Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 146 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    369

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ποιος λαζαρος μωρε..

ποιος λαζαρος..

παικτης με κυφωση και προσωπο Ι-5 φανταρου δεν ειναι για μπαλα..παστα μαντζιου ειναι..

ξερει μπαλα...αλλα και ο μαντζιος ηξερε...

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΡΝΕΖΗΣ..κουβεντα για τον πιτσιρικα..κουβεντα..

το αβανταρισμα που  δειχνουν στο γιδι εφημεριδες, sites κτλ ειναι το κατι αλλο...
αωστοοοοος...
τερματοφυλακαρα ...ο καλυτερος στην ελλαδα τα τελευταια 20 χρονια...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
«Ο ήρωας με τα κολάν».

[URL unfurl="true"]http://bergoulas.blogspot.gr/2012/10/blog-post_17.html[/url]

Λιγοι δεν τον εχουν συγχωρησει, αλλα κανεις απο τον Ολυμπιακο δεν το εχει ξεχασει. Μπορει ο "Ραμπο"«Ο ήρωας με τα κολάν». να βρισκεται συνεχως μεσα στα... μεσα ως γενικος αρχηγος του Ολυμπιακου, αλλα η "προδοσια" εχει μεινει οταν εφυγε απο τον Ολυμπιακο για να παει στον Παναθηναικο.

Τασούλη τα ξέχασες αυτά.......................

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
408
Πόντοι
36
αντε να δουμε και σημερα....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αντε να δουμε και σημερα....
νομίζω ότι πολλά φέτος θα εξαρτηθούν από την απόδοση του ούκιτς, αν ενσωματωθεί στην ομάδα και προσφέρει θα πάμε πάρα πολύ καλά νομίζω

κρίμα μόνο που σε αυτήν την τόσο μεταβατική περίοδο δεν διατηρήθηκε ο μπατίστ, θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα από πολλές απόψεις

αλλά δεν είναι καθόλου κακό το υλικό και δεν έχουμε δει ακόμα τον λάσμε

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
408
Πόντοι
36
θα θελα να δω το λασμε σημερα αλλα νομιζω ειναι ανετοιμος...

κακος ο αρμστρονγκ οσο εχει παιξει μεχρι τωρα. Ασχημο αυτο γιατι πρεπει να ξεκουραζεται ο χοντρος, εκτος του οτι φορτωνεται ευκολα με φαουλ.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
θα θελα να δω το λασμε σημερα αλλα νομιζω ειναι ανετοιμος...

κακος ο αρμστρονγκ οσο εχει παιξει μεχρι τωρα. Ασχημο αυτο γιατι πρεπει να ξεκουραζεται ο χοντρος, εκτος του οτι φορτωνεται ευκολα με φαουλ.
βασικά όλη η ομάδα είναι ανέτοιμη, αλλά με βάση την ανανέωση που έγινε το καλοκαίρι και το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε δεν είναι για τα μπάζα και με την "πολλή" ρεάλ μια χαρά το πάλεψε το ματσάκι που ήταν και εκτός

ο άρμστρονγκ δεν παίζει να είναι τόσο κακός όσο έδειξε, εμένα μου φάνηκε γρήγορος αλλά επιπόλαιος, μάλλον είναι αγχωμένος και έξω απ'τα νερά του, το καλό είναι ότι ο ίδιος δείχνει να στενοχωριέται που δεν προσφέρει ακόμα, το κακό θα είναι αν τον πάρει από κάτω και βγάλει ψυχολογικά :headbang:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
408
Πόντοι
36
βασικά όλη η ομάδα είναι ανέτοιμη, αλλά με βάση την ανανέωση που έγινε το καλοκαίρι και το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε δεν είναι για τα μπάζα και με την "πολλή" ρεάλ μια χαρά το πάλεψε το ματσάκι που ήταν και εκτός

ο άρμστρονγκ δεν παίζει να είναι τόσο κακός όσο έδειξε, εμένα μου φάνηκε γρήγορος αλλά επιπόλαιος, μάλλον είναι αγχωμένος και έξω απ'τα νερά του, το καλό είναι ότι ο ίδιος δείχνει να στενοχωριέται που δεν προσφέρει ακόμα, το κακό θα είναι αν τον πάρει από κάτω και βγάλει ψυχολογικά :headbang:

ναι οντως. Δηλωσε οτι δεν βοηθησε την ομαδα.Καλο σημαδι αυτο, μακαρι να συνελθει γιατι εχει να δωσει και η ομαδα τον χρειαζεται.

Καλο φαινεται το υλικο, αλλα τα αποτελεσματα θα φανουν αφου δεσει η ομαδα.Εχει εναλλακτικες σε ολες τις θεσεις ο Πεδουλακης

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
408
Πόντοι
36

σαν να ψιλοδυσκολευεται η ομαδα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κερδισαν οι διαιτητες σημερα ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δε μ αρεσε καθολου γενικα

δεν ξερω γιατι... σε ρηχα νερα ολοι
τυπε αν εξαιρεσεις τον αρμστρονγκ που ειναι σε αλλο γηπεδο οι αλλοι κατι ψιλοπροσπαυν παντως
εγω πιστευω οτι αν δεσουν αμυντικα δεν θα τα πανε ασχημα

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
408
Πόντοι
36
τυπε αν εξαιρεσεις τον αρμστρονγκ που ειναι σε αλλο γηπεδο οι αλλοι κατι ψιλοπροσπαυν παντως
εγω πιστευω οτι αν δεσουν αμυντικα δεν θα τα πανε ασχημα

αυτος ο αρμστρονγκ ..

αφου ξερει μπασκετ

σα να χουν σκατα τα χερια του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom