Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πάντως κάτι μου λέει ότι το ΣΥΓΝΩΜΗ επίτηδες γράφτηκε με ένα Ν, για λόγους εγωισμού
Mε ένα γάμα θες να πεις.
Υ.Γ.
πλέον το συγνώμη υπάρχει με ένα γάμα και στα λεξικά.
πάντως κάτι μου λέει ότι το ΣΥΓΝΩΜΗ επίτηδες γράφτηκε με ένα Ν, για λόγους εγωισμού
Τώρα που είπες Σπυρόπουλο, ακούγεται ότι η λίβερπουλ θα πάρει τον Σνάιντερ, ποια η γνώμη σου;
α ναι γάμα ταMε ένα γάμα θες να πεις.
Υ.Γ.
πλέον το συγνώμη υπάρχει με ένα γάμα και στα λεξικά.
σαν τα μουτρα μας σε καναμε βατραχεα ναι γάμα τα
τιμή μου αυτόσαν τα μουτρα μας σε καναμε βατραχε
Toσα λεφτα πηρε,ας δωσει και στον ΠΑΟ κατι αφου τον αγαπαει!!!Με 1,6 εκατ. ευρώ στο Κατάρ
Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα αγωνίζεται στο Κατάρ με την Αλ Αράμπι καθώς οι Άραβες έδωσαν 1,6 εκατομμύριο ευρώ, ουσιαστικά για να δουν τον Γάλλο τρεις μήνες με τη φανέλα τους.
Ο 31χρονος επιθετικός ήθελε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και δεν το έκρυψε, όμως, τα χρήματα ήταν προτεραιότητα για την ΚΠΡ αφού ανακοίνωσε τον Ρεμί και θέλει και τον Εμβιλά, ποντάροντας στα χρήματα που θα έπαιρνε για τα λεφτά του Τζιμπρίλ Σισέ.
Σύμφωνα με τη Sportday, η αγγλική ομάδα παραχώρησε τον Γάλλο σούπερ σταρ με 500.000 ευρώ ως δανεικό για έξι μήνες, έχοντας και οψιόν αγοράς 4 εκατομμυρίων ευρώ. Πάντως, σε περίπτωση που και ο Σισέ επιθυμεί την παραμονή του στο Κατάρ.
Η Αλ Αράμπι πρόσφερε στον Σισέ 1,2 εκατομμύριο ευρώ καθαρά για έξι μήνες συμβολαίου που είναι τα λεφτά που θα έπαιρνε στην ΚΠΡ και πριμ υπογραφής 400.000 ευρώ. Δηλαδή συνολικά ο σύλλογος του Κατάρ έδωσε 1,6 εκατομμύριο ευρώ για τον Γάλλο για ουσιαστικά τρεις μήνες, δηλαδή πάρα πολλά περισσότερα από όσα του έδινε ο Παναθηναϊκός (περίπου 750.000 ευρώ).
Να δω τώρα πού θα βάζει φουστίτσες, στα γκαλά του... εμίρη;
οχι ρε τυπετυπε το σκοτωσες το ....θηριο;;
[size=20pt]Η συγγνώμη στον Βγενόπουλο[/size]
Στα πλαίσια του δικαστικού συμβιβασμού με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο οποίος είχε υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, η εφημερίδα "Derby" ζήτησε δημόσια συγγνώμη.
Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:
«Στα πλαίσια δικαστικού συμβιβασμού με τον κ. Α. Βγενόπουλο ο οποίος είχε υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά των κ.κ. Κ. Γκόντζου και Κ. Πιτιακούδη επιθυμούμε να δηλώσουμε τα εξής:
Ζητούμε συγνώμη για το υβριστικό και συκοφαντικό εξώφυλλο της εφημερίδας μας της 13.09.2011 με τίτλο «Προχώρα αλλά παίξτον μόνος σου Ανδρέα» καθώς και για τον τίτλο της στήλης «Μποχούτσος 13» της ίδιας μέρας «Η αίθουσα του θρόνου και ο Βασιλιάς του κώλου».
Eπίσης ζητούμε συγνώμη για σειρά δημοσιευμάτων που επακολούθησαν μαζί με τη σχετική καθημερινή δημοσίευση της φωτογραφίας του κ. Βγενόπουλου, όπου στην προσπάθεια μας να υποστηρίξουμε τις θέσεις μας για τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό ξεπεράσαμε τα όρια της ευπρέπειας και της κοσμιότητας.
Λυπούμεθα για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί ο κ. Βγενόπουλος εξαιτίας αυτών των δημοσιευμάτων και δεσμευόμαστε να μην επαναληφθούν δημοσιεύματα παρεμφερούς περιεχομένου στο μέλλον.»
για να δούμε...θα τον διώξει τώρα ο καραφλόπουστας ?.....όπως εδιωξε τον ρότσα?......ΤΑ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΓΙΑ ΒΥΝΤΡΑ
Φάμπρι: «Μ' αρέσει και θέλω τον Βύντρα»!
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ψάχνει τον τρόπο, αλλά ο Φάμπρι έχει άλλη άποψη... Την ώρα που η διοίκηση διαπραγματεύεται με τον εκπρόσωπο του παίκτη για μείωση και «διαζύγιο», ο Ισπανός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του διεθνούς άσου!
«Εγώ ως τεχνικός, ψάχνω να βρω το καλύτερο για την ομάδα σε αθλητικό επίπεδο. Και ειλικρινά σας λέω ότι ο Βύντρα είναι ένας παίκτης, ο οποίος μου αρέσει και πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να φέρει προσωπικότητα σε αυτή την ομάδα», ήταν η ατάκα του Φάμπρι που βάζει νέους μπελάδες.
Για το εάν υπολογίζει στους Βύντρα και Μπουμσόνγκ:
«Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να λέω δημόσια ή στον Τύπο, ποιους παίκτες θα παρατάξω. Το να μπορέσω να εκμεταλλευτώ τις υπηρεσίες του Βύντρα, ο οποίος μου φαίνεται ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, του Μπουμσόνγκ, ο οποίος είναι ένας ποδοσφαιριστής που υπήρξε και διεθνής στην χώρα του, καθώς επίσης και άλλων παικτών, οι οποίοι με εμένα δεν έχουν παίξει, αλλά μπορεί να γίνει από εδώ και στο εξής...
Όλο αυτό το ρόστερ, αναμφισβήτητα θα ήταν πάρα πολύ θετικό και καλό για τον Παναθηναϊκό και οπωσδήποτε αυτό θα βοηθούσε να ανεβάσουμε την ομάδα. Για τον Βύντρα, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στον Παναθηναϊκό αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματία και κάθε στιγμή στην προπόνηση το αποδεικνύει».
Για το εάν υπολογίζει τον Βύντρα για την συνέχεια:
«Εγώ ως τεχνικός, ψάχνω να βρω το καλύτερο για την ομάδα σε αθλητικό επίπεδο. Και ειλικρινά σας λέω ότι ο Βύντρα είναι ένας παίκτης, ο οποίος μου αρέσει και πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να φέρει προσωπικότητα σε αυτή την ομάδα».
αντε γαμησου ρε μουστακια να πουμε
να τον στειλει στα τσακιδια τον μαλακαγια να δούμε...θα τον διώξει τώρα ο καραφλόπουστας ?.....όπως εδιωξε τον ρότσα?......
μονο το 2 να κανει θα τον αποθεωσει ο κοσμος τυπεο νέος προπονητής πρέπει να καταλάβει ότι οι στόχοι για φέτος είναι 3 (με τυχαία σειρά):
1)κατάκτηση κυπέλου
2)πούλο στον Λουκά
3)είσοδος στα πλέι-οφ και κατάκτηση 2ης θέσης
κανένα απ τους 3 δεν θα πετύχει......πάω στοίχημα....ο νέος προπονητής πρέπει να καταλάβει ότι οι στόχοι για φέτος είναι 3 (με τυχαία σειρά):
1)κατάκτηση κυπέλου
2)πούλο στον Λουκά
3)είσοδος στα πλέι-οφ και κατάκτηση 2ης θέσης