Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (10 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 30,0%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    373

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εγω να σε ρωτήσω κατι; είσαι μηπως γιατρός η ψυχολόγος; γιατί αν δεν είσαι και εχεις τέτοιες ανησυχίες τότε μάλλον εσύ πρέπει να το ψάξεις. φιλικά πάντα..Υ.Γ εδω τύπε μπαίνουμε να κάνουμε τη πλάκα μας και να γράφουμε αυτά που πιστεύουμε σωστά η λάθος.τώρα αν κάποιοι συμφωνούν η διαφωνούν εμένα με αφήνει αδιάφορο.θα λέω την άποψη μου προσπαθώντας να την τεκμηριώνω όσο γινετε.και τέλος εχω σχέσει με το ποδοσφαιρο και μάλιστα μεγάλη

Εάν εσύ θεωρείς τα μηνύματα που αφήνεις τις τελευταίες μέρες ότι κάνεις την πλάκα σου τότε εγώ τι να πω.

Συνέχισε.

Υ.Γ.
Και ο Μπέος είχε σχέση με το ποδόσφαιρο και μάλιστα πολύ μεγάλη αλλά έβγαλε και πολλά χρήματα από αυτή. Αυτό κατά συνέπεια είναι παντελώς άσχετο με αυτό που συζητάμε.

Το κλείνουμε.

Πιθανώς θα αρχίσεις να με πρήζεις τώρα οπότε συνέχισε με τον kazampoumpoura.

Τέλος παρένθεσης.

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
222
Πόντοι
616
11αδα γι αποψε   Βαντσικ Καρουλιας Καλλιτζακης Κυριακος Μινχ Ιβανσιτς Ζαετς Ζιλμπερτο Σαραβακος Βαζεχα Δημοπουλος .Να μαζευτουνε απο τις εξι ναπιουνε μπυρες και στις οκτω να ριξουνε τρια και να φυγουμε απο το ΟΑΚΑ σαν ανθρωποι

Επισκέπτης
Εάν εσύ θεωρείς τα μηνύματα που αφήνεις τις τελευταίες μέρες ότι κάνεις την πλάκα σου τότε εγώ τι να πω.

Συνέχισε.

Υ.Γ.
Και ο Μπέος είχε σχέση με το ποδόσφαιρο και μάλιστα πολύ μεγάλη αλλά έβγαλε και πολλά χρήματα από αυτή. Αυτό κατά συνέπεια είναι παντελώς άσχετο με αυτό που συζητάμε.

Το κλείνουμε.

Τέλος παρένθεσης.
μετα τις διαπιστώσεις που έκανες εγώ δεν εχω να πω κάτι..μονο που δεν θα ασχοληθώ μαζι σου αφού δεν χουμε κατι να πούμε.τι διάγνωση την έβγαλες γιατρέ και σ ευχαριστώ για τις πολύτιμες αλλα προπάντων δωρεάν συμβουλές σου. το κλείσαμε.

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
222
Πόντοι
616

Συνημμένα

• 423762_349065765182137_1830221740_n[1].jpg
    423762_349065765182137_1830221740_n[1].jpg
    42,7 KB · Εμφανίσεις: 10
  • 423762_349065765182137_1830221740_n[1].jpg
    423762_349065765182137_1830221740_n[1].jpg
    42,7 KB · Εμφανίσεις: 7

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα

οταν στο βασικο ροστερ σου εχεις:

μαυρια, φουρλανο, χουχουμη, σπυροπουλο, βυντρα, βιτολο, ζεκα, βελασκεζ, μαρινο ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ..

παιζεις πλεον σ επιπεδα ΑΡΗ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ..

ο κατσουρ. ο μπουμ. ο λετο  (και μην μιλησουμε για σισε , ζιλμπερτο) σ ανεβαζαν επιπεδο σαν παρουσιες μονο και μονο..σαν προσωπικοτητες..

πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι η ομαδα πλεον περναει σε τετοια επιπεδα
+1

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τραγικό λάθος στην παρούσα φάση η απομάκρυνση του κατσουρανη..

ο μοναδικος παικτης στον παναθηναικο που μπορει να περασει μια καθετη πασα..

και ετη φωτος καλυτερος στις μεταβιβασεις απο τον Ι - 5 ΓΙΔΙ ΛΑΖΑΡΟ που βρωμιζει την φανελλα με το 10 του δομαζου, του εκι γκονζαλεζ και του παρη γεωργακοπουλου..

Πολυ μεγαλη απωλεια για το αυριανο παιχνιδι με την τοτεναμ..

και ρωταω τωρα..εαν θελανε να διωξουν καποιον για να ταρακουνηθει η ομαδα οπως λενε, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙ ΜΕ ΤΟ 24 που ειναι και περισσοτερα χρονια απο τον κωστακη στην ομαδα;;;;;..ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ...Γιατι κανεις δεν τολμαει ν ακουμπησει το τραγι με το 24;;;;;;;  Ισχυουν διαφορες φημες αραγες;;;; και δεν μιλαω για γαμπρους του μητσου..αυτες ειναι για τον πουτσο και για 15χρονα..ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ....

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ η μπαλα που απαιζε ο κωστακης..επισης ηταν εμφανες οτι απο το 30 ηταν να του βαλεις καναπε να καθησει γιατι δεν αντεχε..

ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ  ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ..

Θα το φωναζω να μαλλιασει η γλωσσα μου..

Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ 10ΑΡΙ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ..ΓΥΡΝΑ ΤΟΝ 10ΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙΣ..Αφου βλεπεις οτι το εχει το θεμα μεταβιβασης περισσοτερο απο καθενα αλλο..ΒΑΛΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ 2 σκυλους ΚΟΦΤΕΣ..Ο ΒΙΤΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΦΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ..

ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙ ΜΕ Τ ΑΠΑΛΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ..Ο ΝΕΟΣ ΒΥΝΤΡΑΣ...
+1000

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Συνέχισε.

Υ.Γ.

Το κλείνουμε.

Τέλος παρένθεσης.
Δεν καταλαβαίνω τι άτομο είσαι......αφού δεν γουστάρεις,τι ασχολείσαι???

Επισκέπτης
Δεν καταλαβαίνω τι άτομο είσαι......αφού δεν γουστάρεις,τι ασχολείσαι???
ε τύπε τοσα χρόνια εχω δει εξυπνάκηδες και είρωνες,αυτός ειναι κάτι ενδιάμεσο αλλα τι να του απαντήσω.από τι μια δεν τον ενδιαφέρει από την άλλη παρακολουθεί το τι γράφω και κάνει και σχόλιο...γιατρός ειναι ψυχολόγος  :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ε τύπε τοσα χρόνια εχω δει εξυπνάκηδες και είρωνες,αυτός ειναι κάτι ενδιάμεσο αλλα τι να του απαντήσω.από τι μια δεν τον ενδιαφέρει από την άλλη παρακολουθεί το τι γράφω και κάνει και σχόλιο...γιατρός ειναι ψυχολόγος   :2funny: :2funny: :2funny:
Και εγώ είμαι αστροναύτης................... :crazy:

Επισκέπτης

Εκτός ενδεκάδας μένει ο Σισοκό, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ ο Βελάσκες δεν βρίσκεται καν στην 18άδα του ματς.

Τελικά, παρτενέρ του Πίντο στο κέντρο της άμυνας θα βρεθεί ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο θα κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τη δεξιά πτέρυγα θα καλύψει ο Σεϊταρίδης,  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  με τον Λουκά Βύντρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: να οδηγείται μετά από πάρα πολύ καιρό στην αριστερή πτέρυγα.

Φυσικά, για τη θέση του τερματοφύλακα δεν γίνεται λόγος. Εκεί υπάρχει ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος όχι μόνο είναι από τους λίγους που έχουν διασωθεί από το φετινό ναυάγιο του Παναθηναϊκού, αλλά παράλληλα συνεχίζει να χαίρει εκτίμησης από τους οπαδούς της ομάδας.

Η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Βιτόλο, Ζέκα και Μαρίνο, που θα έχουν διπλό ρόλο, αφού καλούνται από τη μία να λειτουργήσουν ως κυματοθραύστες των επιθέσων των Άγγλων και από την άλλη, να περάσουν την μπάλα μπροστά, εκεί όπου οι Χριστοδουλόπουλος και Κουΐνσι στα άκρα αλλά και ο Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης θα έχουν το δυσκολότερο -όπως δείχνουν οι αριθμοί- εγχείρημα για το φετινό Παναθηναϊκό. Να στείλουν δηλαδή, την μπάλα στο πλεχτο

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
εχει μεγάλη πλάκα.αν εγώ ειμαι εμπαθής με τον πορτογαλος εσύ πρέπει να εχεις πολλές εμπάθειες..και μην λες λόγια η να μη να παραποιείς πράγματα που λεω. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕς ΙΣΧΥΕΙ.αλλωστε αν εχεις δει εγώ τους βρίζω... ΑΛΛΑ ακομα και οι φυλλάδες ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ πλέον έχουν χάσει τι μπάλα :uglystupid: εγω φίλε μου μιλάω με επιχειρήματα εσύ μιλάς με πορδές και σορυ για την έκφραση.το μονο που εχεις να πεις ειναι δυο μήνες καλής μπάλας.απο εκεί και πέρα το χαος.ο τύπος ειναι η καταστροφη της ομαδα σου και δεν το παίρνεις χαμπάρι...βλέπεις ο μαρτιν γιολ και η φουλαμ τι μπάλα να ξέρουν μωρέ   :2funny:ας ρωτήσουν τον πορτογαλο που κράτησε το μαρινο και το μαυρια και έδιωξε τον καραγκουνη  :2funny: :2funny: ρε τι μαλάκες ειναι εκεί στο νησι  :grin: εγώ ένα θα σου πω ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΙΚΗ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ και εξακολουθείς να μας λες ότι ο φερειρα πρέπει να μείνει.αν αυτό δεν λέγετε όπως εσυ λες για μενα εμμονη αυτο τι ειναι;..ξερω τι θα πεις εχουμε άλλη άποψη.......το θέμα ειναι ότι τα αποτελέσματα αλλα λένε.....και σήμερα έχουμε και συνέχεια...παίζεις με το μεγαθήριο της ευρωπης την τοτεναμ και ο φερειρα ειπε θα ανακάμψει..   :2funny: Υ.Γ για πες μου πάλι τους παίχτες που έβγαλε ο φερειρα;   :2funny: :2funny: μαρινο μαυρια ζεκα φορναρολι τοτσε βελασκες πιντο κουινσι;  :2funny: :2funny:τα ανέκδοτα της δεκαετίας τύπε ειναι αυτά...Υ.Γ2  και ο βαζεχα και ο δομαζος και άλλοι δημοσιογράφοι άσχετοι με την εθνική ομαδα οπως λεανης σωτηρακοπουλος σπυροπολους νικολογιαννης και αυτοι που μεχρι πριν λιγες εβδομάδες στηριζαν τον παππου τώρα ξαφνικα έγιναν εμπαθής.... εγιναν σαν και μένα οπως λες και αυτοί..μάλλον θα με διαβάζουν  :grin:

Τυπε sorry αλλα αν εσυ μιλας με ...επιχειρηματα εγω ειμαι αστροναυτης. Οταν σου αναφερουν θετικα του φερειρα τα αρνεισαι ολα μονο και μονο για να εισαι σωστος. Οταν αναφεραμε εμεις τα αρνητικα μαλλον δεν ειχαμε εμμονες. Το να αναφερουμε οτι εχει και θετικα ομως μας κανει εμμονοληπτικους. Ξερεις κατι? Κια sorry για την εκφραση κιολας....δεν μας χεζεις ρε ολιβερ? Εσυ ξερεις τα παντα. Οχι μονο φια τον φερειρα αλλα και για τον βιλας μποας, για τον μαρινακη, τον ολυμπιακο την παραγκα και τα παντα. Αφου ξερεις τα παντα λοιπον και δεδομενου οτι μονο εσυ μιλας με επιχειρηματα και ολοι οι αλλοι με πορδες, κανε μου την χαρη να μην με ξαναπαραθεσεις.
Θα λεω οτι γουσταρω και δεν γουσταρω να με ξαναπαραθεσει κανεις πλεον. Ειδικα οταν μιλαω για την ομαδα μου.
Μα την αληθεια δικε μου μας τα χεις κανει zeppelin. Τετοιο πρηξαρχιδισμο δεν εχω ξαναδει.
Αρνησου το. Κανε με να μετρησω ολα τα posts που χεις γραψει για τον πορτογαλο για να δουμε ποιος ειναι ο κολλημενος εδω μεσα. Ο εμμονοληπτικος.
Γιατι εγω εχω πει 500 φορες οτι θελω ενας προπονητης να τελειωνει την σαιζον ασχετως αποτελεσματυων. Εσυ εκει. 'εχεις να κανεις νικη 2 μηνες'...ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. ΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ. ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ? Ειμαι εμμονοληπτικος επειδη εχω αυτηντην νοοτροπια ποσα χρονια τωρα? Γιατι? Επειδη δεν συμφωνεις εσυ? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Την παλευεις? Συνελθε λκιγακι. Δεν γουσταρεις την αποψη του αλλου? Προβλημα σου.
Μπορεις να σταματησεις να μας τα πρηζεις μονιμως? Ποσα posts γραφεις καθε μερα? Ξερεις? Θες να τα μετρησουμε ετσι για πλακα?

Επισκέπτης
Τυπε sorry αλλα αν εσυ μιλας με ...επιχειρηματα εγω ειμαι αστροναυτης. Οταν σου αναφερουν θετικα του φερειρα τα αρνεισαι ολα μονο και μονο για να εισαι σωστος. Οταν αναφεραμε εμεις τα αρνητικα μαλλον δεν ειχαμε εμμονες. Το να αναφερουμε οτι εχει και θετικα ομως μας κανει εμμονοληπτικους. Ξερεις κατι? Κια sorry για την εκφραση κιολας....δεν μας χεζεις ρε ολιβερ? Εσυ ξερεις τα παντα. Οχι μονο φια τον φερειρα αλλα και για τον βιλας μποας, για τον μαρινακη, τον ολυμπιακο την παραγκα και τα παντα. Αφου ξερεις τα παντα λοιπον και δεδομενου οτι μονο εσυ μιλας με επιχειρηματα και ολοι οι αλλοι με πορδες, κανε μου την χαρη να μην με ξαναπαραθεσεις.
Θα λεω οτι γουσταρω και δεν γουσταρω να με ξαναπαραθεσει κανεις πλεον. Ειδικα οταν μιλαω για την ομαδα μου.
Μα την αληθεια δικε μου μας τα χεις κανει zeppelin. Τετοιο πρηξαρχιδισμο δεν εχω ξαναδει.
Αρνησου το. Κανε με να μετρησω ολα τα posts που χεις γραψει για τον πορτογαλο για να δουμε ποιος ειναι ο κολλημενος εδω μεσα. Ο εμμονοληπτικος.
Γιατι εγω εχω πει 500 φορες οτι θελω ενας προπονητης να τελειωνει την σαιζον ασχετως αποτελεσματυων. Εσυ εκει. 'εχεις να κανεις νικη 2 μηνες'...ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. ΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ. ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ? Ειμαι εμμονοληπτικος επειδη εχω αυτηντην νοοτροπια ποσα χρονια τωρα? Γιατι? Επειδη δεν συμφωνεις εσυ? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Την παλευεις? Συνελεθε λκιγακι. Δεν γουσταρεις την αποψη του αλλου? Προβλημα σου.
Μπορεις να σταματησεις να μας τα πρηζεις μονιμως? Ποσα posts γραφεις καθε μερα? Ξερεις? Θες να τα μετρησουμε ετσι για πλακα?
μέτρα οσα θες 1000 1500 την άποψη μου θα την λέω σου αρέσει η όχι.στα παπαρια μου και έμενα.οτι εσύ εχεις μια άποψη ειναι σεβαστή αλλα για μένα λάθος.τι να κάνουμε.οσο για τα θετικά του πορτογαλου.σε προκαλώ να μου τα πεις δυο μήνες καλής μπάλας και τέλος.και πέρυσι επειδι έγινε μεγάλος ντόρος ότι έμεινε να διεκδικεί πρωτάθλημα ξέρεις απο ποιους έχασες το πρωτάθλημα;θα σου πω εγω φιλαράκι.απο λεβαδειακο απο μια διαλυμένη αεκ και εναν τελειωμένο παοκ.αυτος ηταν ο μεγάλος προπονητής που εκείνη την εποχή είχε βαφτίσει το λαζαρο λετο και συνεχισε και το ξανάκανε και στο μαριμπορ.επιχειρήματα δεν υπάρχουν για τον συγκεκριμένο.θες  να τον κρατήσεις γιατί  και καλά αυτή ειναι η άποψη σου ..κράτα τον.και οι παιχτες που λες ότι έβγαλε μαυριας  :2funny:ζεκα  :2funny: :2funny:τοτσε φορναρολι κουινσι :2funny:...ομως η μεγαλύτερη επιτυχία του για μένα και δεν κάνω καθόλου πλάκα ειναι η ανάδειξη του τεράστιου ποδοσφαιριστή που για μένα έχει προσφέρει τα μέγιστα στον παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια τον τεράστιο ΓΙΟΥΡΚΑ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗ  :rockon: :rockon:ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗς ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ  γιουρκας λέμε  :rockon:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Εν τω μεταξυ τα οργανα εχουν αρχισει για τα καλα. Χελακης, βαιμακης, νικολοπουλος, βεργης, δηματος και παει λεγοντας. Τα παιδια ...το πηραν προσωπικα που ο αρχηγος της εθνικης(οταν λειπει ο καραγκουνης) εμεινε χωρις ομαδα. Οποτε μαλλον πρεπει να του βρουν οι ιδιοι ομαδα πλεον.

Στην ερωτηση τι θα εγραφαν ολοι αυτοι αν αντι για τον κατσουρανη, γινοταν αυτο το πραγμα στον βιτολο πχ, η απαντηση ειναι γνωστη. Γαργαρα. Ρε δεν μας γαματε ολοι. Γαμημενοι μαλακες να πουμε.

Ετσι φαγατε τον τεν κατε. Ο κακος ολλανδος που χε κανει βοσνια τα αποδυτηρια. Ηρθε μετα ο νιοπλιας τον κανατε μουρινιο. Ολα τελεια τα βρισκατε. 4 μηνες μετα, ο νιοπλιας ειχε χασει τον ελεγχο, ηταν απειρος και ασχετος και παλι καλα που βρεθηκε ο φερειρα! Τον κανατε και αυτον..πρωθυπουργο, ιδανικο, προπονηταρα. Περασε το καλοκαιρι, αρχιζουμε παλι. Με τον κολλημενο τον πορτογαλο, τον φραγκοφονια τον ετσι, τον αλλιως. Θα τον φαμε κι αυτον μετα σειρα παιρνει ο αναστασιαδης, ο τσιωλης, ο βαζεχα ή ο επομενος κακομοιρης που θα κατσει στον παγκο. Θα τον κανετε κι αυτον γιγαντα και μετα θα γινει και αυτος ασχετος. Ετσι παει. Γιατι οι δημοσιογραφοι εχετε παντα δικιο. Εσεις ξερετε. Τι κριμα μονο, που τα γραπτα μενουν. Οπως και τα πρωτοσελιδα σας. Νουμερα........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom