Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Για ποιο λόγο έγινε η αναφορά;

αντε γαμησου ρε σκουπιδι που θα μιλησεις πουτανα...τραβα μαλακα βγες μια βολτα ολη μερα εδω μεσα ρουφιανε να σκουζεις για τον γαμια σου...για τον βαζελο μιλαμε πορνη στον θρυλο το γυρνας κομπλεξικε μαλακα ....ψοφα σκατοπουστα βρωμιαρη ψοφα....
βρε γελοιο υποκειμενο σκουπιδι σκατορουφιανε για το ποτηρι φαγαμε μια αγωνιστικη μαλακα....τωρα τις μαλακιες που γραφεις εκει τις ακουω βερεσε....η τιμωρια ηλιθιε ηταν για το ποτηρι....μουνι της λασπης μπασταρδε ξεπλυμενε που θα πεις σε μενα αδερφη αν φοραω παντελονια πουτανα ξευτιλισμενη ρομπα του σαιτ περιγελε...
ζητα συγνωμη ρε σκουπιδι βρωμιαρη...στα εγραψα αναλυτικα απο πανω αλητη...ζητα συγνωμη αν εχεις αρχιδια...για τις αλλες ριψεις ΜΟΝΟ χρηματικο προστιμο προβλεπεται...μονο για το ποτηρι εφαγε κεκλεισμενων παλιοαλητη ψευτη και ρουφιανε γαμω τις φουστες που φορας...
δειξε αν εχεις αρχιδια μια φορα ρε μουνι και πες ειπα μαλακια....
τι ειναι αυτο ρε σκουπιδι;;τι εβαλες εδω;τι δειχνει εδω;ειναι η ποινη....τι δειχνεις με αυτο...δες απο πανω που σου εβαλα εγω και δες σκουπιδι οτι για τις ριψεις που δεν διακοπτεται πανω απο 15 λεπτα το ματς ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΕΚΕΛΙΣΜΕΝΩΝ...ε σε μενα δεν διακοπηκε πως να φαω κεκλεισμενων;;
για το ποτηρι εφαγα και αν αποδεικνυοταν τραυματισμος θα ετρωγα μειον...
φανου ρε σκουπιδι μια φορα αντρας ...βρες τα αρχιδια να ζητησεις συγνωμη βρωμιαρη...παλι ρομπα εχεις γινει σκουπιδι βοθρε
:jerking: :jerking:γελοιε....ξερω ποσο ξευτιλας εισαι ....τωρα πουλας τρελλιτσα...για συμπεριφορα φιλαθλων...καλα ...παλι ρομπα εγινες...συμπεριφορα φιλαθλων  :2funny:
ποσο πουτανα ρε;;που ειναι ρε τα αρχιδια σου;;σου εχω ξαναπει...σε μενα μην πεταγεσαι να κανεις τον πονηρο και να βαζεις λινκ που δεν καταλαβαινεις καν τι λενε...μας εβαλες τα καροτα για να δειξεις και καλα οτι τιμωρηθηκα ΚΑΙ για αυτα και μολις σου αποδεικνυω οτι αυτα ειναι μον προστιμο αρχιζεις την τρελλιτσα για συμπεριφορες και λοιπα...γιαυτο μωρη πουταν σε φτυνει ολο το σαιτ...γιατι εισαι γλοιωδης βρωμιαρης και σιχαμενος και αναρχιδος...
Σου φτάνουν; επίσης επειδή είσαι μουνί και πουτάνα και ανάρχιδος και άντε γαμήσου σκουπίδι. τραβα μαλακα βγες μια βολτα ολη μερα εδω μεσα ρουφιανε να σκουζεις για τον γαμια σου. κομπλεξικε μαλακα ....ψοφα σκατοπουστα βρωμιαρη ψοφα....βρε γελοιο υποκειμενο σκουπιδι σκατορουφιανε έχεις το θράσος και ρωτάς. μουνι της λασπης μπασταρδε ξεπλυμενε που θα πεις σε μενα αδερφη αν φοραω παντελονια πουτανα ξευτιλισμενη ρομπα του σαιτ περιγελε...
Κι αν δεν έγινα κατανοητός, ζητα συγνωμη ρε σκουπιδι βρωμιαρη...στα εγραψα αναλυτικα απο πανω αλητη...ζητα συγνωμη αν εχεις αρχιδια, δειξε αν εχεις αρχιδια μια φορα ρε μουνι και πες ειπα μαλακια....
παλιοαλητη ψευτη και ρουφιανε γαμω τις φουστες που φορας...
φανου ρε σκουπιδι μια φορα αντρας ...βρες τα αρχιδια να ζητησεις συγνωμη βρωμιαρη...παλι ρομπα εχεις γινει σκουπιδι βοθρε

Αυτά έχω να σου πω, αν δεν κατάλαβες τράβα και γαμήσου. ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
θα μπει τάξη στο φόρουμ;;; πλάκα θα έχει...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Lavio μου θυμίζει το εμετικό πόστ,που είχε γράψει στο θρέντ της Α.Ε.Κ,πάλι για τον master21...
Το οποίο για να είμαι ειλικρινής,δεν μπήκα στον κόπο να κοιτάξω ξανά,αν το κατέβασαν ή το έχουν ακόμα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και ο ρουφιανος ειναι παντα αυτος που δινει...ειτε στα ισα ειτε στα πατησια...
εδωσες;;ρουφιανεψες...
τελος...ειτε για καλο ειτε για κακο δειχνεις...αυτο αρκει για να σε καθορισει...
αποψεις και φιλοσοφιες ζωης...ο καθεις οπως το βλεπει...εγω το βλεπω ετσι εσυ αλλοιως...τωρα και να δινει και να μην θες την ταμπελλα του ρουφιανου ε λιγο ψιλοαδερφιστικο μου κανει...
αν θες διαλεγεις μεταξυ ρουφιανου και αδερφης...ενα απο τα δυο παντως εισαι ....δεν γινεται...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Lavio μου θυμίζει το εμετικό πόστ,που είχε γράψει στο θρέντ της Α.Ε.Κ,πάλι για τον master21...
Το οποίο για να είμαι ειλικρινής,δεν μπήκα στον κόπο να κοιτάξω ξανά,αν το κατέβασαν ή το έχουν ακόμα...
εμετικο για τον εμετο;;ανεκδοτο ειναι αυτο; :2funny:
η ελληνικη γλωσσα ειναι φτωχη για να εκφρασω τα αισθηματα μου για το σκουπιδι...
παντως ελα τωρα πες αληθεια...εσεις τα αεκακια το εχετε λιγο το ρουφιανιικι στο αιμα σας ...ετσι;μεταξυ μας τωρα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν έχεις άδικο για το ποτήρι, ανακαλώ όσον αφορά αυτό. Δεν έπιασα απαρχής το νόημα. Έχεις επίσης δίκιο ότι η ποινή του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ για τη Λεωφόρο δεν ήταν η δέουσα, έχω γράψει ποιες έπρεπε να είναι οι ποινές ΠΡΙΝ βγει η απόφαση.
ΕΛπίζω όμως να καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τρόπος αυτός που απευθύνεσαι στο Μαστερ, και γι αυτό έβαλα συμπυκνωμένα αυτά που έγραψες, και γι αυτό έκανα, συμβολικά, αναφορά. Μου ζήτησες να σταματήσω κάτι πριν λίγο καιρό και το έκανα, κάνε κι εσύ το ίδιο.
θελω να σου δωσω τον λογο μου οτι θα προσπαθησω....δεν ξερω ομως αν θα τα καταφερω....ειναι τραγικο αυτο που μου συμβαινει...ενα γαμημενο νικ να με αναγκαζει να ξεπερναω τα ορια μου...ειναι πραγματικα τραγικο...
θα προσπαθησω αλλα φοβαμαι οτι δεν θα ειμαι συνεπης...τεσπα...μια φορα θα προσπαθησω...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
δεν εχεις παρακολουθησει το θεμα και σε ενδιαφερει μονο να δικηγορησεις...
εγω ειπα οτι το κεκλεισμενων το φαγαμε για την ριψη του ποτηριου (και σωστα το φαγαμε) και πεταγεται ο μαστερ και λεει οτι δεν το φαγαμε μονο για αυτο αλλα και για ριψεις καροτων στον καπινο και για ριψεις φωτοβολιδων(μιας η δυο)
και βαζω εγω τον κωδικα που λεει οτι ΜΟΝΟ για το ποτηρι δικαιολογειται κεκλεισμενων και ΣΩΣΤΑ τη φαγαμε ενω για τις ριψεις αφου ΔΕΝ υπηρχε τραυματισμος αλλα ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΕΓΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΩΝ σωστα φαγαμε μονο προστιμο....
επειδη δεν εχεις καταλαβει ο πουστης το σκουπιδι ως συνηθως πηγε να κανει τον πονηρο χωρις να ξερει που παταει και που ειναι και ευτυχως γιοα αυτον βρηκε και συνηγορο...
προσπαθησε να καταλαβεις την διαμαχη...το αιωνιο προβλημα του μπου....πεταγονταοι πονηριδηδες χωρις να ξερουνε ενα θεμα απο την αρχη και κανουν τους δικηγορους...
αν εχεις τριψηφιο αι κιου θα καταλαβεις οτι ολα καλα και νομοτυπα στην ιστορια της τιμωριας του γαυρου...
η τελικη ειναι οτι για ενα ποτηρι εφαγε μια αγωνιστικη (εδω παρενεβει το σκουπιδι και ειπε οτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ μονο για ενα σκουπιδι αλλα και για τα καροτα) οταν εφαγε ο αλλος δυο με εισβολη φιλαθλων ξυλοδαρμους και μολοτωφ ΕΝΤΟΣ αγωνιστικου χωρου...
αν καταλαβες κατι ενημερωσε με...
εχω ζητησει αρκετες φορες συγνωμη και εχω αναγνωρισει λαθη μου στην συγκεκριμενη ΔΕΝ θα το κανω απλα επειδη δεν βλεπω να εχω κανει καπου λαθος....
Δεν έχεις άδικο για το ποτήρι, ανακαλώ όσον αφορά αυτό. Δεν έπιασα απαρχής το νόημα. Έχεις επίσης δίκιο ότι η ποινή του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ για τη Λεωφόρο δεν ήταν η δέουσα, έχω γράψει ποιες έπρεπε να είναι οι ποινές ΠΡΙΝ βγει η απόφαση.
ΕΛπίζω όμως να καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τρόπος αυτός που απευθύνεσαι στο Μαστερ, και γι αυτό έβαλα συμπυκνωμένα αυτά που έγραψες, και γι αυτό έκανα, συμβολικά, αναφορά. Μου ζήτησες να σταματήσω κάτι πριν λίγο καιρό και το έκανα, κάνε κι εσύ το ίδιο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν εχεις παρακολουθησει το θεμα και σε ενδιαφερει μονο να δικηγορησεις...
εγω ειπα οτι το κεκλεισμενων το φαγαμε για την ριψη του ποτηριου (και σωστα το φαγαμε) και πεταγεται ο μαστερ και λεει οτι δεν το φαγαμε μονο για αυτο αλλα και για ριψεις καροτων στον καπινο και για ριψεις φωτοβολιδων(μιας η δυο)
και βαζω εγω τον κωδικα που λεει οτι ΜΟΝΟ για το ποτηρι δικαιολογειται κεκλεισμενων και ΣΩΣΤΑ τη φαγαμε ενω για τις ριψεις αφου ΔΕΝ υπηρχε τραυματισμος αλλα ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΕΓΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΩΝ σωστα φαγαμε μονο προστιμο....
επειδη δεν εχεις καταλαβει ο πουστης το σκουπιδι ως συνηθως πηγε να κανει τον πονηρο χωρις να ξερει που παταει και που ειναι και ευτυχως γιοα αυτον βρηκε και συνηγορο...
προσπαθησε να καταλαβεις την διαμαχη...το αιωνιο προβλημα του μπου....πεταγονταοι πονηριδηδες χωρις να ξερουνε ενα θεμα απο την αρχη και κανουν τους δικηγορους...
αν εχεις τριψηφιο αι κιου θα καταλαβεις οτι ολα καλα και νομοτυπα στην ιστορια της τιμωριας του γαυρου...
η τελικη ειναι οτι για ενα ποτηρι εφαγε μια αγωνιστικη (εδω παρενεβει το σκουπιδι και ειπε οτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ μονο για ενα σκουπιδι αλλα και για τα καροτα) οταν εφαγε ο αλλος δυο με εισβολη φιλαθλων ξυλοδαρμους και μολοτωφ ΕΝΤΟΣ αγωνιστικου χωρου...
αν καταλαβες κατι ενημερωσε με...
εχω ζητησει αρκετες φορες συγνωμη και εχω αναγνωρισει λαθη μου στην συγκεκριμενη ΔΕΝ θα το κανω απλα επειδη δεν βλεπω να εχω κανει καπου λαθος....
Συνεχιζεις να γινεσαι μαλακας.Σου παραθετω το σκεπτικο της αποφασης του αγωνα βαζελου - παοκ και την τιμωρια 2 αγωνιστικων που εφαγαν.
Η πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στις δύο ομάδες για εκτεταμένα επεισόδια, έγινε εν μέρει δεκτή από την πειθαρχική επιτροπή της λίγκας. Επί της ουσίας, η επιτροπή απέρριψε το κομμάτι που αφορά τα εκτεταμένα, διότι απλούστατα δεν τα θεώρησε τέτοια λόγω έλλειψης των απαιτούμενων προϋποθέσεων. Γι' αυτό και δεν αφαίρεσε βαθμούς.

Κράτησε όμως ορισμένες από τις πράξεις που περιγράφονται στη δίωξη, αλλά και άλλες πράξεις που αναφέρονται στο αρχικό κατηγορητήριο και τιμώρησε τελικά τις ομάδες βάσει του άρθρου 15, παράγραφος 3, εδάφιο στ' του Πειθαρχικού Κώδικα που αναφέρεται στις "ρίψεις αντικειμένων στον κυρίως χώρο του γηπέδου ή από μία κερκίδα σε άλλη".

Η εν λόγω διάταξη αναφέρει συγκεκριμένα:[size=30pt] "Εάν η ρίψη των αντικειμένων πραγματοποιείται πριν την έναρξη ή μετά τη λήξη του αγώνα, η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με χρηματική ποινή ύψους από 20.000 έως 120.000 και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές από 1 έως 3 αγωνιστικές, ανάλογα με τη βαρύτητα της πράξης".[/size]Μετα την ληξη επεσαν φωτοβολιδες και κροτιδες στο καραισκακη ναι η οχι;Ε αμα δεν καταλαβαινεις και αυτο ρε πουστη και συνεχισεις να μου λες για το ποτηρι εισαι τερμα αναπηρος.
Δεν εφαγαν αφαιρεση βαθμων γιατι δεν τα θεωρησαν εκτεταμενα κακως για μενα,γιατι ηταν.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
χρηστίδη λες μαλακίες και πρέπει να συγκρατηθείς. Δεν βλέπεις ούτε τα αυτονόητα, εσύ ο ίδιος έχεις συμπεριλάβει το λόγο που τιμωρήθηκε ο γάβρος και δεν το βλέπεις κιόλας (με τα πορτοκαλί). Ξέρεις ότι σέβομαι την τρέλα σου αλλά το έχεις παρακάνει με το Μάστερ και σ' αυτήν την περίπτωση αδίκως κιόλας. Αν έχεις κάποια ασυλία στο πουστριλίκι να το ξέρουμε και οι υπόλοιποι, εγώ να ξέρεις σου έκανα αναφορά, όχι για να μπαναριστείς αλλά μπας και φιλοτιμηθούν λίγο και οι μοντ/αντμίν εδώ μέσα και αρχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους.

Έδειχνες ότι έχεις κάποια κριτική ικανότητα ρε συ... έλεος.

Στο εδάφιο γ) αναφέρεται: "Εάν με την επανέναρξη του αγώνα επαναληφθεί η ρίψη αντικειμένων (σ.σ. πράγμα που επίσης συνέβη) και υπάρξει προσωρινή διακοπή του αγώνα άνω των 15 λεπτών, τιμωρείται με χρηματική ποινή 60.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές 1 έως 2 αγωνιστικών".

Δεδομένο Α:Εάν με την επανέναρξη του αγώνα επαναληφθεί η ρίψη αντικειμένων
Δεδομένο Β:υπάρξει προσωρινή διακοπή του αγώνα άνω των 15 λεπτών
Αποτέλεσμα-Ποινή Α:χρηματική ποινή 60.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές 1 έως 2 αγωνιστικών

Στην προκειμένη περίπτωση, το εδάφιο γ) δεν βρίσκει εφαρμογή, καθώς δεν είχαμε διακοπή άνω των 15 λεπτών.

Οπότε το από πάνω αποτέλεσμα-ποινή ακυρώνεται γιατί δεν ισχύουν και τα δύο δεδομένα.

Τέλος από αυτό.

Παρακάτω.

Ωστόσο, στο εδάφιο ε) αναφέρεται το εξής: "Εάν από τη ρίψη αντικειμένων υπάρξει έστω και ελαφρά σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκόμενου στον αγωνιστικό χώρο, επιβάλλονται οι ποινές που αναφέρονται στην περίπτωση γ)".

Δεδομένο Γ:Εάν από τη ρίψη αντικειμένων υπάρξει έστω και ελαφρά σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκόμενου στον αγωνιστικό χώρο
Αποτέλεσμα ποινή Β: Αποτέλεσμα-Ποινή Α

άαααααρα ξεχνάμε τα δεδομένα Α ΚΑΙ Β, έχουμε το δεδομένο Γ και με βάση αυτό ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ κρίνουμε την καινούρια ποινή Β που είναι ΙΔΙΑ με την ποινή - αποτέλεσμα Α.

άααααααρα τελικό γράφει:

Εάν από τη ρίψη αντικειμένων υπάρξει έστω και ελαφρά σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκόμενου στον αγωνιστικό χώρο ->
χρηματική ποινή 60.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές 1 έως 2 αγωνιστικών

Ο Χρηστίδης έχει δίκιο και του έχετε σπάσει τα αρχίδια ειλικρινά.

edit:
Δεν έχεις άδικο για το ποτήρι, ανακαλώ όσον αφορά αυτό. Δεν έπιασα απαρχής το νόημα.

Προφανώς το πόσταρες όταν απάνταγα. Οπότε οκ.
Δεν έχει νόημα τώρα το ποστ που έκανα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ουτε για το ποτηρι εχει δικιο,ο τραυματισμος πρεπει να αποδειχθει με εκθεση ιατρου,κατι που δεν εγινε.Ο διαιτητης το εγραψε στο φυλλο αγωνα αλλα ιατρικη γνωματευση δεν υπηρχε.Αν υπηρχε μπορει να ηταν μεγαλυτερη η ποινη.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
γύρισα από το γήπεδο πριν από λίγο τρομερά απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας. η άμυνά μας ανύπαρκτη και στην επίθεση πολλά λάθη και χωρίς τον λουκά ζήτημα αν φτάναμε τους 50 πόντους... βέβαια ότι έβαζε μπροστά το έτρωγε στην άμυνα, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως η άμυνά μας χωρίς αυτόν θα ήταν πολύ καλύτερη
ο παοκ ήταν αρκετά καλός και το πίστεψε
για να είμαι και δίκαιος κάποια σφυρίγματα έδρας τα πήραμε, δεν ξέρω αν θα χάναμε χωρίς αυτά και δεν εστιάζω εκεί αλλά στην εικόνα και διάθεση της ομάδας
ελπίζω την πέμπτη να δούμε μιαν άλλη ομάδα...

ΥΓ. ημιτελικός με τόσο λίγο κόσμο είναι μια μεγάλη απογοήτευση αλλά φαίνεται πως αυτό είναι το μέγεθος των φιλάθλων του μπάσκετ...
Φιλε επειδη φαινεται οτι ξερεις απο αθηλητισμο,τσαμπα γραφεις εδω.Εδω γραψε εαν θελεις για κανα τσαμπουκα και κανα ραντεβου θανατου.
Προσωπικα σταματησα να γραφω στα οπαδοθρεντ.
Μυριζει λιγο εδω μεσα.
Ελα στο θρεντ NBA να πουμε για κανα μπασκετακι, :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
διαβαζε ηλιθιε αντιολύμπιακε ψευτογκαιμπελασκο σκουπιδαριο βρωμιαρη...

www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/sovarh-apeilh-timwrias-gia-olympiako.2670155.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/sovarh-apeilh-timwrias-gia-olympiako.2670155.html[/url]

Οι πολλές ρίψεις αντικειμένων στο ντέρμπι των "αιωνίων" στο "Γ.Καραϊσκάκης" (ειδικά από ένα χρονικό σημείο και μετά) θα επιφέρει σε κάθε περίπτωση ένα βαρύ πρόστιμο στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η ποινή του μπορεί να φτάσει και σε τιμωρία της έδρας του λόγω του ποτηριού που δέχτηκε στο πρόσωπο ο προπονητής του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την παράγραφο 3 (περί "ρίψεων αντικειμένων") του άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και συγκεκριμένα στο εδάφιο β), "εάν η ρίψη πάσης φύσεως αντικειμένου είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα εκ μέρους του διαιτητή (σ.σ. πράγμα που συνέβη"), τιμωρείται με χρηματική ποινή 35.000 ευρώ".

Στο εδάφιο γ) αναφέρεται: "Εάν με την επανέναρξη του αγώνα επαναληφθεί η ρίψη αντικειμένων (σ.σ. πράγμα που επίσης συνέβη) και υπάρξει προσωρινή διακοπή του αγώνα άνω των 15 λεπτών, τιμωρείται με χρηματική ποινή 60.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές 1 έως 2 αγωνιστικών".

[size=20pt]Στην προκειμένη περίπτωση, το εδάφιο γ) δεν βρίσκει εφαρμογή, καθώς δεν είχαμε διακοπή άνω των 15 λεπτών.
[/size]
Ωστόσο, στο εδάφιο ε) αναφέρεται το εξής: "Εάν από τη ρίψη αντικειμένων υπάρξει έστω και ελαφρά σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκόμενου στον αγωνιστικό χώρο, επιβάλλονται οι ποινές που αναφέρονται στην περίπτωση γ)".

[size=30pt]Συνεπώς, αν προκύψει (από εκθέσεις, γιατρούς κλπ.)[/size] έστω και ελαφρύς τραυματισμός του Γιάννη Αναστασίου, τότε οι "ερυθρόλευκοι" κινδυνεύουν να τους επιβληθεί ποινή κεκλεισμένων των θυρών για 1 έως 2 αγωνιστικές και 60.000 ευρώ πρόστιμο. Αξίζει πάντως να τονιστεί, πως μετά το περιστατικό τοποθετήθηκαν γάζες στο πρόσωπο του "πράσινου" τεχνικού.

αλητη γαμω τα παντα σου...για το ποτηρι ηταν η τιμωρια αρχιδι ελεεινο υποκειμενο...διαβασε αν για τα αντικειμενα αρχιδι προβλεπεται τιμωρια κεκλεισμενων...
ζητα μια συγνωμη αν φορας παντελονια σκουπιδι...
Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (4/3) έκανε λόγο για «θέατρο» του Γιάννη Αναστασίου στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής. Την Πέμπτη ο Θόδωρος Γιαννίκος στην απολογία των «ερυθρόλευκων» για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι, είπε το ίδιο αλλά με άλλα λόγια!

[size=30pt]Επικαλούμενος και την έκθεση του παρατηρητή της Super League που δεν κάνει λόγο για τραυματισμό του προπονητή του Παναθηναϊκού από το χάρτινο ποτήρι[/size] που κάποιος ανεγκέφαλος πέταξε από την εξέδρα, ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι… «η ρίψη χάρτινου ποτηριού δεν είχε καμία επίπτωση τραυματισμού. Αυτό αναφέρεται, άλλωστε, και στην έκθεση του παρατηρητή. Ναι μεν υπήρξε ρίψη, αλλά δεν υπήρξε τραυματισμός. Ούτε είναι εφικτό να γίνει τραυματισμός με χάρτινο ποτήρι με νερό» είπε χαρακτηριστικά.
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Φιλε επειδη φαινεται οτι ξερεις απο αθηλητισμο,τσαμπα γραφεις εδω.Εδω γραψε εαν θελεις για κανα τσαμπουκα και κανα ραντεβου θανατου.
Προσωπικα σταματησα να γραφω στα οπαδοθρεντ.
Μυριζει λιγο εδω μεσα.
Ελα στο θρεντ NBA να πουμε για κανα μπασκετακι, :rockon:

η διαφορά ώρας με έχει τσακίσει...
τα πρωινά κάνω ένα review των αγώνων στο ΝΒΑ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κρυφτηκε ο παντελονατος  :2funny: :2funny:
URL]]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κρυφτηκε ο παντελονατος  :2funny: :2funny:
:jerking: :jerking: :jerking:www.sportday.gr/ΝΕΑ/32905/Τιμωρία-μιας-αγωνιστικής-και-πρόστιμο-στον-Ολυμπιακό]http://www.sportday.gr/ΝΕΑ/32905/Τιμωρία-μιας-αγωνιστικής-και-πρόστιμο-στον-Ολυμπιακό[size=20pt]Τελικά[/URL], ο Ολυμπιακός πλήρωσε με αποκλεισμό της έδρας του το αντικείμενο στον Γιάννη Αναστασίου στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.[/size]

Όπως αποφάσισε η πειθαρχική επιτροπή, επιβλήθηκε ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών όπως πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό την επόμενη εβδομάδα χωρίς την στήριξή των οπαδών τους.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τωρα ειλικρινα σου ειναι τοσο δυσκολο να παραδεχτεις οτι ειπες μαλακια;

Κράτησε όμως ορισμένες από τις πράξεις που περιγράφονται στη δίωξη, αλλά και άλλες πράξεις που αναφέρονται στο αρχικό κατηγορητήριο και τιμώρησε τελικά τις ομάδες βάσει του άρθρου 15, παράγραφος 3, εδάφιο στ' του Πειθαρχικού Κώδικα που αναφέρεται στις "ρίψεις αντικειμένων στον κυρίως χώρο του γηπέδου ή από μία κερκίδα σε άλλη".

Η εν λόγω διάταξη αναφέρει συγκεκριμένα:[size=30pt] "Εάν η ρίψη των αντικειμένων πραγματοποιείται πριν την έναρξη ή μετά τη λήξη του αγώνα, η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με χρηματική ποινή ύψους από 20.000 έως 120.000 και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές από 1 έως 3 αγωνιστικές, ανάλογα με τη βαρύτητα της πράξης".[/size]Μετα την ληξη επεσαν φωτοβολιδες και κροτιδες στο καραισκακη ναι η οχι;

Συνεπώς, [size=30pt]αν προκύψει (από εκθέσεις, γιατρούς κλπ.)[/size] έστω και ελαφρύς τραυματισμός του Γιάννη Αναστασίου, τότε οι "ερυθρόλευκοι" κινδυνεύουν να τους επιβληθεί ποινή κεκλεισμένων των θυρών για 1 έως 2 αγωνιστικές και 60.000 ευρώ πρόστιμο. Αξίζει πάντως να τονιστεί, πως μετά το περιστατικό τοποθετήθηκαν γάζες στο πρόσωπο του "πράσινου" τεχνικού.

Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (4/3) έκανε λόγο για «θέατρο» του Γιάννη Αναστασίου στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής. Την Πέμπτη ο Θόδωρος Γιαννίκος στην απολογία των «ερυθρόλευκων» για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι, είπε το ίδιο αλλά με άλλα λόγια!

[size=30pt]Επικαλούμενος και την έκθεση του παρατηρητή της Super League που δεν κάνει λόγο για τραυματισμό του προπονητή του Παναθηναϊκού από το χάρτινο ποτήρι[/size] που κάποιος ανεγκέφαλος πέταξε από την εξέδρα, ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι… «η ρίψη χάρτινου ποτηριού δεν είχε καμία επίπτωση τραυματισμού. Αυτό αναφέρεται, άλλωστε, και στην έκθεση του παρατηρητή. Ναι μεν υπήρξε ρίψη, αλλά δεν υπήρξε τραυματισμός. Ούτε είναι εφικτό να γίνει τραυματισμός με χάρτινο ποτήρι με νερό» είπε χαρακτηριστικά.

Εγω σου βαζω τι λενε οι κανονισμοι και οτι δεν αποδειχτηκε πουθενα οτι ο Αναστασιου τραυματιστηκε,αν διαβασεις τον κανονισμο πρεπει να αποδειχθει η απο γιατρο,που δεν εγινε, η να το γραψει ο παρατηρητης στην εκθεση του,κατι που δεν εγινε,το ειπε και ο ιδιος ο Γιαννικος στην απολογια του ολυμπιακου.Εσυ μου βαζεις τι εγραψε ενας δημοσιογραφος στο σπορντευ.κομ.
Διαβασε προσεκτικα τους κανονισμους και παραδεξου το αυτονοητο.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:jerking: :jerking: :jerking:www.sportday.gr/ΝΕΑ/32905/Τιμωρία-μιας-αγωνιστικής-και-πρόστιμο-στον-Ολυμπιακό]http://www.sportday.gr/ΝΕΑ/32905/Τιμωρία-μιας-αγωνιστικής-και-πρόστιμο-στον-Ολυμπιακό[size=20pt]Τελικά[/URL], ο Ολυμπιακός πλήρωσε με αποκλεισμό της έδρας του το αντικείμενο στον Γιάννη Αναστασίου στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.[/size]

Όπως αποφάσισε η πειθαρχική επιτροπή, επιβλήθηκε ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών όπως πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό την επόμενη εβδομάδα χωρίς την στήριξή των οπαδών τους.
Τωρα ειλικρινα σου ειναι τοσο δυσκολο να παραδεχτεις οτι ειπες μαλακια;

Η εν λόγω διάταξη αναφέρει συγκεκριμένα:[size=30pt] "Εάν η ρίψη των αντικειμένων πραγματοποιείται πριν την έναρξη ή μετά τη λήξη του αγώνα, η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με χρηματική ποινή ύψους από 20.000 έως 120.000 και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές από 1 έως 3 αγωνιστικές, ανάλογα με τη βαρύτητα της πράξης".[/size]Μετα την ληξη επεσαν φωτοβολιδες και κροτιδες στο καραισκακη ναι η οχι;

Συνεπώς, [size=30pt]αν προκύψει (από εκθέσεις, γιατρούς κλπ.)[/size] έστω και ελαφρύς τραυματισμός του Γιάννη Αναστασίου, τότε οι "ερυθρόλευκοι" κινδυνεύουν να τους επιβληθεί ποινή κεκλεισμένων των θυρών για 1 έως 2 αγωνιστικές και 60.000 ευρώ πρόστιμο. Αξίζει πάντως να τονιστεί, πως μετά το περιστατικό τοποθετήθηκαν γάζες στο πρόσωπο του "πράσινου" τεχνικού.

Εγω σου βαζω τι λενε οι κανονισμοι και οτι δεν αποδειχτηκε πουθενα οτι ο Αναστασιου τραυματιστηκε,αν διαβασεις τον κανονισμο πρεπει να αποδειχθει η απο γιατρο,που δεν εγινε, η να το γραψει ο παρατηρητης στην εκθεση του,κατι που δεν εγινε,το ειπε και ο ιδιος ο Γιαννικος στην απολογια του ολυμπιακου.Εσυ μου βαζεις τι εγραψε ενας δημοσιογραφος στο σπορντευ.κομ.
Διαβασε προσεκτικα τους κανονισμους και παραδεξου το αυτονοητο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom