You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
εμ βέβαια...που αλλού θα πηγαίνατε ρε αδερφάρες....στο λονδίνο.....αγγλία ....η χώρα του πουσταριού.........στο στοιχείο σας θα είσαστε.....τρέχα χρηστιδάκο να προλάβεις.....το συνδικάτο περιμένει......
![Tits2 :tits2: :tits2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits2.gif)
![Tits2 :tits2: :tits2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits2.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
bigpipis7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2006
- Κριτικές
- 29
- Like
- 527
- Πόντοι
- 5.855
παντως επειδη διαβαζω πολλα και γραφονται τα απιστευτα εδω μεσα....συντομα θα γραψω με την πειρα των 20 χρονων μου στο γηπεδο και σε συνδεσμους και οχι στο κομπιουτερι να βαραω κοσμο...πολλα και με ονοματα και αποδειξεις......για το ποιος βαρεσε ποιον και ποια ειναι πρασινα,κοκκινα καστρα......και ποιοι εχουν συνδεσμους γιαφκες.....και με προστασια απο την αστυνομια...ποιοι εχουν μπαμπα αστυνομικο διευθυντη....δικαστικο....σε ποιους πληρωνεται το ενοικιο....αν τελικα υπαρχουν οπαδοι αθηναικων ομαδων στο βορρα.....λιγο υπομονη
Εξαφανίσου,ψωλαρπάχτρα.........ειδατε;;; ολες οι μικρες ομαδες εμας θελουν.......ουστ ρε γατακια...πατε για κανα μπανιο.....0το πρωταθλημα στο γυναικειο μπασκετ και πολυ σας ειναι.....
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
παντως επειδη διαβαζω πολλα και γραφονται τα απιστευτα εδω μεσα....συντομα θα γραψω με την πειρα των 20 χρονων μου στο γηπεδο και σε συνδεσμους και οχι στο κομπιουτερι να βαραω κοσμο...πολλα και με ονοματα και αποδειξεις......για το ποιος βαρεσε ποιον και ποια ειναι πρασινα,κοκκινα καστρα......και ποιοι εχουν συνδεσμους γιαφκες.....και με προστασια απο την αστυνομια...ποιοι εχουν μπαμπα αστυνομικο διευθυντη....δικαστικο....σε ποιους πληρωνεται το ενοικιο....αν τελικα υπαρχουν οπαδοι αθηναικων ομαδων στο βορρα.....λιγο υπομονη
φίλε αυτά ενδιαφέρουν μόνο τον μικρόκοσμό σου ;)
Εσένα περίμενα.......από το 1991 πάω γήπεδο...... Ξέρω τα πάντα,καλά - κακά.....όπως και της δικής σου ομάδας.....το πως δεν σε ενδιαφέρει...... >υπομονη βασιλακη,,,,θα μαθεις πολλα για την ομαδα σου ;)
Άκου φίλε......επειδή εδώ γράφουμε για τον χαβαλέ μας,μερικά πράγματα δεν γίνεται να ειπωθούν....είναι ποινικά κολάσιμα.... Άσ'το σου λέω.....καταλαβαίνεις νομίζω... ;)χαιρομαι...οποτε θα μιλησουμε και θα μου πεις αν ειναι σωστα αυτα που θα γραψω
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Δεν κατάλαβες ακριβώς....ξέρω "δικά σας",που δεν γράφονται....... ;)καταλαβαινω.......ξερω πως θα τα γραψω μην ανησυχεις ;)
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Δεν κατάλαβες ακριβώς....ξέρω "δικά σας",που δεν γράφονται....... ;)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε αμα χρειαστεις δικηγορο εχουμε στο σαιτ εναν ;)Δεν κατάλαβες ακριβώς....ξέρω "δικά σας",που δεν γράφονται....... ;)
Δεν πήγες να γαμήσεις ρε μλκ?τυπε αμα χρειαστεις δικηγορο εχουμε στο σαιτ εναν ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 95