Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
με τι να γαμησεις ρε πουστρακι;;Θα σου γαμήσω αν με ξαναπείς μαλάκα.....άντε ρουφιανάκι.......γλύφτη!!!
με τι να γαμησεις ρε πουστρακι;;Θα σου γαμήσω αν με ξαναπείς μαλάκα.....άντε ρουφιανάκι.......γλύφτη!!!
απο την πουτσα μου εχεις παθει εξαρτηση ...Και μόνο ότι ασχολείσαι με το μπάσκετ δείχνει πόσο μεγάλη είναι η βλάβη. Μόνο για σένα αξίζει να συνεχίσουμε το πρόγραμμα των εγκεφαλικά νεκρών, αφού δείχνει ότι υπάρχουν ελπίδες. Από τη στιγμή που υπάρχει κάποιος που νομίζει πως τα δύο είναι καλύτερα από τα έξι, η επιστήμη οφείλει να συνεχίσει την έρευνα.
Πήγαινε να κλαφτείς στο γαυρο/thread........με τι να γαμησεις ρε πουστρακι;;
[move][size=90pt]40[/size][/move]Πήγαινε να κλαφτείς στο γαυρο/thread........
Όσους τίτλους έχει ο Αλβέρτης μόνος του,τους έχετε σαν ΚΑΕ.................
Σε πήδηξαν οι Εβραίοι και θα μείνεις εκτός 8άδας......... Ε....ρε κλάμααααααααα.......... Σε πόνεσε που θα μείνεις έξω? Περίμενε την απόφαση,να ξαναπαίξεις με ΣΙΕΝΑ![move][size=90pt]40[/size][/move]
μαλακαααααα...
αυτοκτονααααα
Πππππππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...................
Πππππππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...................
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=2598.0;attach=475665;image[/img[/URL]]
[/quote][move][color=red][size=90pt]40[/size][/color][/move]
"Μαμά-μαμά.......αυτοί οι αλήτες (billy13 & σία),με βρίζουν...κάνε κάτι"............[move][size=90pt]40[/size][/move]
Εχει λαλησει απο τις φαπες η κοκκινοσκουφιτσα"Μαμά-μαμά.......αυτοί οι αλήτες (billy13 & σία),με βρίζουν...κάνε κάτι"............
Μαμααααααααά.....και ο gamikoulix,με πειράζει.. :S :S :S :S :S :SΕχει λαλησει απο τις φαπες η κοκκινοσκουφιτσα
Μαμααααααααά.....και ο gamikoulix,με πειράζει.. :S :S :S :S :S :S
Ο πιο λαλημενος γαυρος ειναι βασικαKαλα ντε δεν ειναι και πασοκος για να τον παρετε αμπαριζα......απλα γαβρος ειναι.
Κλάψε,μαζί με τον Πακιστανό τον εραστή σου........απο την πουτσα μου εχεις παθει εξαρτηση ...
εισαι ενα κομματι απο την συλλογη απο πουτανακια που εχω κανει στο μπου ...
ξυπνα μαλακα κανω ενα ποστ και ολα τα πουτανακια χτυπιουντε ποια θα την πρωτοπει...
σας γαμαω ασαλιωτα και κοιμαστε ορθιες...
πρασινα και κιτρινα λαγουδακια...
Μαμααααααααά.....και ο gamikoulix,με πειράζει.. :S :S :S :S :S :S
Κλάψε,μαζί με τον Πακιστανό τον εραστή σου........
Κακομοιράκο μόνο στα λόγια και στα φόρουμ γαμάς, οπότε χαλάλι σου.απο την πουτσα μου εχεις παθει εξαρτηση ...
εισαι ενα κομματι απο την συλλογη απο πουτανακια που εχω κανει στο μπου ...
ξυπνα μαλακα κανω ενα ποστ και ολα τα πουτανακια χτυπιουντε ποια θα την πρωτοπει...
σας γαμαω ασαλιωτα και κοιμαστε ορθιες...
πρασινα και κιτρινα λαγουδακια...
Μπα....και στο γαυρο-thread κότα είναι.... Έχει admin εκεί......Κακομοιράκο μόνο στα λόγια και στα φόρουμ γαμάς, οπότε χαλάλι σου.