You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
μου αρεσει που οι γαυροι ειναι υπερανω κ δεν ασχολουνται με τον Παναθηναικο...αλλα ολο μπαινουν στο θρεντ του Παναθηναικου για να γραφουνε...κατα τα αλλα εμεις ειμαστε οι κομπλεξικοι.....
Οι γαβροι δεν ειναι κομπλεξικοι? Τοπικο να παιζουμε και αυτοι να περασουν τη Ρεαλ σε τσαμπιονς λιγκ, παλι με εμας θα ασχολουνται. Πιο κομπλεξικος λαος στον πλανητη δε παιζει να υπαρχει.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
Αχρηστιδη , εαν ησασταν στην ιταλια η σε αλλ χωρα τησ εε , θα ειχατε πεσει γ εθνικη ,'λογω παραγκα
Αχρηστο υποκειμενο
Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
Σώπα μωρέ.Αχρηστιδη , εαν ησασταν στην ιταλια η σε αλλ χωρα τησ εε , θα ειχατε πεσει γ εθνικη ,'λογω παραγκα
Αχρηστο υποκειμενο
Σε μια άλλη χώρα της ΕΕ θα είχε τιμωρηθεί ο κακός Ολυμπιακός και θα είχε αποδοθεί η δικαιοσύνη στον αιώνια κατατρεγμένο Παναθηναϊκό. Αλλά επειδή είμαστε μπουρδέλο , πάντα δρα ατιμώρητος ο κακός Μαρινάκης.
Θες να πούμε και άλλα πράγματα που δε θα γινόντουσαν σε μια "άλλη χώρα της ΕΕ" ?
Ας πούμε , για παράδειγμα , ένα γήπεδο σαν της Τούμπας και η ομάδα που το χρησιμοποιεί , τί θα είχαν πάθει σε μια σοβαρή χώρα της ΕΕ?
Το κλειστό του ΟΑΚΑ (ομοίως και το ΣΕΦ , δεν αντιλέγω) σε ποιά σοβαρή χώρα θα λειτουργούσε μετά τα τόσα που έχουν γίνει ?
Σε μια άλλη χώρα της ΕΕ τί θα πάθαινε μια ομάδα , της οποίας ο πρόεδρος απειλεί με πιστόλια μπροστά στις κάμερες ?
Σε μια σοβαρή χώρα τί θα πάθαινε η ομάδα της οποίας ο πρόεδρος εξεφτελίζει την διοργανώτρια κάθε μέρα στο twitter?
Σε μια σοβαρή χώρα , τί θα συνέβαινε στην ΑΕΚ μετά τα αίσχη του τελικού κυπέλλου του 2011 ? (+ τα όσα είχαν προηγηθεί στο ματς με τον ΠΑΟ )
Σε μια άλλη χώρα, τί θα πάθαινε ο πρόεδρος ομάδας που στοιχημάτιζε στη Μαλαισία παράνομα , και εναντίον της ομάδας του ?
Αν συνεχίσω θα τελειώσω αύριο...
Ασ'το λοιπόν αυτό, γιατί όλοι ψιλοβολεύτηκαν με το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα. Και κανέναν δεν συμφέρει να γίνουμε σοβαρό κράτος.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Σωστος σε ολα.Σώπα μωρέ.
Σε μια άλλη χώρα της ΕΕ θα είχε τιμωρηθεί ο κακός Ολυμπιακός και θα είχε αποδοθεί η δικαιοσύνη στον αιώνια κατατρεγμένο Παναθηναϊκό. Αλλά επειδή είμαστε μπουρδέλο , πάντα δρα ατιμώρητος ο κακός Μαρινάκης.
Θες να πούμε και άλλα πράγματα που δε θα γινόντουσαν σε μια "άλλη χώρα της ΕΕ" ?
Ας πούμε , για παράδειγμα , ένα γήπεδο σαν της Τούμπας και η ομάδα που το χρησιμοποιεί , τί θα είχαν πάθει σε μια σοβαρή χώρα της ΕΕ?
Το κλειστό του ΟΑΚΑ (ομοίως και το ΣΕΦ , δεν αντιλέγω) σε ποιά σοβαρή χώρα θα λειτουργούσε μετά τα τόσα που έχουν γίνει ?
Σε μια άλλη χώρα της ΕΕ τί θα πάθαινε μια ομάδα , της οποίας ο πρόεδρος απειλεί με πιστόλια μπροστά στις κάμερες ?
Σε μια σοβαρή χώρα τί θα πάθαινε η ομάδα της οποίας ο πρόεδρος εξεφτελίζει την διοργανώτρια κάθε μέρα στο twitter?
Σε μια σοβαρή χώρα , τί θα συνέβαινε στην ΑΕΚ μετά τα αίσχη του τελικού κυπέλλου του 2011 ? (+ τα όσα είχαν προηγηθεί στο ματς με τον ΠΑΟ )
Σε μια άλλη χώρα, τί θα πάθαινε ο πρόεδρος ομάδας που στοιχημάτιζε στη Μαλαισία παράνομα , και εναντίον της ομάδας του ?
Ασ'το λοιπόν αυτό, γιατί όλοι ψιλοβολεύτηκαν με το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα. Και κανέναν δεν συμφέρει να γίνουμε σοβαρό κράτος.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Σώπα μωρέ.
Να γινοντουσαν εδω και τωρα ολα αυτα ει δυνατον. Αμην και ποτε
Επισκέπτης
Προς το παρόν εγώ σε έχω σώσει από υποβιβασμό τραχανά!
Να δούμε ποιος θα σώσει εσένα όταν βγει στη φόρα όλη η αλήθεια για την εγκληματική οργάνωση. 16 πρωταθλήματα σε 18 χρόνια, έχει μπαγιατέψει πολύ ο γαύρος και άρχισε να βρωμάει.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Να δούμε ποιος θα σώσει εσένα όταν βγει στη φόρα όλη η αλήθεια για την εγκληματική οργάνωση.
Θα περιμένεις πολύ να 'ρθει αυτή η ώρα
Επισκέπτης
Θα περιμένεις πολύ να 'ρθει αυτή η ώρα
Ε ρε πλάκα που θα κάνουμε όταν δούμε το χοντρό στη φυλακή.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Δεν προκειται να παει φυλακη το μοσχαρι.Αυτο που θα γινει ειναι να αναβαλονται οι δικες συνεχως μεχρι να περασουν κατι χρονια,και να φαει ενα μικρο προστιμο και να την γλυτωσει,Ε ρε πλάκα που θα κάνουμε όταν δούμε το χοντρό στη φυλακή.
οπως ο μελισσανιδης και ο μπεος.ο μπεος εγινε και δημαρχος,αρα παιζει να γινει και πρωθυπουργος καποια στιγμη η κουραδομηχανη.
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Να δούμε ποιος θα σώσει εσένα όταν βγει στη φόρα όλη η αλήθεια για την εγκληματική οργάνωση. 16 πρωταθλήματα σε 18 χρόνια, έχει μπαγιατέψει πολύ ο γαύρος και άρχισε να βρωμάει.
Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει μικρύνει σαν ομάδα τα τελευταία χρόνια
Εάν δεν το βλέπουμε αυτό παραμυθιαζόμαστε και κακό δικό μας.
Από τα 16 που λες πόσα με διαιτησία; Πόσα ΔΕΝ άξιζε; Πόσα ήμουν ΕΓΩ καλλίτερος; Πόσα η Α.Ε.Κ; 1 από τα 2 που πήραμε το έδωσε ο Ολισαντέμπε τις τελευταίες αγωνιστικές.
Θυμάμαι πως 2 τουλάχιστον έχω χάσει μέσα από τα χέρια μου που έφθασα στη βρύση και ήπια το λαστιχάκι, μια το 2011 νομίζω και μια τη χρονιά που ήλθε ο Γκέκας και φέραμε 0-0 με την αδιάφορη Α.Ε.Κ σε τιμωρημένη Λεωφόρο. Αντί να μπούμε μέσα και να τρώμε σίδερα και να καθαρίσουμε το παιγνίδι, πήγαμε και φέραμε 0-0. Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες;
Θυμάμαι 1 με το CAS που πήρε από την ΑΕΚ και 1 που θα έπαιρνε εάν νικούσε η ΑΕΚ αλλά έχασε 4-3 εάν θυμάμαι καλά και άλλο 1 που δεν έχασε στη Λεωφόρο και θα έπαιρνε η ΑΕΚ εάν έχανε ο GAYρος.
Όλα τα άλλα; Τα άξιζα; που πέταγε μέσα αλλαγές Ριβάλντο και Κατσίγιο κι εγώ είχα ποιόν; Το Μίτου και το Σέριτς;
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει μικρύνει σαν ομάδα τα τελευταία χρόνια
Εάν δεν το βλέπουμε αυτό παραμυθιαζόμαστε και κακό δικό μας.
Από τα 16 που λες πόσα με διαιτησία; Πόσα ΔΕΝ άξιζε; Πόσα ήμουν ΕΓΩ καλλίτερος; Πόσα η Α.Ε.Κ; 1 από τα 2 που πήραμε το έδωσε ο Ολισαντέμπε τις τελευταίες αγωνιστικές.
Θυμάμαι πως 2 τουλάχιστον έχω χάσει μέσα από τα χέρια μου που έφθασα στη βρύση και ήπια το λαστιχάκι, μια το 2011 νομίζω και μια τη χρονιά που ήλθε ο Γκέκας και φέραμε 0-0 με την αδιάφορη Α.Ε.Κ σε τιμωρημένη Λεωφόρο. Αντί να μπούμε μέσα και να τρώμε σίδερα και να καθαρίσουμε το παιγνίδι, πήγαμε και φέραμε 0-0. Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες;
Θυμάμαι 1 με το CAS που πήρε από την ΑΕΚ και 1 που θα έπαιρνε εάν νικούσε η ΑΕΚ αλλά έχασε 4-3 εάν θυμάμαι καλά και άλλο 1 που δεν έχασε στη Λεωφόρο και θα έπαιρνε η ΑΕΚ εάν έχανε ο GAYρος.
Όλα τα άλλα; Τα άξιζα; που πέταγε μέσα αλλαγές Ριβάλντο και Κατσίγιο κι εγώ είχα ποιόν; Το Μίτου και το Σέριτς;
Ξεχασες τον Σαμαρτεαν.........
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Ο Βόλος θα γίνει Μονακό και θα μειώσει και τα κοινόχρηστα!Δεν προκειται να παει φυλακη το μοσχαρι.Αυτο που θα γινει ειναι να αναβαλονται οι δικες συνεχως μεχρι να περασουν κατι χρονια,και να φαει ενα μικρο προστιμο και να την γλυτωσει,
οπως ο μελισσανιδης και ο μπεος.ο μπεος εγινε και δημαρχος,αρα παιζει να γινει και πρωθυπουργος καποια στιγμη η κουραδομηχανη.
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ξεχασες τον Σαμαρτεαν.........
Κι εσύ τον Μπόρχα μωρή Μπόχα!
ΟΥΡΤ τώρα από το νήμα. Σύρε στο δικό σου
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Γιατι της μιλας ετσι της κοπελας :SΚι εσύ τον Μπόρχα μωρή Μπόχα!
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Κι εσύ τον Μπόρχα μωρή Μπόχα!
Γιατι μωρη λουλου.......δικο σου ειναι;
Ο 0-3 είμαι τύπε μου.
Με θυμάσαι; Δεν πέρασε δα και τόσος καιρός...
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
στο μπάσκετ θα πάρει κανένα άλλο παίχτη ή έκλεισε το ρόστερ ;
το λέω αυτό , γιατί με τόσους μικρούς αν καταφέρει να είναι ανταγωνιστικός (στην ευρώπη)
θα είναι μεγάλο επίτευγμα, αλλά δύσκολο το βλέπω...
το λέω αυτό , γιατί με τόσους μικρούς αν καταφέρει να είναι ανταγωνιστικός (στην ευρώπη)
θα είναι μεγάλο επίτευγμα, αλλά δύσκολο το βλέπω...
Εννοείται.
Να στο κάνουμε δώρο στην γιορτή σου...
Λειτουργικό "ανδρόιτ" λέει.....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K