apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο ζοτς ειναι ωραιος τυποςΠαίζει κόκαλα σαν τον Ζοτς και αυτός τύπε;
ο ζοτς ειναι ωραιος τυποςΠαίζει κόκαλα σαν τον Ζοτς και αυτός τύπε;
φουλ.Παίζει κόκαλα σαν τον Ζοτς και αυτός τύπε;
Τζογαδόρος, κοκάκιας, τρελοκομείο, αρχίζω να τον συμπαθώ τον τράκη...
Πείτε μου ότι είναι και μουνάκιας να τρελαθώ...
το κοκακιας δεν μας πειράζει.Τζογαδόρος, κοκάκιας, τρελοκομείο, αρχίζω να τον συμπαθώ τον τράκη...
Πείτε μου ότι είναι και μουνάκιας να τρελαθώ...
οχι τυπε δεν παω ποδοσφαιροΑπόλυτε θα είσαι γήπεδο το Σάββατο για τον τελικό;
οχι τυπε δεν παω ποδοσφαιρο
το εχω κοψει εδω και χρονια
κανα μπασκετακι παω που και που
Και εγώ το έχω κόψει. (και καλά)
Τον Αύγουστο του 2005 πήγα στο τελευταίο ντέρμπι που χάσαμε από τους γκέιδες 0-2 τότε που είχε σουτάρει ο Μόρις τον Τζόρτζεβιτς.
Οταν βγήκα από το γήπεδο πήρα όρκο να μην ξαναπατήσω.
Κράτησα τον όρκο μου μέχρι το 2010, όταν κάποιοι κολλητοί με έπεισαν να πάμε στο ντέρμπι με τον γκέι ξανά. Μπροστά μου το έβαλε το γκολ ο ντερμπισάιρ και μου έκανε την κίνηση με το αυτί ο καριόλης.
Ξαναπήρα όρκο και τότε όταν βγήκα από το γήπεδο και φέτος με ξαναέπεισαν οι ίδιοι μαλάκες (και εγώ ο ΑΡΧΙμαλάκας που πείθομαι σαν γκόμενα) να πάμε και να σηκώσουμε την κούπα.
Πήγαινελα 800 χλμ, του κόσμου τα έξοδα, ταλαιπωρία στο φουλ και στο τέλος να φάμε και κάνα καυλί από τις μπουγάτσες, να το φυσάμε και να μην κρυώνει.
Τουλάχιστον μια και θα ανέβω, να τσιμπουκώσω την Τζένη που την έχω απωθημένο.
χρονια πολλα με υγεια λιονταρε!Τυπε επειδή δε σε κόβω για πολύ γουρλη δεν το αφήνεις καλύτερα;
χρονια πολλα με υγεια λιονταρε!
Τυπε επειδή δε σε κόβω για πολύ γουρλη δεν το αφήνεις καλύτερα;
O Μπάοκ δεν γλιτώνει το Σάββατο...έχει γίνει το ίδιο αντιπαθής με τους απόγονους.Ψευτομαγκιά ,νταηλίκια και από ομάδα τίποτα...έχει μαζέψει ότι έχουμε στείλει για απόσυρση.Χώρια που υπερεκτιμούν το μέγεθος τους.Αλλά στο ΌΑΚΑ θα χεί κατηφόρα...κρίμα να μην παίζει και ο Πάμπλο,να τον γλεντάγαμε τον επαναστάτη ,τον ανύποτακτο!
Ελα ρε, μη το λες.
Στον τελευταίο τελικό κυπέλλου που πήγα πάντως (το 1993), σας την πήραμε την κούπα με τον Κριστόφ.
Ενημέρωσε μας τι θα κανεις πάντως για να ξέρουμε τι να το παίξουμε στο στοίχημα