You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
[move]ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ........ΒΛΑΚΑ....[/move]
Bλακαρχε εκανε κ ο Καπταιν πολλα συμφωνω......
αλλα δε νομιζω τοσα οσα εσεις..κ εξηγουμαι...
επι καπετανιου πηρε η ΑΕΚ ενα σωρο πρωταθληματα...πηρε πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ..μεχρι κ η Λαρισα...
δεν ηταν αυτο το σημερινο μπουρδελο...οπου ξεχασαμε πριν ποσα χρονια πηρε πεναλντι αντιπαλος του γαυρου...η κοκκινη παικτης του γαυρου....
αυτο με τον γαυρο ειναι παγκοσμιο ρεκορ...για το Γκινες....
αλλα κανεις δεν μιλαει..οτ θεωρουν φυσιολογικο.....
σε αφηνω να δω ταινια...
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 506
[size=14pt]Manchester United vs Olympiakos
Wednesday 19 March 2014
Kick-off: 19.45.
Stadium Match
Old Trafford[/size]
Wednesday 19 March 2014
Kick-off: 19.45.
Stadium Match
Old Trafford[/size]
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
ο Δημήτρης είπε να επιστρέψει ο Ζελικο το συντομότερο μαζί μας !!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μακαρι τυπεο Δημήτρης είπε να επιστρέψει ο Ζελικο το συντομότερο μαζί μας !!
Expanding Mindfuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μακαρι τυπε
Μακαρι να επιστρεψει ο Ομπραντοβιτς, για να επιστρεψει και ο Ντουντα στον θρυλο
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 506
i like serbian pussies
http://[URL unfurl="true"]www.euroleague.net/rs/40463/7dd1e5a9-6d1e-44ba-805c-0858188b732f/6d5/filename/dimitris-itoudis.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.sport-fm.gr/article/edeikse-to-dromo-ston-panathinaiko-o-itoudis/756046[/URL]
[URL unfurl="true"]http://www.tblstat.net/[/URL]
http://[URL unfurl="true"]www.euroleague.net/rs/40463/7dd1e5a9-6d1e-44ba-805c-0858188b732f/6d5/filename/dimitris-itoudis.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.sport-fm.gr/article/edeikse-to-dromo-ston-panathinaiko-o-itoudis/756046[/URL]
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
i like serbian pussies
[/quote]και ο ιτουδης δεν θα μας χαλουσε τυπε ;D
Expanding Mindfuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και ο ιτουδης δεν θα μας χαλουσε τυπε
Δυσκολο τυπε, ο Δημητρακης ουτε ζωγραφιστο δεν θελει να τον βλεπει, αν θυμασαι του ειχε ριξει ολο το φταιξιμο για την διαλυση της ομαδας προπερσυ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εχουν μεγαλη κοντρα αλλα λεμε μπας και βρουνεΔυσκολο τυπε, ο Δημητρακης ουτε ζωγραφιστο δεν θελει να τον βλεπει, αν θυμασαι του ειχε ριξει ολο το φταιξιμο για την διαλυση της ομαδας προπερσυ
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 506
απολυτε το καλοκαιρι βλεπω να ερχεται στο θρυλο ο ιτουδης....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πιθανο τυπεαπολυτε το καλοκαιρι βλεπω να ερχεται στο θρυλο ο ιτουδης....
εξαλλου σε αντιστοιχη ερωτηση ειχε απαντησει οτι δεν το αποκλειει
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 506
μια χαρα, ευχαριστουμε κ. γιαννακοπουλε
Δ. Γιαννακόπουλος: «Επηρέασε τον κόουτς να φύγει και πολλούς αθλητές να φύγουν. Μου τα έχουν μεταφέρει αυτά αθλητές. Τους έλεγε ότι θα χρεοκοπήσουμε, ότι δεν θα τους πληρώσουμε… Έτυχε πέρσι να έχουμε κάποιες καθυστερήσεις. Ο κ. Ιτούδης το εξέλαβε διαφορετικά και δυστυχώς έπεισε τον κόουτς. Είμαι βέβαιος πως αν ο κ. Ομπράντοβιτς δεν είχε δίπλα του αυτό το διαλυτικό στοιχείο που λέγεται Δημήτρης Ιτούδης, θα ήταν ακόμη μαζί μας, θα είχε πάρει και τη φετινή Ευρωλίγκα και η ιστορία θα είχε γραφτεί διαφορετικά. Δεν μετανιώνω, δεν στενοχωριέμαι, με τον Αργύρη έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία, οι κούπες αποδεικνύουν και τους καρπούς, αλλά θα ήθελα να ήταν ακόμη μαζί μας ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι πάντα ανοιχτή η πόρτα της ομάδας. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να συνεργαστούμε γιατί με τον Αργύρη έχουμε πετύχει πολλά και είμαι βέβαιος πως θα πετύχουμε και περισσότερο. Για τον Δημήτρη Ιτούδη, όμως, η πόρτα είναι ερμητικά κλειστή. Για πάντα».
Δ. Γιαννακόπουλος: «Επηρέασε τον κόουτς να φύγει και πολλούς αθλητές να φύγουν. Μου τα έχουν μεταφέρει αυτά αθλητές. Τους έλεγε ότι θα χρεοκοπήσουμε, ότι δεν θα τους πληρώσουμε… Έτυχε πέρσι να έχουμε κάποιες καθυστερήσεις. Ο κ. Ιτούδης το εξέλαβε διαφορετικά και δυστυχώς έπεισε τον κόουτς. Είμαι βέβαιος πως αν ο κ. Ομπράντοβιτς δεν είχε δίπλα του αυτό το διαλυτικό στοιχείο που λέγεται Δημήτρης Ιτούδης, θα ήταν ακόμη μαζί μας, θα είχε πάρει και τη φετινή Ευρωλίγκα και η ιστορία θα είχε γραφτεί διαφορετικά. Δεν μετανιώνω, δεν στενοχωριέμαι, με τον Αργύρη έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία, οι κούπες αποδεικνύουν και τους καρπούς, αλλά θα ήθελα να ήταν ακόμη μαζί μας ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι πάντα ανοιχτή η πόρτα της ομάδας. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να συνεργαστούμε γιατί με τον Αργύρη έχουμε πετύχει πολλά και είμαι βέβαιος πως θα πετύχουμε και περισσότερο. Για τον Δημήτρη Ιτούδη, όμως, η πόρτα είναι ερμητικά κλειστή. Για πάντα».
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς «έσπασε» κατά την άφιξη της αποστολής της Φενέρμπαχτσε στην Αθήνα και παραδέχθηκε ότι ποτέ δεν θα ήθελε να παίξει το παιχνίδι αυτό με τον Παναθηναϊκό.
«Όπως πάντα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι την Αθήνα. Δεν μου αρέσει καθόλου που ήρθα για να παίξω ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Θα ήθελα να μη το παίξω ποτέ αυτό το παιχνίδι, γιατί όλοι ξέρουν οπόσο πολύ αγαπάω τον Παναθηναϊκό. Θα είναι κάτι πολύ δύσκολο για μένα. Ηταν πολύ δύσκολο για μένα ακόμη και το πρώτο ματς στην Τουρκία. Τώρα όμως στο ΟΑΚΑ τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός και συνέχισε για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη ο οποίος πλέον είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
«Το ίδιο δύσκολο θα ήταν είτε δεν ήταν προπονητής ο Αλβέρτης, είτε τώρα που είναι. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συναντήσω τον Φράγκι που ξεκίνησε μια καινούρια καριέρα. Του εύχομαι να κατακτήσει τα πάντα, όπως έκανε σαν παίκτης, να το πετύχει και σαν προπονητής και να δώσει ακόμη μεγαλύτερη δόξα στον Παναθηναϊκό», τόνισε.
Τέλος δήλωσε για να συναισθήματά του για την υποδοχή που του ετοιμάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟ.
«Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το φανταστώ. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη να το δούμε πως θα είναι», κατέληξε.
«Όπως πάντα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι την Αθήνα. Δεν μου αρέσει καθόλου που ήρθα για να παίξω ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Θα ήθελα να μη το παίξω ποτέ αυτό το παιχνίδι, γιατί όλοι ξέρουν οπόσο πολύ αγαπάω τον Παναθηναϊκό. Θα είναι κάτι πολύ δύσκολο για μένα. Ηταν πολύ δύσκολο για μένα ακόμη και το πρώτο ματς στην Τουρκία. Τώρα όμως στο ΟΑΚΑ τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός και συνέχισε για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη ο οποίος πλέον είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
«Το ίδιο δύσκολο θα ήταν είτε δεν ήταν προπονητής ο Αλβέρτης, είτε τώρα που είναι. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συναντήσω τον Φράγκι που ξεκίνησε μια καινούρια καριέρα. Του εύχομαι να κατακτήσει τα πάντα, όπως έκανε σαν παίκτης, να το πετύχει και σαν προπονητής και να δώσει ακόμη μεγαλύτερη δόξα στον Παναθηναϊκό», τόνισε.
Τέλος δήλωσε για να συναισθήματά του για την υποδοχή που του ετοιμάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟ.
«Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το φανταστώ. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη να το δούμε πως θα είναι», κατέληξε.
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 506
......Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει πρόταση στον Ομπράντοβιτς, ο οποίος με τη σειρά του θέλησε να πάρει μαζί του τον Ιτούδη για assistant. Εκείνος δέχτηκε και σήμερα είναι, όπως λέει ο ίδιος, “όχι ένας τυπικός assistant coach.” (Θα προσέξει κανείς πως, όχι τυχαία, οι παίχτες του Παναθηναϊκού λένε πάντα “οι προπονητές”.)
τυπε και γαμω το βιογραφικο εχει ο ιτουδης
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι πολυ καλος τυπε......Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει πρόταση στον Ομπράντοβιτς, ο οποίος με τη σειρά του θέλησε να πάρει μαζί του τον Ιτούδη για assistant. Εκείνος δέχτηκε και σήμερα είναι, όπως λέει ο ίδιος, “όχι ένας τυπικός assistant coach.” (Θα προσέξει κανείς πως, όχι τυχαία, οι παίχτες του Παναθηναϊκού λένε πάντα “οι προπονητές”.)
για μενα αργησε να γινει πρωτος προπονητης σε ομαδα
εχει τρομερες τεχνικες γνωσεις και κανει φοβερες αναλυσεις
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.280
- Πόντοι