Και κοκκινη κάρτα για κακοσμίατο γκολ του πετριτς ειναι επιθετικο φαουλ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
γουσταρω να σε χυσω παραγκισιο ρε ψωλομουρη πιθηκεΕτσι μας αρεσει,φτιαχνουμε παραγκα φετο
LocoTsoutsouna
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 145
- Πόντοι
- 286
Αν αυτο σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα , εγω σου λέω οτι είναι και οφσάιντ μαζίτο γκολ του πετριτς ειναι επιθετικο φαουλ...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
λαγοι δικαιολογηστε τα αδικαιολογητα...ο πετριτς κανει φαουλ...στηριζεται στον αντιπαλο και τον εμποδιζει να διεκδικησει....
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
το γκολ του πετριτς ειναι επιθετικο φαουλ...
το καλύτερο ριπλέι είναι στο 0:50 , εκεί φαίνεται το χέρι του πέτριτς να τεντώνεται την στιγμή που είναι και οι δύο στον αέρα αλλά ο αντίπαλος πέφτει προς τα πίσω δεν φαίνεται να τον επηρέασε
*τώρα που το ξαναβλέπω μπορεί και να τον κράτησε στον ώμο αν και η μπάλα ήταν πολύ ψηλά για να την έφτανε ο αμυντικός, να δούμε αν θα το σχολιάσουν καθόλου οι πανιώνιοι
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.658
- Πόντοι
- 1.406
Ελα πες την αληθεια ειπα παραγκα και ζηλεψες ε????γουσταρω να σε χυσω παραγκισιο ρε ψωλομουρη πιθηκε
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
καθολου...ειναι η αποψη μου την εξηγησα ,δεκτη οποιαδηποτε διαφβνια...ετσι και αλλοιως και καποιοι αλλοι φαντασιωνονταν οφσαιτ στον κατσουρανη ;)Αν αυτο σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα , εγω σου λέω οτι είναι και οφσάιντ μαζί
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
χρηστιδη κλαψε λιγο που σε βγαλανε απο μοντ και τελειωσε το νοημα της ζωης σου :'(
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
τυπε μου ειπα την αποψη μου...εγω βλεπβ τον πετριτς να στηριζεται στον ωμο του αντιπαλου...για μενα ειναι φαουλ...για τον διαιτητη οχι αλλα προφανως ουτε και για τον ιδιο τον παιχτη μιας και δεν τον βλεπω να διαμαρτυρεται...αλλα εμενα μου φαινεται φαουλ...τωρα τι να κανω;να μην το πω;;το καλύτερο ριπλέι είναι στο 0:50 , εκεί φαίνεται το χέρι του πέτριτς να τεντώνεται την στιγμή που είναι και οι δύο στον αέρα αλλά ο αντίπαλος πέφτει προς τα πίσω δεν φαίνεται να τον επηρέασε
καθολου...ειναι η αποψη μου την εξηγησα ,δεκτη οποιαδηποτε διαφβνια...ετσι και αλλοιως και καποιοι αλλοι φαντασιωνονταν οφσαιτ στον κατσουρανη ;)
Δεν είναι φάουλ ρε'συ το είδα πάλι....
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
με βγαλανε χωρις λογο...χωρις να κανω κατι...γιατι;δεν μου εξηγησε κανενας...ο αντι ειπε οτι τον ειχαν ζαλισει στα πι μι..και;εγω εκανα κατι κακο;γιατι με εβγαλαν;αδικησα καποιον;χρηστιδη κλαψε λιγο που σε βγαλανε απο μοντ και τελειωσε το νοημα της ζωης σου :'(
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
με βγαλανε χωρις λογο...χωρις να κανω κατι...γιατι;δεν μου εξηγησε κανενας...ο αντι ειπε οτι τον ειχαν ζαλισει στα πι μι..και;εγω εκανα κατι κακο;γιατι με εβγαλαν;αδικησα καποιον;
εγω φταιω.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
ενταξει ρε μπιλλη τι να κανουμε;αποψεις ειναι αυτες...εμενα μου φαινετα φαουλ...ποιο ειναι φαουλ επιθετικο αν δεν ειναι αυτο;δεν στηριζεται στον αντιπαλο για να παρει την κεφαλια;δεν τον κραταει κατω;Δεν είναι φάουλ ρε'συ το είδα πάλι....
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.700
- Πόντοι
- 606
Μπραβο παιδια τέτοια ανατροπή ουτε με την σκεψη δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε πρεπει σημερα οι παιχτες σας να ήπιαν red bull
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
δεν το πιστευω αυτο...εσυ εισαι αμελητεα ποσοτητα...ποιος σε γαμαει εσενα;σιγα να μην σου εδιναν και σημασια...εγω φταιω.
ξερω ποιοι φταινε αλλα δεν ειναι της παρουσης,,,να ειναι καλα...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
Μπραβο παιδια τέτοια ανατροπή ουτε με την σκεψη δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε πρεπει σημερα οι παιχτες σας να ήπιαν red bull
ενταξει ρε μπιλλη τι να κανουμε;αποψεις ειναι αυτες...εμενα μου φαινετα φαουλ...ποιο ειναι φαουλ επιθετικο αν δεν ειναι αυτο;δεν στηριζεται στον αντιπαλο για να παρει την κεφαλια;δεν τον κραταει κατω;
Πάλι το είδα αλλά το θεωρώ διεκδίκηση...ποδόσφαιρο είναι....σου είπα μόνο με τον τερματοφύλακα δίνεται αυτό επιθετικό...
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.700
- Πόντοι
- 606
μπορει να τους χτύπησε ξαφνικα η ταχύτητα του φωτός
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.