Αυτες ειναι συμμαχιες ματαξυ συντροφων και συναγωνιστων! ;)
Για τις ατυπες ποδοσφαιρικες συμμαχιες μεταξυ αεκ και ολυμπιακου στο παρελθον.. αστο καλυτερα μην ανοιξουμε θεμα...
Καλη επιτυχια σημερα ειτε με την Ραπίντ Βουκουρεστίου ειτε με την Ραπιντ Βιεννης !! Μουνιοθ τα εκανε εχθες ο Μουνιοθ...βοηθησανε και τα αστερια της ΕΛ.ΑΣ βεβαια.
Ερχεται και ο? τελικός που είχε προβλέψει ο μεγάλος Σωκράτης και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά. ΟΣΦΠ-Σαχτάρ για μία θέση στο ΟΥΕΦΑ. Όλα τα είχε προβλέψει ο πρόεδρος μόνο που τελικά ο? τελικός που θα παίξει ο Ευρωθρύλος θα γίνει στο Καραϊσκάκη και όχι στο ΟΑΚΑ. :'(
φιλε μου εχουμε φτιαξει μια παρεα χωρις ακροτητες και προσβολες και ολοι ειναι καλοδεχουμενοι ειτα αεκ ειτε παοκ ειτε παο ειτε οσφπ και οποιος αλλος θελει φτανει να μην προσβαλει τους αλλους(πλακιτσα ναι προσβολη οχι)
αυτη ειναι η γνωμη μου!!
φιλε μου εχουμε φτιαξει μια παρεα χωρις ακροτητες και προσβολες και ολοι ειναι καλοδεχουμενει ειτα αεκ ειτε παοκ ειτε παο ειτε οσφπ και οποιος αλλος θελει φτανει να μην προσβαλει τους αλλους(πλακιτσα ναι προσβολη οχι)
δώσε ρε ΠΑΝΑΘΑ αλλους τρεις βαθμους απόψε να βγαινει ο γαυρος Ευρώπη και να ανασταινει πεθαμένους!!(Μολντε,Χερενφεν,Ροζεμποργκ,Φερεντσβαρος,κλπ...)Να μαθουν και τα πιτσιρικια να μετρανε μεχρι το 4,5,...7!