ωραια σφαγη χτες στη Λεωφορο απο το κορακι...
ειναι κριμα για ητν ομαδα του Αναστασιου που με 90% ουσιαστικα εφηβικο να εχει τετοια καλη παρουσια φετος κ να αντιμετωπιζεται ετσι.....
κ δεν ειναι μονο το πεναλντι που δεν εδωσε...τα σφυριγματα στο τελευταιο μισαωρο ηταν αλαν νταλον...
οσο για τους γιαλατζι Κρητικους που επεφταν καθε λεπτο σαν αδερφαρες του ελεους τι να πω....αν ειναι αυτοι Κρητικατσια...εγω ειμαι ο Ντειβιντ Μπεκαμ...κοταρες του ελεους ειναι.....
για τους μπατσους ..οσοι ξερουν ξερουν..... οτι αυτο ειναι βαθυτερο κ εχει μεχρι κ πολιτικες προεκτασεις.....ολα τα ματονια ειναι Χρυσαυγουλα...μετα το φονο Φυσσα ολη η 13 εβριζε μπατσους κ Νεοναζι....δανεικα κ αγυριστα.......κ παλιοτερα με Γρηγοροπουλο τα ιδια.....
κ τα χανουμια οτ ιδιο....
η 7 βεβια εδω κ καποια χρονια το γυρισε το ποιημα κ ολοι ξερουν ποιοι κανουν πλεον κουμαντο εκει........
διαιτησια......3η καλυτερη επιθεση κ 3η καλυτερη αμυνα αλλα την αντιμετωπιζουν λες κ παει για υποβιβασμο...
απ τους πρωτους σε καρτες κ φαουλ...
κριμα γιατι τα παιδια φετος προσπαθουν κ παιζουν μπαλιτσα σε αντιθεση με την περσινη μεγαλυτερη ομαδα που σερνονταν...
εγω πριν αρχισει το πρωταθλημα τους ειχα για υποβιβασμο, κ τωρα ειναι 4οι κ αν τους αφησουν θα πηγαιναν για δευτεροτριτοι...
κ κριμα γιατι ο γαυρος ουτως η αλλως εχει πολυ καλυτερη ομαδα κ θα οτ σηκωσει ανετα...
εμας γιατι να μας σφαζουν κ δε μας αφηνουν να παιξουμε μπαλιτσα?
ακόμα να καταλάβετε πως ακριβώς επειδή ο Ολυμπιακός είναι έτη μπροστά στη βαθμολογία, δεν έχει κανέναν λόγο να ασχολείται με τον ΠΑΟ.
Φαντάσματα βλέπετε.
Δεν λέω πως δεν ήταν κακή η διαιτησία. Δεν είδα άλλωστε τον αγώνα.
Αλλά είναι αστείο να τα ρίχνεις στον Ολυμπιακό.
Απλά δεν έχεις καταλάβει πως πλέον έχει μεγαλύτερη δύναμη ο Εργοτέλης εξωαγωνιστικά από εσένα.
Και ο Αλαφούζος το ίδιο τροπάριο. Φταίει η διαιτησία. Είμαι τρίτος σε όλα. Οκ, δηλαδή του κλέβουνε μια θέση; Θα τρελαθούμε τελείως...
Και γιατί τα βάζεις με αυτόν που είναι 25 πόντους μπροστά σου και δεν τα βάζεις με τον ΠΑΟΚ ας πούμε που υποτίθεται πως έχεικαι τη δύναμη του Σαββίδη; Επειδή είναι και αυτοί τόσο άχρηστοι που ούτε τα σπόρια που παίρνουνε από τους διαιτητές δεν εκμεταλλεύονται;
πωπω...δεν βαριέστε να μιλάτε μόνο για διαιτησία;