Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,1%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Επισκέπτης
τελικά ο φερειρα ρε μάγκες να φύγει η να μείνει,αυτοί που έλεγαν για εμπάθεια και εμμονές τώρα τι λένε;.αντε να δώσουμε και καμία είδηση  :grin:  πλέον και ο αλαφουζος έχει πάρει χαμπάρι ότι δεν πάει άλλο.τα αποδυτήρια ειναι μπουρδέλο οι παίχτες δεν μιλάνε οι μισοί με τους άλλους μισούς.υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα όμως.ο μεγαλύτερος προπονητής που πέρασε ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα δεν λέει να φύγει και τους δουλεύει όλους .ακόμα και τους οπαδούς με την κίνηση να τους χειροκροτήσει ειρωνικά έδειξε πόσο γραμμένους του έχει.ειναι δεδομένο ότι ο παππούς ειναι φραγκοφονιας και για να φύγει θέλει αποζημίωση.λεφτά όμως δεν υπάρχουν.δεν ηταν τυχαία το χθεσινό κράξιμο...και ο πιο αφελής κατάλαβε ότι ηταν εσκεμμένο και ο παππούς δεν ειναι χαζός. πλέον ο άγγελος  :priest: ειναι σε αναμονή δεν ειναι τυχαίο αλλωστε ότι δεν πήγε στην αεκ επικαλούμενος οτι ο πνευματικός του του ειπε να μην πάει  :2funny:..ο παππούς μάλλον θα παίξει τα τελευταία ματς με τοτεναμ και ξανθη  αν προλάβει.ετοιμαστείτε για τον αγγελο...και η παναγία μαζί σας.  :grin:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
τελικά ο φερειρα ρε μάγκες να φύγει η να μείνει,αυτοί που  πλέον ο άγγελος  :priest: ειναι σε αναμονή δεν ειναι τυχαίο αλλωστε ότι δεν πήγε στην αεκ επικαλούμενος οτι ο πνευματικός του του ειπε να μην πάει  :2funny:..ο παππούς μάλλον θα παίξει τα τελευταία ματς με τοτεναμ και ξανθη  αν προλάβει.ετοιμαστείτε για τον αγγελο...και η παναγία μαζί σας.  :grin:

Μήνυμα ελήφθη:«Άγγελε περίμενε ως την Κυριακή φεύγει ο Φερέιρα».Μα την Παναγία  :priest:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σίγουρα.......ο θεός βοηθός....απ την σκύλα στην χάρυβδη....αντί για προπόνηση ευχέλαιο....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Απλά "πράματα"........... :2funny:

URL]]

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Βαζελος  ο πνευματικός... :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Τωρα που τελειωνουν τον φερειρα και μαλλον παει για αναστασιαδη η φαση, το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πεσει το γελιο της αρκουδας.
Τι εχουν να ακουσουν τα αυτακια μου...τι 'δεν μπορουν τα παλικαρια', τι 'με τη βοηθεια της παναγιας', ποσες φορες θα πανε στα μετεωρα και στο αγιο ορος....νιωθω ηδη 12 χρονια νεωτερος...να προσλαβει ο αλαφουζος και τον παουλο σοουζα για τεχνικο διευθυντη....please αλαφουζο do it.... :rockon:
...α και οσοι ειναι ξενοι και οχι ελληνες στην παιανια να τους πληροφορησει καποιος οτι πρεπει να την κανουν απο μονοι τους....μονο ο ολιβαρες(που σαι ρε παικταρα περσι...) την παλευε με τον αγγελο. Το πως(με τα μυαλα που κουβαλαγε και το μουρλοκομειο ο περσι) δεν το καταλαβε ποτε κανεις.

Ισχυει οτι η ξανθη πηρε κωστενογλου? Αν ναι κριμα που παιζουμε την κυριακη που θαναι ακομα ο φερειρα. Επρεπε να παιξουν σε κανα μηνα να χουμε αγγελο προπονητη. Η συνεντευξη τυπου μετα το ματς θα γινοταν παρουσια ιερεων. Του πνευματικου του αναστασιαδη και του πνευματικου του κωστενογλου. Θα μιλαγαν οι πνευματικοι. Οχι οι προπονητες. Τι εχει να ακουστει σε τετοια συνεντευξη τυπου....αντε μακαρι να γινει στον β' γυρο...θα την αποθηκευσω στο pc.  :priest:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Τι ειδα τωρα....
Αγγελε.....ειναι δουλεια του διαολου.
Θα παω για εξομολογηση ταχιστα.  :grin:

Επισκέπτης
Τωρα που τελειωνουν τον φερειρα και μαλλον παει για αναστασιαδη η φαση, το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πεσει το γελιο της αρκουδας.
Τι εχουν να ακουσουν τα αυτακια μου...τι 'δεν μπορουν τα παλικαρια', τι 'με τη βοηθεια της παναγιας', ποσες φορες θα πανε στα μετεωρα και στο αγιο ορος....νιωθω ηδη 12 χρονια νεωτερος...να προσλαβει ο αλαφουζος και τον παουλο σοουζα για τεχνικο διευθυντη....please αλαφουζο do it.... :rockon:
...α και οσοι ειναι ξενοι και οχι ελληνες στην παιανια να τους πληροφορησει καποιος οτι πρεπει να την κανουν απο μονοι τους....μονο ο ολιβαρες(που σαι ρε παικταρα περσι...) την παλευε με τον αγγελο. Το πως(με τα μυαλα που κουβαλαγε και το μουρλοκομειο ο περσι) δεν το καταλαβε ποτε κανεις.

Ισχυει οτι η ξανθη πηρε κωστενογλου? Αν ναι κριμα που παιζουμε την κυριακη που θαναι ακομα ο φερειρα. Επρεπε να παιξουν σε κανα μηνα να χουμε αγγελο προπονητη. Η συνεντευξη τυπου μετα το ματς θα γινοταν παρουσια ιερεων. Του πνευματικου του αναστασιαδη και του πνευματικου του κωστενογλου. Θα μιλαγαν οι πνευματικοι. Οχι οι προπονητες. Τι εχει να ακουστει σε τετοια συνεντευξη τυπου....αντε μακαρι να γινει στον β' γυρο...θα την αποθηκευσω στο pc.  :priest:
φιλε kazabuburas τώρα για πες μου ειμαι εμπαθής και εχω έμμονες η τελικά ο παππούς σας δουλεύει ψιλό γαζί; γιατί καλά ειναι ο αγγελος ο παππούς όμως αν δεν παρει αποζημίωση δεν φεύγει...αυτό δείχνει ότι εκτός από τεράστιος προπονητής ειναι και  άνθρωπος που ειναι υπερήφανος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τωρα τύπε όμως θέλω να μείνει να δω μέχρι που θα φτάσει το δούλεμα.την πέμπτη βλεπω να υπάρχει τετοιο κράξιμο και αυτος να χειροκροτεί πάλι ανέμελα  :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Αντε παλι τα ιδια. Ρε oliver ελεος ρε man...
Και γιατι δουλευει ο φερειρα ψιλο γαζι τον κοσμο? Καινουργιο ειναι παλι αυτο? Kαι γιατι να μην χειροκροτησει οσους επιμενουν να τον χειροκροτησουν και αυτοι? Τι πρεπει να κανει δηλαδη? Να αρχισει τα μπινελικια σε οσους τον αποδοκιμαζουν? Κυριος ηρθε κυριος θα φυγει(αν φυγει).
edit: Σχετικα με την αποζημιωση εσενα αν αυριο πανε να σε απολυσουν απο την δουλεια σου, να παραιτηθεις και να τους την χαρισεις. Εγω θα διεκδικησω ολα μου τα λεφτα μεχρι δεκαρας. Ειδικα εαν με ειχαν μια ολοκληρη χρονια απληρωτο και τους εβαζα πλατη.
Εχω υπογραψει μια συμβαση, οπως ο φερειρα ενα συμβολαιο. Και τα συμβολαια πρεπει να γινονται σεβαστα. Ναι ακομα και στο ελλαντα.

Επισκέπτης
Αντε παλι τα ιδια. Ρε oliver ελεος ρε man...
Και γιατι δουλευει ο φερειρα ψιλο γαζι τον κοσμο? Καινουργιο ειναι παλι αυτο? Kαι γιατι να μην χειροκροτησει οσους επιμενουν να τον χειροκροτησουν και αυτοι? Τι πρεπει να κανει δηλαδη? Να αρχισει τα μπινελικια σε οσους τον αποδοκιμαζουν? Κυριος ηρθε κυριος θα φυγει(αν φυγει).
Σχετικα με την αποζημιωση εσενα αν αυριο πανε να σε απολυσουν απο την δουλεια σου, να τους την χαρισεις. Εγω θα διεκδικησω ολα μου τα λεφτα μεχρι δεκαρας. Ειδικα εαν με ειχαν μια ολοκληρη χρονια απληρωτο και τους έβαζα πλατη.
ρε τύπε πλάκα κάνεις τώρα; φυσικά και τους ειρωνεύτηκε αφου αυτοί του ελεγαν να φύγει και αυτός τους ειρωνευόταν χειροκροτώντας του.όσο αφορά το θέμα αποζημίωσης όταν φίλε μου εσυ δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου αν εχεις λιγη τσίπα απλά φεύγεις.δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος.σκέψου ενα γηπεδο να βρίζει εναν παίχτη και αυτος να γυρίσει στο κόσμο και να τους ειρωνευτεί.αλλα ρε φίλε το δούλεμα που σου κανει και μιλάει περί βελτίωσης και μετα τι μαριμπορ ειπε οτι παίξαμε καλά αυτά εσένα δεν σε ενοχλούν; εστι ειναι οι ΚΥΡΙΟΙ;  :think: αν ηταν κυριος θα έλεγε δυστυχώς απέτυχα σε αυτο που εκανα και φεύγω..όπως κανουν όλοι οι κύριοι και πάνω από όλα επαγγελματίες που σέβονται τον ευατο τους και τι δουλειά τους.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
ρε τύπε πλάκα κάνεις τώρα; φυσικά και τους ειρωνεύτηκε αφου αυτοί του ελεγαν να φύγει και αυτός τους ειρωνευόταν χειροκροτώντας του.όσο αφορά το θέμα αποζημίωσης όταν φίλε μου εσυ δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου αν εχεις λιγη τσίπα απλά φεύγεις.δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος.σκέψου ενα γηπεδο να βρίζει εναν παίχτη και αυτος να γυρίσει στο κόσμο και να τους ειρωνευτεί.αλλα ρε φίλε το δούλεμα που σου κανει και μιλάει περί βελτίωσης και μετα τι μαριμπορ ειπε οτι παίξαμε καλά αυτά εσένα δεν σε ενοχλούν; εστι ειναι οι ΚΥΡΙΟΙ;  :think: αν ηταν κυριος θα έλεγε δυστυχώς απέτυχα σε αυτο που εκανα και φεύγω..όπως κανουν όλοι οι κύριοι και πάνω από όλα επαγγελματίες που σέβονται τον ευατο τους και τι δουλειά τους.

Οχι βεβαια. Η 'ειρωνια' ειναι συμπερασμα οσων θελουν να το δουν ετσι. Παντα χειροκροταει ο φερειρα τον κοσμο. Σε ολα τα ματς. Μαρτυρας ολα τα post game. Ετσι εχει μαθει. Αν εσεις το βλεπετε σαν ειρωνεια, δεν ειναι δικο του προβλημα.
Και τα χουμε ξαναπει. Δεν συμφωνουμε.
Λυπαμαι αλλα δεν προκειται να συμφωνησω οπως δεν συμφωνησα ουτε με τεν κατε, ουτε με νιοπλια. Οπως δεν θα συμφωνησω ουτε σε ενα χρονο που θα πανε να φανε τον επομενο(αναστασιαδη?) αφου πρωτα φετος φορτωσουν ολες τις ευθυνες στον προηγουμενο(φερειρα).
Γιατι και ο επομενος τα ιδια θα παθει. Βαζελος ειναι αυτος.

Επισκέπτης
Οχι βεβαια. Η 'ειρωνια' ειναι συμπερασμα οσων θελουν να το δουν ετσι. Παντα χειροκροταει ο φερειρα τον κοσμο. Σε ολα τα ματς. Μαρτυρας ολα τα post game. Ετσι εχει μαθει. Αν εσεις το βλεπετε σαν ειρωνεια, δεν ειναι δικο του προβλημα.
Και τα χουμε ξαναπει. Δεν συμφωνουμε.
Λυπαμαι αλλα δεν προκειται να συμφωνησω οπως δεν συμφωνησα ουτε με τεν κατε, ουτε με νιοπλια. Οπως δεν θα συμφωνησω ουτε σε ενα χρονο που θα πανε να φανε τον επομενο(αναστασιαδη?) αφου πρωτα φετος φορτωσουν ολες τις ευθυνες στον προηγουμενο(φερειρα).
Γιατι και ο επομενος τα ιδια θα παθει. Βαζελος ειναι αυτος.
κοίταξε αν εγώ ειμαι εμπαθής και εχω εμμονές τότε εσυ η είσαι τυφλός η δεν θες να παραδεχτείς αυτο που βλέπεις.εδώ μιλαμε για εναν προπονητή που εχει κάνει τραγικές επιλογές ειδικά φέτος.του δόθηκε μια ομαδα πηρε αυτούς που ήθελε και δεν μπορεί να κερδίσει Γιάννενα κάποια μαριμπορ αστέρα πανθρακικο.και δεν ειναι οτι δεν μπορεί να κερδίσει λόγο ότι ειναι άτυχος αλλα γιατί η ομαδα απλά δεν βλέπετε.και αυτό ειναι δική του ευθύνη και μονο.βλέπεις δεν αναφέρω ευρωπη οτι δεν πέρασε γιατί εκεί θα μου πεις δεν είχε λεφτά ....αλλα κάτσε ρε φίλε να παίζεις με ομάδες τέτοιες και να βγαίνει στο τέλος και να κάνει αυτές τις δηλώσεις δυο πράγματα συμβαίνουν.η ο ανθρωπος ειναι ασχετος και δεν ειναι στο γηπεδο η σας δουλευει.διαλεξε και πάρε.δεν μπορεί να μετά το ματς με τι μαριμπορ να λες οτι η ομαδα δεν ηταν χειρότερη απο τον αντίπαλο και οτι για μεγάλο διάστημα ειχε τον ελεγχο τους ματς,και στο καπάκι δυο παίχτες και μάλιστα ο ένας δικής του επιλογής να λέει ήμασταν απαράδεκτοι.κάτι ρε τύπε δεν πάει καλα.διάλεξε και παρε.τέτοια αβάντα σε προπονητή με τόσα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα εγω δεν θυμαμαι στον παναθηναϊκό τουλάχιστον 30 χρόνια.εδω ολόκληρο σαντος και στην τρίτη γκέλα ....άντε γεια...τι να πω τοσο πολυ να πεις ότι έκανα λάθος και ότι ο παππούς δεν κάνει.όσο για τα περι φαγωμάτων εν μέρη εχεις δίκιο αλλα εδώ μιλαμε για τραγικές εμφανίσεις και τραγικά αποτελέσματα.να μην ξεχασω τι ειπε και μετα το ματς με τον ατρομητο  :2funny: :2funny: :2funny: εκεί σίγουρα πρέπει να ηταν σε άλλο γήπεδο .

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
κοίταξε αν εγώ ειμαι εμπαθής και εχω εμμονές τότε εσυ η είσαι τυφλός η δεν θες να παραδεχτείς αυτο που βλέπεις.εδώ μιλαμε για εναν προπονητή που εχει κάνει τραγικές επιλογές ειδικά φέτος.του δόθηκε μια ομαδα πηρε αυτούς που ήθελε και δεν μπορεί να κερδίσει Γιάννενα κάποια μαριμπορ αστέρα πανθρακικο.και δεν ειναι οτι δεν μπορεί να κερδίσει λόγο ότι ειναι άτυχος αλλα γιατί η ομαδα απλά δεν βλέπετε.και αυτό ειναι δική του ευθύνη και μονο.βλέπεις δεν αναφέρω ευρωπη οτι δεν πέρασε γιατί εκεί θα μου πεις δεν είχε λεφτά ....αλλα κάτσε ρε φίλε να παίζεις με ομάδες τέτοιες και να βγαίνει στο τέλος και να κάνει αυτές τις δηλώσεις δυο πράγματα συμβαίνουν.η ο ανθρωπος ειναι ασχετος και δεν ειναι στο γηπεδο η σας δουλευει.διαλεξε και πάρε.δεν μπορεί να μετά το ματς με τι μαριμπορ να λες οτι η ομαδα δεν ηταν χειρότερη απο τον αντίπαλο και οτι για μεγάλο διάστημα ειχε τον ελεγχο τους ματς,και στο καπάκι δυο παίχτες και μάλιστα ο ένας δικής του επιλογής να λέει ήμασταν απαράδεκτοι.κάτι ρε τύπε δεν πάει καλα.διάλεξε και παρε.τέτοια αβάντα σε προπονητή με τόσα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα εγω δεν θυμαμαι στον παναθηναϊκό τουλάχιστον 30 χρόνια.εδω ολόκληρο σαντος και στην τρίτη γκέλα ....άντε γεια...τι να πω τοσο πολυ να πεις ότι έκανα λάθος και ότι ο παππούς δεν κάνει.όσο για τα περι φαγωμάτων εν μέρη εχεις δίκιο αλλα εδώ μιλαμε για τραγικές εμφανίσεις και τραγικά αποτελέσματα.να μην ξεχασω τι ειπε και μετα το ματς με τον ατρομητο   :2funny: :2funny: :2funny: εκεί σίγουρα πρέπει να ηταν σε άλλο γήπεδο .

Τυπε σταματησα στην δευτερη γραμμη....Στο 'τυφλος', 'δεν παραδεχεσαι την αληθεια' κλπ.
Αν εσυ εισαι εμπαθης 'η οχι, δεν το γραφω εγω καπου σημερα, μονος σου το γραφεις.
Σε απαντηση τινος πραγματος? Σε απαντηση post προ μηνος ή δεν θυμαμαι ποτε?  :huh:

Ξερεις κατι? Τα χουμε πει 500 φορες. Σου χω πει τουλαχιστον 2-3 φορες οτι δεν συμφωνουμε. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Αν σε πειραζει αυτο, sorry αλλα δεν μπορω να κανω κατι.
Θες να πιστευεις οτι ειμαι τυφλος? Ε πιστευε το. Πιστεψε οτι θελεις.
Ειλικρινα(και no hard feelings γι αυτο) δεν με ενδιαφερει.
Δεν παιζει να συμφωνησουμε γιατι παρα πολυ απλα σκεφτομαστε διαφορετικα.
Μπορεις να το καταλαβεις αυτο?

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
Tον Πουλο ο κατσουρανης ελα να περνουν σειρα οι υπολοιποι (Βυντρα Τοστε κλπ)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Έλα μωρέ τώρα με τον Κατσουράνη, Βιτόλο και Μαρίνος μια χαρά πάνε την μπάλα μπροστά… :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom