Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Τζογαδόρος, κοκάκιας, τρελοκομείο, αρχίζω να τον συμπαθώ τον τράκη...  :2funny: :2funny: :2funny:

Πείτε μου ότι είναι και μουνάκιας να τρελαθώ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τζογαδόρος, κοκάκιας, τρελοκομείο, αρχίζω να τον συμπαθώ τον τράκη...  :2funny: :2funny: :2funny:

Πείτε μου ότι είναι και μουνάκιας να τρελαθώ...
pegasus_LARGE_t_1041_105913179.JPG

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Απόλυτε θα είσαι γήπεδο το Σάββατο για τον τελικό;  :rockon: :rockon: :rockon:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
οχι τυπε δεν παω ποδοσφαιρο
το εχω κοψει εδω και χρονια
κανα μπασκετακι παω που και που

Και εγώ το έχω κόψει. (και καλά)
Τον Αύγουστο του 2005 πήγα στο τελευταίο ντέρμπι που χάσαμε από τους γκέιδες 0-2 τότε που είχε σουτάρει ο Μόρις τον Τζόρτζεβιτς.
Οταν βγήκα από το γήπεδο πήρα όρκο να μην ξαναπατήσω.
Κράτησα τον όρκο μου μέχρι το 2010, όταν κάποιοι κολλητοί με έπεισαν να πάμε στο ντέρμπι με τον γκέι ξανά. Μπροστά μου το έβαλε το γκολ ο ντερμπισάιρ και μου έκανε την κίνηση με το αυτί ο καριόλης.
Ξαναπήρα όρκο και τότε όταν βγήκα από το γήπεδο και φέτος με ξαναέπεισαν οι ίδιοι μαλάκες (και εγώ ο ΑΡΧΙμαλάκας που πείθομαι σαν γκόμενα) να πάμε και να σηκώσουμε την κούπα.
Πήγαινελα 800 χλμ, του κόσμου τα έξοδα, ταλαιπωρία στο φουλ και στο τέλος να φάμε και κάνα καυλί από τις μπουγάτσες, να το φυσάμε και να μην κρυώνει.
Τουλάχιστον μια και θα ανέβω, να τσιμπουκώσω την Τζένη που την έχω απωθημένο.

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
O Μπάοκ δεν γλιτώνει το Σάββατο...έχει γίνει το ίδιο αντιπαθής με τους απόγονους.Ψευτομαγκιά ,νταηλίκια και από ομάδα τίποτα...έχει μαζέψει ότι έχουμε στείλει για απόσυρση.Χώρια που υπερεκτιμούν το μέγεθος τους.Αλλά στο ΌΑΚΑ θα χεί κατηφόρα...κρίμα να μην παίζει και ο Πάμπλο,να τον γλεντάγαμε τον επαναστάτη ,τον ανύποτακτο! :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
ας κρατησουμε μικρο καλαθι..ενας αγωνας ειναι και θα τα δωσουν ολα...
απεκλεισαν και τους γαυρους κι ερχονται καυλωμενοι.....ο παοκ δεν ειναι οφη ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Και εγώ το έχω κόψει. (και καλά)
Τον Αύγουστο του 2005 πήγα στο τελευταίο ντέρμπι που χάσαμε από τους γκέιδες 0-2 τότε που είχε σουτάρει ο Μόρις τον Τζόρτζεβιτς.
Οταν βγήκα από το γήπεδο πήρα όρκο να μην ξαναπατήσω.
Κράτησα τον όρκο μου μέχρι το 2010, όταν κάποιοι κολλητοί με έπεισαν να πάμε στο ντέρμπι με τον γκέι ξανά. Μπροστά μου το έβαλε το γκολ ο ντερμπισάιρ και μου έκανε την κίνηση με το αυτί ο καριόλης.
Ξαναπήρα όρκο και τότε όταν βγήκα από το γήπεδο και φέτος με ξαναέπεισαν οι ίδιοι μαλάκες (και εγώ ο ΑΡΧΙμαλάκας που πείθομαι σαν γκόμενα) να πάμε και να σηκώσουμε την κούπα.
Πήγαινελα 800 χλμ, του κόσμου τα έξοδα, ταλαιπωρία στο φουλ και στο τέλος να φάμε και κάνα καυλί από τις μπουγάτσες, να το φυσάμε και να μην κρυώνει.
Τουλάχιστον μια και θα ανέβω, να τσιμπουκώσω την Τζένη που την έχω απωθημένο.

Τυπε επειδή δε σε κόβω για πολύ γουρλη δεν το αφήνεις καλύτερα; :grin:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε επειδή δε σε κόβω για πολύ γουρλη δεν το αφήνεις καλύτερα; :grin:

Ελα ρε, μη το λες.  :grin:

Στον τελευταίο τελικό κυπέλλου που πήγα πάντως (το 1993), σας την πήραμε την κούπα με τον Κριστόφ. :rockon:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.259
Πόντοι
5.916
O Μπάοκ δεν γλιτώνει το Σάββατο...έχει γίνει το ίδιο αντιπαθής με τους απόγονους.Ψευτομαγκιά ,νταηλίκια και από ομάδα τίποτα...έχει μαζέψει ότι έχουμε στείλει για απόσυρση.Χώρια που υπερεκτιμούν το μέγεθος τους.Αλλά στο ΌΑΚΑ θα χεί κατηφόρα...κρίμα να μην παίζει και ο Πάμπλο,να τον γλεντάγαμε τον επαναστάτη ,τον ανύποτακτο! :rockon:

και γω νομιζω πώς ο παοκ εχει αρκετα κατωτερη ομαδα απο τον βαζελο και θα χασει με κατω τα χερια. Μονο αν ειναι πολυ τυχερος του δινω καποια τυχη

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
To θέμα είναι ότι οι τρεις απουσίες που έχεις είναι από τους καλύτερους σου παίκτες, που εδώ που τα λέμε, δεν έχεις και πολλούς.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Ελα ρε, μη το λες.  :grin:

Στον τελευταίο τελικό κυπέλλου που πήγα πάντως (το 1993), σας την πήραμε την κούπα με τον Κριστόφ. :rockon:

Ενημέρωσε μας τι θα κανεις πάντως για να ξέρουμε τι να το παίξουμε στο στοίχημα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom