ρε τυπε με δουλευεις; δηλαδη η φερενσβαρος η ντιναμο τιφλιδας η μαλιν και κατι αλλες ομαδες που δεν υπαρχουν ειχαν παρει το πρωταθλητριων και το κυπελουχων παει να πει ειναι καλες ομαδες τωρα; μερικες απο αυτες δεν υπαρχουν στον χαρτη
για πες μας τις μεγαλες πορειες της παναθας και ποτε εγιναν;
ο φουφουτος μιλησε για το σημερα,μας εχει πρηξει με τους γκαλακτικος του ολυμπιακου και δεν βλεπει τα χαλια του που σε λιγο θα ζηταει να του δωσουμε κανα διαμαντακο και κανα τατο μπας και παραμεινει στην κατηγορια το να μου αναφερεις πραγματα του 70 και του 80 δεν εχουν καμια σημασια
Για αρχη εαν επιτρεπεται τη ηλικα εχεις?Δε στο λεω και καλα αυτο.
Για τη συνεχεια αυτη η αντιπαραθεση με κουραζει.
Δηλαδη να πουμε για Γουεμπλευ ,να μου πεις στημενο
Να σου πω για ημητελιο τσου-λου,να μου πεις επαιζες με καφενεια.
ΚΛπ κλπ.
Εγω για την οικονομια της συζητησης να δεχτω που δε το δεχομαι πως κατα τα λεγομενα σου ο Παναθηναικος ειναι η αντιστοιχη Φερεντσαβαρος,εσυ μονολεκτικα με ενα ναι η οχι μπορεις να μου απαντησεις σε κατι?
Εισαι ικανοποιημενος για τη πορεια της ομαδας σου τα τελευταια 15?16? χρονια που μετεχει στους ομιλους του Τσου-Λου? (δε θα μπουμε στη διαδικασια να συζητησουμε εαν αξιζε ολα αυτα τα χρονια να εισαι πρωταθλητης)
Να συνυπολογισεις πως σα πρωταθλητης ,εχεις τη δυανατοτητα να τσεπωνεις σχεδον 20 μυρια καθαρα για μεταγραφες κλπ.
Εισαι ικανοποιημενος.Εαν μπορεις με ενα ναι η οχι.
Σεβομαι και εκτιμω καθε πορεια του Οσφπ.
Δε το βλεπω καθολου οπαδικα να σε ενημερωσω ενα εχεις πιασει το πνευμα μου.