Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,5%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    372

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
γουστάρω φάση ο Παοκ να κερδίσει με γιατησία να δω τον ΑΛΑ να κάνει δηλώσεις ....

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ...Μόλις άρχισε η τέταρτη περίοδος.Το σκορ είναι 63-66.
Τον αγώνα τον έχει η ΝΕΡΙΤ...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
τραγικη εικονα ομαδας τυπε
Πραγματικά είστε τραγικοί σήμερα (όπως αρκετές φορές φέτος).
Εφόσον περάσετε τον Π.Α.Ο.Κ,λογικά ναι,με τον Ολυμπιακό σας βλέπω να χάνετε με 3-0 / 3-1.

Τι έπαθε σήμερα ο Μαυροκεφαλίδης και παίζει έτσι? :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
H απολυτη ξευτιλα το απολυτο σπρωξιμο ο βιασμος ενος αθληματος...οποιος ειναι παναθηναικος και δεν ντρεπεται με αυτα που γινονται στο οακα ειναι αρρωστος...
κριμα...κριμα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
και ρωταω τωρα εγω...ο εκ του πονηρου ορμωμενος...ειδαμε ενα ματς που κριθηκε στις λεπτομερειες...σφυριχτηκανε πολλα....η διατησια ηταν 50-50;ρωταω τωρα εγω;ενα λαθος σφυριγμα προφανως μπορει να εχει επηρεασει το αποτελεσμα...θα συζητηθει καθολου η διαιτησια;;σε μια χωρα διαιτητολαγνα οπου στο ποδοσφαιρο μπαινει στο μικροσκοπιο ακομα και ενα αναποδο πλαγιο σε παιχνιδια του ολυμπιακου σημερα θα μιλησει κανεις για διαιτησια;;ας πει ρε παιδι μου ακομα και οτι ευνοηθηκε ο παοκ ....αλλα θα γινει κουβεντα;;η το μπασκετ ειναι ''δυσκολα διαιτητευσιμο αθλημα'';;
βεβαια οταν διαμαρυρεται ο πουστης στην ευρωπη μετατρεπεται σε ''ευκολα διαιτητευσιμο αθλημα΄΄ ...μαλλον...
ο ιδος πουστης που σημερα σφυριζε αδιαφορα ,ο νονος του ΄΄δυσκολα διαιτητευσιμου αθληματος΄΄ οταν παιζει ο πουστης στην ευρωπη ωρυεται και ανακαλυπτει σφαγες...
ειμαι καπου λαθος;;ειναι ολα καλα και το δικο μου αρρωστο μυαλο τα βλεπει λαθος;;εσεις τι λετε;;
ειναι ευκολα η δυσκολα διαιτητευσιμο αθλημα το μπασκετ;;
η αναλογα πως μας βολευει το βαφτιζουμε αναλογα;;οεο;;
λεω εγω τωρα....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.411
Πόντοι
26.141
H απολυτη ξευτιλα το απολυτο σπρωξιμο ο βιασμος ενος αθληματος...οποιος ειναι παναθηναικος και δεν ντρεπεται με αυτα που γινονται στο οακα ειναι αρρωστος...
κριμα...κριμα...
εμμετος για τους γκριζους λυκους αλλα εγω ρε χρηστιδη στο εχω πει οπως και περυσι αν με θυμασε που ελεγα οτι κακως στον τεταρτο αγνα κατεβηκε ο θρυλος και χαζομαρτα τοων αδερφων που επρεπε να παρουν την ομαδα και να φυγουν μετα τα αισχη στο τριτο παιχνιδι στο οακα
το ιδιο επρεπε να κανει και ο παοκ οταν σφυριξανε το 1000 φαουλ σε 1 λεπτο
και μην με πεις παραλογο ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
εμμετος για τους γκριζους λυκους αλλα εγω ρε χρηστιδη στο εχω πει οπως και περυσι αν με θυμασε που ελεγα οτι κακως στον τεταρτο αγνα κατεβηκε ο θρυλος και χαζομαρτα τοων αδερφων που επρεπε να παρουν την ομαδα και να φυγουν μετα τα αισχη στο τριτο παιχνιδι στο οακα
το ιδιο επρεπε να κανει και ο παοκ οταν σφυριξανε το 1000 φαουλ σε 1 λεπτο
και μην με πεις παραλογο ;)
χαζευα το ματς με γυναικα και κορη....στο 81 - 81 βλεπω χλωμη κυκλοφορια απο ποα στη μπαλλα...ειχε δυο φαουλ ο παοκ...λεω της κυρας κοιτα που θα παρει σιγουρα φαουλ ο πουστης για να φορτωθουνε οι αλλοι...ε σε αυτη την επιθεση πηρε τρια μαζεμενα και σουταρε βολες  :2funny:
η γυναικα μου με κοιταζε με ανοιχτο το στομα  λες και εβλεπε κανενα σοφο η κανενα προφητη....που να ηξερε η κακομοιρα ποσο ''ευκολα προβλεψιμο αθλημα'' ειναι το μπασκετ  :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
το οτι μια ομαδα βιαζει ενα αθλημα στον βωμο της νικης και της κουπας δεν λεει τιποτα...παγκοσμιο φαινομενο ...αυτο που ειναι εμετικο και καταπτυστο ειναι οτι ενα ολοκληρο συστημα συστρατευεται και με μαφιοζικη ομερτα και μασονια προστατευει αυτον τον βιασμο...και προσπαθει να βγαλει ολο τον κοσμο τρελλο
καλα κανει ο βαζελος αφου τον παιρνει...που ειναι οι υπερμαχοι και οι λειτουργοι τη δημοσιογραφιας να ασχοληθουν με το θεμα;;αυτο λεω...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και ρωταω τωρα εγω...ο εκ του πονηρου ορμωμενος...ειδαμε ενα ματς που κριθηκε στις λεπτομερειες...σφυριχτηκανε πολλα....η διατησια ηταν 50-50;ρωταω τωρα εγω;ενα λαθος σφυριγμα προφανως μπορει να εχει επηρεασει το αποτελεσμα...θα συζητηθει καθολου η διαιτησια;;σε μια χωρα διαιτητολαγνα οπου στο ποδοσφαιρο μπαινει στο μικροσκοπιο ακομα και ενα αναποδο πλαγιο σε παιχνιδια του ολυμπιακου σημερα θα μιλησει κανεις για διαιτησια;;ας πει ρε παιδι μου ακομα και οτι ευνοηθηκε ο παοκ ....αλλα θα γινει κουβεντα;;η το μπασκετ ειναι ''δυσκολα διαιτητευσιμο αθλημα'';;
βεβαια οταν διαμαρυρεται ο πουστης στην ευρωπη μετατρεπεται σε ''ευκολα διαιτητευσιμο αθλημα΄΄ ...μαλλον...
ο ιδος πουστης που σημερα σφυριζε αδιαφορα ,ο νονος του ΄΄δυσκολα διαιτητευσιμου αθληματος΄΄ οταν παιζει ο πουστης στην ευρωπη ωρυεται και ανακαλυπτει σφαγες...
ειμαι καπου λαθος;;ειναι ολα καλα και το δικο μου αρρωστο μυαλο τα βλεπει λαθος;;εσεις τι λετε;;
ειναι ευκολα η δυσκολα διαιτητευσιμο αθλημα το μπασκετ;;
η αναλογα πως μας βολευει το βαφτιζουμε αναλογα;;οεο;;
λεω εγω τωρα....
«Την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ!»
thumbnail.php

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
«Την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ!»
http://[URL unfurl="true"]www.sporfm.gr/thumbnail.php?file=004654_140284785.jpg&size=article_medium[/img[/URL]]

[/quote]μαγκια του τυπε....οι σκουντηδες και οι παπαδογιαννηδες γιατι δεν μιλανε;;
εγω αυτον τον παραδεχομαι...μπορει και τα κανει...το προβλημα μου δεν ειναι αυτος...ειναι οι διαιτητες που παιρνουν πισω τις καταθεσεις και οι ρουφιανοι- λειτουργοι -δημοσιογραφοι- που καλυπτουν

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.411
Πόντοι
26.141
χαζευα το ματς με γυναικα και κορη....στο 81 - 81 βλεπω χλωμη κυκλοφορια απο ποα στη μπαλλα...ειχε δυο φαουλ ο παοκ...λεω της κυρας κοιτα που θα παρει σιγουρα φαουλ ο πουστης για να φορτωθουνε οι αλλοι...ε σε αυτη την επιθεση πηρε τρια μαζεμενα και σουταρε βολες  :2funny:
η γυναικα μου με κοιταζε με ανοιχτο το στομα  λες και εβλεπε κανενα σοφο η κανενα προφητη....που να ηξερε η κακομοιρα ποσο ''ευκολα προβλεψιμο αθλημα'' ειναι το μπασκετ  :2funny: :2funny:
παντως αν ειναι να γινουν τα ιδια φετος στον τελικο πραγματικα θα ειναι φλωροι αν οι οπαδοι δεν μπουν μεσα ναν καψουν τους γκριζους λυκους ζωντανους
εγω θυμαμαι παλια που κατεβαινα κανωντας 15000 χλμ να δω το θρυλο οτι με την παραμικρη μαλακια θα καιγαμαι ζωντανους τους γκριζους πριν 20 χρονια και τωρα κανουν οτι θελουν ακομη και μεσα στο ΣΕΦ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
παντως αν ειναι να γινουν τα ιδια φετος στον τελικο πραγματικα θα ειναι φλωροι αν οι οπαδοι δεν μπουν μεσα ναν καψουν τους γκριζους λυκους ζωντανους
εγω θυμαμαι παλια που κατεβαινα κανωντας 15000 χλμ να δω το θρυλο οτι με την παραμικρη μαλακια θα καιγαμαι ζωντανους τους γκριζους πριν 20 χρονια και τωρα κανουν οτι θελουν ακομη και μεσα στο ΣΕΦ
αμα ειναι να τους γαμησουνε και να φυγουνε ξαπλα συμφωνω...αξιζει τον κοπο...αλλα αμα ειναι να πεσουνε δυο στρακαστρουκες , να τους κανουνε και ηρωες να διακοπει παλι το ματς εις βαρος και να φυγουν ορθιοι και ηρωες απο το σεφ και εμεις να ξεκινησουμε παλι με μειο βαθμους δε λεει...
οτι ειχα πει στον πρωτο ημιτελικο στη μπαλλα με παοκ...στα αρχιδια σας το κυπελλο...θα σας γαμησουν που θα σας γαμησουν στη τουμπα,σβηστε τα φωτα στο διαδρομο και ξεκωλιαστε τους...
και αντάυτου ειχαμε ουισκια στις σουιτες ,πασαρελες απο ποικιλιδηδες και στοχ και ειδαμε τη συνεχεια στη τουμπα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το γαμήσαμε δύσκολα το ΠΑΟΚάκι........... :S

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Αμα ειναι να καψετε εσεις τους γκριζους λυκους ρε μαν τοτε ολες οι ομαδες στο ελληνικο ποδοσφαιρο τα κορακια τι πρεπει να τα κανουν να τα κρεμασουν στην πλατεια συνταγματος  :think:
αντε γαμησου ρε σκουπιδι που θα μιλησεις πουτανα...τραβα μαλακα βγες μια βολτα ολη μερα εδω μεσα ρουφιανε να σκουζεις για τον γαμια σου...για τον βαζελο μιλαμε πορνη στον θρυλο το γυρνας κομπλεξικε μαλακα ....ψοφα σκατοπουστα βρωμιαρη ψοφα....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αμα ειναι να καψετε εσεις τους γκριζους λυκους ρε μαν τοτε ολες οι ομαδες στο ελληνικο ποδοσφαιρο τα κορακια τι πρεπει να τα κανουν να τα κρεμασουν στην πλατεια συνταγματος  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom