You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαυρα χαλια σημερα...οτι κ να λενε οι γαυροι εχουν δικιο...
Αλλα μη λενε κ πολλα για χυσιματα γιατι εδω και 15 χρονια τους εχουμε τρελλανε στα γαμησια κ στα χυσματα.....
Κ τους εχω ικανους του γαυρους να το χασουν κ φετος με τον χειροτερο
Παο της δεκαετιας......
Αλλα μη λενε κ πολλα για χυσιματα γιατι εδω και 15 χρονια τους εχουμε τρελλανε στα γαμησια κ στα χυσματα.....
Κ τους εχω ικανους του γαυρους να το χασουν κ φετος με τον χειροτερο
Παο της δεκαετιας......
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Που τον βρηκατε αυτον ρε μαλακες
Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
Ο Αλβέρτης δεν είναι προπονητής και συνεχίζει τις παπαριες του Άρτζυ.
Καταρχάς Φώτσης, Μαυροκέφαλος (εδώ βάζω ένα ερωτηματικό), Διαμαντίδης ή Ούκιτς, Μπράμος δεν πρέπει να παίζουν ταυτόχρονα. Τα παλικάρια είναι κλανιάρηδες επιθετικά. Είναι ικανοί να βρίσκονται ελεύθεροι σε lay up και ενώ είναι έτοιμοι να αφήσουν την μπάλα στο καλάθι, να δίνουν πάσα στο τρίποντο. Συμπεριφέρονται στην μπάλα λες και ζυγίζει 3 τόνους.
Φέτος δεν έχω δει ούτε έναν αυτοματισμό στην ομάδα. Ένα εύκολο καλάθι από οργανωμένη επίθεση ρε παιδί μου. Ακόμα και στην εκδήλωση αιφνιδιασμού μπερδεύονται. Όλα τα καλάθια είναι καθαρά από ατομικές ενέργειες.
Αμυντικά κάπως στέκονται αλλά με καταστροφικό αμυντικό παιχνίδι. Γι' αυτό και φέτος δε χορτάσαμε αγώνες εμείς οι Παναθηναϊκοί.
Τεσπά η χρονιά χάθηκε. Η βλακεία είναι που το πήρε και η Μακάμπι και δεν μπορούμε να χτυπήσουμε Μπλατ (που το έλεγα από την αρχή σχεδόν της Ευρωλίγκας)
Καταρχάς Φώτσης, Μαυροκέφαλος (εδώ βάζω ένα ερωτηματικό), Διαμαντίδης ή Ούκιτς, Μπράμος δεν πρέπει να παίζουν ταυτόχρονα. Τα παλικάρια είναι κλανιάρηδες επιθετικά. Είναι ικανοί να βρίσκονται ελεύθεροι σε lay up και ενώ είναι έτοιμοι να αφήσουν την μπάλα στο καλάθι, να δίνουν πάσα στο τρίποντο. Συμπεριφέρονται στην μπάλα λες και ζυγίζει 3 τόνους.
Φέτος δεν έχω δει ούτε έναν αυτοματισμό στην ομάδα. Ένα εύκολο καλάθι από οργανωμένη επίθεση ρε παιδί μου. Ακόμα και στην εκδήλωση αιφνιδιασμού μπερδεύονται. Όλα τα καλάθια είναι καθαρά από ατομικές ενέργειες.
Αμυντικά κάπως στέκονται αλλά με καταστροφικό αμυντικό παιχνίδι. Γι' αυτό και φέτος δε χορτάσαμε αγώνες εμείς οι Παναθηναϊκοί.
Τεσπά η χρονιά χάθηκε. Η βλακεία είναι που το πήρε και η Μακάμπι και δεν μπορούμε να χτυπήσουμε Μπλατ (που το έλεγα από την αρχή σχεδόν της Ευρωλίγκας)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Σαν τις κατσαρίδες οι πασόκοι ρε πούστη μου, δεν ξεπαστρεύονται με τίποτα
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ο εφευρετης της αλητειας..........
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
τι θα κάνει η ομάδα σήμερα ?
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ο νόμος του ΟΑΚΑ θα επιβληθεί και θα είναι και σκληρός....τι θα κάνει η ομάδα σήμερα ?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Δυσκολα τα πραγματα για εσας μαν.τι θα κάνει η ομάδα σήμερα ?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Δυσκολα τα πραγματα για εσας μαν.
Στα 5 ματς θα πάει
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Λες;Εγω πιστευω θα το σπασετε σημερα.Στα 5 ματς θα πάει
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Λες;Εγω πιστευω θα το σπασετε σημερα.
Εγώ πιστεύω ότι θα σπάσουμε τις ρακέτες απ' την αστοχία
Άμα δεν ημουν γαύρος θα το έπαιζα και άσσο παο -10.5
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Η αγωνία κορυφώνεται για το ποιος θα αναλάβει τη θέση του προπονητή την επόμενη χρονιά και εμείς είμαστε εδώ για να ρίξουμε φως στην υπόθεση.Το bourdela.com ρώτησε και έμαθε και σας αποκαλύπτει οτι ο προπονητής που βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην ομάδα μας είναι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.Από τους διαθέσιμους προπονητές αυτήν τη στιγμή στην αγορά θεωρείται από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις.Είναι λάτρης της τακτικής και της πειθαρχίας,στοιχεία που χρειάζεται ο νέος ΠαναθηναΪκός.Βασικό στοιχείο είναι η εμπειρία του μιας και εχει παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα και για πολλά χρόνια.Εφαρμόζει άριστα το σερβικό μοντέλο με έμφαση στην άμυνα αλλά και στην επίθεση με χαρακτηριστικό την ταχύτητα.Χαρακτηριστικό των ομάδων του επίσης και τα υψηλά ποσοστά στα σουτ εντός και εκτός πεδιάς.Η συμφωνία αναμένεται να έχει διάρκεια ενός έτους με τον ΠαναθηναΪκό να διατηρεί την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου πέραν του 2015.Μέχρι να πέσουν υπογραφές υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο έκπληξης της τελευταίας στιγμής και εμείς θα είμαστε εδώ να σας αναφέρουμε πρώτοι απ'όλους ο,τι νεώτερο υπάρξει
Συνημμένα
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
θυμησέ μου ποιες ομάδες έχει προπονήσει...κόλλησα...Η αγωνία κορυφώνεται για το ποιος θα αναλάβει τη θέση του προπονητή την επόμενη χρονιά και εμείς είμαστε εδώ για να ρίξουμε φως στην υπόθεση.Το bourdela.com ρώτησε και έμαθε και σας αποκαλύπτει οτι ο προπονητής που βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην ομάδα μας είναι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.Από τους διαθέσιμους προπονητές αυτήν τη στιγμή στην αγορά θεωρείται από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις.Είναι λάτρης της τακτικής και της πειθαρχίας,στοιχεία που χρειάζεται ο νέος ΠαναθηναΪκός.Βασικό στοιχείο είναι η εμπειρία του μιας και εχει παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα και για πολλά χρόνια.Εφαρμόζει άριστα το σερβικό μοντέλο με έμφαση στην άμυνα αλλά και στην επίθεση με χαρακτηριστικό την ταχύτητα.Χαρακτηριστικό των ομάδων του επίσης και τα υψηλά ποσοστά στα σουτ εντός και εκτός πεδιάς.Η συμφωνία αναμένεται να έχει διάρκεια ενός έτους με τον ΠαναθηναΪκό να διατηρεί την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου πέραν του 2015.Μέχρι να πέσουν υπογραφές υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο έκπληξης της τελευταίας στιγμής και εμείς θα είμαστε εδώ να σας αναφέρουμε πρώτοι απ'όλους ο,τι νεώτερο υπάρξει
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
θυμησέ μου ποιες ομάδες έχει προπονήσει...κόλλησα...
μπαρτσελόνα, κάχα λαμποραλ με την οποία πήρε πρωτάθλημα ACB με 3-0 στους τελικούς, τελευταία ήταν στην εθνική Βοσνίας ... αυτές από γνωστές
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
από την Κάχα τον θυμάμαι...φαίνεται καλή περίπτωση...και επειδή ο ΠΑΟ έχει γαλουχηθεί με το Σέρβικο μοπντέλο ίσως είναι ότι χρειαζόμαστε....εμένα θα μου άρεσε βέβαια και μια επιλογή τύπου Κατσικάρη...μπαρτσελόνα, κάχα λαμποραλ με την οποία πήρε πρωτάθλημα ACB με 3-0 στους τελικούς, τελευταία ήταν στην εθνική Βοσνίας ... αυτές από γνωστές
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
από την Κάχα τον θυμάμαι...φαίνεται καλή περίπτωση...και επειδή ο ΠΑΟ έχει γαλουχηθεί με το Σέρβικο μοπντέλο ίσως είναι ότι χρειαζόμαστε....εμένα θα μου άρεσε βέβαια και μια επιλογή τύπου Κατσικάρη...
όχι λαγέ μου .. δεν κάνει ο κατσικάρης, καλύτερες περιπτώσεις είναι ο ζελικο, ο μπλατ , ο πασκουαλ και ο μεσινα από ελληνες μονο ιτουδης αλλα δυσκολα θα ερθει λογω δημητρη .... οποτε οι επιλογες ειναι ελαχιστες .... εμένα δεν θα με χάλαγε ο Πεσιτς που ειναι μπαρουτοκαπνισμένος με εθνική γιουγκοσλαβιες και μπαρτσα και φετος ήταν στην μπαγερν, καλή λύση και ο Τανιεβιτς αλλα εχει να προπονήσει καιρό σύλλογο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
απτις χειροτερες επιλογεςΗ αγωνία κορυφώνεται για το ποιος θα αναλάβει τη θέση του προπονητή την επόμενη χρονιά και εμείς είμαστε εδώ για να ρίξουμε φως στην υπόθεση.Το bourdela.com ρώτησε και έμαθε και σας αποκαλύπτει οτι ο προπονητής που βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην ομάδα μας είναι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.Από τους διαθέσιμους προπονητές αυτήν τη στιγμή στην αγορά θεωρείται από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις.Είναι λάτρης της τακτικής και της πειθαρχίας,στοιχεία που χρειάζεται ο νέος ΠαναθηναΪκός.Βασικό στοιχείο είναι η εμπειρία του μιας και εχει παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα και για πολλά χρόνια.Εφαρμόζει άριστα το σερβικό μοντέλο με έμφαση στην άμυνα αλλά και στην επίθεση με χαρακτηριστικό την ταχύτητα.Χαρακτηριστικό των ομάδων του επίσης και τα υψηλά ποσοστά στα σουτ εντός και εκτός πεδιάς.Η συμφωνία αναμένεται να έχει διάρκεια ενός έτους με τον ΠαναθηναΪκό να διατηρεί την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου πέραν του 2015.Μέχρι να πέσουν υπογραφές υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο έκπληξης της τελευταίας στιγμής και εμείς θα είμαστε εδώ να σας αναφέρουμε πρώτοι απ'όλους ο,τι νεώτερο υπάρξει
φυσικα δεν υπαρχει συγκριση με αρτζι σουλη κτλ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K