Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
παντως με τα λεφτα του καλαθη περνεις παιχτες ... το μονο θετικο του νικ ειναι η αμυναρα που παιζει
Αν πάμε με ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ ΜΠΑΤΣΙΣΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ τοτε κλάφτα Χαράλαμπε :S ... αν ομως παρουμε παιχτη στον ασσο τοτε για αντιλασμε τοτε ειναι μια χαρα λυση ο ισπανοουρουγουανος
Πώς γίνεται αυτό;
τυπε αλιμονο μας αν βαλουμε απο τωρα στην Ευρωλιγκα τους Παπαγιαννη-Διαμαντακο... θα τους καψουμε αν γινει αυτο... στην Α1 πρεπει να ψηθουν πρωταείσαι σίγουρος? μακάρι γιατί εμένα μου φαίνεται ότι με 4 παίκτες σε αυτή τη θέση είσαι καλυμμένος, αν πάρεις και άλλον έναν 5δάτο σέντερ τότε στέλνεις στην εξέδρα παπαγιάννη-διαμαντάκο και πάει περίπατο το αρχικό πλάνο που θα έδινε ευκαιρίες σε νέους έλληνες
τυπε αλιμονο μας αν βαλουμε απο τωρα στην Ευρωλιγκα τους Παπαγιαννη-Διαμαντακο... θα τους καψουμε αν γινει αυτο... στην Α1 πρεπει να ψηθουν πρωτα
τυπε αλιμονο μας αν βαλουμε απο τωρα στην Ευρωλιγκα τους Παπαγιαννη-Διαμαντακο... θα τους καψουμε αν γινει αυτο... στην Α1 πρεπει να ψηθουν πρωτα
5 λεπτα στο ελληνικο πρωταθλημα τυπεετσι ακριβως ας μαθουν πρωτα να κερδίζουν τον ικαρο χαλκιδας και μετα ευρωλιγκα ... θελω να πιστευω πως αυτοι οι δυο θα ειναι για το ελληνικο πρωταθλημα ετσι ωστε να ξεκουράζουν τους αλλους, δεν θα δηλωθούν στην ευρωπη
Θα διαφωνισω με καποιους,αλλα για μενα ο Μπατιστα στην παρουσα φαση ειναι καλη επιλογη.
Σιγουρα ειναι επιλογη Ιβανοβιτς,δυνατος-σκληρος παικτης με μεγαλη εμπειρια.
Ασφαλως και δεν θα κανει τη διαφορα αλλα θα ειναι χρησιμο εργαλειο.
εχουμε ηδη 3 ξενους τυπεΜε χρήσιμα εργαλεία,δεν πας πουθενά...ελπίζω να κάνει ρελάνς ο τράκης και να φέρει 4-5 αράπηδες.....
εχουμε ηδη 3 ξενους τυπε
το πολυ αλλους 3 να φερει
τυπε εγω πιστευω οτι θα φερει 1 αραψ για βασικο 5αριαν φέρει 3 + θανάση αντετοκούμπο που έχει ακουστεί ανεβαίνει και ο αριθμός των αράπηδων
τυπε εγω πιστευω οτι θα φερει 1 αραψ για βασικο 5αρι
και 2 ασσους
τυπε δεν βγαινει αλλιως2 άσσους σίγουρα αλλά πρέπει να πάρει και 3άρι οπωσδήποτε, εκεί έχουμε μόνο γιάνκοβιτς-χαραλαμπόπουλο, αν δεν βγει ο γιάνκοβιτς (πιστεύω θα βγει) ή τραυματιστεί μένεις μόνο με τον πιτσιρικά, αποκλείεται να πάρουν τέτοιο ρίσκο
τυπε δεν βγαινει αλλιως
δεν μπορουν να παρουν μονο 1 ασσο