Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αυτός ο Sopist είναι φοβερός!  :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο ιβανοβιτς θεωρειται κλεισμενος :S

αντε να τον δουμε και αυτον

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
ο ιβανοβιτς θεωρειται κλεισμενος :S

αντε να τον δουμε και αυτον

καλός, χρυσός αλλά ψυχάκιας!!!  :uglystupid:
Και στον Παναθηναϊκό, την θέση του ψυχάκια την έχει καπαρώσει ήδη ο Δημητράκης ο Γιαννακόπουλος, τιμής ένεκεν!
Προβλέπω στα play-off πάλι ο Αλβέρτης να την σηκώνει την κούπα!  :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλός, χρυσός αλλά ψυχάκιας!!!  :uglystupid:
Και στον Παναθηναϊκό, την θέση του ψυχάκια την έχει καπαρώσει ήδη ο Δημητράκης ο Γιαννακόπουλος, τιμής ένεκεν!
Προβλέπω στα play-off πάλι ο Αλβέρτης να την σηκώνει την κούπα!  :rockon:
Από παίκτες τι βλέπεις τύπε; Βλέπω να φεύγουν όλοι από την ομάδα,μόνο ο γερόδιαμαντίδης και ο Φώτσης θα παραμείνουν

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Από παίκτες τι βλέπεις τύπε; Βλέπω να φεύγουν όλοι από την ομάδα,μόνο ο γερόδιαμαντίδης και ο Φώτσης θα παραμείνουν

Διαμαντιδης-Γιανκοβιτς-Γκιστ-Φωτσης-Λασμε-Μαυροκεφαλιδης-Παππας εχουν συμβολαια+μενουν σιγουρα του χρονου ! !

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Διαμαντιδης-Γιανκοβιτς-Γκιστ-Φωτσης-Λασμε-Μαυροκεφαλιδης-Παππας εχουν συμβολαια+μενουν σιγουρα του χρονου ! !
Στον Ολυμπιακό μόνο ο Κατσίβελης βλέπω να μένει

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1

Σίγουρους για έξοδο βλέπω Ματσιούλις, Μπατίστ και Ούκιτς. Ακούστηκε και μια βρώμα για τον Μπράμο πως θα κάνει buy-out του συμβολαίου του για να επαναδιαπραγματευτει. Αν το κάνει αυτό δεν νομίζω πως θα κάτσει στην ομάδα

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1

Εν το μεταξύ, αν το καλοσκεφτείς, ο Αλβέρτης τους έχει τρολάρει τους κόκκινους με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο:
Σαν παίχτης; Το σήκωσε!
Σαν team manager; Το σήκωσε!
Σαν κόουτς; Το σήκωσε!

Επόμενος σταθμός, να τον κάνουν οι Γιαννακόπουλοι τιμής ένεκεν και πρόεδρο, να το σηκώσει κι'ετσι!  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σίγουρους για έξοδο βλέπω Ματσιούλις, Μπατίστ και Ούκιτς. Ακούστηκε και μια βρώμα για τον Μπράμο πως θα κάνει buy-out του συμβολαίου του για να επαναδιαπραγματευτει. Αν το κάνει αυτό δεν νομίζω πως θα κάτσει στην ομάδα
ματσιουλις τυπε?
που το διαβασες?

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Δεν το διάβασα κάπου. Νομίζω πως έχει μέχρι φέτος συμβόλαιο, με option για +1, και προσωπική μου αίσθηση είναι πως θα προσπαθήσει για κάτι άλλο σε Ισπανία

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν το διάβασα κάπου. Νομίζω πως έχει μέχρι φέτος συμβόλαιο, με option για +1, και προσωπική μου αίσθηση είναι πως θα προσπαθήσει για κάτι άλλο σε Ισπανία
την οψιον την εχει η ομαδα οχι ο παιχτης
και αποτι λενε πολυ δυσκολο να μην τον κρατησουν

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Αν δεν θέλει ο παίχτης, με το ζόρι δεν γίνεται. Ειδικά από την στιγμή που σε όλη του την εως τώρα πορεία ήταν κύριος!
Τεσπα... μακάρι να βγω λάθος γιατι εγω τον θέλω στην ομάδα.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
έρχεται ο Ιβανοβιτς .... η καλύτερη επιλογή για τον πάγκο μας !!!

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Ο Μιχάλης Κακιούζης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Sentra 103.3, και τον Βασίλη Σκουντή, μίλησε για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τον προπονητή του, όταν αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα. Τον χαρακτήρισε λάτρη της σκληρής δουλειάς, ειλικρινή άνθρωπο που δεν "μασάει" τα λόγια του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Σκληρός άνθρωπος: "Εξαρτάται πώς εννοείς την σκληρότητα. Εγώ, δεν θα είμαι αντικειμενικός γιατί είναι πρότυπο μου σαν προπονητής και ήταν και σαν παίκτης. Εγώ είμαι της φιλοσοφίας να δουλεύεις σκληρά για να έχεις αποτελέσματα. Ο Ντούσκο αυτό κάνει, ζητάει από την προπόνηση το 100%, πρέπει να είσαι στα κόκκινα στο γήπεδο".

Η φιλοσοφία του: Αν δεν αντέχεις την πίεση της προπόνησης και του προπονητή, που φωνάζει για να σε βελτιώσει, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε διάφορες δυσκολίες, τότε δεν είσαι έτοιμος να παίξεις υπό τέτοιες συνθήκες. Στο προσωπικό κομμάτι είναι ένας άνθρωπος που αυτό που λέει αυτό είναι και στο λέει ευθέως. Κοιτάει πάντα το καλό της ομάδας και δεν τον ενδιαφέρει ποιον έχει απέναντί του".

Για τον Ναβάρο και το περιστατικό με το ταξί: "Παίζαμε εκτός έδρας με την Μπαρτσελόνα και ήταν να φύγουμε στις έξι από το ξενοδοχείο. Ο Ναβάρο δεν είχε κατέβει στις 6:10. "Γεια σας, έλα με ταξί" του είπε, μπήκαμε στο πούλμαν και φύγαμε! Το καλό είναι πως μετά δεν είχε κόμπλεξ απέναντι στον παίκτη, ο Ναβάρο έπαιξε, έφαγε το πρόστιμο του και όλα καλά. Δεν υπήρχε περίπτωση να καταστρέψει την ομάδα του για ένα καπρίτσιο. Είναι από τους πιο αγαπημένους μου προπονητές. Είναι της φιλοσοφίας σκληρή δουλειά, κάποιοι το θεωρούν υπερβολικό κάποιοι όχι".

Για το πώς θα είναι με τον Παναθηναϊκό: "Εξαρτάται από την ομάδα. Υπάρχουν άλλες απαιτήσεις στην Ισπανία και είναι άλλο το καλούπι της Λίγκας. Εκεί δίνει τρομερή βάση στην άμυνα. Από εκεί και πέρα έχοντας σαν βάση αυτό, τρέχαμε. Αυτό το έχει και σαν βάση ο Παναθηναϊκός με την άμυνα. Το έχουν αυτό οι Σέρβοι, είναι σκληροί στην άμυνα και μετά προσπαθούν να επιβάλουν ρυθμό με ταχύτητα. Αυτό το έχει "παντρέψει".

Για την προσωπικότητά του και την στάση του απέναντι στους παίκτες: "Στην Μπαρτσελόνα κάναμε προετοιμασία τρέχαμε και έτρεχε μαζί μας. Όταν κάνεις την μετάβαση από παίκτης σε προπονητής θέλει χρόνο και ήταν σαφές πως ο Ιβάνοβιτς χρειαζόταν χρόνο για να περάσει από το ένα στάδιο στο άλλο. Θεωρώ πάντως πως έχει βελτιωθεί, έχει δημιουργήσει μια φιλοσοφία και βελτιώνεται".

Για το αν θα χρειαστεί χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Βοηθάει το ελληνικό πρωτάθλημα για να προσαρμοστείς, άλλωστε δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό. Έχει τον χρόνο και το περιθώριο να βάλει την φιλοσοφία του. Για μένα είναι πολύ καλή κίνηση".

Ερωτηθείς για το με ποιον προπονητή μοιάζει απάντησε: "Δεν έχω δουλέψει με τον Ομπράντοβιτς για να τον συγκρίνω, αλλά είναι ένας τεχνικός με κλασική σερβική φιλοσοφία, σαν κι αυτή που είχαν οι Ιβκοβιτς, Σάκοτα κλπ.. Μπορεί να είναι αυθαίρετο αυτό που θα πω, αλλά νομίζω μοιάζει αρκετά με τον Βουγιόσεβιτς της Παρτιζάν. Με τον Ζέλικο δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις, δεν τον είχα ποτέ προπονητή και παρότι κάναμε προπόνηση στο ίδιο γήπεδο (σ.σ. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ) δεν μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης".

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ερχεται Ιβανοβιτς...θα τους ζορισει πολυ λενε..... :s&m_1: :s&m_2:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.