apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αν το λεει και η πρασινη να το ψαξουμε τυποι.....εδω μιλαμε για ΤΗΝ εγκυροτητααφηνει υπονοουμενα σημερα η πρασινη
μιλαει για βενζινη
μπορει να τις εφαγε απο κανεναν φανατικο τυπε το επαιζε και παλικαρας μεσα στο σεφ....που πα ρε? :Sτον τρακη ποιος τον χαρακωσε τυποι?
πρασινη=τρακης τυπεαν το λεει και η πρασινη να το ψαξουμε τυποι.....εδω μιλαμε για ΤΗΝ εγκυροτητα
οχι ειναι παλιο χαρακωμα τυπεμπορει να τις εφαγε απο κανεναν φανατικο τυπε το επαιζε και παλικαρας μεσα στο σεφ....που πα ρε? :S
Δεν κάθομαι να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες επειδή δεν εχω χρόνο.
4. Για μένα είναι αποτυχημένη η χρονιά αν δεν πάρουμε εγχώριο τίτλο. Τέλος.
δεν το παίρνω πίσω
αρα καλα παμε και στο ποδοσφαιροδεν το παίρνω πίσω
για μένα δεν ήταν αυτοσκοπός το ευρωπαϊκό.
Δεν θα με χάλαγε αν δεν το παίρναμε φέτος αρκεί να πηγαίναμε Φ4.
Το να μην διατηρήσεις τα σκήπτρα σου τη στιγμή που ο βασικός σου αντίπαλος έχει αλλάξει όλη την ομάδα του είναι αποτυχία.
οχιαρα καλα παμε και στο ποδοσφαιρο
σωστα.....οχι
το πρώτο βήμα είναι να διατηρήσεις τα κεκτημένα
το δεύτερο βήμα είναι να κάνεις το βήμα παραπάνω.
στο ποδόσφαιρο μένουμε στο πρώτο βήμα
στο μπάσκετ άμα το χάσουμε θα κάνουμε βήματα μπρος πίσω.
μπαι δε γουει βημα μπροστα ηταν να παρουμε το NBA κατα τα αλλα στασιμοι ειμαστε καταδικασμενοι να μεινουμεοχι
το πρώτο βήμα είναι να διατηρήσεις τα κεκτημένα
το δεύτερο βήμα είναι να κάνεις το βήμα παραπάνω.
στο ποδόσφαιρο μένουμε στο πρώτο βήμα
στο μπάσκετ άμα το χάσουμε θα κάνουμε βήματα μπρος πίσω.
τυπε χωρις να εχω ιδιαιτερες γνωσεις στο μπασκετ ακουγονται σωστα αυτα που λες ..και λογικα...Άσχετα αν τα σπάγαμε γενικώς χθες το παιχνίδι πιστεύω τελείωσε οριστικά από το σημείο που ο Μπαρτζώκας άρχισε να παίζει άμυνα με πίεση σε όλο το γήπεδο και δεχθήκαμε κάποια πολύ εύκολα καλάθια με καρφώματα και έπεσε και άλλο η ψυχολογία των παικτών..Το έκανε το λάθος και η Μπάρτσα στα πρώτα 3 παιχνίδια.. Λάθος κίνηση καθώς αυτή η άμυνα βολεύει το παιχνίδι του ΠΑΟ..
Ουσιαστικά πάθαμε χθες αυτό που κάναμε στην cksa στον ημιτελικό.. ;). Πιστεύω ότι τα επόμενα παιχνίδια θα είναι διαφορετικά, οι παίκτες πιο έτοιμοι ψυχολογικά κλπ..
τυπε χωρις να εχω ιδιαιτερες γνωσεις στο μπασκετ ακουγονται σωστα αυτα που λες ..και λογικα...
αλλα εγω γενικα ειμαι κατα των πολλων αναλυσεων...
ειναι ενα ματς καποιος το κερδιζει καποιος το χανει ...πως γιατι και τα ρεστα για μενα ειναι δευτερευουσης σημασιας...
απλα πραματακια ...στα ομαδικα αθληματα....
κερδιζεις η χανεις...(η φερνεις χι )
εγω συμφωνω νε αυτο που λες αλλα ειναι αυτο το προβλημα που λες μονο τοτε θα πρεπει να ειναι πολυ μαλακας ο κοουτς για να μην καταλαβει οτι αλλαζοντας αυτο παιρνει και το ματς...
γιαυτο σου λεω τυπε...τα θεωρω λιγο πιο απλα τα πραγματα...
παιζεις και αν εισαι καλυτερος κερδιζεις αν ειναι καλυτερος ο αλλος κερδιζει αυτος...
τυπε χωρις να εχω ιδιαιτερες γνωσεις στο μπασκετ ακουγονται σωστα αυτα που λες ..και λογικα...
ειναι ενα ματς καποιος το κερδιζει καποιος το χανει ...πως γιατι και τα ρεστα για μενα ειναι δευτερευουσης σημασιας...
απλα πραματακια ...στα ομαδικα αθληματα....
κερδιζεις η χανεις...(η φερνεις χι )
εγω συμφωνω νε αυτο που λες αλλα ειναι αυτο το προβλημα που λες μονο τοτε θα πρεπει να ειναι πολυ μαλακας ο κοουτς για να μην καταλαβει οτι αλλαζοντας αυτο παιρνει και το ματς...
γιαυτο σου λεω τυπε...τα θεωρω λιγο πιο απλα τα πραγματα...
παιζεις και αν εισαι καλυτερος κερδιζεις αν ειναι καλυτερος ο αλλος κερδιζει αυτος...
τυπε δεν αμφισβητησα οτι κοζαρεις πραγματα στη σπυριαρα ...σε αντιθεση με μενα που σου ειπα οτι δεν κατεχω και πολλα..Αυτό που ανέφερα είναι ο τρόπος που ακολούθησε η Μπάρτσα, αλλά εμείς μπορούμε να παίξουμε πιο επιθετική άμυνα από αυτούς.. Σίγουρα κάποιος κερδίζει το ματς κάποιος το χάνει.. Ήταν καλύτεροι από εμάς χθες και δίκαιη η νίκη.. Απλά για να τους πάρουμε πρέπει να παίξουμε κλειστά και με υπομονή.. Γενικά η τακτική πίεση σε όλο το γήπεδο πιστεύω είναι μόνο για το τελευταίο λεπτό αγώνα.. Σε άλλες περιπτώσεις συνήθως δίνει εύκολα καλάθια στον αντίπαλο όπως έγινε χθες..
απολυτως αδικη...επαιξε 8 λεπτα και χρεωθηκε 5 φαουλ...
το ενα ανυπαρκτο που χρεωθηκε στην λαβη που του κανει ο λασμε και δινουν τα κορακια απο ενα...
το αλλο η τεχ.ποινη που χρεωνεται επειδη εγινε το προηγουμενο λαθος ,σωστη μεν αλλα αν δεν δινοταν λανθασμενα το προηγουμενο δεν θα δινοταν και τεχ.ποινη και το πεμπτο ηταν μια αστεια φαση οπου ''ανακαλυψαν'' οι διαιτητες οτι ''προβαλλε'' το ποδι...πεντακαθαρη φαση κανενα απολυτως ποσο δε μαλλον οταν ειναι το πεμπτο...
100% αδικη αποβολη...
σε 8 λεπτα συμμετοχης 5 φαουλ...
την πρωτη φορα τυπε που θα συμβει αυτο με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ παιχτη του ποα ΜΕΣΑ στο ΟΑΚΑ ελα να συζητησουμε ;)
η τεχ.ποινη ηταν σωστη και μαλλον ηταν και επιεικης γιατι μπορουσαν ανετα να δωσουν ντισκαλιφιε μιας και τον χτυπαει στη μουρη...δεν κανει μονο αποπειρα...
για τον κωστακη εκανε τζαμπα μαγκιες...αν τον κλεισουν σε ενα δωματιο με κανενα λασμε δεν θα ξερει που να κρυφτει...ελληνικες κουτοπονηριες και τζαμπομαγκιες ''εδρας''
αλλα ο περο τυπε ειναι αλανι και αμασητος...
οι μαυροι του παο μοιρασαν ξυλο στο παιχνιδι μεσα(και καλα εκαναν ευθυνη των διαιτητων ηταν να μην το επιτρεψουν αυτο ) αλλα προς τιμην τους δεν απαντησαν στα αλλα...