lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 556
- Πόντοι
- 1.596
Οικογενειακό το πρόβλημα τύποι.
τραγικη εικονα ομαδας τυπεΜεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ...Μόλις άρχισε η τέταρτη περίοδος.Το σκορ είναι 63-66.
Τον αγώνα τον έχει η ΝΕΡΙΤ...
Πραγματικά είστε τραγικοί σήμερα (όπως αρκετές φορές φέτος).τραγικη εικονα ομαδας τυπε
εμμετος για τους γκριζους λυκους αλλα εγω ρε χρηστιδη στο εχω πει οπως και περυσι αν με θυμασε που ελεγα οτι κακως στον τεταρτο αγνα κατεβηκε ο θρυλος και χαζομαρτα τοων αδερφων που επρεπε να παρουν την ομαδα και να φυγουν μετα τα αισχη στο τριτο παιχνιδι στο οακαH απολυτη ξευτιλα το απολυτο σπρωξιμο ο βιασμος ενος αθληματος...οποιος ειναι παναθηναικος και δεν ντρεπεται με αυτα που γινονται στο οακα ειναι αρρωστος...
κριμα...κριμα...
χαζευα το ματς με γυναικα και κορη....στο 81 - 81 βλεπω χλωμη κυκλοφορια απο ποα στη μπαλλα...ειχε δυο φαουλ ο παοκ...λεω της κυρας κοιτα που θα παρει σιγουρα φαουλ ο πουστης για να φορτωθουνε οι αλλοι...ε σε αυτη την επιθεση πηρε τρια μαζεμενα και σουταρε βολεςεμμετος για τους γκριζους λυκους αλλα εγω ρε χρηστιδη στο εχω πει οπως και περυσι αν με θυμασε που ελεγα οτι κακως στον τεταρτο αγνα κατεβηκε ο θρυλος και χαζομαρτα τοων αδερφων που επρεπε να παρουν την ομαδα και να φυγουν μετα τα αισχη στο τριτο παιχνιδι στο οακα
το ιδιο επρεπε να κανει και ο παοκ οταν σφυριξανε το 1000 φαουλ σε 1 λεπτο
και μην με πεις παραλογο ;)
«Την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ!»και ρωταω τωρα εγω...ο εκ του πονηρου ορμωμενος...ειδαμε ενα ματς που κριθηκε στις λεπτομερειες...σφυριχτηκανε πολλα....η διατησια ηταν 50-50;ρωταω τωρα εγω;ενα λαθος σφυριγμα προφανως μπορει να εχει επηρεασει το αποτελεσμα...θα συζητηθει καθολου η διαιτησια;;σε μια χωρα διαιτητολαγνα οπου στο ποδοσφαιρο μπαινει στο μικροσκοπιο ακομα και ενα αναποδο πλαγιο σε παιχνιδια του ολυμπιακου σημερα θα μιλησει κανεις για διαιτησια;;ας πει ρε παιδι μου ακομα και οτι ευνοηθηκε ο παοκ ....αλλα θα γινει κουβεντα;;η το μπασκετ ειναι ''δυσκολα διαιτητευσιμο αθλημα'';;
βεβαια οταν διαμαρυρεται ο πουστης στην ευρωπη μετατρεπεται σε ''ευκολα διαιτητευσιμο αθλημα΄΄ ...μαλλον...
ο ιδος πουστης που σημερα σφυριζε αδιαφορα ,ο νονος του ΄΄δυσκολα διαιτητευσιμου αθληματος΄΄ οταν παιζει ο πουστης στην ευρωπη ωρυεται και ανακαλυπτει σφαγες...
ειμαι καπου λαθος;;ειναι ολα καλα και το δικο μου αρρωστο μυαλο τα βλεπει λαθος;;εσεις τι λετε;;
ειναι ευκολα η δυσκολα διαιτητευσιμο αθλημα το μπασκετ;;
η αναλογα πως μας βολευει το βαφτιζουμε αναλογα;;οεο;;
λεω εγω τωρα....
«Την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ!»
http://[URL unfurl="true"]www.sporfm.gr/thumbnail.php?file=004654_140284785.jpg&size=article_medium[/img[/URL]]
[/quote]μαγκια του τυπε....οι σκουντηδες και οι παπαδογιαννηδες γιατι δεν μιλανε;;
εγω αυτον τον παραδεχομαι...μπορει και τα κανει...το προβλημα μου δεν ειναι αυτος...ειναι οι διαιτητες που παιρνουν πισω τις καταθεσεις και οι ρουφιανοι- λειτουργοι -δημοσιογραφοι- που καλυπτουν
παντως αν ειναι να γινουν τα ιδια φετος στον τελικο πραγματικα θα ειναι φλωροι αν οι οπαδοι δεν μπουν μεσα ναν καψουν τους γκριζους λυκους ζωντανουςχαζευα το ματς με γυναικα και κορη....στο 81 - 81 βλεπω χλωμη κυκλοφορια απο ποα στη μπαλλα...ειχε δυο φαουλ ο παοκ...λεω της κυρας κοιτα που θα παρει σιγουρα φαουλ ο πουστης για να φορτωθουνε οι αλλοι...ε σε αυτη την επιθεση πηρε τρια μαζεμενα και σουταρε βολες
η γυναικα μου με κοιταζε με ανοιχτο το στομα λες και εβλεπε κανενα σοφο η κανενα προφητη....που να ηξερε η κακομοιρα ποσο ''ευκολα προβλεψιμο αθλημα'' ειναι το μπασκετ![]()
![]()
αμα ειναι να τους γαμησουνε και να φυγουνε ξαπλα συμφωνω...αξιζει τον κοπο...αλλα αμα ειναι να πεσουνε δυο στρακαστρουκες , να τους κανουνε και ηρωες να διακοπει παλι το ματς εις βαρος και να φυγουν ορθιοι και ηρωες απο το σεφ και εμεις να ξεκινησουμε παλι με μειο βαθμους δε λεει...παντως αν ειναι να γινουν τα ιδια φετος στον τελικο πραγματικα θα ειναι φλωροι αν οι οπαδοι δεν μπουν μεσα ναν καψουν τους γκριζους λυκους ζωντανους
εγω θυμαμαι παλια που κατεβαινα κανωντας 15000 χλμ να δω το θρυλο οτι με την παραμικρη μαλακια θα καιγαμαι ζωντανους τους γκριζους πριν 20 χρονια και τωρα κανουν οτι θελουν ακομη και μεσα στο ΣΕΦ
σας έσωσε ο Λουκάς τυπε.τραγικη εικονα ομαδας τυπε
Φετος μην περιμενεις πρωταθλημα ο γαυρος ειναι πολυ καλυτερος.
αντε γαμησου ρε σκουπιδι που θα μιλησεις πουτανα...τραβα μαλακα βγες μια βολτα ολη μερα εδω μεσα ρουφιανε να σκουζεις για τον γαμια σου...για τον βαζελο μιλαμε πορνη στον θρυλο το γυρνας κομπλεξικε μαλακα ....ψοφα σκατοπουστα βρωμιαρη ψοφα....Αμα ειναι να καψετε εσεις τους γκριζους λυκους ρε μαν τοτε ολες οι ομαδες στο ελληνικο ποδοσφαιρο τα κορακια τι πρεπει να τα κανουν να τα κρεμασουν στην πλατεια συνταγματος![]()
Αμα ειναι να καψετε εσεις τους γκριζους λυκους ρε μαν τοτε ολες οι ομαδες στο ελληνικο ποδοσφαιρο τα κορακια τι πρεπει να τα κανουν να τα κρεμασουν στην πλατεια συνταγματοςπαντως αν ειναι να γινουν τα ιδια φετος στον τελικο πραγματικα θα ειναι φλωροι αν οι οπαδοι δεν μπουν μεσα ναν καψουν τους γκριζους λυκους ζωντανους
εγω θυμαμαι παλια που κατεβαινα κανωντας 15000 χλμ να δω το θρυλο οτι με την παραμικρη μαλακια θα καιγαμαι ζωντανους τους γκριζους πριν 20 χρονια και τωρα κανουν οτι θελουν ακομη και μεσα στο ΣΕΦ