ξερεις τελικα...
και ο λεοζινιο "δανεικος" μας ειναι!!!
Βάλε να δεις το περσινό ματσάκι στο τιγάνι ξανά και όσα δήλωναν πρίν απο αυτό τα κόκκινα κομάντο και θα την δώσεις μόνος σου την ερμηνεία ;)τυπε ...δηλαδη εσυ που δεν την εχεις μπερδεμενη τον γαμας τον διορισμενο ετσι;
αλλα ο πουστης σου δαγκωνει την πλατη ε;
για δωσε ρε τυπε ερμηνεια στο γαμαω
τυπε κοιμασαι...ο χοντρος εχει εγκληματικη οργανωση και θα οδηγηθει σε θαλαμο αεριων ,σαρρης καραπαπας και θεοδωριδης κινδυνεουν με λιθοβολισμο εως εξορια να σπανε αλυσοδεμενοι πετρες στην αριζονα και ο θρυλος με παραδοση σφραγιδας στο πρωτοδικειο και αποπομπη δια βιου απο ολα τα πρωταθληματα στον πλανητη γη...Εγω ξερω οτι απο αυτα που βγηκαν μεχρι στιγμης βεβαια,προβλημα εχει μονο ο μαρινακης και μεγαλο.
Συν τον Σαρρη τον πουσταρα τον καραπαπα και τον κερατα...
τυπε ειμαι μπερδεμενος γιατι εικοσι χρονια νομιζω οτι σου γαμαω οτι εχεις αγαμητο...Βάλε να δεις το περσινό ματσάκι στο τιγάνι ξανά και όσα δήλωναν πρίν απο αυτό τα κόκκινα κομάντο και θα την δώσεις μόνος σου την ερμηνεία ;)
εγω νομιζα οτι σε γαμαγα και ξαφνικα μαθαινω οτι με γαμαγες εσυ...
τυπε το ηξερες;και εσυ την πατησες;και εσυ νομιζες οτι γαμαγες τοσα χρονια;
Για παρτη τους.......η πουτσα ηταν ολη δικη τους......
Σωστά το θέτεις ΝΟΜΙΖΕΙΣ ,κάποια στιγμή θα τα μάθεις τα πράγματα σωστά υπομονή θέλειτυπε ειμαι μπερδεμενος γιατι εικοσι χρονια νομιζω οτι σου γαμαω οτι εχεις αγαμητο...
ανοιξε μου τα ματια ,μαθε με μπαλλιτσα...
πες μου πως γαμας να παρω χαμπαρι και να μην κοιμαμαι...
εγω νομιζα οτι σε γαμαγα και ξαφνικα μαθαινω οτι με γαμαγες εσυ...
δωσε φωτα τυπε σακη....ξεδιαλυνε την εννοια του ορου γαμαω....βαλτην στην σωστη της διασταση
Σωστά το θέτεις ΝΟΜΙΖΕΙΣ ,κάποια στιγμή θα τα μάθεις τα πράγματα σωστά υπομονή θέλει
Σάκη πήγαινε αγόρι μου για ύπνο γιατί με αυτους δεν θα τα βγαλεις πέρα...είναι αλήτες...
Οχι ρε boy αλήτες σίγουρα δεν είναι απλά γαύροι είναι και λίγο άμπαλοι ;)Σάκη πήγαινε αγόρι μου για ύπνο γιατί με αυτους δεν θα τα βγαλεις πέρα...είναι αλήτες...
Ρεεεεεε.......μη ρουφιανευεις..ενας βαζελος βγηκε να τον διωξεις και αυτον........πως θα περασουμε ωραια το βραδυ;
Οχι ρε boy αλήτες σίγουρα δεν είναι απλά γαύροι είναι και λίγο άμπαλοι ;)