Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σιγα ρε τυπε...εδω επιζησαμε απο την λαιλαπα τον πολυμετοχικων που θα μας εξαφανιζαν μια και καλη,τον τρακη θα φοβηθουμε??????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι γελιο ειχαν τα σχολια σας επι πολυμετοχικων δεν περιγραφεται.....
:2funny: :2funny: :2funny:
οποιος δεν βαριεται ας κανει τον κοπο να ξεθαψει συζητησεις με μενα εναντιον ταλου και περσονα...θα κλαψετε απο τα γελια...παλι με το στομα γαμαγαν και οτι ελεγα εγινε ακριβως μεχρι κεραιας που λενε...
επειδη εχει χαβαλε καποια στιγμη θα το κανω αν εχω χρονο...
μιλαμε θα γελασουνε και οι νεκροι...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Καλά το ντου στο ΟΑΚΑ δεν θεωρείται βρώμα? Η αργοπορία των διαιτητών που προκάλεσε σύγχηση στους παίκτες που αντιλήφθηκαν τι θα συμβεί.. Τα εντελώς τυχαία φάλτσα σφυρίγματα που έγιναν μετά το ντου του Τράκη και εναντίον μου, ενώ στο πρώτο ημίχρονο ήταν αψεγάδιαστοι? Ωστόσο είμασταν και κατώτεροι των περιστάσεων στο πρώτο ειδικά παιχνίδι. Στο δεύτερο έγινε ότι έγινε και το τρίτο δεν τελείωσε ποτέ.

θες να το πάμε φάση φάση; αυτή είναι η λογική σου;
συνολικά και στα 3 ματς ο ΠΑΟ ήταν ένα σκαλί πάνω...
το οτι δεν τελειωσε ποτέ το 3ο ματς με τον ΠΑΟ να προηγείται γιατί το αναφέρεις;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ε βεβαια και ξερουμε απο τον δημητρακη..απο τοτε που ανελαβε τον βαζελο εχουμε παρει 2 συνεχομενες ευρολιγκες και παμε ολοταχως για την τριτη σερι....ειναι το γουρι μας!!!!!!

το 2012 κουμάντο έκανε ο Θανάσης...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Tι κωλοτρίβεται ο ΠΟΥΣΤΗΣ και ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ με τη μπάλα?

Οι κωλόγεροι (πατέρα και θείος) τσιμπούκωναν Κόκκαλη μέχρι να αναλάβει την μπάλα, στην οποία ποτέ λόγω ύπαρξής του δεν μπήκαν.
Θέλει να γαμηθεί ο πρεζάκιας.

τα έχεις μπλέξει λίγο;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

μπορεί να σκέφτηκα μπαρούφα ή να το έχουν σκεφτεί και όλοι οι υπόλοιποι αλλά δεν είδα κανέναν να το σχολιάζει :P προχθές ανέβηκε πανό για τον άδωνι, σήμερα η εφημερίδα πρωτοσέλιδο για μαύρο στον άδωνι (=προφανή ζόρια για τις επιχειρήσεις), σήμερα ξαφνικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ, μάλλον ψάχνει έρεισμα στον κόσμο (δεν ξέρω με ποιόν ακριβώς τρόπο λειτουργεί γι'αυτούς που επενδύουν στο ποδόσφαιρο το να έχουν στρατιές οπαδών στο πλάι τους όμως είναι κοινός τόπος νομίζω), μπορεί να μπει για τον "τζέρτζελο" και ό,τι αποκομίσει ή μπορεί να λέω μαλακίες :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Το πρώτο χέρι που δόθηκε ενώ δεν ήταν μπορεί να είναι άνετα διαιτητικό λάθος. Για το οσφάιντ συμφωνώ το γκολ έπρεπε να μετρήσει. Όσο για τα πέναλτι στην Ευρώπη γίνονται συνεχώς τέτοιες φάσεις που δεν δίνονται. Άντε το πρώτο μπορούσε να δωθεί, αλλά στο δεύτερο τον έχει εκτοπίσει ήδη με το σώμα, δεν τον ρίχνει με το χέρι.
βαλτε ρε στην κυλοτα το σπρωξιμο στον βαις να μας πει η κυλοτα ηταν η δεν ηταν;;αχαχαχαχχα κυλοτααααα

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
μπορεί να σκέφτηκα μπαρούφα ή να το έχουν σκεφτεί και όλοι οι υπόλοιποι αλλά δεν είδα κανέναν να το σχολιάζει :P προχθές ανέβηκε πανό για τον άδωνι, σήμερα η εφημερίδα πρωτοσέλιδο για μαύρο στον άδωνι (=προφανή ζόρια για τις επιχειρήσεις), σήμερα ξαφνικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ, μάλλον ψάχνει έρεισμα στον κόσμο (δεν ξέρω με ποιόν ακριβώς τρόπο λειτουργεί γι'αυτούς που επενδύουν στο ποδόσφαιρο το να έχουν στρατιές οπαδών στο πλάι τους όμως είναι κοινός τόπος νομίζω), μπορεί να μπει για τον "τζέρτζελο" και ό,τι αποκομίσει ή μπορεί να λέω μαλακίες :grin:
+1.000.000
Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι......

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η  μη  βρεθειτε  στη  σεληνη  με  την  εκτοξευση..... :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1150701.jpg
    1150701.jpg
    361,6 KB · Εμφανίσεις: 16

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
γι αυτο και τηρει αυτη την οικονομικη πολιτικη...θα βγαλει χρημα και τον πουλο...μην τον ειδατε...θα τα φερει ετσι τα πραματα να τον γιουχαρει ολο το λυομενο για προφαση..

στον ολυμπιακο μπηκε για να βγαλει χρημα..οσο κρατησει αυτο...για κανενα αλλο λογο..δεν ειχε ποτε ουτε θα εχει την τρελα του θειου π εχυνε με την ομαδα..

Noμίζεις ότι ο Μαριδάκης μπήκε για να βγάλει λεφτά απ' τον γαύρο; :headbang: :headbang: :headbang: Τόσο χρυσορυχείο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο που μπήκε ένας απ' τους τοπ πλοιοκτήτες του κόσμου για να βγάλει λεφτά; Και πόσα θα βγάλει; Ούτε ο λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ για το νερό στις πισίνες δεν θα καλύπτεται. Ρε μην διαβάζετε μόνο οπαδικές, βλάπτουν.

ΥΓ: Ότι θα έπαιρνα το μέρος του χοντρού παιδιού...ούτε στα χειρότερα όνειρά μου.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Τις ίδιες μαλακίες λέγαν κι οι παοκτζήδες για φέτος και μετά την 4 αρχίσαν τα "Θα σας γαμήσουμε στο 2 γυρο, θα σας δείξουμε εμείς, θα δείτε τι θα πάθετε" σαν το χλαπάτσα

Οι ΠΑΟΚτζήδες έχουν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ λόγω Ιβάν και Στέφενς. Το τι παίχτες έχουν, δεν το βλέπουν όμως.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ο δημητρακης στην μπαλα μονος δεν θα μπορουσε να χτυπησει τον χοντρο,..οχι γιατι δεν εχει τα λεφτα αλλα γιατι ο χοντρος μπηκε πολυ νωριτερα στα κολπα...

Αν έχεις λεφτά, μια χαρά μπαίνεις στα κόλπα. Δες το παράδειγμα του Πατέρα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για ν αποφασίσειο τράκης να πάιξει τόπι κατι συμβαίνει.....μπορεί και νάχει μιλήσει με τους άλλους 2 ....πάντως μόνος του δύσκολα θα τα φέρει βόλτα....εκτός και αν έχει και άλλους μέσα με χρήμα, ψιθυρίζεται πατέρας..........πάντως έτσι και ανακατευτεί τέρμα οι μαγκιές του χοντρού......η αλητεία με αλητεία αντιμετωπίζεται.......άσε τους μπάφους που θα πάνε σύννεφο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εάν μπλπεχτεί ο Τράκης ποδόσφαιρο, ξεχάστε το μπάσκετ. Και θα λέτε μετά μα μου σου. Σας το λέω από τώρα.

κατά βάση έτσι είναι.
Αλλά μην ξεχνάς πως στον ΠΑΟ έχει ούτως ή άλλως μεγάλο έρισμα ο Τράκης, λόγω του ότι οι Παναθηναϊκοί λόγω συνεχόμενων φαπών στο ποδόσφαιρο είχανε γίνει ακραιφνείς μπασκετόφιλοι.

Έτσι έκανε και ο Κόκκαλης παλιότερα, έτσι κάνει και ο Τράκης τώρα. Τα χνάρια του ακολουθεί.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
εάν μπλπεχτεί ο Τράκης ποδόσφαιρο, ξεχάστε το μπάσκετ. Και θα λέτε μετά μα μου σου. Σας το λέω από τώρα.
κατά βάση έτσι είναι.

Τύπε, είπε ότι δεν πρόκειται να παρατήσει το μπάσκετ και δεν είναι χαζός να το κάνει.
Και μην συγκρίνεις τον Τράκη με τον Κρόκους, τον κράτος εν κράτει.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τα βαζελακια πιστευετε οτι ειναι τυχαιο τωρα που ψηφιζετε το νομοσχεδιο για τα φαρμακα και μετα τα πρωτοσελιδα της πρασινης και τα πανο στο γηπεδο εναντιον του αδωνι οι δηλωσεις του τρακη για να παρει το ποδοσφαιρο;; ή πιστευετε ο γιαννακης το ομορφοπαιδο θα του δωσει το πακετο;;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
τα βαζεκια πιστευετε οτι ειναι τυχαιο τωρα που ψηφιζετε το νομοσχεδιο για τα φαρμακα και μετα τα πρωτοσελιδα της πρασινης και τα πανο στο γηπεδο εναντιον του αδωνι οι δηλωσεις του τρακη για να παρει το ποδοσφαιρο;; ή πιστευετε ο γιαννακης το ομορφοπαιδο θα του δωσει το πακετο;;

Εξήγησέ μου σε παρακαλώ πως θα μπορούσε να επηρεάσει το νομοσχέδιο για τα φάρμακα η πρόθεση του Τράκη (προσοχή, η πρόθεση) να μπει και στο ποδόσφαιρο με "έναν δυνατό ξένο παίχτη" όπως λέει ο ίδιος.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Εξήγησέ μου σε παρακαλώ πως θα μπορούσε να επηρεάσει το νομοσχέδιο για τα φάρμακα η πρόθεση του Τράκη (προσοχή, η πρόθεση) να μπει και στο ποδόσφαιρο με "έναν δυνατό ξένο παίχτη" όπως λέει ο ίδιος.
οι οικογενεια του τρακη με τι ασχολειται ξερεις;; με το νεο νομοσχεδιο του αδωνι ποσα εκατομυρια ευρω χανει ξερεις;; το πανο και το πρωτοσελιδο για ποιο λογο βγηκαν;; ο αδωνις σε τι ενοχλησε τον μπασκετικο παναθηναικο;;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
τα βαζελακια πιστευετε οτι ειναι τυχαιο τωρα που ψηφιζετε το νομοσχεδιο για τα φαρμακα και μετα τα πρωτοσελιδα της πρασινης και τα πανο στο γηπεδο εναντιον του αδωνι οι δηλωσεις του τρακη για να παρει το ποδοσφαιρο;; ή πιστευετε ο γιαννακης το ομορφοπαιδο θα του δωσει το πακετο;;

δεν ξερω τους λογους που θελει να μπει...αλλα τωρα ειναι το σωστο timming..και θα παρει μαγαζι γωνια στ οποιο εχει ηδη σμπει μια ταξη που το 2010 δεν υπηρχε

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Γαυρακια σας εχει φαει η υπεροψια και εχετε κλειστα ματια..ο βαγγελας περασμα κανει..θα τα κονομησει κ αντε γεια...δεν εχει την καβλα του θειου κ ουτε θα την εχει... και κυριως επαιζε μονος μεχρι σημερα..στα δυσκολα δεν τον εχετε δει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom