kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Ο άλλος έχασε το γκολ......για να μην χαλάσει το Χ ημίχρονο.............
μακάρι να είχε τέτοιο σημάδι ο ζεκα
Ο άλλος έχασε το γκολ......για να μην χαλάσει το Χ ημίχρονο.............
δικε μου δεν σου ελεγα οτι θα παιξουν επεισόδια;γαυροι τι περιμενεις
Τύπε μέσα πήγαινε το σουτ του Τζιμπούρ και παραλίγο να κάνει μαλακία ο Μήτρογλου... Δεν ήταν οφσάηντ αλλά φθηνά τη γλύτωσε..οταν λεω γιατι δεν παιζει ο μητρογλου που ειναι γκολτζης και ελληνας πανε κ βάζουν τον μαλακα τον τζιμπουρ που τα βαζει μόνο με τα παραρτηματα!
Ολοι βλεπουν μεγαλο σκορ ομως οι μπουκηδες πιο πολυ under βλεπουν παρά over.
Εγω βλεπω σκορ 1-0 ή 1-1 ή 2-0.
Και εγώ είμαι υπέρ του Μήτρογλου ρε. Τον θεωρώ καλύτερο του Τζιμπούρ και κρίμα για μένα που δεν είναι βασικός! Απλά για σήμερα το είπα ότι παραλίγο να κάνει μαλακία!βάγγο τώρα γυρισα δεν βλεπω το ματς,μιλαω γενικα ο μητρογλου εβαλε 4 μπαλακια και δεν επαιζε βασικος στο τσου λου επισης εχει 10 στο πρωταθλημα και μπαινει στο 80.ο τζιμπουρ 0 γκολ στο τσου λου οπως και στο γιουρόπα!
ο ολυμπιακός φέτος είναι μονίμα σε κατάσταση αδιαφορίας-διακοπών..αν εξαιρέσεις 2-3 παιχνίδια στο Τσ.Λ. σε όλα τα υπόλοιπα απλά κατεβαίνει..τουλάχιστον έβγαλε λεφτά ο κόσμος στο λάιβ..βαλτο ρε γαμω το σπιτη σου στο τελος? ποιο πισω και να τρεξεις δεν μπορουσες για να μην εισαι οφσαιντ?
βαλτο γαμω το κερατο μου να το βουλωσουν , βγαλανε και γλωσσα η πεθαμενοι επειδη ειμαστε ντεφορμε...
Ας ειχαμε την περσυνη ομαδα και θα σου λεγα.
Φταινε αυτοι οι βλακες που πανε στο γηπεδο και πληρωνουν για να βλεπουν αυτα τα αισχη.ο ολυμπιακός φέτος είναι μονίμα σε κατάσταση αδιαφορίας-διακοπών..αν εξαιρέσεις 2-3 παιχνίδια στο Τσ.Λ. σε όλα τα υπόλοιπα απλά κατεβαίνει..τουλάχιστον έβγαλε λεφτά ο κόσμος στο λάιβ..
Ο κόσμος είναι κατά βάση ηλίθιος..αυριο θα βγει ο χοντρός,θα πει θα τα αλλάξουμε όλα,θα πάρουμε παίκτες,θα επισκεφτεί και την ομάδα σε μια προπόνηση,θα τρίξει τα δόντια κτλ..το έργο το ξέρουμε!Φταινε αυτοι οι βλακες που πανε στο γηπεδο και πληρωνουν για να βλεπουν αυτα τα αισχη.
προσωπίκά πιστεύω ότι δεν είναι ανικανότητα του Ολυμπιακού..αυτόν τον ΠΑΟ τον κερδίζουν και τα πιτσιρικια του Ολυμπιακου..Ή είναι πλήρης αδιαφορία ,ή ευκαιρία για τρελά κέρδη.ο αλλος απο νησια και απο εβρο κανει ολοκληρο ταξιδι πληρωνει ενα καρο λεφτα για να δει μαλακιες,φυσικα φταινε κ οι ιδιοι γιατι πανε και παιρνουν μεχρι και δανεικα για να δουνε καραγκιοζηλικια