You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
κριση ρε μαλακες. η ομαδα απευθυνεται στον λαο και ειναι βγαλμενη απο τον λαο.
καλως τα αρχιδια μας τα δυοωραιο το ματς σημερα οπως το περιμενα με δυνατο παναθηναικο και με μαλακιες ολη τη βδομαδα απο το στρατοπεδο του γαυρου ''μη σταματησετε στα λιγα'' κλπ κλπ
ειχανε σιγουρη τη νικη και την θελανε και με πολλα γκολ
μιλαω για τις γαυροφυλλαδες και για τους ουρακοταγκους...
απο εκει και περα αρχισε το σαλιο και τα καραγκιοζιλικια απο τους ΄΄αντικειμενικους΄΄ που εχεουν τρελλαθει στην καρπαζια και ενα παλληκαρησιο χου το παρουσιαζουν σα να πηραμε την πολη...
σεντρα γκολ βαζελετες κλπ...
μπραβο στους ποαιχτες του ποα ,να πα να γαμηθουνε οι καραγκιοζηδες των ΜΜΕ
πρωτα κερδιζουνε με τριαρες στην ευρωπη μετα με χ με τον γαυρο στο οακα...
αντε να χαθειτε νουμερα
εσυ ρε ξεφτιλα πως τα εβαλες τα 2 σου γκολ?? με σεντρες δεν τα εβαλες ?
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ναι και;;που κολλαει τωρα αυτο και μου εκανες παραθεση;;σε ποστ που δινω συγχαρητηρια στους παιχτες του ποα;;καλως τα αρχιδια μας τα δυο
εσυ ρε ξεφτιλα πως τα εβαλες τα 2 σου γκολ?? με σεντρες δεν τα εβαλες ?
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
σε ποστ που δινω συγχαρητηρια στους παιχτες του ποα;;
δε το καναμε το δωρακι για τα ευχαριστηρια φιλος, ας λειπουν. την επομενη φορα πουτσα και ξυλο για να κλαις.
τι μαλακα εισαι
α τωρα καταλαβα...σεντρα-γκολ εννοω το ραδιοφωνικο σταθμο ...σεντρα εφ εμ ηθελα να πω
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
αντε γαμησου θες να με μπερδεψεις βραδυατικο...εχουθνε οι ιδιοι πουστηδες κια νσαιτ και σταθμο ..σεντρα γκολ και αρχιδια καπαμα...μη με μερδευεις τωρα...τι μαλακα εισαι
εχω που εχω την πικρα μου και την στεναχωρια μου με το χι...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
αντε γαμησου θες να με μπερδεψεις βραδυατικο...εχουθνε οι ιδιοι πουστηδες κια νσαιτ και σταθμο ..σεντρα γκολ και αρχιδια καπαμα...μη με μερδευεις τωρα...
εχω που εχω την πικρα μου και την στεναχωρια μου με το χι...
δε πειραζει λεωνιδα τους ριξατε στο γκρεμο εσεις. πως λεμε μας γαμησαν στο ξυλο αλλα φαγαμε κιολας.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
μηπως μωρη πουστρα να το πουμε καλυτερα :τους γαμησαμε αλλα ειμαστε και 16 ποντακια πισω;;δε πειραζει λεωνιδα τους ριξατε στο γκρεμο εσεις. πως λεμε μας γαμησαν στο ξυλο αλλα φαγαμε κιολας.
ε πουστρακο;;μηπως;;
χαχαχαχαχαχαχχα...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μηπως μωρη πουστρα να το πουμε καλυτερα :τους γαμησαμε αλλα ειμαστε και 16 ποντακια πισω;;
ε πουστρακο;;μηπως;;
χαχαχαχαχαχαχχα...
ποιος ασχολειται με πονταλακια οταν μπορεις να γαμας τον αιωνιο
τεσπα εδω ακουσαμε το αμιμητο διπλα, γαβρος και να λεει οτι τα τελευταια χρονια μονο ευρωπη τον ενδιαφερει
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
η επομενη φορα φιλος ειναι στο τηγανι ;) ;)δε το καναμε το δωρακι για τα ευχαριστηρια φιλος, ας λειπουν. την επομενη φορα πουτσα και ξυλο για να κλαις.
ντου γιου νοου τηγανι;;;
καλως να μας ερθετε να μας γαμησετε
μονο μην χαθειτε φιλος στον δρομο η μην μπερδευτειτε και βαλετε την οπισθεν...
γεωργιος καραισκακης...
το γνωριζεις φιλος;; ;) ;)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ωραια τα εμοτικον με τα χαχανα αλλα δυστυχως για σενα ο γαβρος απο διπλα λεει την αληθεια...ποιος ασχολειται με πονταλακια οταν μπορεις να γαμας τον αιωνιο
τεσπα εδω ακουσαμε το αμιμητο διπλα, γαβρος και να λεει οτι τα τελευταια χρονια μονο ευρωπη τον ενδιαφερει
οταν εδω δεν εχω αντιπαλο η προσοχη μου και το ενδιαφερον μου ειναι η ευρωπη...
τι να κανουμε...πικρη το καταλαβαινω αλλα αληθεια...
by the way....κερνατε ακομα για τα επινεικια της τριαρας του λονδινου απο την χαρα σας;;
το ταβανι ρεεεεε
το ταβανι εγινε ενα με το πατωμα και εσεις ασχολιεσται με τον γαμια σας και βαζετε και εμοτικον μαλακεεεεεεεεεεεεεεες
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
απεκτησε ενδιαφερον ο βου γυρος
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
η επομενη φορα φιλος ειναι στο τηγανι ;) ;)
ντου γιου νοου τηγανι;;;
καλως να μας ερθετε να μας γαμησετε
μονο μην χαθειτε φιλος στον δρομο η μην μπερδευτειτε και βαλετε την οπισθεν...
γεωργιος καραισκακης...
το γνωριζεις φιλος;; ;) ;)
ευκολο περασμα για πλακα. εχουμε και ροτσα και ζαρντιμ, δεν εχεις ελπιδα.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
παιχτικα δεν το αμφισβητω θα περασεις...ευκολο περασμα για πλακα. εχουμε και ροτσα και ζαρντιμ, δεν εχεις ελπιδα.
απλα μετα απο τα σημερινα στα μπουθ βλεπω παλι τον καμπουρακη να σκιζει το διαρκειας του και να το τρωει...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
το οτι φτασανε οι οργανωμενοι στα μπουθ ρε ντιμη...τι ειναι ξεφραγο αμπελι το γηπεδο...που είναι το μεμπτό; μήπως το "Μας έβγαζαν φωτογραφίες και μας έβριζαν δείχνοντάς μας μηνύματα.";
απο την διοικηση τους αφησαν να πανε εκει που ειναι οι επισημοι κατω απο τα μπουθ...
ρε ντιμη για την ριζουπολη το ιδιο δεν λεγατε οτι πηγαν οργανωμενοι σε θυρα επισημων αρα ηταν δαχτυλος διοικηση;;
τωρα γιατι ρωτας και δεν το καταλαβαινεις;;
οι θεσεις ειναι αριθμημενες ντιμη...
δεν γινεται να φτασουν οι οργανωμενοι στα μπουθ...
αν δεν λεει μαλακιες ο χοντρος ο τουιτακιας εκανε πατατα ;) ;)
μην συγκρίνεις τις συνθήκες της Ριζούπολης με αυτό που αναφέρει το άρθρο... αλλά το να λέει ο Καραπαπάς "Μας έβγαζαν φωτογραφίες και μας έβριζαν δείχνοντάς μας μηνύματα." είναι αστείο...
όσο για τις συνθήκες στο Καραϊσκάκη τις έχουμε δει και από την καλή και από την ανάποδη!!!
όσο για τις συνθήκες στο Καραϊσκάκη τις έχουμε δει και από την καλή και από την ανάποδη!!!
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ενταξει ρε ντιμη δεν θα τσακωθουμε τωρα γιαυτο....προφανως ο καραπαπας κατηγορει καποιον για κατι που εκανε που για σενα δεν κατηγορια...οκ..δεν ειπα εγω ουτε οτι η ριζουπολη ηταν εκκλησια ουτε το καραισκακης...μην συγκρίνεις τις συνθήκες της Ριζούπολης με αυτό που αναφέρει το άρθρο... αλλά το να λέει ο Καραπαπάς "Μας έβγαζαν φωτογραφίες και μας έβριζαν δείχνοντάς μας μηνύματα." είναι αστείο...
εγω λεω οτι βλεπω επιλεκτικη ευαισθησια στην καταγραφη γεγονοτων απο δημοσιογραφους ....
και στο κατω κατω ο καθενας της αλληνης μεριας τα στραβα λεει...
οσαββας λεει οτι δεχτηκε επιθεση απο τον κωσταντινου,,,τωρα εγω τι να σου πω;;
να περιμενουμε το ρεπορταζ...
οπως θα το περιμεναμε και αν ο κωνσταντινου ελεγε στο τηγανοι οτι δεχθηκε επιθεση απο τον σαββα ;)
που πριν το πει ο ιδιος γνωριζεις πολυ καλα οτι θα ειχαν αρχισει οι λιβελλοι απο τους ''λειτουργους''
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K