Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,1%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
λαγοι δικαιολογηστε τα αδικαιολογητα...ο πετριτς κανει φαουλ...στηριζεται στον αντιπαλο και τον εμποδιζει να διεκδικησει....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
το γκολ του πετριτς ειναι επιθετικο φαουλ...

το καλύτερο ριπλέι είναι στο 0:50 , εκεί φαίνεται το χέρι του πέτριτς να τεντώνεται την στιγμή που είναι και οι δύο στον αέρα αλλά ο αντίπαλος πέφτει προς τα πίσω δεν φαίνεται να τον επηρέασε

*τώρα που το ξαναβλέπω μπορεί και να τον κράτησε στον ώμο αν και η μπάλα ήταν πολύ ψηλά για να την έφτανε ο αμυντικός, να δούμε αν θα το σχολιάσουν καθόλου οι πανιώνιοι :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Αν αυτο σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα , εγω σου λέω οτι είναι και οφσάιντ μαζί :grin: :grin:
καθολου...ειναι η αποψη μου την εξηγησα ,δεκτη οποιαδηποτε διαφβνια...ετσι και αλλοιως και καποιοι αλλοι φαντασιωνονταν οφσαιτ στον κατσουρανη  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χρηστιδη κλαψε λιγο που σε βγαλανε απο μοντ και τελειωσε το νοημα της ζωης σου  :'(

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
το καλύτερο ριπλέι είναι στο 0:50 , εκεί φαίνεται το χέρι του πέτριτς να τεντώνεται την στιγμή που είναι και οι δύο στον αέρα αλλά ο αντίπαλος πέφτει προς τα πίσω δεν φαίνεται να τον επηρέασε

τυπε μου ειπα την αποψη μου...εγω βλεπβ τον πετριτς να στηριζεται στον ωμο του αντιπαλου...για μενα ειναι φαουλ...για τον διαιτητη οχι αλλα προφανως ουτε και για τον ιδιο τον παιχτη μιας και δεν τον βλεπω να διαμαρτυρεται...αλλα εμενα μου φαινεται φαουλ...τωρα τι να κανω;να μην το πω;;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καθολου...ειναι η αποψη μου την εξηγησα ,δεκτη οποιαδηποτε διαφβνια...ετσι και αλλοιως και καποιοι αλλοι φαντασιωνονταν οφσαιτ στον κατσουρανη  ;)

Δεν είναι φάουλ ρε'συ το είδα πάλι....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
χρηστιδη κλαψε λιγο που σε βγαλανε απο μοντ και τελειωσε το νοημα της ζωης σου  :'(
με βγαλανε χωρις λογο...χωρις να κανω κατι...γιατι;δεν μου εξηγησε κανενας...ο αντι ειπε οτι τον ειχαν ζαλισει στα πι μι..και;εγω εκανα κατι κακο;γιατι με εβγαλαν;αδικησα καποιον;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
με βγαλανε χωρις λογο...χωρις να κανω κατι...γιατι;δεν μου εξηγησε κανενας...ο αντι ειπε οτι τον ειχαν ζαλισει στα πι μι..και;εγω εκανα κατι κακο;γιατι με εβγαλαν;αδικησα καποιον;

εγω φταιω.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Δεν είναι φάουλ ρε'συ το είδα πάλι....
ενταξει ρε μπιλλη τι να κανουμε;αποψεις ειναι αυτες...εμενα μου φαινετα φαουλ...ποιο ειναι φαουλ επιθετικο αν δεν ειναι αυτο;δεν στηριζεται στον αντιπαλο για να παρει την κεφαλια;δεν τον κραταει κατω;

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.700
Πόντοι
606
Μπραβο παιδια τέτοια  ανατροπή ουτε με την σκεψη δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε :grin: πρεπει σημερα οι παιχτες σας να ήπιαν red bull :grin: :grin: :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
δεν το πιστευω αυτο...εσυ εισαι αμελητεα ποσοτητα...ποιος σε γαμαει εσενα;σιγα να μην σου εδιναν και σημασια...
ξερω ποιοι φταινε αλλα δεν ειναι της παρουσης,,,να ειναι καλα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ενταξει ρε μπιλλη τι να κανουμε;αποψεις ειναι αυτες...εμενα μου φαινετα φαουλ...ποιο ειναι φαουλ επιθετικο αν δεν ειναι αυτο;δεν στηριζεται στον αντιπαλο για να παρει την κεφαλια;δεν τον κραταει κατω;

Πάλι το είδα αλλά το θεωρώ διεκδίκηση...ποδόσφαιρο είναι....σου είπα μόνο με τον τερματοφύλακα δίνεται αυτό επιθετικό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom