Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε ωραια ολα αυτα,αλλα παιχτες δεν εχετε.Για πρωτη φορα ο γαυρος εχει καλυτερους παιχτες απο εσενα.
διαφωνω τυπε
περυσι ειχε καλυτερους ο γαυρος
αλλα καλοι παιχτες δεν σημαινει και καλυτερη ομαδα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Είναι τρελό αυτό που κάνατε.. Πάλι καλά γλυτώσατε εμάς από τον Λουκά, γιατί ο Μπάρτζώκας ήταν έτοιμος να το φορέσει το παλτό. Πήρατε και τον Κινέζο που νομίζει ότι η μπάλα είναι βόμβα. Έχετε ουσιαστικά έναν άσο τον Διαμαντίδη και όλοι οι άλλοι δυάρια. Τραγικός σχεδιασμός, τόσο που με κάνει να απορώ αν τους παίκτες τους διάλεξε ο Άρτζι ή ο Τράκης.

Όσο για τον ημιτελικό αν και έχουμε καλύτερη ομάδα, κατεβαίνουμε ουσιαστικά με έναν ψηλό. Διόλου απίθανο να τον χτυπήσουν στα γρήγορα οι κόρακες και να μείνω με τον Μπέγκιτς..
τυπε με τον δημητρακη δεν θα την βγαλετε ευκολα ;)

«Την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του ντέρμπι, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ενώ μαρτυρίες τον θέλουν να μιλά στους διαιτητές μετά το τέλος του ματς.

Τα παράπονα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την διαιτησία των Πηλοΐδη, Τανατζή και Κορομηλά στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ήταν πολλά.

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ τα εξέφρασε σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και την ήττα του «τριφυλλιού», όμως μαρτυρίες τον θέλουν να μην μένει εκεί.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» που βρέθηκε στο ΣΕΦ, φέρεται να είχε τετ-α-τετ με τον Αναστάσιο Πηλοΐδη στον οποίο μεταξύ άλλων (και σύμφωνα με μαρτυρίες) είπε: «Αυτό που κάνατε είναι αλητεία και θα το βρείτε μπροστά σας. Την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ. Γράψτε ό,τι θέλετε στο φύλλο αγώνα, να ξέρετε ότι θα με βρείτε μπροστά σας».

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του ντέρμπι, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ενώ μαρτυρίες τον θέλουν να μιλά στους διαιτητές μετά το τέλος του ματς.

Τα παράπονα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την διαιτησία των Πηλοΐδη, Τανατζή και Κορομηλά στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ήταν πολλά.

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ τα εξέφρασε σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και την ήττα του «τριφυλλιού», όμως μαρτυρίες τον θέλουν να μην μένει εκεί.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» που βρέθηκε στο ΣΕΦ, φέρεται να είχε τετ-α-τετ με τον Αναστάσιο Πηλοΐδη στον οποίο μεταξύ άλλων (και σύμφωνα με μαρτυρίες) είπε: «Αυτό που κάνατε είναι αλητεία και θα το βρείτε μπροστά σας. Την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ. Γράψτε ό,τι θέλετε στο φύλλο αγώνα, να ξέρετε ότι θα με βρείτε μπροστά σας».

Το πιστεύω και εγώ ότι ο πρεζάκιας θα κλέψει την παράσταση πάλι. Οι Αγγελόπουλοι δεν θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα. Όχι ότι δεν μπορούν και αυτοί δισεκατομυριούχοι λαμόγια είναι, αλλά προφανώς ασχολούνται με σημαντικότερα ζητήματα από ότι τα μπασκετικά..
Πολύ πιθανό σενάριο να χτυπήσουν οι κόρακες τον Ντάνστον τσακ πατ. Εδώ θα είμαστε ;). Θα έπρεπε να αποκτηθεί νέος ψηλός μπρατσωμένος και παθιασμένος, θηρίο αμυντικά με καλή αντίληψη. Για να δούμε ο Μπάρτζι θα δώσει το φιλί της ζωής ξανά στον Άρτζι ή αυτή τη φορά θα τον τελειώσει κάτι που είχε ευκαιρία να κάνει στον περσινό τελικό κυπέλλου και απέτυχε..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
[size=18pt]ΒΛΆΚΑΡΧΟΣ.............. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:............[/size]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Ναι, καλα.
Κατι τετοια εχουμε φαει στη μαπα τα τελευταια 15 χρονια και σε λιγο θα βλεπουν το μπασκετακι μονο οι συγγενεις και οι γκομενες των παικτων.
Σιγα ρε ράμπο Δημητρακη Γιαννακοπουλε, ανεπαγγελτε και βολεμενε κηφηνα κληρονόμε, που εφηύρες και την αλητεια κιολας...
Αλλά αφού δεν σου αστραφτει κανενα χαστουκι ο πατερας σου να συνελθεις, ζωαδι, καλα κανεις...
Βεβαια και ο πατερας σου μεσα στη βλαχοκαφριλα του νεοπλουτου ηταν παντα...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 423197_416525165091558_594141247_n.jpg
    423197_416525165091558_594141247_n.jpg
    21,2 KB · Εμφανίσεις: 8

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Μακάρι να αληθεύει. Ο Μαρινάκης θα τον εξοντώσει σε χρόνο dt.
Τι να εξοντωσει ρε το βουβαλοπαιδο...αν μπει και ο γιαννακοπουλος τελειωσε ο μαρινακης..
Αντε να μπαινουν ισχυροι μπας και φτιαξουμε επιτελους ποδοσφαιρο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

χαχαχαχα...ξερω κανεις πλακα...αφου στο μπασκετ που το εχει μονος του ηδη σε εχω τελειωσει και το ξερεις...δεν συγκρινονται οι δυο ομαδες...οτι υπαρχεις ακομα ειναι εξαιτιας της σφθριχτρας....
αν μπει στο ποδοσφαιρο να κανει τις ιδιες ψευτομαγκιες ειναι εξαδφαλισμενη η εξαφανιση του βαζελου....τετοιου ειδους ψευτομαγκιες στο λιμανι δεν περνανε....
το ξερεις ειμαι σιγουρος και κανεις πλακα  ;)

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
χαχαχαχα...ξερω κανεις πλακα...αφου στο μπασκετ που το εχει μονος του ηδη σε εχω τελειωσει και το ξερεις...δεν συγκρινονται οι δυο ομαδες...οτι υπαρχεις ακομα ειναι εξαιτιας της σφθριχτρας....
αν μπει στο ποδοσφαιρο να κανει τις ιδιες ψευτομαγκιες ειναι εξαδφαλισμενη η εξαφανιση του βαζελου....τετοιου ειδους ψευτομαγκιες στο λιμανι δεν περνανε....
το ξερεις ειμαι σιγουρος και κανεις πλακα  ;)

Έχουμε καλύτερη ομάδα, αλλά όποιος υποτιμάει τη δύναμη της σφυρίχτρας την πατάει. Ο Μπαρτζώκας πρέπει να ετοιμάσει τους παίκτες καλά ψυχολογικά, να τους προετοιμάσει να μην κάνουν την παραμικρή διαμαρτυρία στα στραβοσφυρίγματα που όλωςτυχαίως πάντα γίνονται εναντίον μας και οδηγούν σε τεχνική ποινή.Πρέπει να τους προετοιμάσει να μην χάνουν τη σηγκέντρωση μετά από τα διαιτητικά εκτρώματα που θα γίνονται κατά τη διάρκεια του ημιτελικού. Έχουν γίνει κάποιες λάθος επιλογές στους ψηλούς και με μόνο αξιόπιστο τον Ντάνστον το χω σίγουρο ότι θα προσπαθήσουν να τον εξοντώσουν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι "Πηλοείδηδες" και το κακό συναπάντημα.
Εύχομαι να τερματίσουν στην Ευρωλίγκα 2ή4 για να πέσουν μαζί μας στους 16 με κανονικούς διαιτητές.

Μάστερ21 πότε θα καταλάβετε ότι στο ποδόσφαιρο μόνο αέρα στα αρχίδια μπορείτε να μας κάνετε.. Αφού δεν έχετε ομάδα και ούτε τα φράγκα να φτιάξετε ισάξια και να μας χτυπήσετε εκτός αν πάρει ΑΕΚ και ΠΑΟ κάνας Άραβας  :2funny:
Η εμμονή σας και η ψευδαίσθηση ότι σας παίρνουμε Πρωταθλήματα με διαιτησία είναι πρωτοφανής. Είδαμε και τον ΠΑΟΚακο φέτος, έβγαλε γλώσσα και το σκορ αντικατόπρτιζε μόνο τη μισή αλήθεια.. Η διαφορά μας είναι χαώδης.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Έχουμε καλύτερη ομάδα, αλλά όποιος υποτιμάει τη δύναμη της σφυρίχτρας την πατάει. Ο Μπαρτζώκας πρέπει να ετοιμάσει τους παίκτες καλά ψυχολογικά, να τους προετοιμάσει να μην κάνουν την παραμικρή διαμαρτυρία στα στραβοσφυρίγματα που όλωςτυχαίως πάντα γίνονται εναντίον μας και οδηγούν σε τεχνική ποινή.Πρέπει να τους προετοιμάσει να μην χάνουν τη σηγκέντρωση μετά από τα διαιτητικά εκτρώματα που θα γίνονται κατά τη διάρκεια του ημιτελικού. Έχουν γίνει κάποιες λάθος επιλογές στους ψηλούς και με μόνο αξιόπιστο τον Ντάνστον το χω σίγουρο ότι θα προσπαθήσουν να τον εξοντώσουν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι "Πηλοείδηδες" και το κακό συναπάντημα.
Εύχομαι να τερματίσουν στην Ευρωλίγκα 2ή4 για να πέσουν μαζί μας στους 16 με κανονικούς διαιτητές.

Μάστερ21 πότε θα καταλάβετε ότι στο ποδόσφαιρο μόνο αέρα στα αρχίδια μπορείτε να μας κάνετε.. Αφού δεν έχετε ομάδα και ούτε τα φράγκα να φτιάξετε ισάξια και να μας χτυπήσετε εκτός αν πάρει ΑΕΚ και ΠΑΟ κάνας Άραβας   :2funny:
Η εμμονή σας και η ψευδαίσθηση ότι σας παίρνουμε Πρωταθλήματα με διαιτησία είναι πρωτοφανής. Είδαμε και τον ΠΑΟΚακο φέτος, έβγαλε γλώσσα και το σκορ αντικατόπρτιζε μόνο τη μισή αλήθεια.. Η διαφορά μας είναι χαώδης.
Τυπε δεν υπαρχει καμια εμμονη αλλα πραγματικοτητα..Οτι και να λετε ξερετε οτι ετσι ειναι..Εξηγησε μου εσυ γιατι ηταν στον ολυμπιακο ο θωμας με τον λουβαρη..και εφτιαξαν μια αυτοκρατορια στηριζομενη σε σφυριγματα...Το ιδιο ακριβως που υσχηριζεσαι εσυ
στον βαζελο για το μπασκετ..Για τον βαζελο ρε τυπε εισαστε οι μονοι που το λετε..Οι μοναδικοι..Στο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει ΜΙΑ ομαδα
που να μην το υποστηριζει.Ακομη και η Παναχαικη περυσι εβγαζε ανακοινωσεις,που την απεκλεισες με το ετσι θελω,για να φτασεις στον τελικο
και να το παρεις με τον τροπο που το πηρες και να φευγουν οι δικοι σου οπαδοι αηδιασμενοι,μενοντας μεσα μονο οι ανεγκεφαλοι οργανωμενοι..

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τυπε δεν υπαρχει καμια εμμονη αλλα πραγματικοτητα..Οτι και να λετε ξερετε οτι ετσι ειναι..Εξηγησε μου εσυ γιατι ηταν στον ολυμπιακο ο θωμας με τον λουβαρη..και εφτιαξαν μια αυτοκρατορια στηριζομενη σε σφυριγματα...Το ιδιο ακριβως που υσχηριζεσαι εσυ
στον βαζελο για το μπασκετ..Για τον βαζελο ρε τυπε εισαστε οι μονοι που το λετε..Οι μοναδικοι..Στο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει ΜΙΑ ομαδα
που να μην το υποστηριζει.Ακομη και η Παναχαικη περυσι εβγαζε ανακοινωσεις,που την απεκλεισες με το ετσι θελω,για να φτασεις στον τελικο
και να το παρεις με τον τροπο που το πηρες και να φευγουν οι δικοι σου οπαδοι αηδιασμενοι,μενοντας μεσα μονο οι ανεγκεφαλοι οργανωμενοι..

Πιστεύεις ότι αν στο μπάσκετ υπήρχαν ομάδες ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ με δυναμικότητα να χτυπήσουν Πρωτάθλημα και αξιοπρεπή πορεία σε Ευρώπη θα είμασταν οι μοναδικοί που θα μιλούσαμε για 6σφύριχτο? Το ότι έχετε εμμονή είναι ότι ακόμα και τώρα που όλοι είστε διαλυμένοι και η διαφορά δυναμικότητα μας μαζί σας είναι όσο εμάς με Ρεάλ πχ, εσείς συνεχίζετε να πιστεύετε ή τέλοσπάντων να προσποιείστε πως πιστεύετε ότι παίρνουμε μουσαντένιο Πρωτάθλημα με τη βοήθεια της διαιτησίας.. Και ξαναλέω όταν κριθεί το Πρωτάθλημα σε μεταξύ μας αγώνα και σου πάρω το παιχνίδι με πέτσινο πέναλτι και ακυρωμένο γκολ οφσάηντ, τότε έλα να μου πεις ότι πραγματικά πήρα το μουσαντένιο.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
οταν φαγατε τα 4 η διατησια σας εφταιγε και χασατε το πρωταθλημα;; στον τελικο κυπελλου;; η σας φταιει ο ολυμπιακος που ειστε στο τοπικο;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πιστεύεις ότι αν στο μπάσκετ υπήρχαν ομάδες ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ με δυναμικότητα να χτυπήσουν Πρωτάθλημα και αξιοπρεπή πορεία σε Ευρώπη θα είμασταν οι μοναδικοί που θα μιλούσαμε για 6σφύριχτο? Το ότι έχετε εμμονή είναι ότι ακόμα και τώρα που όλοι είστε διαλυμένοι και η διαφορά δυναμικότητα μας μαζί σας είναι όσο εμάς με Ρεάλ πχ, εσείς συνεχίζετε να πιστεύετε ή τέλοσπάντων να προσποιείστε πως πιστεύετε ότι παίρνουμε μουσαντένιο Πρωτάθλημα με τη βοήθεια της διαιτησίας.. Και ξαναλέω όταν κριθεί το Πρωτάθλημα σε μεταξύ μας αγώνα και σου πάρω το παιχνίδι με πέτσινο πέναλτι και ακυρωμένο γκολ οφσάηντ, τότε έλα να μου πεις ότι πραγματικά πήρα το μουσαντένιο.
Τι μου λες ρε φιλε,η ξανθη,η παναχαικη,ο ιωνικος,και οι υπολοιπες μικροτερες ομαδες,χτυπουσαν πρωταθληματα για αυτο εσκουζαν και βγαζαν ανακοινωσεις..το ακουσαμε και αυτο...Πλεον κανεις δεν μιλαει για μουσαντενια πρωταθληματα,μιας και η διαφορα ειναι τεραστια.
Λεμε οτι δεν χρειαζεσαι πλεον τα σφυριγματα..Επιτελους καποια στιγμη να παιχτει στα ισια το παιχνιδι..Εκτος και αν σε τιμαει εσενα
να παιρνεις τα κυπελλα οπως τα πηρες περυσι..για μεταξυ μας παιχνιδια τι να λεμε ρε φιλε,πλακα μου κανεις...
2 ματς θα σου βαλω,που παιχτηκε το πρωταθλημα μεταξυ μας στον ποντο,και αμα μπορεις σχολιασε...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Τι μου λες ρε φιλε,η ξανθη,η παναχαικη,ο ιωνικος,και οι υπολοιπες μικροτερες ομαδες,χτυπουσαν πρωταθληματα για αυτο εσκουζαν και βγαζαν ανακοινωσεις..το ακουσαμε και αυτο...Πλεον κανεις δεν μιλαει για μουσαντενια πρωταθληματα,μιας και η διαφορα ειναι τεραστια.
Λεμε οτι δεν χρειαζεσαι πλεον τα σφυριγματα..Επιτελους καποια στιγμη να παιχτει στα ισια το παιχνιδι..Εκτος και αν σε τιμαει εσενα
να παιρνεις τα κυπελλα οπως τα πηρες περυσι..για μεταξυ μας παιχνιδια τι να λεμε ρε φιλε,πλακα μου κανεις...
2 ματς θα σου βαλω,που παιχτηκε το πρωταθλημα μεταξυ μας στον ποντο,και αμα μπορεις σχολιασε...
αβ ψαξεις στα δελτια τυπου στο μπασκετ θα τι ανακοινωσεις εχουν βγαλει σχρδον ολες οι ομαδες μετα απο παιγχνιδια με τυο βαζελο που ψιλοστραβωναν, μετα τα ξαναλεμε

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.587
Πόντοι
7.135
καλος μαλακας εισαι ζωο γιαυτο συμφωνεις με το αλλο ζωο...η αληθεια σε πειραζει πουστρακο...
ολη σου η ιστορια στο μπασκετ μια σφυριχτρα και η μασονια....
100-0 σε επαιξε χτες...
Εάν βλέπεις το εαυτό σου στο καθρέφτη και με αποκαλείς έτσι όπως με αποκαλείς είναι πρόβλημα σου. Εγω εδώ μέσα δεν έχω χαρακτηρίσει κανένα ουτε μαλάκα ούτε πουστράκο, κατανοητό ή όχι..............................

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Το πρώτο χέρι που δόθηκε ενώ δεν ήταν μπορεί να είναι άνετα διαιτητικό λάθος. Για το οσφάιντ συμφωνώ το γκολ έπρεπε να μετρήσει. Όσο για τα πέναλτι στην Ευρώπη γίνονται συνεχώς τέτοιες φάσεις που δεν δίνονται. Άντε το πρώτο μπορούσε να δωθεί, αλλά στο δεύτερο τον έχει εκτοπίσει ήδη με το σώμα, δεν τον ρίχνει με το χέρι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αβ ψαξεις στα δελτια τυπου στο μπασκετ θα τι ανακοινωσεις εχουν βγαλει σχρδον ολες οι ομαδες μετα απο παιγχνιδια με τυο βαζελο που ψιλοστραβωναν, μετα τα ξαναλεμε
Σιγα μην καθομαι να ψαχνω ρε φιλε...Ντορος σε ματσακια δεν θυμαμαι να εχει γινει ποτε παντως,ουτε να εχει μιλησει καμια
εφημεριδα για σφαγη οπως μιλαγαν οι αντικειμενικες σε δικα σας ματς στο ποδοσφαιρο..Εκτος απο αυτο,τα επιχειρηματα σας καταριπτονται,
απο την στιγμη που το πρωταθλημα παιζεται σε πλευ οφ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom