lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.004
- Πόντοι
- 26.470
και ο Καρέλης..
Συν το γεγονός ότι ο Μέντεζ χθες, έκανε του κόσμου τις γιόμες από τη περιοχή μας προς την αντίπαλη περιοχή.
Μου θύμισε τον Γιαννάκη τον Γκούμα.
Ενώ όταν παίζει στα χαφ, είναι πολύ καλός ακόμα και οργανωτικά. Προσέξτε να δείτε ότι την μπάλα δεν την σηκώνει ποτέ όταν πασάρει. Κλασσική Ολλανδική ποδοσφαιρική παιδεία.
Στην άμυνα του βγήκε το Γκουμικό.
Όταν βλέπεις ομάδα που είναι χρεωκοπημένη και "ευαγγελίζεται" ανανέωση με νέα παιδιά και προτιμάει να αγοράζει Μπούρμπους και να δίνει τον Μαρινάκη δανεικό και αντί Ρισβάνη να μας πονάνε τα μάτια μας με κάτι Μέντεζ, τότε ο σανός μοιράζεται με φορτηγά.....
Δηλ. πόσο χειρότερα αποτελέσματα θα είχαμε με τους νεαρούς!!!!
Αλλά και να είχαμε και να μην πέρναμε κυπελλάκια, δεν θα είμασταν πιο χαρούμενοι, αφού θα βλέπαμε να χτίζεται πραγματικά, μια νέα ομάδα?
Τέσπα.....γκρινιάζουμε που λέμε τα αυτονόητα!!!!!
Από το χθεσινό παιχνίδι δεν γίνεται να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματαΡε λεβεντη εσυ απο το χθεσινο αυτο εχεις να πεις?
Η μόνιμη παραφωνία στη δεξιά πλευρά 30φυλλος. Ευτυχώς πήρε κόκκινη και δεν θα τον δούμε στη ρεβάνς.
Χθες η άμυνα δεν είχε δύσκολο έργο γιατί η ομάδα της Δανίας ήταν πολύ χαμηλού επιπέδου.
Ειδικά όταν βγήκε ο βασικός της επιθετικός, έγινε ακόμα πιο ακίνδυνη επιθετικά.
Το κεντρικό δίδυμο όμως χθες έδειξε αδυναμίες τόσο σε προσωπικά μαρκαρίσματα όσο και σε συνεργασία μεταξύ τους.
Βέβαια δεν είχαν και την κατάλληλη βοήθεια από τα χαφ. Γιατί όταν παίζει κεντρικός χαφ ο Μέντεζ, γυρίζει και βοηθάει αμυντικά την ομάδα, ο Λαγός ξεχνιόταν συνεχώς.
Φως φανάρι η φάση που σεντράρουν από δεξιά αυτοί και ο χαφ τους (ένας κοντός μαύρος) βρίσκεται μόνος του στο ημικύκλιο της περιοχής μας και σουτάρει ανενόχλητος.
Ευτυχώς για εμάς ήταν άτσαλο το σουτ και δεν πήγε μέσα.
Να μας κάνουν το 3-2 εκεί και να τρέχουμε μετά.
Προσωπικά η άμυνα μας δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη.
Και πραγματικά απορώ γιατί δεν ακούγεται καμιά μεταγραφή για αμυντικό, παρά μόνο για επιθετικούς και χαφ.
Ισως ο Αναστασίου είναι της άποψης, καλύτερη άμυνα η επίθεση.
κάτσε ρε Ιππότη...Παναθηναικός είμαι και εγώ....αλλά δες ποιους έφερε και θα φέρει και δες ποιους έφερε ο Παναθηναικός, Πάοκ, κλπ...ένα δίκιο το έχουν...αντικειμενικά...
Από το χθεσινό παιχνίδι δεν γίνεται να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα
Και πέρσυ τερμάτησε 4η και η πρώτη Άαλμποργκ έφερε 1-1 εντός με Αποέλ ;)Να πούμε όμως ότι η Μίντιλαντ είναι μόνη πρώτη στη Δανία μετά από 5 αγωνιστικές.
έκλεισε Ντουρμάζ από ότι λένε, έρχεται ο Πουλίδο και ο Ντιοπ...οπότε...
Και πέρσυ τερμάτησε 4η και η πρώτη Άαλμποργκ έφερε 1-1 εντός με Αποέλ ;)
Και ο Παναθηναικός βγήκε 2ος και πήρε και το κύπελλο ποιός ειναι καλύτερος? Κάνεις λες και νίκησες καμιά σοβαρή ομάδα..Εδώ με την Σαντάρ και σε πήρε εύκολα,που τα τελευταία χρόνια είναι σε πτώσηΤρίτη τερμάτισε πέρυσι. Ο ΑΠΟΕΛ έχει πολύ καλή ομάδα, είναι πρωταθλητής Κύπρου.