Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,1%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
«Δένει» τον Χαραλαμπόπουλο ο Παναθηναϊκός

Ένα από τα καλύτερα ταλέντα στην ηλικία του θέλει να «δέσει» ο Παναθηναϊκός. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «πράσινους» για τέσσερα ακόμη χρόνια!

Έτσι τουλάχιστον υποστήριξε ο μάνατζερ του 17χρονου φόργουορντ, Τάσος Δελιμπαλταδάκης, σε επικοινωνία του με την ιστοσελίδα «sportando».

Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν έρθει σε κατ? αρχήν συμφωνία και να απομένουν πλέον μόνο οι ανακοινώσεις.

Αν γίνει πραγματικότητα αυτό, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει με το πλάνο που έχει χτίσει αυτό το καλοκαίρι. Να παίρνει και να κρατά δηλαδή, ότι καλύτερο υπάρχει στις μικρές ηλικίες.

δε σταματάει να ρίχνει χρήμα φέτος ο τράκης τρέλανέ μας όλους πρόεδρε :rockon:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
δε σταματάει να ρίχνει χρήμα φέτος ο τράκης τρέλανέ μας όλους πρόεδρε :rockon:
Του Τράκη του βαλε τα δυό πόδια σ'ένα παπούτσι ο Άδωνις και προβλέπω να τη βγάζουμε με Χαραλαμπόπουλους τα επόμενα χρόνια.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τα χαλια μου που τα ειδες? αναλογα με τις οικονομικες δυνατοτητες μας μια χαρα ειμαστε...

κοιτα τα δικα σου καλυτερα και ασε μας εμας
τι θα πει αυτο ρε μαγκα;;αληθεια μια ζωη δικαιολογιες και μαλακιες...τι θα πει αναλογα τις δυνατοτητες;;
αρα δεν εισαι αντιπαλος μου;το δεχεσαι;δεν εισαι ισαξιος με μενα;το παραδεχεσαι;
εισαι απο κατω μου ,εισαι μικροτερη ομαδα ,εισαι κατι σαν ατρομητος και αστερας ;το παραδεχεσαι;
η θες να εισαι και μαγκς και καβαλλαρης;
τοτε γιατι κοντραρεσαι μαζι μου αφου εισαι λιμο μπροστα μου;ο προεδρος σου γιατι εχει ξαμολησει τα απανταχου παπαγαλακια του να κανουν επικοινωνιακη πολιτικη ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ εναντιον καποιου που δεν ειναι στην ουσια αντιπαλος σου;
γιατι θες την σιγουραντζα του ΄΄δεν εχω τιποτα να χασω παρα μονο να κερδισω΄΄ που ειναι χαρακτηριστικο των τζαμπα μαγκων και των τραβεστι;
δηλ....μπουχου χου μαμα δεν εχω λεφτα αλλα ο καραφλας με παει καλα και γαμησα και τον σκατογαυρο και ειμαι ο πρωτος μαγκας;
αυτες ειναι αδερφιστικες εξηγησεις...
η εχεις αρχιδια ,πιστευεις οτι μπορεις να με κοντραρεις ,με θεωρεις αντιπαλο σου ,με θεωρεις ισαξιο σου ,της κατηγοριας σου και ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ η λουφαξε στο κοτετσι σου και αν κανεις καμμια νικη στους 20φευγα ποντους διαφορα μην βρυχασαι σαν αλλο λιονταρι...
αινετ γιατι μας εχετε ζαλισει τα παπαρια με την τραβεστιδικη μαγκια σας...
ναι μεν αλλα...
δεν εχω λεφτα ,δεν κρινομαι αλλα απο την αλλη ο κακος γαυρος με κλεβει και τον γαμαω και αμα λαχει και με 3-0 και ειμαι και καλυτερος και πρωταθλητης β γυρου (διπλου με τζατζικι)
βρειτε αρχιδια σταθειτε ορθιοι και ξαναελατε...
οταν και αν θα ειστε ετοιμοι και ''με λεφτα''
ως τοτε ΠΟΥΤΑΝΕΣ ρουφηχτε κανενα αυγο και λουφαξτε στο κοτετσι σας...
αυτα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ρε μλκ σταμάτα να βρίζεις έλεος.........σοβαρά τώρα... :rolleyes:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
τι θα πει αυτο ρε μαγκα;;αληθεια μια ζωη δικαιολογιες και μαλακιες...τι θα πει αναλογα τις δυνατοτητες;;
αρα δεν εισαι αντιπαλος μου;το δεχεσαι;δεν εισαι ισαξιος με μενα;το παραδεχεσαι;
εισαι απο κατω μου ,εισαι μικροτερη ομαδα ,εισαι κατι σαν ατρομητος και αστερας ;το παραδεχεσαι;
τοτε γιατι κοντραρεσαι μαζι μου αφου εισαι λιμο μπροστα μου;ο προεδρος σου γιατι εχει ξαμολησει τα απανταχου παπαγαλακια του να κανουν επικοινωνιακη πολιτικη ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ εναντιον καποιου που δεν ειναι στην ουσια αντιπαλος σου;
γιατι θες την σιγουραντζα του ΄΄δεν εχω τιποτα να χασω παρα μονο να κερδισω΄΄ που ειναι χαρακτηριστικο των τζαμπα μαγκων και των τραβεστι;
δηλ....μπουχου χου μαμα δεν εχω λεφτα αλλα ο καραφλας με παει καλα και γαμησα και τον σκατογαυρο και ειμαι ο πρωτος μαγκας;
η εχεις αρχιδια ,πιστευεις οτι μπορεις να με κοντραρεις ,με θεωρεις αντιπαλο σου ,με θεωρεις ισαξιο σου ,της κατηγοριας σου και ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ η λουφαξε στο κοτετσι σου και αν κανεις καμμια νικη στους 20φευγα ποντους διαφορα μην βρυχασαι σαν αλλο λιονταρι...
ναι μεν αλλα...
δεν εχω λεφτα ,δεν κρινομαι αλλα απο την αλλη ο κακος γαυρος με κλεβει και τον γαμαω και αμα λαχει και με 3-0 και ειμαι και καλυτερος και πρωταθλητης β γυρου (διπλου με τζατζικι)
αυτα...

χαζος!!

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
εξακολουθω να εχω μεγαλες ενστασεις για σιλντενφελντ

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα μαζί σου εκτός από αυτό.

Ο Γκόρντον είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός από αυτούς που έχουμε. Γενικά είναι καλός και σταθερός. Απλά αλλάζει συνεχώς παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας και δεν μπορεί να δέσει καλά.
Οχι ότι είναι ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου, απλά είναι καλός για το επίπεδο του πρωταθλήματος μας.
Εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι στην άμυνα χρειαζόμασταν επιπλέον ενίσχυση, πράγμα που δεν έγινε. Αφενός γιατί δεν μπήκαμε στο ΤσουΛου και αφετέρου γιατί οι Νταμπίζας - Αναστασίου θεώρησαν να δοθούν τα όσα χρήματα διέθετε η ομάδα, σε παίκτες άλλων θέσεων μέσα στο γήπεδο.
Πέρυσι ο Νταμπίζας μας έφερε παίκτες οι οποίοι βγήκαν σχεδόν όλοι λίρα εκατό.
Φέτος όμως, κανένας από αυτούς δεν έχει βγει. (Μπούρμπος, Στηλ, Μπούι, Μπερίσα)
Σίγουρα είναι νωρίς να τους κρίνουμε. Και πέρυσι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα άρχισαν να αποδίδουν κάποιοι παίκτες.
Οντως πρέπει να υπάρξει εμπιστοσύνη στο τιμ των μεταγραφών, καθώς και η επιείκεια για τις μη μεταγραφές λόγω των οικονομικών δυσκολιών.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρε ζεντριξ ακομη δευτερη αγωνιστικη καλα καλα δεν εγινε και λες δε βγηκαν οι μεταγραφες??? Περυσι μη σου θυμισω τι λεγανε μερικοι ως το Γεναρη για Αμπειντ, Νανο κλπ . Kαι ξεκολλατε με τη νοοτροπια οι μεταγραφες και ο ταδε η δεινα παιχτης. Το θεμα ειναι να γινει ομαδα να υπαρχουν αυτοματισμοι, αλληλοκαλυψεις μεσα στο γηπεδο. Το κατα ποσο δενεται και ενσωματωνεται ο παιχτης στην ομαδα μετραει οχι το αν κανει τσαλιμακια.
Επισης νοιωστε λιγο. Σε τι φαση βρισκομαστε και περναμε.

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Φέτος όμως, κανένας από αυτούς δεν έχει βγει. (Μπούρμπος, Στηλ, Μπούι, Μπερίσα)
[size=15pt]Σίγουρα είναι νωρίς να τους κρίνουμε. Και πέρυσι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα άρχισαν να αποδίδουν κάποιοι παίκτες.[/size]

Το ίδιο λέμε...

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
233
Πόντοι
21
συμφωνω για αμπεντ, μαλλον χρειαζομασταν εναν επιθετικογενη χαφ που να σκοραρει, αλλα οπως λες και συ '' Νταμπιζας-αναστασιου ξερουν καλυτερα'' και απο τι στιγμη που περυσι πετυχαν οτι πετυχαν ειμαστε υποχρεωμανοι να σεβομαστε τις αποφασεις τους, απλα λεμε τη γνωμη μας...

Ίσως μπορεί να παίξει εκεί πιο μπροστά ο Πράνιτς, εφόσον πλέον του λείπει και ταχύτητα για να παίζει πλάγια.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
244
Πόντοι
166
Ίσως μπορεί να παίξει εκεί πιο μπροστά ο Πράνιτς, εφόσον πλέον του λείπει και ταχύτητα για να παίζει πλάγια.
θα δουμε ολα θα φανουν στο γηπεδο. παντως την επιπλεον μεταγραφη την χρειαζομασταν και για εναν επιπλεον λογο, τα παιχνιδια ειναι περισσοτερα φετος λογο ευρωπης. μακαρι να εχει δικιο ο κοουτσ και να μην πληρωσουμε την απειρια του σε τετοιες καταστασεις, ειδωμεν...

παντως για μενα ο πρωτος στοχος του παο πρεπει να ειναι να παει καλυτερα στο πρωταθλημα απο περυσι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καράφλα,μπορούσες να μας φέρεις 2 παιχτάκια ακόμα..........  :S

Τις δύο προηγούμενες φορές που ο Παναθηναϊκός έστελνε στην UEFA τη λίστα των παικτών που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά ματς κάτι… έλειπε. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» δήλωναν 24 παίκτες -όχι 25- με την ελπίδα της πραγματοποίησης μια μεταγραφής ποδοσφαιριστή που θα κάλυπτε το κενό.  :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue:

Τελικά, αυτός είναι ο Βαλμίρ Μπερίσα, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Ρόμα και είναι ο 25ος της σχετικής λίστας.

Παράλληλα, στη λίστα Β με τους πιτσιρικάδες προστέθηκε και το όνομα του διεθνούς με την Εθνική Νέων, Τζανουλίνου, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι.

Η λίστα Α: Κοτσόλης, Στιλ, Κοτσαρής, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μπούρμπος, Μέντες, Κλωναρίδης, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Δώνης, Νάνο, Μπούι, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Μπαϊράμι, Καρέλης, Πέτριτς, Μπερίσα.

Η λίστα Β: Μυρθιανός, Αγγελόπουλος, Σταματάκης, Στάικος, Υμεράι, Λάμπρου, Τζανουλίνος.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Καράφλα,μπορούσες να μας φέρεις 2 παιχτάκια ακόμα.......... :)

περιμένουν να βγει εσωτερική μεταγραφή ο μπαϊράμης για να σώσει την παρτίδα :grin: αυτός όλο επιστρέφει και όλο στις εξέδρες βρίσκεται καλύτερα να βγάλει διαρκείας θα του έρθει φθηνότερα :think:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
περιμένουν να βγει εσωτερική μεταγραφή ο μπαϊράμης για να σώσει την παρτίδα :grin: αυτός όλο επιστρέφει και όλο στις εξέδρες βρίσκεται καλύτερα να βγάλει διαρκείας θα του έρθει φθηνότερα :think:

Αυτός έχει σοβαρό πρόβλημα.... :rolleyes:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
244
Πόντοι
166
[glow=red,2,300]τι θα πει αυτο ρε μαγκα;;αληθεια μια ζωη δικαιολογιες και μαλακιες...τι θα πει αναλογα τις δυνατοτητες;;
αρα δεν εισαι αντιπαλος μου;το δεχεσαι;δεν εισαι ισαξιος με μενα;το παραδεχεσαι;[/glow]
η εχεις αρχιδια ,πιστευεις οτι μπορεις να με κοντραρεις ,με θεωρεις αντιπαλο σου ,με θεωρεις ισαξιο σου ,της κατηγοριας σου και [glow=red,2,300]ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ[/glow] η λουφαξε στο κοτετσι σου και αν κανεις καμμια νικη στους 20φευγα ποντους διαφορα μην βρυχασαι σαν αλλο λιονταρι...
ναι μεν αλλα...
αυτα...
πρωτα απ'ολα εχεις 6πλασιο μπατζετ σαν ομαδα απο εμενα, αρα προφανως και το παιχνιδι δεν παιζεται με ισους ορους, τωρα το αν στεκομαι ορθιος με τ'αρχιδια μου φανηκε απο τα 2 περυσινα παιχνιδια οπου ειμουνα καλυτερος ασχετα αν το πρωτο το χασαμε. Κατα τ'αλλα οτιδηποτε κανει ο αλαφουζος δε σημαινει οτι συμφωνω με ολα, ομως δεν παραγνωριζω το γεγονος οτι ειναι ο μοναδικος που βοηθα ενω ολοι οι αλλοι εχουν κρυφτει στα λαγουμια

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

:)

Με τους παίκτες που βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ του Παναθηναϊκού θα κινηθεί ο Γιάννης Αναστασίου μέχρι τον Γενάρη, όταν θα ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Αυτό φέρονται να αποφάσισαν οι ιθύνοντες του συλλόγου και ο Έλληνας τεχνικός εκφράζει την πίστη του στους ποδοσφαιριστές που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του. Μάλιστα, θεωρεί ότι οι νεαροί παίκτες έχουν σημειώσει τεράστια πρόοδο και θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο στο μέλλον.

071806.jpg

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470

:)

Με τους παίκτες που βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ του Παναθηναϊκού θα κινηθεί ο Γιάννης Αναστασίου μέχρι τον Γενάρη, όταν θα ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Αυτό φέρονται να αποφάσισαν οι ιθύνοντες του συλλόγου και ο Έλληνας τεχνικός εκφράζει την πίστη του στους ποδοσφαιριστές που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του. Μάλιστα, θεωρεί ότι οι νεαροί παίκτες έχουν σημειώσει τεράστια πρόοδο και θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο στο μέλλον.

071806.jpg
δεν μας βλέπω καλά...δυστυχώς... :'( :'(

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.233
Πόντοι
506
[size=16pt]Τι τιμή να έχω παίξει μαζί του![/size]

http://[URL unfurl="true"]www.xtratime.org/forum/attachment.php?attachmentid=4259&stc=1&d=1022269721[/img[/URL]]
[img]http://2.bp.blogspot.com/-O8tQmf3cpf0/T_muSv0FQPI/AAAAAAAACAs/r2ATqPBdNVI/s1600/2001-2002%252C+%25CE%2596%25CE%25B9%25CE%25BF%25CE%25B2%25CE%25AC%25CE%25BD%25CE%25B9+%2528%25CE%259F%25CE%259B%25CE%25A5%25CE%259C%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%2591%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A3-%25CE%2599%25CE%25A9%25CE%259D%25CE%2599%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A3%2529.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom