J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
γιατι δικε μου???κάψιμο *P
γιατι δικε μου???κάψιμο *P
κάψιμο *P
το ξερω...αυτα τα λαθη τα εχει κανει και ο ολυμπιακος σε πολλες περιπτωσειςΟ Φιγκεροα αδερφε ειναι παικταρας για το ελλαντα. Ασυλληπτη κωλοφαρδια του βαζελου που τον πηρε τζαμπα με τα λεφτα που τον πηρε. Απλα ειχε σοβαρους τραυματισμους γι αυτο και κατεληξε στο ελλαντα εστω και σε αυτην την ηλικια. Και 31 δεν τα λες ακριβως τελειωματα...και απ οτι καταλαβα δεν τον ηθελε ο αναστασιου λογω μπεργκ...λες και αν ειχε 2 φορ θα χαλαγε η μανεστρα. Δεν ξερω τι εγινε τελικα, αλλα τελευταια φορα που ειχα κοιταξει δεν θα προχωρουσαν λεει σε ανανεωση γιατι τα 250χιλιαρικα τους φαινονταν πολλα και ηθελαν λεει να τον ριξουν στα...140(!!!!!!!!) χιλιαρικα....θα βρει συμβολαιο αλλου και απ οτι καταλαβα και Β Ισπανιας δεν θα τον χαλαγε καθολου.
Το πρωτο μεγαλο λαθος του αναστασιου εχει ηδη καταγραφει χωρις να εχει μπει καν το καλοκαιρι....
Αντε και του χρονου θα αγορασει ο ζλαταν τον βαζελο και θα γινουμε σουηδια
παντως για να τα λεμε και λέμε ολλα καλο παιχτακι φαίνεται???O Μπεργκ φαινεται παρα πολυ καλη επιλογη για το ελληνικο πρωταθλημα.
Στην Ολλανδια εκανε super εμφανισεις,
αλλα στο Αμβουργο δεν επιασε,αν + το 2009 εδωσαν 10 ! εκατομμυρια για να τον παρουν απο τη Γκρονιγκεν.
Συνολικα στατιστικα
IFK Göteborg 2005-2007 Apps 97 Goals 38
Groningen 2007-2009 Apps 69 Goals 44
Hamburg 2009-2013 Apps 58 Goals 12
PSV (loan) 2011-2012 Apps 41 Goals 11
Career total Apps 257 Goals 104
National team -Sweden Apps 23 Goals 6
παντως για να τα λεμε και λέμε ολλα καλο παιχτακι φαίνεται???
Δεν εχετε παραπονο ομως εχετε παιχτρονια που δεν τα εχει κανεις αλλοςτο ξερω...αυτα τα λαθη τα εχει κανει και ο ολυμπιακος σε πολλες περιπτωσεις
Οπως ο Φορναρολι....
αδειοδοτηση πηρατε βαζελια
κατσε ρε φιλε απο το 85 εχω να παρω πρωταθλημα, τη χαρτια μου λεςΦυσικα. Οπως εσεις τα πρωταθληματα. Στα χαρτια
Κατα πασα πιθανοτητα κοβεται ο ΠΑΣ απο την ουεφα που βρηκε σοβαρες παρατυπιες στον φακελο του.
Αυριο θα εξετασουν και εσας,να δουμε τι θα πουν και εκει.
κατσε ρε φιλε απο το 85 εχω να παρω πρωταθλημα, τη χαρτια μου λες
καληνυχτα δικε μου. ολοι παοκ ειμαστε σε αυτον το κοσμοΠΑΟΚΑΡΑ εισαι τυπε μου? Ζητω συγγνωμη δεν ηξερα. ΠΑΟΚ respect απο εμενα ανεκαθεν. Νασαι καλα, νυχτες ;)
Σωστα...δεν ειναι τοσο παικταρα οπως ο...μασαντο
Συμφωνω μπομπιρα αλλα πρωτα απο ολα οι νεοι πρεπει να μαθαινετε την ιστορια για την δικη σας ομαδα.διαβασε να μαθεις λοιπον για το σκατο που υποστηριζειςΒΡΩΜΑ ,ΜΠΟΧΑ , του ΠΟΑ η ιστορια.............
για να μαθαινουν οι νεοι τι ειναι ο ΠΟΑ............