J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ πρόκριση από μια ομάδα που δημιουργήθηκε σχεδόν από το 0...

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ πρόκριση από μια ομάδα που δημιουργήθηκε σχεδόν από το 0...
καλο το φωτοσοπ σαν και αυταΤο αντίθετο του: Ανδρείος ξέρεις ποιο είναι; Δες την παρακάτω εικόνα για να καταλάβεις
και ναι να σου πει μην τον πλησιαζεις αυτον,εχει γκομενα απο το "τριγωνο"μπιλλη μπορω μια ερωτησις;;αν ευκαιρησεις καποια στιγμη μπορεις να μου παρεις μια πιπα;;
με την καλη εννοια παντα...
θα παρω τα μετρα μου ρε...θα φοραω στολη βατραχανθρωπουκαι ναι να σου πει μην τον πλησιαζεις αυτον,εχει γκομενα απο το "τριγωνο"![]()
και ναι να σου πει μην τον πλησιαζεις αυτον,εχει γκομενα απο το "τριγωνο"![]()
σιγα μην εχει πιασει γκομενα απο το τριγωνο αλαφουζοτσακα τυπε :Sκαι ναι να σου πει μην τον πλησιαζεις αυτον,εχει γκομενα απο το "τριγωνο"![]()
αμα σου λεω τυπε μου,μακριαααααααααασιγα μην εχει πιασει γκομενα απο το τριγωνο αλαφουζοτσακα τυπε :S
ρε τυπε ουτε με σκαφανδρο;;κριμα...και πρεπει να εχει χειλακι πετροκερασο το δροσερο μου αγορι...αμα σου λεω τυπε μου,μακριαααααααααα![]()
πρεπει να ειναι και σφιχτης γιατι παει και γυμναστηριο,αλλα το διακινδυνευεις?![]()
ναιιιιιιιι....με τρελλα...πρεπει να ειναι και σφιχτης γιατι παει και γυμναστηριο,αλλα το διακινδυνευεις?![]()
Γυμναζει το κωλαρακι του να ειναι σφιχτο.
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ μην μπερδευεσαι ρε...μην τσιμπας...ειναι πουστης και προσπαθει να ξεσκεπασει την κοκκινη παραγκα του μπου που τον κυνηγαει...φοραει και δερματινο σινιε μπουφαν κατα δηλωση του...!χαχαχαχχα!!!!!!!!!!
Τι εγινε ρε κοκκινοσκουφιτσα ειδες οτι δεν μπορεις να τα βγαλεις περα μονη σου και μας εφερες τον moderatorεσυ μην μπερδευεσαι ρε...μην τσιμπας...ειναι πουστης και προσπαθει να ξεσκεπασει την κοκκινη παραγκα του μπου που τον κυνηγαει...
τωρα θα βγει και θα πανηγυριζει![]()
![]()
Οπως πηρες και τον τελικο κυπελλου;;;;καλο ρε τυπε που μαλλον θα μου ερθεις με μειονεκτημα;;
πιο ευκολα να κανεις διπλο στην βαρκελωνη παρα σε μενα...
αν σταυρωσουμε τα ματς στο ΣΕΦ σου υποσχομαι θα τα παρω προσωπικα εγω...αστο πανω μου να εισαι σιγουρος...
παρακαλα να βγεις τεταρτος ;)
Ζηλεύεις,τύπε.......φοραει και δερματινο σινιε μπουφαν κατα δηλωση του...!χαχαχαχχα!!!!!!!!!!
Παντοφλάκια...................αμα σου λεω τυπε μου,μακριαααααααααα![]()
Εδώ είσαι,ψηλέ μου....με Τζανέτους και τέτοια......εσυ μην μπερδευεσαι ρε...μην τσιμπας...ειναι πουστης και προσπαθει να ξεσκεπασει την κοκκινη παραγκα του μπου που τον κυνηγαει...
τωρα θα βγει και θα πανηγυριζει![]()
![]()
Μην ασχολείσαι με αυτόν ρε.....είναι 100 κιλά και χαλιέται..... :Sσιγα μην εχει πιασει γκομενα απο το τριγωνο αλαφουζοτσακα τυπε :S