Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    374

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
252.225
Πόντοι
46.232
θελω να δω εντιγκα

αυτος ισως κατι δειξει..ξεχωρισει

απο τους αλλους δεν θα ηθελα κανεναν γιατι πολυ απλα δεν ειναι καλυτεροι απ αυτους π εχω σ αντιστοιχες θεσεις
για ρίξε αντιστοιχεία  

Σιόβας Vs...........
Μανιάτης Vs...........
Σαβιόλα Vs...............

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε τι καμμενοι που ειστε μερικοι σας πουλαει φουμαρα ο καραφλας αυριο παλι θα μιλαει για διαιτησια το καναλι του για το πεναλτυ που δεν εδωσε στον παναθηναικο κλπ..αντι να πει οτι δεν εχει ομαδα και παιζει με τυχαρπαστους και παικτες και καλα που τους παρουσιαζουν ταλεντα ρισβανης χουχουμης λαγος μαρινακης κουσιδης κλπ που πας με αυτους ρε μαυρε; αυτοι ουτε στην ομαδα της γειτονιας δεν παιζουν εδω οι παιχταραδες σας ο μαυριας δεν ειναι ουτε στην αποστολη; που; στην σαντερλαντ που εχει 1 ποντο σε 10 αγωνες και αυτος εχει παιξει σε 2 ματς συνολο ενα 20 λεπτο ασε ο αλλος στην μπριζ ολο εξεδρα ειναι

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
199
Πόντοι
2.007
Until death !!!!!!!

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    37,1 KB · Εμφανίσεις: 13

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
252.225
Πόντοι
46.232
πολύ σώφρων να αφαιρέσεις το the best  :grin: :grin: :grin:

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
199
Πόντοι
2.007
αυτό μάλιστα..είναι αντίληψη...
όχι όλα τα άλλα που γράφονται
ο καθένας λεει ότι θέλει το θέμα είναι να λέγονται αλήθειες κ σωστά πράγματα ο Παναθηναϊκός δεν βλέπετε πως να το κανουμε δηλαδή.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε καμμενε ο σαβιολα καθε χρονο επαιζε σε υψηλο επιπεδο και βασικος ο μπεργκ ο πρανιτς και ο φιγκεροα απο ποτε ειχαν να παιξουν μπαλα; ο φιγκεροα επαιζε στην εμελεκ του εκουαδορ και ηταν στην εξεδρα φυσικα δεν πηγε γιατι του εδωσαν λεφτα αλλα γιατι δεν εβρησκε ομαδα ο μπεργκ στην β' ομαδα του αμβουργου γ εθνικη γερμανιας και ο πρανιτς στα αζητητα της πορτογαλιας;

«Με Ολυμπιακό θα δείτε τον κανονικό
Πράνιτς» | gazzetta.gr

Φιγκερόα : «Να σκοράρω ξανά
με τον Ολυμπιακό»
Nαυτεμπορικη - 1 ημέρα πριν

μπεεεεε

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ρε 15χρονο τα χουμε πει

ο σαβιολας ειναι λιγο πριν την στροφη μεταγραφης στο ουζμπεκισταν

οσο για τον φιγκεροα που ηταν στ αζητητα σ αρεσε πως σε καρφωσε;;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
αν και ειμαι παοκ μου προκαλει θλιψη να βλεπω τον παο που εχουν περασει τοσοι μεγαλοι ποδοσφαιριστες ναδειχνει αυτη την εικονα.το χειροτερο ειναι οτι οι διοικουντες ασχολουνται μονιμως με την διαιτησια και ολα τα πααρελκομενα και δεν βλεπουν τα εγκληματα που κανουν.εγω θελω ανταγωνιστικο πρωταθλημα με ισχυρο παο  με την αεκ οταν επιστρεψει η ομαδα μου ισχυροποιειτε και ο γαυρος ειναι γαβρος.οταν μια διοικηση ασχολειται ενα μηνα με το ματς με τον γαυρο οι παικτες αποπροσανατολιζονται.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
252.225
Πόντοι
46.232
ρε καμμενε ο σαβιολα καθε χρονο επαιζε σε υψηλο επιπεδο και βασικος ο μπεργκ ο πρανιτς και ο φιγκεροα απο ποτε ειχαν να παιξουν μπαλα; ο φιγκεροα επαιζε στην εμελεκ του εκουαδορ και ηταν στην εξεδρα φυσικα δεν πηγε γιατι του εδωσαν λεφτα αλλα γιατι δεν εβρησκε ομαδα ο μπεργκ στην β' ομαδα του αμβουργου γ εθνικη γερμανιας και ο πρανιτς στα αζητητα της πορτογαλιας;

«Με Ολυμπιακό θα δείτε τον κανονικό
Πράνιτς» | gazzetta.gr

Φιγκερόα : «Να σκοράρω ξανά
με τον Ολυμπιακό»
[size=10pt]Nαυτεμπορικη [/size]- 1 ημέρα πριν

μπεεεεε

:grin: :grin: :grin:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
ο καθένας λεει ότι θέλει το θέμα είναι να λέγονται αλήθειες κ σωστά πράγματα ο Παναθηναϊκός δεν βλέπετε πως να το κανουμε δηλαδή.

Ο Παναθηναικός είναι σε ένα οικονομικό τέλμα,είναι δύσκολο να βγεί.Απο τα οικονομικά αρχίζουν και τελειώνουν όλα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πιστευουν οι παναθηναικοι οτι η ομαδα τους ειναι γνωστη στην ευρωπη ενω ο ισοβιος πρωταθλητης ελλαδος και μια απο τις 5 πρωτες ομαδες σε συμμετοχες στο τσου λου και που εχει πουλησει με υψηλα ποσα για τα ελληνικα δεδομενα καστιγιο τουρε μιραλας μπελουτσι παπαδοπουλος κλπ ενω ο παναθηναικος πουλησε παιχτη μετα απο 6-7 χρονια με δυο μυρια μαξ στην τελευταια ομαδα της αγγλιας και ειναι εκτος αποστολης,στην εθνικη ποσοι παικτες σας παιζουν απο τον παναθηναικο; η μηπως καλουν τους ξενους σας μιας και η ελλαδα δεν υπαρχει σαν ομαδα; ποιος ειναι διεθνης;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
πιστευουν οι παναθηναικοι οτι η ομαδα τους ειναι γνωστη στην ευρωπη ενω ο ισοβιος πρωταθλητης ελλαδος και μια απο τις 5 πρωτες ομαδες σε συμμετοχες στο τσου λου και που εχει πουλησει με υψηλα ποσα για τα ελληνικα δεδομενα καστιγιο τουρε μιραλας μπελουτσι παπαδοπουλος κλπ ενω ο παναθηναικος πουλησε παιχτη μετα απο 6-7 χρονια με δυο μυρια μαξ στην τελευταια ομαδα της αγγλιας και ειναι εκτος αποστολης,στην εθνικη ποσοι παικτες σας παιζουν απο τον παναθηναικο; η μηπως καλουν τους ξενους σας μιας και η ελλαδα δεν υπαρχει σαν ομαδα; ποιος ειναι διεθνης;

στα @@δια μας φίλε άσε μας στην μιζέρια μας και σπάσε ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε 15χρονο τα χουμε πει

ο σαβιολας ειναι λιγο πριν την στροφη μεταγραφης στο ουζμπεκισταν

οσο για τον φιγκεροα που ηταν στ αζητητα σ αρεσε πως σε καρφωσε;;;
χαχαχαχαχα ο σαβιολας ειναι λιγο πριν την στροφη μεταγραφης στο ουσμπεκισταν ενω ο φιγκεροα αναρωτιεστε γιατι δεν βρηκε ομαδα στην ισπανια ;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
για ρίξε αντιστοιχεία  

Σιόβας Vs...........
Μανιάτης Vs...........
Σαβιόλα Vs...............
ή δεν εχει τι να πει ή πηγε για υπνο γιατι πρεπει να ξυπνησει το πρωι να παει στο σχολειο ας μας πει για τις πωλησεις παικτων της παναθας στην ευρωπη για τις κουπες για τους διεθνης παικτες τις μεγαλες ευρωπαικες πορειες του τα τελευταια χρονια

τι να πει;

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ή δεν εχει τι να πει ή πηγε για υπνο γιατι πρεπει να ξυπνησει το πρωι να παει στο σχολειο ας μας πει για τις πωλησεις παικτων της παναθας στην ευρωπη για τις κουπες για τους διεθνης παικτες τις μεγαλες ευρωπαικες πορειες του τα τελευταια χρονια

τι να πει;
Φιλε ειναι αναλογα και την ηλικια που εχεις.
Οταν εχω ζησει τελη 80 και 90 πιστευεις πως δεν εχω να σου πω για μεγαλα ευρωπαικα βραδυα του Παναθηναικου?
Βεβαιως και εχω,οπως δεν εχω τα τελευταια χρονια.Οπως δεν ειχες και εσυ τοτε που ειχα εγω.
Φαυλος κυκλος ειναι αυτα.

Σε 10 χρονια μπορει να σου λεω για τις πορειες που θα κανω τοτε και να μου αναφερεις εσυ τις τωρινες και με το δικιο σου.

Μη το ψαχνεις αυτο το θεμα.Βεβαιως και παδια 18-25 χρονων Παναθηναικοι εχουν ζησει ελαχιστα και καποια απο αυτα δεν εχουν ιδεα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Φιλε ειναι αναλογα και την ηλικια που εχεις.
Οταν εχω ζησει τελη 80 και 90 πιστευεις πως δεν εχω να σου πω για μεγαλα ευρωπαικα βραδυα του Παναθηναικου?
Βεβαιως και εχω,οπως δεν εχω τα τελευταια χρονια.Οπως δεν ειχες και εσυ τοτε που ειχα εγω.
Φαυλος κυκλος ειναι αυτα.

Σε 10 χρονια μπορει να σου λεω για τις πορειες που θα κανω τοτε και να μου αναφερεις εσυ τις τωρινες και με το δικιο σου.

Μη το ψαχνεις αυτο το θεμα.Βεβαιως και παδια 18-25 χρονων Παναθηναικοι εχουν ζησει ελαχιστα και καποια απο αυτα δεν εχουν ιδεα.
ρε τυπε με δουλευεις; δηλαδη η φερενσβαρος η ντιναμο τιφλιδας η μαλιν και κατι αλλες ομαδες που δεν υπαρχουν ειχαν παρει το πρωταθλητριων και το κυπελουχων παει να πει ειναι καλες ομαδες τωρα; μερικες απο αυτες δεν υπαρχουν στον χαρτη
για πες μας τις μεγαλες πορειες της παναθας και ποτε εγιναν;

ο φουφουτος μιλησε για το σημερα,μας εχει πρηξει με τους γκαλακτικος του ολυμπιακου και δεν βλεπει τα χαλια του που σε λιγο θα ζηταει να του δωσουμε κανα διαμαντακο και κανα τατο μπας και παραμεινει στην κατηγορια το να μου αναφερεις πραγματα του 70 και του 80 δεν εχουν καμια σημασια
σε 10 χρονια απο τωρα θα μιλας για τις πορειες του παναθηναικου; πολυ αισιοδοξο σε κοβω..

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ρε τυπε με δουλευεις; δηλαδη η φερενσβαρος η ντιναμο τιφλιδας η μαλιν και κατι αλλες ομαδες που δεν υπαρχουν ειχαν παρει το πρωταθλητριων και το κυπελουχων παει να πει ειναι καλες ομαδες τωρα; μερικες απο αυτες δεν υπαρχουν στον χαρτη
για πες μας τις μεγαλες πορειες της παναθας και ποτε εγιναν;

ο φουφουτος μιλησε για το σημερα,μας εχει πρηξει με τους γκαλακτικος του ολυμπιακου και δεν βλεπει τα χαλια του που σε λιγο θα ζηταει να του δωσουμε κανα διαμαντακο και κανα τατο μπας και παραμεινει στην κατηγορια το να μου αναφερεις πραγματα του 70 και του 80 δεν εχουν καμια σημασια
Για αρχη εαν επιτρεπεται τη ηλικα εχεις?Δε στο λεω και καλα αυτο.
Για τη συνεχεια αυτη η αντιπαραθεση με κουραζει.
Δηλαδη να πουμε για Γουεμπλευ ,να μου πεις στημενο
Να σου πω για ημητελιο τσου-λου,να μου πεις επαιζες με καφενεια.
ΚΛπ κλπ.

Εγω για την οικονομια της συζητησης να δεχτω που δε το δεχομαι πως κατα τα λεγομενα σου ο Παναθηναικος ειναι η αντιστοιχη Φερεντσαβαρος,εσυ μονολεκτικα με ενα ναι η οχι μπορεις να μου απαντησεις σε κατι?

Εισαι ικανοποιημενος για τη πορεια της ομαδας σου τα τελευταια 15?16? χρονια που μετεχει στους ομιλους του Τσου-Λου? (δε θα μπουμε στη διαδικασια να συζητησουμε εαν αξιζε ολα αυτα τα χρονια να εισαι πρωταθλητης)
Να συνυπολογισεις πως σα πρωταθλητης ,εχεις τη δυανατοτητα να τσεπωνεις σχεδον 20 μυρια καθαρα για μεταγραφες κλπ.

Εισαι ικανοποιημενος.Εαν μπορεις με ενα ναι η οχι.

Σεβομαι και εκτιμω καθε πορεια του Οσφπ.
Δε το βλεπω καθολου οπαδικα να σε ενημερωσω ενα εχεις πιασει το πνευμα μου.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εσυ εισαι ικανοποιημενος απο την πορεια της ομαδας σου στην ελλαδα και στην ευρωπη δηλαδη; μιλας λες και εισαι καμια μπαγερν και καμια ρεαλ,επαναλαμβανω το να μου αναφερεις παραδειγματα οπως το γουεμπλευ και ενας ημιτελικος δεν μου λεει κατι,ο φουφουτος μιλησε για μανιατη για σαβιολα κλπ φετος που θα το παρει ο ολυμπιακος δεν θα το αξιζει; μηπως το αξιζει ο παναθηναικος; ειδες να αναφερθω εγω πουθενα για πορειες στην ευρωπη του ολυμπιακου; ισα ισα στην ευρωπη ο ολυμπιακος με οποιον και να παιξει τον θεωρω αουτσαιντερ και μεθαυριο που θα παιξει θα αρπαξει 3 και;

Τωρα εσυ γιατι εισαι απογοητευμενος μου αναφερεις το γουεμπλευ πριν 40 χρονια και εγω σου αναφερω την φερενσβαρος και αλλες ομαδες που κατα τα δικα σου κριτηρια εχουν κανει πορειες αφου ειχαν παρει κυπελλουχων και ειχαν συμμετασχει σε τελικους οχι μια αλλα πολλες φορες..δηλαδη η φερενσβαρος ειναι καλυτερη απο τον παναθηναικο σωστα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom