kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δεν μ εκπλησει..μετριος
ταχυτητα μονο εχει
ωπα ρε ....ο σαλπις κατι στο πουτσο εχει κανει αυτος που λετε ποιος ειναι?
βελτιωμένη έκδοση σαλπιγγίδη μου φαίνεται και μένα
ποιες αποδεσμευσεις ρε φιλε
ολα τα σαπακια μαζεψαν..
ποιος θα τα παρει...εδω εχουν κανει τον μαυρια παιχταρα που ενα παιχνιδι επαιξε μ εμας..με τον πουστογαυρο..
100 εκ εδωσαν οι πολυμτοχικοι πριν 2 χρονια για να φτασουμε να παιζουμε με μαυρια, τρυανταφυλοπουλο και βιτολο...
βελτιωμένη έκδοση σαλπιγγίδη μου φαίνεται και μένα
Πήραν και σαπάκια τότε αλλά όπως και να το κάνεις η ομάδα εκείνη είχε Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνη, Λέτο, Σισέ, Καραγκούνη, Κατσουράνη από τους πρωτοκλασσάτους μόνο.
Μπα αυτός στρίβει κιόλας. Μπορεί να έστριβε καλά μόνο μπροστά στον Χολέμπας αλλά έστριβε.
μιλαω για την σημερινη ομαδα..μια χουφτα σαπακια...δοθηκαν τοσα λεφτα πριν 2 χρονια για να παιζουμε με τρυανταφυλοπουλο και καπινο σημερα...
και να θεωρουμε απωλειες τον μαυρια και τον.....σειταριδηηηηηηηηηηη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
να ναι καλα ο αντωνιου...τα τσεπωσε...
2 εκ ο μελλισης και αλλα 2 ο ροντριγκο σοουζα...
υπαρχει περιπτωση να καναδουμε παιχτη επιπεδου λετο:;;;;; σισε:;;;;;
O Παναθηναικός από το 70 και μετά μία φορά κάθε δεκαετία φτιάχνει μια καλή ομάδα που πάει αρκετά καλά και στην Ευρώπη : 70 τελικός, 80 ημιτελικός με Λίβερπουλ, 90 ημιτελικός με Άγιαξ, 00 προημιτελικός με Μπέρτσα. Την τρέχουσα δεκαετία χλωμή τη βλέπω αν και είναι ακόμα πριν τη μέση της.
ξερεις τι θα σκεφτουν μερικοι;;;
εκτος απο την δεκαετια 70 ολες οι υπολοιπες ειχαν ενα κοινο σημειο...
την οικογενεια
Εγώ δεν μπορώ να πω ότι η οικογένεια είναι (ήταν μάλλον) καλή ή κακή. Αυτό το κρίνει κανείς βλέποντας το πριν και το μετά (σαν απορρυπαντικό ένα πράμα). Θα δούμε στην πορεία.
Πάντως μπορεί κανείς να ερμηνεύσει το ποστ μου ότι ναι έφτιαξε μεν ομάδα η οικογένεια αλλά αντί να κάνει κάτι παραπάνω να την απογειώσει σε όλες τις περιπτώσεις αυτή η ομάδα διαλύθηκε.
πχ η ομαδα του 03...ή του 96
ετσι ειναι
Η ομαδα του 03 που τη διαλυσανα οι μαλακες και πηρε μετα το ΓΙΟΥΡΟ....
θελω να πω οτι ηταν ολοι οι παιχτες που δεν εκαναν για τον ΠΑΟ
Ζαγορακης,Νικολαιδης,Τσαρτας,Δελλας,Καψης,Λακης επαιζαν στον ΠΑΟ τοτε;πχ η ομαδα του 03...ή του 96
ετσι ειναι
Η ομαδα του 03 που τη διαλυσανα οι μαλακες και πηρε μετα το ΓΙΟΥΡΟ....