Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τον τρακη ποιος τον χαρακωσε τυποι? :think:

Συνημμένα

• 999567_0.jpg
    999567_0.jpg
    19,1 KB · Εμφανίσεις: 12

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ετσι ειναι ....αλλα μην ξεχναμε μεινανε απο....οτιδηποτε αλλα ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Αμα εισαι καναπε ειναι καλυτερα τα πραγματα απο κουραση  :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μπορει να τις εφαγε απο κανεναν φανατικο τυπε το επαιζε και παλικαρας μεσα στο σεφ....που πα ρε? :S
οχι ειναι παλιο χαρακωμα τυπε
γιαυτο αφηνει τα μουσια μαλλον

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν κάθομαι να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες επειδή δεν εχω χρόνο.
Αλλά:
1. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ - εμείς χάσαμε απλά επειδή τα τρίποντα δεν μπαίνανε με τίποτα. 45 πόντους δεν ξαναβάζει ο Ολυμπιακός στη σειρά πιστεύω.
2. Δεν έχει τελειώσει η σειρά
3. Θεωρούσα από την αρχή πως φαβορί είναι ο ΠΑΟ, αλλά η αλήθεια είναι πως με τέτοια επίθεση του Ολυμπιακού περίμενα να είχατε μεγαλύτερη διαφορά. Το γεγονός πως δεν είχατε με κάνει να αναθεωρώ ελαφρώς, αν και πάλι πιστεύω πως είστε πρώτο φαβορί.

4. Για μένα είναι αποτυχημένη η χρονιά αν δεν πάρουμε εγχώριο τίτλο. Τέλος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν το παίρνω πίσω
για μένα δεν ήταν αυτοσκοπός το ευρωπαϊκό.
Δεν θα με χάλαγε αν δεν το παίρναμε φέτος αρκεί να πηγαίναμε Φ4.

Το να μην διατηρήσεις τα σκήπτρα σου τη στιγμή που ο βασικός σου αντίπαλος έχει αλλάξει όλη την ομάδα του είναι αποτυχία.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν το παίρνω πίσω
για μένα δεν ήταν αυτοσκοπός το ευρωπαϊκό.
Δεν θα με χάλαγε αν δεν το παίρναμε φέτος αρκεί να πηγαίναμε Φ4.

Το να μην διατηρήσεις τα σκήπτρα σου τη στιγμή που ο βασικός σου αντίπαλος έχει αλλάξει όλη την ομάδα του είναι αποτυχία.
αρα καλα παμε και στο ποδοσφαιρο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αρα καλα παμε και στο ποδοσφαιρο
οχι
το πρώτο βήμα είναι να διατηρήσεις τα κεκτημένα
το δεύτερο βήμα είναι να κάνεις το βήμα παραπάνω.

στο ποδόσφαιρο μένουμε στο πρώτο βήμα
στο μπάσκετ άμα το χάσουμε θα κάνουμε βήματα μπρος πίσω.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
οχι

σωστα.....
το 2013 θα θυμονται τον ολυμπιακο (αμα) χασει το πρωταθλημα ελλαδας... :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
οχι

μπαι δε γουει βημα μπροστα ηταν να παρουμε το NBA    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κατα τα αλλα στασιμοι ειμαστε καταδικασμενοι να μεινουμε

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Άσχετα αν τα σπάγαμε γενικώς χθες το παιχνίδι πιστεύω τελείωσε οριστικά από το σημείο που ο Μπαρτζώκας άρχισε να παίζει άμυνα με πίεση σε όλο το γήπεδο και δεχθήκαμε κάποια πολύ εύκολα καλάθια με καρφώματα και έπεσε και άλλο η ψυχολογία των παικτών..Το έκανε το λάθος και η Μπάρτσα στα πρώτα 3 παιχνίδια.. Λάθος κίνηση καθώς αυτή η άμυνα βολεύει το παιχνίδι του ΠΑΟ..
Ουσιαστικά πάθαμε χθες αυτό που κάναμε στην cksa στον ημιτελικό..  ;). Πιστεύω ότι τα επόμενα παιχνίδια θα είναι διαφορετικά, οι παίκτες πιο έτοιμοι ψυχολογικά κλπ..

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Το μυστικό για να περιορίσεις αυτούς τους ψηλούς επιθετικά είναι να μην τους αφήνεις χώρο.. Θέλει να τους παίζεις πολύ κλειστά και δυνατά.. Είναι άτεχνοι δεν έχουν σουτ και παιχνίδι με την πλάτη όπως πχ οι Κρίστιτς και Τόμιτς που σε καλή μέρα μπορούν να σε βλάψουν επιθετικά με πάρα πολλούς τρόπους.. Φυσικά το ίδιο ισχύει και με Χάινς από εμάς(τα ίδια με τους ψηλούς του ΠΑΟ εννοώ).. Καλά τους Πάουελ, Σέρμα και ειδικά τον πρώτο δεν μπορείς και να τον υπολογίζεις..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Άσχετα αν τα σπάγαμε γενικώς χθες το παιχνίδι πιστεύω τελείωσε οριστικά από το σημείο που ο Μπαρτζώκας άρχισε να παίζει άμυνα με πίεση σε όλο το γήπεδο και δεχθήκαμε κάποια πολύ εύκολα καλάθια με καρφώματα και έπεσε και άλλο η ψυχολογία των παικτών..Το έκανε το λάθος και η Μπάρτσα στα πρώτα 3 παιχνίδια.. Λάθος κίνηση καθώς αυτή η άμυνα βολεύει το παιχνίδι του ΠΑΟ..
Ουσιαστικά πάθαμε χθες αυτό που κάναμε στην cksa στον ημιτελικό..  ;). Πιστεύω ότι τα επόμενα παιχνίδια θα είναι διαφορετικά, οι παίκτες πιο έτοιμοι ψυχολογικά κλπ..
τυπε χωρις να εχω ιδιαιτερες γνωσεις στο μπασκετ ακουγονται σωστα αυτα που λες ..και λογικα...
αλλα εγω γενικα ειμαι κατα των πολλων αναλυσεων...
ειναι ενα ματς καποιος το κερδιζει καποιος το χανει ...πως γιατι και τα ρεστα για μενα ειναι δευτερευουσης σημασιας...
απλα πραματακια ...στα ομαδικα αθληματα....
κερδιζεις η χανεις...(η φερνεις χι  :grin:)
εγω συμφωνω νε αυτο που λες αλλα ειναι αυτο το προβλημα που λες μονο τοτε θα πρεπει να ειναι πολυ μαλακας ο κοουτς για να μην καταλαβει οτι αλλαζοντας αυτο παιρνει και το ματς...
γιαυτο σου λεω τυπε...τα θεωρω λιγο πιο απλα τα πραγματα...
παιζεις και αν εισαι καλυτερος κερδιζεις αν ειναι καλυτερος ο αλλος κερδιζει αυτος...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε χωρις να εχω ιδιαιτερες γνωσεις στο μπασκετ ακουγονται σωστα αυτα που λες ..και λογικα...
ειναι ενα ματς καποιος το κερδιζει καποιος το χανει ...πως γιατι και τα ρεστα για μενα ειναι δευτερευουσης σημασιας...
εγω συμφωνω νε αυτο που λες αλλα ειναι αυτο το προβλημα που λες μονο τοτε θα πρεπει να ειναι πολυ μαλακας ο κοουτς για να μην καταλαβει οτι αλλαζοντας αυτο παιρνει και το ματς...
παιζεις και αν εισαι καλυτερος κερδιζεις αν ειναι καλυτερος ο αλλος κερδιζει αυτος...

οταν σε γαμανε αρχιζεις τα χλιαρα τυπου "ε δεν εγινε και κατι"  :2funny: ωραια ταχεις βρει με τον εαυτο σου παντως  :2funny:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Αυτό που ανέφερα είναι ο τρόπος που ακολούθησε η Μπάρτσα, αλλά εμείς μπορούμε να παίξουμε πιο επιθετική άμυνα από αυτούς.. Σίγουρα κάποιος κερδίζει το ματς κάποιος το χάνει.. Ήταν καλύτεροι από εμάς χθες και δίκαιη η νίκη.. Απλά για να τους πάρουμε πρέπει να παίξουμε κλειστά και με υπομονή.. Γενικά η τακτική πίεση σε όλο το γήπεδο πιστεύω είναι μόνο για το τελευταίο λεπτό αγώνα.. Σε άλλες περιπτώσεις συνήθως δίνει εύκολα καλάθια στον αντίπαλο όπως έγινε χθες..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αυτό που ανέφερα είναι ο τρόπος που ακολούθησε η Μπάρτσα, αλλά εμείς μπορούμε να παίξουμε πιο επιθετική άμυνα από αυτούς.. Σίγουρα κάποιος κερδίζει το ματς κάποιος το χάνει.. Ήταν καλύτεροι από εμάς χθες και δίκαιη η νίκη.. Απλά για να τους πάρουμε πρέπει να παίξουμε κλειστά και με υπομονή.. Γενικά η τακτική πίεση σε όλο το γήπεδο πιστεύω είναι μόνο για το τελευταίο λεπτό αγώνα.. Σε άλλες περιπτώσεις συνήθως δίνει εύκολα καλάθια στον αντίπαλο όπως έγινε χθες..
τυπε δεν αμφισβητησα οτι κοζαρεις πραγματα στη σπυριαρα ...σε αντιθεση με μενα που σου ειπα οτι δεν κατεχω και πολλα..
απλα πιστευω οτι για μας που δεν ειμαστε προπονητες φαινονται καποια πραγματα απλουστευμενα...
δεν μπορω να μπω σε τοσες λεπτομερειες...
και αν ηταν μονο αυτο το προβλημα σου ξαναλεω θα εκανε ενα μπραφ ο κοουτς και θα το διορθωνε...
εννοω πως χτες οι αλλοι ειχαν ψυχολογια μπηκαν με αυτοπεποιθηση και αυτο μετρησε καθως εριξε την δικη σου ψυχολογια...
εξ'ου και τα σπασμενα σιδερα και η νευρικοτητα και οι ''ψευτομαγκιες''  ;)
η τεχνικη αναλυση μεχρι ενος σημειου στεκει...αλλα μετα ξεκιναει η ψυχολογια και αλλα...και η αναλυση παει περιπατο...
χωρις παρεξηγηση παντα...σωστα;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

και απο κατω εξπερ και αναλυτης  :2funny: :2funny: ρε μαλακα ετσι και πεσεις στα χερια κανενος γιατρου θα κανεις παρεα στον μπαρκουλη μεχρι να γερασεις

απολυτως αδικη...επαιξε 8 λεπτα και χρεωθηκε 5 φαουλ...
το ενα ανυπαρκτο που χρεωθηκε στην λαβη που του κανει ο λασμε και δινουν τα κορακια απο ενα...
το αλλο η τεχ.ποινη που χρεωνεται επειδη εγινε το προηγουμενο λαθος ,σωστη μεν αλλα αν δεν δινοταν λανθασμενα το προηγουμενο δεν θα δινοταν και τεχ.ποινη και το πεμπτο ηταν μια αστεια φαση οπου ''ανακαλυψαν'' οι διαιτητες οτι ''προβαλλε'' το ποδι...πεντακαθαρη φαση κανενα απολυτως ποσο δε μαλλον οταν ειναι το πεμπτο...
100% αδικη αποβολη...
σε 8 λεπτα συμμετοχης 5 φαουλ...
την πρωτη φορα τυπε που θα συμβει  αυτο με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ παιχτη του ποα ΜΕΣΑ στο ΟΑΚΑ ελα να συζητησουμε  ;)
η τεχ.ποινη ηταν σωστη και μαλλον ηταν και επιεικης γιατι μπορουσαν ανετα να δωσουν ντισκαλιφιε μιας και τον χτυπαει στη μουρη...δεν κανει μονο αποπειρα...
για τον κωστακη εκανε τζαμπα μαγκιες...αν τον κλεισουν σε ενα δωματιο με κανενα λασμε δεν θα ξερει που να κρυφτει...ελληνικες κουτοπονηριες και τζαμπομαγκιες ''εδρας''
αλλα ο περο τυπε ειναι αλανι και αμασητος...
οι μαυροι του παο μοιρασαν ξυλο στο παιχνιδι μεσα(και καλα εκαναν ευθυνη των διαιτητων ηταν να μην το επιτρεψουν αυτο ) αλλα προς τιμην τους δεν απαντησαν στα αλλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom