talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
κρίμα....κριμααααα...αλλα πολυ κριμα...
κρίμα....κριμααααα...αλλα πολυ κριμα...
Που είσαι εσύ μωρή κυρία?[move][size=90pt]ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!![/size][/move]
Ετοιμάσου για "κλαρίνοοοοοοοοοοοοοοοο".............παντως πρεπει να εχετε σβερκο απο σιδερο για να αντεχετε σε τοση φαπα...ουτε ο τζανεττακος λεμε
υπομονη μεχρι την πεμπτη να ξαναγινετε ....λεβαντε
φααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααπ
θα μαζευτουν την πεμπτη τυπε ολοι μαζι ξανα με πιτσες και κοκακολες και θα τραβηξουν μια αναμνηστικη φωτογραφια γιανα θυμουνται μερες χαρας, αφου θα ξαναδουν μερα χαρας οταν ξαναχασουμε στην ευρωπη, κατα 90 της εκατο του χρονου δηλαδηκατι πουτανες γαμικουλιξ και σια κρυβονται τωρα ...γαμω τα παντελονια τους...
αν πανε καλα γιαυτους τα πραγματα την πεμπτη θα ξαναεμφανιστουν...μιλαμε για πολυ σερνικα
τωρα σοβαρα να μιλησουμε εγω πραγματικα τους λυπαμαι...ειναι δυσκολο να παραδεχτεις ποσο μαλακας εισαι και να αντιληφθεις οτι για την ομαδα σου ...γκειμ οβερ...θα μαζευτουν την πεμπτη τυπε ολοι μαζι ξανα με πιτσες και κοκακολες και θα τραβηξουν μια αναμνηστικη φωτογραφια γιανα θυμουνται μερες χαρας, αφου θα ξαναδουν μερα χαρας οταν ξαναχασουμε στην ευρωπη, κατα 90 της εκατο του χρονου δηλαδη
Εγώ δεν κρύβομαι...έχω αγοράσει και Λεβαντοκαπότες.......κατι πουτανες γαμικουλιξ και σια κρυβονται τωρα ...γαμω τα παντελονια τους...
αν πανε καλα γιαυτους τα πραγματα την πεμπτη θα ξαναεμφανιστουν...μιλαμε για πολυ σερνικα
gia αυτπ φιλε μουκα τα βαζελακια δεν λενε τπτ για τις παραπανω καθυστερησεις!!!!α...και για να μην ξεχνιμαστε...4 εδειξε το κορακι και κρατησε 6....ετσι για να θυμοσαστε τα κλαματα στη λειβαδεια που ακομα και σημερα στο βαζελετα ασχολουνται ;)
βρε μαλάκα....είχε 2 τραυματισμούς, 1 αλλαγή και 2 φορές δεύτερη μπάλλα μέσα γι αυτό κρατησε παραπάνω....μην γίνεσαι ρόμπα...μάθε πρώτα......πίτουρα....α...και για να μην ξεχνιμαστε...4 εδειξε το κορακι και κρατησε 6....ετσι για να θυμοσαστε τα κλαματα στη λειβαδεια που ακομα και σημερα στο βαζελετα ασχολουνται ;)
ελααααααααρε...ενω στη λειβαδεια δεν ειχε τιποτα ετσι; ;)βρε μαλάκα....είχε 2 τραυματισμούς, 1 αλλαγή και 2 φορές δεύτερη μπάλλα μέσα γι αυτό κρατησε παραπάνω....μην γίνεσαι ρόμπα...μάθε πρώτα......πίτουρα....
εγω ειμαι ρομπα...εσυ που εισαι σερνικο για πε τωρα που εισαι πιο ηρεμος...βρε μαλάκα....είχε 2 τραυματισμούς, 1 αλλαγή και 2 φορές δεύτερη μπάλλα μέσα γι αυτό κρατησε παραπάνω....μην γίνεσαι ρόμπα...μάθε πρώτα......πίτουρα....
ρε δεν με χέζεις που θ ασχολούμαι με την κάθε καθυσ΄τερηση σοβαρά........αλλά ξέχασα....σας σφάζει η διαιτησία και εσείς αντιδράτε........και κόντρα σε όλους παίρνετε την κούπα....σωστά?...εγω ειμαι ρομπα...εσυ που εισαι σερνικο για πε τωρα που εισαι πιο ηρεμος...
σωστα κρατησε 1.5 λεπτο παραπανω στη λειβαδεια η οχι;;εδω σε θελω ρε ''μαγκιτη'' ;)
μην την δείχνεις σ εμένα....εγώ τάλεγα απ την αρχή....στον καραφλόπουστα να την στείλεις με e-mail....αυτό είναι το μέιλ του.........
μην την δείχνεις σ εμένα....εγώ τάλεγα απ την αρχή....στον καραφλόπουστα να την στείλεις με e-mail....αυτό είναι το μέιλ του.........
karaflagamimemh@gamiemai.gr