apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
με εχουν φαει τα κυκλωματα τυπε :-Που σαι συ ρε τυπε? Εισαι καλα? Γιατι δεν εισαι mod ακομα?
Τι κανετε ρε εδω στο σαιτ να πουμε...καντε τον modερατορα
με εχουν φαει τα κυκλωματα τυπε :-Που σαι συ ρε τυπε? Εισαι καλα? Γιατι δεν εισαι mod ακομα?
Τι κανετε ρε εδω στο σαιτ να πουμε...καντε τον modερατορα
Ok για προπονητες.
Παιχτες που πρεπει να πουλεψουν τελος σαιζον
Πενγκ
Μπατιστ
Μαυροκεφαλιδης
Ουκιτς εαν εχει προβλημα σοβαρο (οπως τωρα) με τα ποδια.
Ματσιουλις ερωτηματικο.
Με 4-5 προσθηκες στις θεσεις αυτον και με χρονο σε Παππα - Γιανκοβιτς ειμαστε σουπερ.
με εχουν φαει τα κυκλωματα τυπε :-
ο μπατιστ ηρθε χαριστικα τυπεOk για προπονητες.
Παιχτες που πρεπει να πουλεψουν τελος σαιζον
Πενγκ
Μπατιστ
Μαυροκεφαλιδης
Ουκιτς εαν εχει προβλημα σοβαρο (οπως τωρα) με τα ποδια.
Ματσιουλις ερωτηματικο.
Με 4-5 προσθηκες στις θεσεις αυτον και με χρονο σε Παππα - Γιανκοβιτς ειμαστε σουπερ.
ο φωτσης γιατι τυπε?+ Φώτσης τύπε.
Να πας να δεις τους 300. Eva Green και τα μυαλα στο μπλεντερ. Ομιλουμε περι βυζαρας(ασχετον).........
Φιλε οχι δε με χαλαει.Ειναι κρυο αιμα οταν χρειαζεται και θα βοηθησει.Οχι για 30 λεπτα βεβαια.+ Φώτσης τύπε.
τυπε το εχω σκοπο αλλα περιμενω να περασουν λιγο οι μερες γιατι τωρα μαζευεται πολυ κοσμος και μου την σπαει :SΝα πας να δεις τους 300. Eva Green και τα μυαλα στο μπλεντερ. Ομιλουμε περι βυζαρας(ασχετον).........
παντα θα πολεμας το συστημαμε εχουν φαει τα κυκλωματα τυπε :-
μονο για τα βυζια της αξιξει , δεν φτανει την προηγουμενη ταινια :SΝα πας να δεις τους 300. Eva Green και τα μυαλα στο μπλεντερ. Ομιλουμε περι βυζαρας(ασχετον).........
μονο για τα βυζια της αξιξει , δεν φτανει την προηγουμενη ταινια :S
Μαλακιες του Τρακη.ο μπατιστ ηρθε χαριστικα τυπε
για να κλεισει την καριερα του σε εμας
100.000 παιρνει
ο κινεζος δεν παιζει ουτε πιανει θεση ,απλα κανει τις μαλακιες του ο δημητρακης
ο μαυροκεφαλας νομιζω οτι για 3ο 5αρι καλος ειναι
παντα θα πολεμας το συστημα
τυπε το εχω σκοπο αλλα περιμενω να περασουν λιγο οι μερες γιατι τωρα μαζευεται πολυ κοσμος και μου την σπαει :S
Αφού είναι Green, δεν είναι άσχετο συνάδερφε!
δεν ηθελε να δωσει λεφτα τυπεΜαλακιες του Τρακη.
Εστω με συν ενα παιχτη, καποιες στιγμες μπορεις να κανεις τη διαφορα.Τον εφερε χαριστικα και πιανει θεση.
Φαντασουν ενα καλο 4αρι στη θεση του Μπατιστ.
Φερτον χαριστικα τζενεραλ μανατζερ.Οχι παιχτη.
Οσο για ο Κινεζο,ασε,εχουμε πηξει Κινεζουν στο οακα και στη Κινα κανουν θραυση οι φανελες του. :S
στην ελλαδα μπορει τυπεΛιγα για τον μπατιστ μαγκες. Το βγαζει και το παραβγαζει ενα τεταρτο. Αρκει να ξερεις τι θες απο αυτον οσο παιζει. Αν τον βαζεις στο κουτουρου, χαιρω πολυ δεν κανει. Τεσπα αποψεις...
το μονο για τα βυζια ηταν για την ταινια , οχι για eva greenΠροτιμας τα βυζια του Gerard Butler τυπε?
Νταξει εμενα μου αρεσε και περισσοτερο μην σου πω. Γουστα ;)
Ψηφοφορία
Ερώτηση: Θα βγάλει παρέλαση ο Φερέιρα
................................................
τι να πω ρε παιδια.....
αντε οταν θα ξαναμπω να χει μπει ερωτηση του στυλ "πρεπει να μεινει ο τζιγκερ ή οχι"........
Ο Μήτρογλου ξέρει μπάλα ρε. Όπως και να το κάνουμε έχει το ποτένσιαλ να πετύχει. Ότι είναι βλάκας συμφωνώ και εγώ. Απλά σε σοβαρή ομάδα μπορούν να σε στρώσουν και να σε βελτιώσουν. Η Φούλαμ δεν είναι ομάδα που θα το κάνει αυτό.Το αν κάποιοι επηρεασμένοι από τα μέσα περιμένατε τον Μήτρογλου σωτήρα της Φούλαμ που θα πάει να σκοράρει σε κάθε ματς και να σώσει την ομάδα από υποβιβασμό απλά είστε βλάκες. Για να γίνει αυτό έπρεπε να πάρουν τον Ρονάλντο όχι τον Κωστάκη.
Ο Μαρινάκης μπορεί να πουλήσει ένα φακελάκι σπόρια 100 ευρώ. Μαγκιά του. ;)