Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
παντως καζα εγω δεν ηξερα αυτο που ελεγε το λινκ αλλα και παλι το οτι απουσιαζε απο την αρχικη πενταδα των εκτελεστων μου μοιαζει για ΄΄κοτεμα΄΄ οχι;
πως εξηγειται να μην ειναι στους πρωτους πεντε ο ανθρωπος που δεν αφηνει στημενο για στημενο;
μετα απο οτι λεει το λινκ με δυο απροσμενς λογω τραυματισμου αλλαγες ποιος θα το βαραγε;εγω;

Εξηγειται απ το οτι κλαταρε με 120 λεπτα τρεξιμο ρε
Εδω λεγαμε 40 λεπτα σε καθε ματς να παιζει καλα ειναι
Επαιξε 120 κι ετρεξε περισσοτερο απο ολους
Στα πεναλτυ παντα πρεπει να βαζεις τα στοπερ στην εκτελεση...αποψη μου.
Ουτε τεχνιλικια ουτε φρου φρου κι αρωματα.
Φορα, κεντρο κι οτι γινει. Αν το πιασει το πιασε.

oxi allo dalara

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια χρειαζομαστε στοπερ. Ναναι καλα και ο καθε σιλντεφελντ αλλα.....δεν κανει απλα.
Μπορουμε να παρουμε αλλον με ιδια λεφτα σιγουρα. ΠΡΕΠΕΙ να παρουμε αλλον.

ομως μετα το πρωτο διμηνο ο Σιλντεφελντ πηρε μπρος και ηταν βραχος.Ξερει την ομαδα & τους παιχτες.Ειναι ευκαιρια να μαθουν οι μικροι διπλα του (οχι οπως τοτε που ειχαμε το Χενρικσεν και δεν του βαλαμε 2 πιτσιρικους διπλα του να μαθουνε απο τον παιχταρα.Ακομα ψαχνουμε για στοπερ)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
ομως μετα το πρωτο διμηνο ο Σιλντεφελντ πηρε μπρος και ηταν βραχος.Ξερει την ομαδα & τους παιχτες.Ειναι ευκαιρια να μαθουν οι μικροι διπλα του (οχι οπως τοτε που ειχαμε το Χενρικσεν και δεν του βαλαμε 2 πιτσιρικους διπλα του να μαθουνε απο τον παιχταρα.Ακομα ψαχνουμε για στοπερ)

Ρε φιλε μου ηταν βραχος με ποιον? Την καλλονη και τον εργοτελη? Αντε και 2-3 ντερμπυ?
Ειναι αργος, οχι ιδιαιτερα σταθερος, οχι εξαιρετικος(οπως πρεπει λογω θεσης) στον αερα.
Συμφωνω για τους 3 πιτσιρικαδες οτι χρειαζονται εμπειρο διπλα τους αλλα οχι αυτον.
.......................και μην συγκρινεις τον Χενρικσεν με τον κροατη γιατι δεν δεν θα προλαβω να δω γαλλια-γερμανια λογω κρανιοεγκεφαλικου............

oxi allo dalara

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φιλε μου ηταν βραχος με ποιον? Την καλλονη και τον εργοτελη? Αντε και 2-3 ντερμπυ?
Ειναι αργος, οχι ιδιαιτερα σταθερος, οχι εξαιρετικος(οπως πρεπει λογω θεσης) στον αερα.
Συμφωνω για τους 3 πιτσιρικαδες οτι χρειαζονται εμπειρο διπλα τους αλλα οχι αυτον.
.......................και μην συγκρινεις τον Χενρικσεν με τον κροατη γιατι δεν δεν θα προλαβω να δω γαλλια-γερμανια λογω κρανιοεγκεφαλικου............

δεν καταλαβες.ΑΣΦΑΛΩΣ και δεν τον συγκρινω με το Χενρικσεν.ΜΟΝΟ ο Κυραστας ηταν ισαξιος του Χενρικσεν.Ομως οτι αυτη τη στιγμη , με τα λεφτα που του δινεις δεν βρισκεις αλλο ποιοτικο στοπερ (επωνυμο τουλαχιστον) ειναι σιγουρο.Υπαρχουν μερικοι φτηνοι & καλοι (Ζορο απο ΟΦΗ πχ) , ομως κι ο κροατης δεν ειναι λιγος (πρωτη φορα πηγα στη λεωφορο το 1971 -με πηγαν- , αρα μπορει να μην ειμαι ειδημωνας , αλλα μπαλα εχω δει πολλη.Ηταν απιθανο να συγκρινω Χενρικσεν - Σιλντεφελντ  :headbang:)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Συγγνωμη που δεν διαβασα καλα τοτε  :)
Παντως παικτες φυσικα υπαρχουν και αρκετα φτηνοτεροι. Ψαξιμο θελει.
Τον νανο περσυ τον αγοραζα κι εγω αν πουλαγα το αμαξι  :2funny:

oxi allo dalara

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Συγγνωμη που δεν διαβασα καλα τοτε  :)
Παντως παικτες φυσικα υπαρχουν και αρκετα φτηνοτεροι. Ψαξιμο θελει.
Τον νανο περσυ τον αγοραζα κι εγω αν πουλαγα το αμαξι  :2funny:
μαλακα μου αυτος παιζει να ειναι το μεγαλυτερο VFM ever στο ελληνικο ποδοσφαιρο  :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Tι θυμηθηκα τωρα..............
που εισαι ρε παλικαρι Φουφουτε33(ή καπως ετσι αν δεν κανω λαθος)
...............εκεινη η ατακα "ο τοτσε καλυτερος του μητρογλου".............παιζει ναναι απο τις πολυ κορυφαιες που χα διαβασει παλαιοτερα εδω  :grin:
Και το αλλο κορυφαιο ηταν............."γαβροι και πασοκοι η καταστροφη της χωρας"  :2funny: :2funny: :2funny:
Μπες ρε τυπε να γραψεις κατι. Οτιδηποτε. Εστω μια προταση  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
μαλακα μου αυτος παιζει να ειναι το μεγαλυτερο VFM ever στο ελληνικο ποδοσφαιρο  :2funny:

Μετα απο αυτον που επαιζε ιδια θεση και τον λεγαμε μπεκρη οταν ηρθε  ;)
Νταξει ειχε παιξει και μια μπαγερν(πολυ παλια  :grin:) αλλα μεταγραφη εποχης Γιτζακ Σουμ  :grin:
imerisia_LARGE_t_291019_s5f30.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Νταξει ειχε παιξει και μια μπαγερν(πολυ παλια  :grin:) αλλα μεταγραφη εποχης Γιτζακ Σουμ  :grin:
αυτος εγινε προπονητης για αναβατες ιπποδρομιων τυπε
μεγαλη μορφη
στο περιβοητο παιχνιδι με την αεκ πηγε να πλακωσει τον τζιγγερ στα αποδητηρια
μεγαλος μπαλαδορος
φυσικα τον εδιωξε ο σωφερ

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
αυτος εγινε προπονητης για αναβατες ιπποδρομιων τυπε
μεγαλη μορφη
στο περιβοητο παιχνιδι με την αεκ πηγε να πλακωσει τον τζιγγερ στα αποδητηρια
μεγαλος μπαλαδορος
φυσικα τον εδιωξε ο σωφερ

Αδερφη ψυχη τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.oneirokriths123.com/sites/default/files/styles/medio320/public/mpira-oneirokriths.jpg?itok=rthVw_c2[/img[/URL]]
[img]http://3.bp.blogspot.com/-LCjuap0z1MA/TVqKgw2LmfI/AAAAAAAAFPA/8VuHQMOJeCM/s1600/Untitled-4.jpg

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΙΝΧ ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΗΡΘΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ... ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
οπως και να χει μια χαρα τα βαρεσαν τα πεναλτυ ρε
και του γκεκα γαματο ηταν
μονο στον καρνεζη τα χωνουμε γιατι δεν νοειται να ειναι τοσο κακος σε τοσο κρισιμο σημειο
δεν αποκλειστηκαμε λογω γκεκα(ουτε και λογω πεναλτυ-ετσι για να μην νιωθει τελειως σκουπιδι ο ορεστης  :2funny:- αλλα αυτη ειναι αλλη πονεμενη ιστορια και βαριεμαι τωρα)

Aκριβως τυπε....ολοι βριζουν Γκεκα κ κανεις τον Καρνεζη.....
Ο Καρνεζης που σε ολο τον αγωνα κ στα πεναλντυ δεν επιασε τιποτα απο οσα πηγανε μεσα...ολα εγραψαν...1 σουτ στο ματς 1 γκολ...κ 5/5 πεναλντυ...

εχω την εντυπωση πως κοιμοτανε...πως και 100 πεναλντυ να του ριχνανε θα ετρωγε και τα 100...
οκ τα πεναλντυ ειΝΑι δυσκολα...αλλα ολοι οι τερματοφυλακες πιανουν κ απο 1 στα 5 η κ παραπανω....

δεν γραφει οτι παΕΙ μεσα...
κ η δικαιολογια για απειρια δεν ευσταθει...κ να πεις οτι ειναι ασχετος...στον ΠΑΟ ειχε κανει καποιες ματσαρες...κ ειχε βγαλει δυσκολα σουτ///εδω δεν ξερω τι επαθε...λες και κοιμοτανε....

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μεγαλη στενοχωρια σημερα για χελακηδες, πανουτσους, καρπετοπουλους, λιοντζοπουλους κλπ
Ολοι αυτοι που εκαναν καριερα χαρη στο γιουρο2004 σημερα κλαινε και θα γραψουν αρκετα αρθρα εναντια στη διοικηση τωρα αλλα στ αρχιδια μας. Και περσυ τα ιδια εκαναν.

Και που να δειτε τι εχει να γινει με κατσουρανη σε λιγο που θα φυγει απο ΠΑΟΚ. Ποιος τους ακουει λεμε. :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Για οσους ξερουν ηταν ο πληροφοριοδοτης των παραπανω για το τι γινεται στα αποδυτηρια και γενικα.
Ακριβως οπως τα εγραψες.
Κραξιμο στην ομαδα ,δε τιμα τις σημαιες κλπ.
Ο Αλαφουζος μπορει να μη ξερει μπαλα αλλα εχει κανει 3-4 πραγματακια πολυ καλα.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Κοιτα ρε σουξε ο καλαθης
ουτε ο διαμαντιδης να ταν
ακομα και αν τον παρει(που αμφιβαλλω) ολη αυτη η κουβεντα για καλαθη ειναι τουλαχιστον υπερβολικη
καλος ηταν, μαλλον εγινε πολυ καλυτερος στο αμερικα και σιγουρα πλεον ειναι ωριμος και εμπειρος

Game changer και ηγετης ομως.....ασε που μου ειναι αδιανοητο οτι παικτης εθνικης δεν μιλαει καν ελληνικα
Απαραδεκτος σαν επαγγελματιας
Επρεπε να ειχε μαθει ελληνικα
Σα να συμφωνουμε σε αρκετα. :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Στεναχωρια και ο Νικολογιαννης για Καραγκουνη.
Ο Παναθηναικος χρειαζοταν τον τυπαρα,σημαια,ιστο,ελληναρα,τρεχαντηρι κλπ για τα στημενα. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
Δημοσιογραφοι η χειροτερη φαρα

Stories

Νέο!

Stories