oxi allo dalara
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αν δεν τελειωσει το θεμα καλαθη μην περιμενετε καμια μεταγραφη τυποι
γεγονος (κι ο Καλαθης ομως γυμνασια μας κανει.Ο Λεμπρον , πιο συντομα θα ειχε απαντησει!!!)
αν δεν τελειωσει το θεμα καλαθη μην περιμενετε καμια μεταγραφη τυποι
μεχρι της 15 θα τελειωσει το θεμα τυπεγεγονος (κι ο Καλαθης ομως γυμνασια μας κανει.Ο Λεμπρον , πιο συντομα θα ειχε απαντησει!!!)
μεχρι της 15 θα τελειωσει το θεμα τυπε
τυπε ετσι και αλλιως θα ψωνισουμε απτα περισευματα της τσσκα και των τουρκων :Sμακαρι για να παρουν σειρα και οι αλλοι παιχτες.να μεινει και κανενας καλος για εμας, κι οχι μονο τα λιμα
τυπε ετσι και αλλιως θα ψωνισουμε απτα περισευματα της τσσκα και των τουρκων :S
γιατι ειναι μαλακες τυπεμπορεί να μας αφήσουν τον εμπακβε αυτός νομίζω εμάς θα διάλεγε για να έχει τον μεγαλύτερο δυνατό χρόνο συμμετοχής αφού είναι φιλόδοξος και την ψάχνει για ΝΒΑ, είναι και σε καλή τιμή απορώ που δεν τον αγοράζουμε
γιατι ειναι μαλακες τυπε
δεν τον πηραν οταν ηταν ελευθερος αλλα περιμεναν να υπογραψει στην γερμανια και να του πληρωσουν το μπαι αουτ
τυπε εγω νομιζω οτι αν ναυαγησει του νικ δεν θα σκασει τα λεφτα που ηταν για αυτον για να παρει αλλους :-μήπως περιμένουν την υπόθεση καλάθη και αν ναυαγήσει δώσουν παραπάνω χρήματα για καλύτερο 5άρι, ενώ αν πάρουν καλάθη τότε θα χτυπήσουν και τον εμπακβε
δεν ξέρω μαλακία μου ακούγεται, λογικά αν ναυαγήσει του καλάθη θα ναυαγήσουν μαζί και τα χρήματα που διέθετε ο τράκης
τυπε εγω νομιζω οτι αν ναυαγησει του νικ δεν θα σκασει τα λεφτα που ηταν για αυτον για να παρει αλλους :-
αυτό έγραψα και γω μαν θα ναυαγήσουν μαζί και τα χρήματα γιατί ο νικ παρουσιάζεται σαν πρότζεκτ
προτζεκτ ο Καλαθης!!! Καταντια μαν , ουτε τα κορδονια του Μποντιρογκα να δεσει , και εμεις του δινουμε μυρια (υποτιθεται)
ο ντινκινς ηταν παικταρας,αλλα ηρθε σε λαθος εποχη.όταν είχε φύγει ήμουν από εκείνους που δεν τους πείραξε καθόλου γιατί γενικά δεν μου αρέσουν άσοι που δεν έχουν 3ποντο, όμως διατηρώ μια επιφύλαξη γιατί παντού διαβάζω ότι ο νικ έχει ανέβει πια επίπεδο και είναι παίκτης που θα κάνει την διαφορά στην ευρωλίγκα
το πρότζεκτ πάντως είναι αυτό της ελληνοποίησης και από έλληνες ο νικ μάλλον είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά (ο κουφός είναι εκτός συναλλαγής)
παρενθετικά, ο αγαπημένος μου άσος που πέρασε ποτέ από την ομάδα ήταν ο ντίνκινς
τυπε οι φημες λενε οτι οποιος κοιμοταν στο ιδιο δωματιο με τον αμιτσι ξυπνουσε και εβλεπε τα χερια του αμιτσι στον κωλο τουο ντινκινς ηταν παικταρας,αλλα ηρθε σε λαθος εποχη.
με τζων αμιτσι για σεντερ παιζαμε τοτε :S
ο ντινκινς ηταν παικταρας,αλλα ηρθε σε λαθος εποχη.
με τζων αμιτσι για σεντερ παιζαμε τοτε :S
τυπε οι φημες λενε οτι οποιος κοιμοταν στο ιδιο δωματιο με τον αμιτσι ξυπνουσε και εβλεπε τα χερια του αμιτσι στον κωλο του
σε καποια φαση τον εβαζαν σε μονοκλινο δωματιο :S
τον μπαγλαρωσαν πριν κατι χρονια γιατι χουφτωνε αγορακια εκει που εκανε τον προπονητη τυπε :S
ναι γενικα υπηρχε η φημη πως ο αμιτσι ηταν λιγακι πεταχτουλα
και ο χριστοδουλου δεν επαιξε μερικα παιχνιδια τοτε η τα ειχε παρατησει?με την αράχνη τον σάλεϋ όμως είχαμε ξεκινήσει αλλά του έσπασε τ'αρχίδια ο μπόζα και την κοπάνησε
βρήκα το τότε ρόστερ της ομάδας, χρονιά 1996-97 τότε που είχε γίνει η απο-ελληνοποίηση :
Φραγκίσκος Αλβέρτης, Νίκος Οικονόμου, Μπάιρον Ντίνκινς, Μίκαελ Κοχ, Τζον Κόρφας, Μαρτσέλο Νικόλα, Ούγκο Σκονοκίνι, Φεράν Μαρτίνεζ, Τζούλιους Νουόσου, Τζον Αμίτσι, Βαγγέλης Βουρτζούμης, Γιάννης Γεωργικόπουλος, Τζον Σάλεϊ, Σάσα Μάρκοβιτς, Λεωνίδας Σκούταρης