You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είχανε πάει για φιέστα, να σηκώσουν κούπα μετά από ούτε και εγώ δεν θυμάμαι πόσα χρόνια και φάγανε πάλι πάλι
Κωλο-μβιανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2013
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
καπου θα του πηδουσαν την γυναικα και θα επαιρνε ματιαυτος που ηταν κρυμενος σημερα;
Να μην ξεχάσουμε ακόμα μία ηγετική εμφάνιση του Σπανούλη
Ένας πόντος...
θεος ο σπανουλης...γελανε και οι πετρες......
ο απολυτος κυριος τιποτα
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Σπανούλης 1 (0/6δίπ., 0/4τρίπ., 1/2βολ)
ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑ ....
Aribas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σπανούλης 1 (0/6δίπ., 0/4τρίπ., 1/2βολ)
Αν είχε λίγο φιλότιμο θα έπρεπε να επιστρέψει το μισό του συμβόλαιο στον γουρλωμάτη
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
επειδή δεν ξέρω καλά όλους τους κανονισμούς, μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος; Κάποια στιγμή ο Σλούκας ντριπλάρει, χτυπάει η μπάλα στο πόδι του και κυλάει 2-3 μέτρα, την πιάνει και την ξαναντριπλάρει. Αυτό επιτρέπεται ή είναι διπλή ντρίπλα;
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
επειδή δεν ξέρω καλά όλους τους κανονισμούς, μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος; Κάποια στιγμή ο Σλούκας ντριπλάρει, χτυπάει η μπάλα στο πόδι του και κυλάει 2-3 μέτρα, την πιάνει και την ξαναντριπλάρει. Αυτό επιτρέπεται ή είναι διπλή ντρίπλα;
αυτό και μένα μου φάνηκε κουλό αλλά δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς, άρα...
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
αυτό και μένα μου φάνηκε κουλό αλλά δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς, άρα...
το ότι δεν διαμαρτυρήθηκαν δεν σημαίνει ότι δεν έγινε παράβαση. Αλλά αν κάποιος ξέρει, ας μας διαφωτίσει
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο παππας δεν μενει εκτος για αγωνιστικα θεματα ειπαμε τυπεστην συνέντευξη τύπου ο αλβέρτης είπε ότι δεν θέλει να μιλήσει τεχνικά
λες και μπορεί
*πόσο πιο χάλια θα ήταν ο παππάς από τον κάρυ απόψε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και αν παρει ο γαυρος θα μεινει ο μπαρτζι τυπεΟ απόλυτος έχει ξενερώσει γιατί αν πάρετε το πρωτάθλημα θα συνεχίσει ο αλβέρτης
εγω παντα βλεπω στο μελλον
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αν δεν εχει ακουμπησει αντιπαλος ειναι διπλη τριπλα τυπεεπειδή δεν ξέρω καλά όλους τους κανονισμούς, μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος; Κάποια στιγμή ο Σλούκας ντριπλάρει, χτυπάει η μπάλα στο πόδι του και κυλάει 2-3 μέτρα, την πιάνει και την ξαναντριπλάρει. Αυτό επιτρέπεται ή είναι διπλή ντρίπλα;
μπορει να την πιασει αλλα πρεπει να πασαρει/σουταρει
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ο παππας δεν μενει εκτος για αγωνιστικα θεματα ειπαμε τυπε
εξωαγωνιστικά θέματα που μπορεί να στοιχίσουν ένα πρωτάθλημα, να πω ότι έχουμε βάθος στον πάγκο πάει να γαμηθεί
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αφου τα υπολοιπα γκαρντ ουκιτς ραιτ καρυ μπραμος παιρνεις 2 ποντους τυπεεξωαγωνιστικά θέματα που μπορεί να στοιχίσουν ένα πρωτάθλημα, να πω ότι έχουμε βάθος στον πάγκο πάει να γαμηθεί
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
αφου τα υπολοιπα γκαρντ ουκιτς ραιτ καρυ μπραμος παιρνεις 2 ποντους τυπε
ντάξει εγώ τον μπράμος τον θέλω και του χρόνου, για πάγκο είναι μια χαρά απλώς δεν είναι ο παίκτης που θα σηκώσει την ομάδα όταν είναι πεθαμένη ούτε τον πήρες γι'αυτό, όταν η ομάδα έχει υγεία ο μπράμος σου δίνει σταθερά το 7 όταν η ομάδα είναι χάλια παρασύρεται από την μετριότητα, δεν τον θεωρώ απατεώνα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εχει εναν ορο στο συμβολαιο του που λεει οτι δινει 50.000 ευρω και σπαει το συμβολαιο τουντάξει εγώ τον μπράμος τον θέλω και του χρόνου, για πάγκο είναι μια χαρά απλώς δεν είναι ο παίκτης που θα σηκώσει την ομάδα όταν είναι πεθαμένη ούτε τον πήρες γι'αυτό, όταν η ομάδα έχει υγεία ο μπράμος σου δίνει σταθερά το 7 όταν η ομάδα είναι χάλια παρασύρεται από την μετριότητα, δεν τον θεωρώ απατεώνα
και ελεγαν οτι πολυ πιθανο να το κανει
τωρα που φτασαμε στο τελος της χρονιας ολοι λενε καντο αγορι μου καντο
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Ενταξει,το καθιερωμενο χυσιμο στο εξοχικο και φετος..
το θεμα ειναι πως μετα την τεταρτη η ομαδα θα πρεπει να φερει προπονητη και με νεα υλικα να χτιστει κατι που να θυμιζει εξαστερο.
γιατι αυτο φετος δεν θυμιζει σε τιποτα την μεγαλυτερη μπασκετικη ομαδα της ευρωπης ολων των εποχων..
το μπασκετ που επαιξε ο παο στα 00s ειναι αντικειμενικα(το δηλωνουν ολοι οι μεγαλοι ευρωπαιοι μπασκετογραφοι) το καλυτερο μπασκετ που εχει παιχτει ποτε στην ευρωπη..
ειναι κριμα τωρα να βλεπουμε αυτους τους παικτες και αυτο το θεαμα!
το θεμα ειναι πως μετα την τεταρτη η ομαδα θα πρεπει να φερει προπονητη και με νεα υλικα να χτιστει κατι που να θυμιζει εξαστερο.
γιατι αυτο φετος δεν θυμιζει σε τιποτα την μεγαλυτερη μπασκετικη ομαδα της ευρωπης ολων των εποχων..
το μπασκετ που επαιξε ο παο στα 00s ειναι αντικειμενικα(το δηλωνουν ολοι οι μεγαλοι ευρωπαιοι μπασκετογραφοι) το καλυτερο μπασκετ που εχει παιχτει ποτε στην ευρωπη..
ειναι κριμα τωρα να βλεπουμε αυτους τους παικτες και αυτο το θεαμα!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K