Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
μη γράφετε ρε μαλακίες. Ο Καλαντζής που πήγε από τον ΠΑΟ στον ΟΣΦΠ, ήταν κι αυτός κωλοχαρακτήρας; Από την άλλη, ο Μητρόπουλος ήταν η σημαία του ΟΣΦΠ κι όμως έπαιξε και σε ΑΕΚ και σε ΠΑΟ. Γαλάκος και Κυράστας; Τι έχεις να πεις γι' αυτούς; Άρα ας συμφωνήσουμε με το φαντάρο για να τελειώνουμε

συμφώνησα, δεν βλέπεις τι γράφω στην αρχή;;; τι τους αναφέρεις όλους αυτούς;;; αν θες να ανοίξουμε κουβέντα πες το

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
συμφώνησα, δεν βλέπεις τι γράφω στην αρχή;;; τι τους αναφέρεις όλους αυτούς;;; αν θες να ανοίξουμε κουβέντα πες το

τους αναφέρω όλους αυτούς για να ενισχύσω την άποψη με την οποία τελικά κι εσύ συμφώνησες. Ποιο είναι το πρόβλημα; Δεν έχω δικαίωμα να γράψω κι εγώ τη γνώμη μου;;; Και τι εννοείς "αν θέλω να ανοίξω κουβέντα"; Ανοιχτή δεν είναι η κουβέντα;

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν  υπαρχει  Ομπραντοβιτς

Δεν  υπαρχει  χρημα

Δεν  υπαρχει  τοση  ευνοια  διαιτησιας

Το  μονο  που  υπαρχει  ειναι  οι  πουτσες  που  θα  τρως  ειτε  στο  σπιτι  ειτε  στο  εξοχικο ..........καταλαβε οτι  οι  εποχες  αλλαζουν ..........και πρεπει  να  προσαρμοστεις  το  δυνατον  συντομοτερα .....για  το  καλο  σου.
Μικρε αντε να φας την μπανανα σου :birdman:

Συνημμένα

• banana.jpg
    banana.jpg
    24,1 KB · Εμφανίσεις: 18

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
τους αναφέρω όλους αυτούς για να ενισχύσω την άποψη με την οποία τελικά κι εσύ συμφώνησες. Ποιο είναι το πρόβλημα; Δεν έχω δικαίωμα να γράψω κι εγώ τη γνώμη μου;;; Και τι εννοείς "αν θέλω να ανοίξω κουβέντα"; Ανοιχτή δεν είναι η κουβέντα;

μην αρπάζεσαι ρε συ... είπες πως γράφουμε μαλακίες και σου απάντησα
όσο για το αν θέλω να ανοίξουμε κουβέντα απλά αναρωτιέμαι αν θέλεις να αναλύσουμε κάθε περίπτωση από αυτές που αναφέρεις, γιατί για μένα δεν είναι όλες ίδιες
βρε τι πάθαμε με τον γραπτό λόγο στο φόρουμ... όλο θέλουμε να αρπαζόμαστε!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μην αρπάζεσαι ρε συ... είπες πως γράφουμε μαλακίες και σου απάντησα
όσο για το αν θέλω να ανοίξουμε κουβέντα απλά αναρωτιέμαι αν θέλεις να αναλύσουμε κάθε περίπτωση από αυτές που αναφέρεις, γιατί για μένα δεν είναι όλες ίδιες
βρε τι πάθαμε με τον γραπτό λόγο στο φόρουμ... όλο θέλουμε να αρπαζόμαστε!!!

μα δεν αρπάζομαι ρε μεγάλε μου. Το ξαναλέω, απλώς τη γνώμη μου καταθέτω. Και σου λύνω τις δικές σου απορίες. Εσύ δεν με ρώτησες γιατί αναφέρω τις περιπτώσεις; Ε, σου απαντάω. Το ότι αρπάζομαι από πού φαίνεται;;; Να ανοίξουμε κουβέντα για καθεμία από τις περιπτώσεις, όχι δεν το θέλω και δεν το κατάλαβα ότι εννοούσες αυτό, αφού δεν το έγραψες. Το ότι είναι μαλακία (για μένα πάντα) η άποψη που γράφτηκε περί παλιοχαρακτήρων που πήγαν από τον ΠΑΟ στον ΟΣΦΠ, ε τι να κάνουμε; Μαλακία τη θεωρώ ναι

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
μα δεν αρπάζομαι ρε μεγάλε μου. Το ξαναλέω, απλώς τη γνώμη μου καταθέτω. Και σου λύνω τις δικές σου απορίες. Εσύ δεν με ρώτησες γιατί αναφέρω τις περιπτώσεις; Ε, σου απαντάω. Το ότι αρπάζομαι από πού φαίνεται;;; Να ανοίξουμε κουβέντα για καθεμία από τις περιπτώσεις, όχι δεν το θέλω και δεν το κατάλαβα ότι εννοούσες αυτό, αφού δεν το έγραψες. Το ότι είναι μαλακία (για μένα πάντα) η άποψη που γράφτηκε περί παλιοχαρακτήρων που πήγαν από τον ΠΑΟ στον ΟΣΦΠ, ε τι να κάνουμε; Μαλακία τη θεωρώ ναι

οκ δεν αρπάζεσαι...
σε κάθε περίπτωση τον χαρακτήρα των παικτών δεν το ξέρουμε όσοι δεν είμαστε μέσα στις ομάδες ή δεν έχουμε προσωπική γνωριμία
εγώ αυτό που έγραψα είναι το κατά πόσο είναι αποδεκτό από τους φιλάθλους η μετακίνηση από τη μια ομάδα στην άλλη

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
οκ δεν αρπάζεσαι...
σε κάθε περίπτωση τον χαρακτήρα των παικτών δεν το ξέρουμε όσοι δεν είμαστε μέσα στις ομάδες ή δεν έχουμε προσωπική γνωριμία
εγώ αυτό που έγραψα είναι το κατά πόσο είναι αποδεκτό από τους φιλάθλους η μετακίνηση από τη μια ομάδα στην άλλη

με αυτό το τελευταίο δεν ασχολήθηκα. Νομίζω είναι προφανής η απάντηση για όλους μας

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
με αυτό το τελευταίο δεν ασχολήθηκα. Νομίζω είναι προφανής η απάντηση για όλους μας

αυτό είναι το ζουμί του διαλόγου βρε συ...
εγώ πάλι νομίζω πως δεν είναι προφανής...  :grin: :grin: :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Καλα ο τυπος απο πανω που μιλησε για πουτσες στο...μπασκετ(!!!!!!!!!!!).......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με τοσο σπερμα που σε εχει γεμισει ο βαζελος μεχρι τα αυτια αγορι μου, φτανει για να θρεψεις και τα εγγονια σου.
Πολλα απωθημενα βλεπω. Κακο πραγμα τα απωθημενα  :2funny:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Καλα ο τυπος απο πανω που μιλησε για πουτσες στο...μπασκετ(!!!!!!!!!!!).......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με τοσο σπερμα που σε εχει γεμισει ο βαζελος μεχρι τα αυτια αγορι μου, φτανει για να θρεψεις και τα εγγονια σου.
Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μιλάμε για πολυυυυυύ σπέρμα!
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Έτσι θα μπαίνουμε στο "χαρισμένο"!!!!!!!!!!

Στο 4:57 τα πούλμαν με τους οπαδούς μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Έτσι θα μπαίνουμε στο "χαρισμένο"!!!!!!!!!!

Στο 4:57 τα πούλμαν με τους οπαδούς μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Πες μου τωρα οτι πιστευεις οτι θα μπει...πριγκηπας στον βαζελο  :2funny:
Δ Εθνικη τυπε. Εγω εχω καταληξει σε αυτο απο προπερσυ ακομα. Ολα τα αλλα ειναι για να γελας(αν μπορεις να γελας δηλαδη με οσα βλεπεις  :grin:).
Δ Εθνικη και την υγεια μας.
;)

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Πες μου τωρα οτι πιστευεις οτι θα μπει...πριγκηπας στον βαζελο  :2funny:
Δ Εθνικη τυπε. Εγω εχω καταληξει σε αυτο απο προπερσυ ακομα. Ολα τα αλλα ειναι για να γελας(αν μπορεις να γελας δηλαδη με οσα βλεπεις  :grin:).
Δ Εθνικη και την υγεια μας.
;)
Παρασκευή μεσημέρι τα ξαναλέμε.... Για να δούμε...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Εσυ  και  κατι  αλλοι  μαλακες  που  νομιζουν  οτι  εχετε  ομαδα  μπασκετ  ομοια  με  αυτη  που ειχατε  θα  βαλετε  σπερμα  και  στις  τσεπες  σας.
Ηδη  εχουμε  ανοιξει  λογαριασμο  απο  περυσι.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Εσυ  και  κατι  αλλοι  μαλακες  που  νομιζουν  οτι  εχετε  ομαδα  μπασκετ  ομοια  με  αυτη  που ειχατε  θα  βαλετε  σπερμα  και  στις  τσεπες  σας.
Ηδη  εχουμε  ανοιξει  λογαριασμο  απο  περυσι.

Εμεις δεν νομιζουμε τιποτα. Δεν ειμαστε εμεις αυτοι που κουβαλαμε τοσα απωθημενα λατρεια  :grin:
Κι επειδη μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι λεμε, να το κανουμε πενηνταρακια για να το καταλαβει κι ενα μικρο παιδακι οπως εσυ. Θα πεθανουμε ολοι εδω μεσα κι ακομα μπουκωμενος θα εισαι. Τοσες ειναι οι φαπες που μετρας. Εχεις ανοιξει και...λογαριασμο.  :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε τι διαβαζουμε  :2funny:
Τραβα παλι στην τρυπα σου τωρα κι ασε μεγεθη οπως ο μπασκετικος βαζελος τα οποια ειναι πολυ μεγαλυτερα απο σενα  ;)

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ  και  κατι  αλλοι  μαλακες  που  νομιζουν  οτι  εχετε  ομαδα  μπασκετ  ομοια  με  αυτη  που ειχατε  θα  βαλετε  σπερμα  και  στις  τσεπες  σας.
Ηδη  εχουμε  ανοιξει  λογαριασμο  απο  περυσι.
Πελατακο συνεχισε να μας προσφερεις γελιο. :birdman:

Συνημμένα

• _962188614_n.jpg
    _962188614_n.jpg
    114,2 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
Αυτη τη μαλακια με τα πρωταθληματα του Αλβερτη πρεπει να την κοψετε,τα μισα τα ειδε απ τον παγκο με εξαιρεση κατι 5 λεπτα που επαιζε με μικρομεσσαιες ομαδες,εμεις τουλαχιστον που υμνουμε τον βιαστη σας τον Τζολε τον βλεπαμε να σας τον χωνει μεχρι την τελευταια χρονια που επαιζε μπαλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom