Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εσυ δεν ησουν που παρακαλουσες τους γαυρους να μας ριξουν 7αρα;;;
Εχεις καταντησει γραφικος,βγαινεις συνεχεια και κραζεις.
Αν δεν γουσταρεις και σε χαλαει,μην ασχολεισαι.
Η ομαδα σημερα προσπαθησε.
Παναθηναικος εισαι για την φανελα με το τριφυλλι και για κανεναν μαλακα Αλαφουζο.
Ποιος ειπε οτι θα γινουμε Μπαγερν;; :think:

318841_487222584633165_238898381_n.jpg
κανείς...ειρωνικά το λέω......και ναι....έτσι που την κατάντησε την ομάδα ο καράφλας θα τον κράζω....αφού δεν καταλαβαίνεις ότι μας καταστρέφει υποστήριξε τον......γιατί μέγάλε το αίμα πούχω χύσει γι αυτήν την ομάδα χρόνια τώρα δεν λέγεται.....και επειδή την πονάω τα λέω.....αν δεν σου αρέσουν μην τα διαβάζεις......και όσο το αν είμαι γραφικός σου το επιστρέφω με αγάπη....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κανείς...ειρωνικά το λέω......και ναι....έτσι που την κατάντησε την ομάδα ο καράφλας θα τον κράζω....αφού δεν καταλαβαίνεις ότι μας καταστρέφει υποστήριξε τον......γιατί μέγάλε το αίμα πούχω χύσει γι αυτήν την ομάδα χρόνια τώρα δεν λέγεται.....και επειδή την πονάω τα λέω.....αν δεν σου αρέσουν μην τα διαβάζεις......
να παρουμε τον αρτζι προπονητη στην μπαλα να βγαλει κανα δυο συστηματακια μπουχου τυπε :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τύπε εσυ δεν ελεγες οτι θα σπασουν τα κοντερ με τα γκολ που θα φατε;;; :)
Ναι ρε τυπε εγω ημουν ....
Ομως δεν υπολογισα την ανικανοτητα των παιχτων του ολυμπιλαγου !!!!!

Εμεις καναμε 3,5 φασεις χωρις κατοχη μπαλας και πετυχαμε ενα τερμα...
Αυτοι εκαναν ισα με 15 φασεις και πετυχαν ΜΟΝΟ ενα τερμα με συντριπτικη κατοχη μπαλας......

Αμα αυτοι ειναι μαλακες τι να κανουμε εμεις δηλαδη ?

Επρεπε να χασουμε με 4-5 γκολ τουλαχιστον σημερα !!!!!!!!!!!!!!

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Πλακα πλακα τα φυντανια απο τις ακαδημιες καλα παιζουν !!!!!!

Το μελλον τους ανηκει.... αν μεινουν φυσικα......

ΚΡΙΜΑ παντως που δεν τους ξεκωλιασαμε στο κοτετσι τους !!!!!!!
καλα αμα τους νικαγαμε θα τους ετσουζε για μηνες

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
κανείς...ειρωνικά το λέω......και ναι....έτσι που την κατάντησε την ομάδα ο καράφλας θα τον κράζω....αφού δεν καταλαβαίνεις ότι μας καταστρέφει υποστήριξε τον......γιατί μέγάλε το αίμα πούχω χύσει γι αυτήν την ομάδα χρόνια τώρα δεν λέγεται.....και επειδή την πονάω τα λέω.....αν δεν σου αρέσουν μην τα διαβάζεις......και όσο το αν είμαι γραφικός σου το επιστρέφω με αγάπη....
ΤΙ θελεις να σου κανει ο Αλαφουζος δηλαδη ?
Εδω η ομαδα χρωσταει της μιχαλους και προσπαθει να τα συμμαζεψει οπως οπως.....
Να βαλει απο την τσεπη του, με ΤΙ κερδος σε ενα σαπιο και στημενο πρωταθλημα ?

Εχεις καποιον αλλο να παρει την ομαδα ?
Ο Βαρδινογιαννης τελειωσε επισημα (ανεπισημα πιστευω ειναι ακομη μεσα, μεσω του Αλαφουζου)
Ο Πριγκηπας ηταν μουσι ..... Ποιος αλλος υπαρχει για την παναθα ?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΤΙ θελεις να σου κανει ο Αλαφουζος δηλαδη ?
Εδω η ομαδα χρωσταει της μιχαλους και προσπαθει να τα συμμαζεψει οπως οπως.....
Να βαλει απο την τσεπη του, με ΤΙ κερδος σε ενα σαπιο και στημενο πρωταθλημα ?

Εχεις καποιον αλλο να παρει την ομαδα ?
Ο Βαρδινογιαννης τελειωσε επισημα (ανεπισημα πιστευω ειναι ακομη μεσα, μεσω του Αλαφουζου)
Ο Πριγκηπας ηταν μουσι ..... Ποιος αλλος υπαρχει για την παναθα ?
η.........πριγκήπισσα....... :2funny: :2funny: :2funny:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το ποιοι καταντησαν την ομαδα ετσι ειναι μεγαλη κουβεντα.
Οπως ειπα και πριν εγω υποστηριζω τον Παναθηναικο,δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι προεδρος.
Οι προεδροι και οι παικτες αλλαζουν,μονο η φανελα με το τριφυλλι μενει.
Σαφως και η ομαδα φετος εχει τα χαλια της,εκανε μια απο τις χειροτερες χρονιες της ιστοριας της ομως σημερα οι
παικτες προσπαθησαν
και τους το αναγνωριζω.Αυτο ειναι ολο,ουτε παραμυθιαζομαι,ουτε ειμαι υπερ του twitterakia του Αλαφουζου :sunglasses:

481697_505398149482275_777022292_n.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
λαγοι τα συγχαρητηρια μου για την ισοπαλια που πηρατε...ηταν ενα πραγματικα τεραστιο αποτελεσμα με καταθεση ψυχης που μονο εσεις θα μπορουσατε να παρετε...
μονο μια ομαδα με το ειδικο βαρος της φανελλας του panathinaikos θα μπορουσε να αποσπασει αυτο το αποτελεσμα...
και παλι συγχαρητηρια...
α...που παιζετε ευρωπη ειπαμε;;αλεεεεεκο;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
λαγοι τα συγχαρητηρια μου για την ισοπαλια που πηρατε...ηταν ενα πραγματικα τεραστιο αποτελεσμα με καταθεση ψυχης που μονο εσεις θα μπορουσατε να παρετε...
μονο μια ομαδα με το ειδικο βαρος της φανελλας του panathinaikos θα μπορουσε να αποσπασει αυτο το αποτελεσμα...
και παλι συγχαρητηρια...
καλως τα αρχιδια μας τα δυο
:2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
και παλι συγχαρητηρια...
Πες μας ποσο ανακουφιστηκες που ισοφαρισατε .....

Την αληθεια ομως !!!!!!!!

Το φιλαρακι μου φυσουσε και ξεφυσουσε μεχρι να ισοφαρισουν και μολις ισοφαρισαν μονο που δεν τα εσπασε εκει μεσα....
Μετα μολις εβαλε το γκολ οφφσαιντ ο Μητρογλου και το ακυρωσαν, κοιτουσε σαν χανος και γυριζοντας με απορια προς εμενα του εδειξα τα παπακια μου λεγοντας του νικη θελετε ? ΠΑΡΤΕ !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
και παλι συγχαρητηρια...
Τι μετρα θα παρει το αφεντικο σου για αυτους τους αλητες που τον εβριζαν;;;;
Στην προπαγανδα καλα τα πας αλλα μεσα στο γηπεδο εχεις απλα μια μετρια ομαδα και φανηκε σημερα για ακομα μια φορα.
Δωσε τα χαιρετισματα μου στην προεδραρα σου και πες του να μην στεναχωριεται διοτι ειναι και
ευαισθητο το παχυδερμο :birdman:

URL]]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλα αμα τους νικαγαμε θα τους ετσουζε για μηνες
εγω ηθελα να χασουμε..το ελεγα και σε κατι φιλους...και μου λεγανε πας καλα? τους λεω αμα νικησουμε ο κοσμακης θα συνεχιζει να νομιζει πως ο ολυμπιακος ειναι στον σωστο δρομο....του χρονου στην ευρωπη αμα παμε ετσι θα πεσουν ταληρα

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Στην προπαγανδα καλα τα πας αλλα μεσα στο γηπεδο εχεις απλα μια μετρια ομαδα και φανηκε σημερα για ακομα μια φορα.
Δωσε τα χαιρετισματα μου στην προεδραρα σου και πες του να μην στεναχωριεται διοτι ειναι και

http://[URL unfurl="true"]www.soccerplus.gr/sites/default/files/imagecache/article/2011/2/540306_panathhnaikos_atromhtos_superleague_24h_agonistikh_diamartyria_ka_26-02-2011.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ναι..δε θα φάει από την πίκρα το βράδυ..μόνο τις 4-5 πρώτες σελίδες του καταλόγου θα παραγγείλει!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

http://[URL unfurl="true"]www.soccerplus.gr/sites/default/files/imagecache/article/2011/2/540306_panathhnaikos_atromhtos_superleague_24h_agonistikh_diamartyria_ka_26-02-2011.jpg[/img[/URL]]
[/quote]λαγε το παχυδερμο σε γαμησε ΠΑΛΙ φετος...
σε εχει -37 σε εβγαλε απο την ευρωπη και εβαλε οποιο χωριο υπαρχει στην ελλαδα να σε χυνει ασυστολα ;)
-37 τρεχαντηρι...
40 ...τρεχατε ποδαρακια μου....
τετραστερος///λαγοε την φτερη εσειε  :2funny: :2funny:
χου ρε μαλακα μπαγκς μπαννυ που εχεις θρασος και μιλας ξευτιλα ....

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
λαγε το παχυδερμο σε γαμησε ΠΑΛΙ φετος...
σε εχει -37 σε εβγαλε απο την ευρωπη και εβαλε οποιο χωριο υπαρχει στην ελλαδα να σε χυνει ασυστολα ;)
-37 τρεχαντηρι...
40 ...τρεχατε ποδαρακια μου....
τετραστερος///λαγοε την φτερη εσειε  :2funny: :2funny:
χου ρε μαλακα μπαγκς μπαννυ που εχεις θρασος και μιλας ξευτιλα ....
382593_294364023919023_527111641_n.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom