txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
φιλε με το mr bean ποτε δεν ξερεις
ειναι να μην τον παρεις απο φοβο
χθες καλά έπαιξε ο Μητσάρας πάντως...καλα ρε κλιντ.........και να το σκέφτεσαι...ασε μην το λες!
με αυτον τον προπονητή και τον μιτσο στα χαλια του?
Καλα επαιξε σε σχεση με προηγουμενες φορες αλλα παλι του βγηκε η γλωσσα.Αυτο το παιδι εχει γερασει αποτομα,λες και ειναι σε slow motion συνεχεια.Πολυ αποτομη η πτωση τουχθες καλά έπαιξε ο Μητσάρας πάντως...
και πιο πολύ όταν κάνει διείσδυση...είναι τόσο αργός πλέον που τον προλαβαίνει ακόμα και ο ψηλός της αντίπαλης ομάδας...Καλα επαιξε σε σχεση με προηγουμενες φορες αλλα παλι του βγηκε η γλωσσα.Αυτο το παιδι εχει γερασει αποτομα,λες και ειναι σε slow motion συνεχεια.Πολυ αποτομη η πτωση του
τυπε για τον παππα κανεις δεν ξερει κανεις δεν μιλαει
Παππας ειναι ταλαντουχο παιδι αλλα δεν εχει το βασικοτερο που απαιτειται για να παιξεις μεγαλο μπασκετ και να καθιερωθεις σε ομαδα σαν τον Παναθηναικο: ΜΥΑΛΟ...Ειναι ο Σοφοκλης των γκαρντ...Δεν ειναι τυχαιο που δεν παιζει δεν εχει τη νοοτροπια να δουλεψει τον κοιτας και στο προσωπο σου βγαζει ενα ψευτομπλαζε υφακι του στυλ ειμαι παιχταρα αντε ποτε θα φυγει ο ΔΔ να παιξω εγω..Σαν τον Κατσιβελη που εχουμε εμεις.Θα φτασει 27-28 και θα λενε μεγαλο ταλεντο ακομα...
:-Όπως σας είχαμε πληροφορήσει πρώτοι, εδώ, από το bourdela.com ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού θα είναι ο Μαυροβούνιο coach, Dusko Ivanovic ...
Η αγωνία κορυφώνεται για το ποιος θα αναλάβει τη θέση του προπονητή την επόμενη χρονιά και εμείς είμαστε εδώ για να ρίξουμε φως στην υπόθεση.Το bourdela.com ρώτησε και έμαθε και σας αποκαλύπτει οτι ο προπονητής που βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην ομάδα μας είναι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.Από τους διαθέσιμους προπονητές αυτήν τη στιγμή στην αγορά θεωρείται από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις.Είναι λάτρης της τακτικής και της πειθαρχίας,στοιχεία που χρειάζεται ο νέος ΠαναθηναΪκός.Βασικό στοιχείο είναι η εμπειρία του μιας και εχει παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα και για πολλά χρόνια.Εφαρμόζει άριστα το σερβικό μοντέλο με έμφαση στην άμυνα αλλά και στην επίθεση με χαρακτηριστικό την ταχύτητα.Χαρακτηριστικό των ομάδων του επίσης και τα υψηλά ποσοστά στα σουτ εντός και εκτός πεδιάς.Η συμφωνία αναμένεται να έχει διάρκεια ενός έτους με τον ΠαναθηναΪκό να διατηρεί την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου πέραν του 2015.Μέχρι να πέσουν υπογραφές υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο έκπληξης της τελευταίας στιγμής και εμείς θα είμαστε εδώ να σας αναφέρουμε πρώτοι απ'όλους ο,τι νεώτερο υπάρξει
τυπε εχεις ινφος μεσα απτην καε?29/5/2014 το μάθατε πρώτοι ... bourdela.com, πρώτο και στην αθλητική σας ενημέρωση !!!
τυπε εχεις ινφος μεσα απτην καε?
για κανα αλλον δεν βρηκες να μεσολαβησεις τυπε?Την μεσολάβηση κάνουμε ....
για κανα αλλον δεν βρηκες να μεσολαβησεις τυπε?
τον ιβανοβιτς βρηκες?
καταλαβα τυπεη διοίκηση έχει τα γένια και τα χτένια ... αυτή έχει το καρπούζι και το μαχαίρι !!
Και στην 12αδα γιατι τον εχει;Πραγματικά κρίμα στο ταλέντο του!!!!Δυστυχώς αυτό το παλικάρι έχει άχυρα στο κεφάλι του. Παρότι ξεκίνησε ορεξάτος την χρονιά, δεν είχε υπομονή και τώρα έχει πάρει πολύ άσχημο δρόμο. Έχω πληροφορίες από inside άτομο που λένε ότι σε κάποιες πρωινές προπονήσεις έφτασε αργοπορημένος και μύριζε αλκοόλ(μάλλον ήρθε ξενυχτισμένος από διασκέδαση). Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια βέβαια, δεν βάζω το χέρι μου και στην φωτιά γιατί δεν έχω ιδία αντίληψη, αλλά τον έχω ικανό και κατά κάποιον τρόπο εξηγεί και τον παραγκωνισμό του στον πάγκο.
οπως καινα το κανουμε εμεις δεν ειμαστε προβατα του εκαστοτε προεδρου.το ''οτι πει ο προεδρος'' ειναι φαινομενο των γαυρων.βεβαια εξαιρεσεις υπαρχουν σε ολους τους οπαδους.εγω μιλαω για τον κανονα.ο δ. γιαννακοπουλος εδωσε ρεσιταλ μαλακιας,τι να λεμε τωρα...Χαιρομαι ιδιαιτερα που η πλειοψηφια του Παναθηναικου κοσμου αποδοκιμασε τις δηλωσεις Δ.Γιαννακοπουλου.
Σημεια το καιρων?
Βημα μπροστα?
Οπως και να εχει καλο σημαδι.
Μη μου αναφερεται καμμια 50αρια-100-200-300 καφρους και τη Πρασινη.