Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μονο λεφτα να μας ζητανε και να γινουμε μελη........Ντροπη τους για σημερα...αυτο μονο γραφω!!!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Τζάμπα μιλάμε τύπε!  :( :headbang:
Ο άλλος λέει να τον αφήσουν να ολοκληρώσει το έργο του!
Δεν θα προλάβει να τα διαλύσει όλα εφέτος! Προτείνω  ανανέωση για 3 ακόμα χρόνια να πάει την ομάδα στο ερασιτεχνικό! :grin:

Εγω προτεινω να παρουν εσενα στον βαζελο ή τον γαβρο που βλεπεις γηπεδο.  :grin:
Εσενα που εβλεπες περσυ οτι η τσελσι θα παιρνε champions league αν εδιωχνε τον βιλας μποας με ντιματεο. Κι εσενα που σιγουρα εβλεπες ποσο σκατα τα χε κανει ο μουρινιο στην τσελσι για αυτο και πηρε τον αβρααμ γκραντ στην θεση του και πηγε τελικο(γιατι ο ρομαν...ξερει!).
Εσυ που ξερεις τα παντα(ειπαμε...βλεπεις γηπεδο. Ολοι οι αλλοι ειναι αμπαλοι  :grin:) ανελαβε λοιπον τον γαβρο ή τον βαζελο να δειξεις σε αυτους τους αχρηστους μυρωδιαδες πορτογαλους πως παιζεται η μπαλιτσα σημερα. Κι επειδη εισαι μεγαλη προπονηταρα δεν θα χεις και κανενα προβλημα με περιορισμενα budget και τα ρεστα. Γιατι βλεπεις γηπεδο  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πατήσατε το πόδι σας τελικά όλοι στη γή;
αφού το ξέρετε, είστε μόνο για να κλαίτε για την παράγκα και για να χαίρεστε για τα σημαντικά [size=5pt]ελληνικά πρωταθλήματα[/size]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠ

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
1

[size=99pt]4 0 ! ! ![/size]
[/quote]Φιλε ahristidi7,τι ειναι το 40 ????????

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Εγω προτεινω να παρουν εσενα στον βαζελο ή τον γαβρο που βλεπεις γηπεδο.  :grin:
Εσενα που εβλεπες περσυ οτι η τσελσι θα παιρνε champions league αν εδιωχνε τον βιλας μποας με ντιματεο. Κι εσενα που σιγουρα εβλεπες ποσο σκατα τα χε κανει ο μουρινιο στην τσελσι για αυτο και πηρε τον αβρααμ γκραντ στην θεση του και πηγε τελικο(γιατι ο ρομαν...ξερει!).
Εσυ που ξερεις τα παντα(ειπαμε...βλεπεις γηπεδο. Ολοι οι αλλοι ειναι αμπαλοι  :grin:) ανελαβε λοιπον τον γαβρο ή τον βαζελο να δειξεις σε αυτους τους αχρηστους μυρωδιαδες πορτογαλους πως παιζεται η μπαλιτσα σημερα. Κι επειδη εισαι μεγαλη προπονηταρα δεν θα χεις και κανενα προβλημα με περιορισμενα budget και τα ρεστα. Γιατι βλεπεις γηπεδο  :grin:

Όταν είναι λίγο και κακής ποιότητας τύπε, έχεις ελαφρυντικά!  :uglystupid:

%25CE%25BC%25CF%2585%25CE%25B1%25CE%25BB%25CF%258C.gif

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
τυπε κουβαδιασες πολυ κοσμο με τις προβλεψεις σου σημερα :S
Τυπε το μειονεκτημα μου.... ειναι οτι στοιχηματιζω την ομαδα μου, αφου ξερω οτι σπανια την πιανω.... καθοτι με παρασερνει η αγαπη που της εχω!!!Ο Ολυμπιακος εχει σεξουαλικη ανεπαρκεια στην αμυνα του μονο...στην επιθεση κουτσα στραβα το γκολακι θα το βαλει!!!Εμεις δυστυχως εχουμε σεξουαλικη ανεπαρκεια και στην αμυνα και στην επιθεση ομως!!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975

Έτσι είν' η ζωή παππούλη   !!   :grin: :headbang:
>>

]

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Τυπε το μειονεκτημα μου.... ειναι οτι στοιχηματιζω την ομαδα μου, αφου ξερω οτι σπανια την πιανω.... καθοτι με παρασερνει η αγαπη που της εχω!!!Ο Ολυμπιακος εχει σεξουαλικη ανεπαρκεια στην αμυνα του μονο...στην επιθεση κουτσα στραβα το γκολακι θα το βαλει!!!Εμεις δυστυχως εχουμε σεξουαλικη ανεπαρκεια και στην αμυνα και στην επιθεση ομως!!
σημερα βλεπω να εχεις και εσυ σεξουαλικη ανεπαρκεια  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom