Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
κλαιωωωωωωωωωωκαναμε σταση μια χρονια απο του χρονου παμε δυνατα
η ομαδα χρειαζετε αλλαγες
για μένα η ομάδα δεν έδωσε το 100% και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, χαρακτηριστικά δες ένα παλικαρίσιο επιθετικό ριμπάουντ που πήδηξε και πήρε ο μπατίστ ανάμεσα σε 3 και δίχως να έχει καλή θέση σε φάση 2-3 λεπτά πριν την λήξη ενώ φαινόταν ότι γυρνούσε το ματς, είχε την ενέργεια να το πάρει στο τέλος και δεν τα έπαιρνε στην αρχή?φανηκε ξεκαθαρα πως δεν υπαρχουν δυναμεις.στο 4ο δεκαλεπτο παραλιγο να γινει επικ ανατροπη.2-3 λεπτα μπορεσαν να παιξουν καλη αμυνα και ειδαμε τα αποτελεσματα.
προσωπικα σαν φιλαθλος αυτης της ομαδας οπως και πολλοι αλλοι παναθηναικοι απο εδω πρεπει να ειστε περηφανοι για αυτη την ομαδα.
τον μακιγιαρουν τυπεαπολυτε...ο φιλιππας ειχε προγραμματισμενη εκπομπη στη νοβα ακριβως στις 9
η νοβα παιζει συνεχεια διαφημισεις
λες να επαθε τιποτα απο το αγχος ο τυπος μου;;;
μαλακα σε καταλαβαινω 15 χρονια ηταν αυτακλαιωωωωωωωωωω
και χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ενταξει τυπε...εμφανιστηκε αλλα δεν βγαινει η φωνη τουτον μακιγιαρουν τυπε
τυπε παιζει ρολο η ηλικια και ο κορεσμοςγια μένα η ομάδα δεν έδωσε το 100% και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, χαρακτηριστικά δες ένα παλικαρίσιο επιθετικό ριμπάουντ που πήδηξε και πήρε ο μπατίστ ανάμεσα σε 3 και δίχως να έχει καλή θέση σε φάση 2-3 λεπτά πριν την λήξη ενώ φαινόταν ότι γυρνούσε το ματς, είχε την ενέργεια να το πάρει στο τέλος και δεν τα έπαιρνε στην αρχή?
μαλακίες, σίγουρα δεν έχουν την ενέργεια των παικτών του γαύρου αλλά δεν τους είδα και να σκίζονται, στην έλλειψη ενέργειας έπρεπε να αντιπαρατάξουν την εμπειρία και την αυτοσυγκέντρωση, παπάρια δηλαδή, από την αρχή της σειράς δεν τους είδα να σκίζονται, εμένα αυτή είναι η άποψή μου
μέχρι το ματσάκι με την ΤΣΣΚΑ μια χαρά τα πήγαινε η ομάδα και ενέργεια είχε (δες σειρά με μακάμπι) και μπάσκετ έπαιζε, γιατί προφανώς οι παίκτες θεωρούσαν κίνητρο το ευρωπαϊκό, μετά το φάιναλ φορ η ομάδα μεταμορφώθηκε, πήγαν διακοπές
όχι ότι θα άλλαζε κάτι πάντως, άξιζε να το πάρει ο γαύρος
τυπε για τον δημητρακη τι λες?ενταξει τυπε...εμφανιστηκε αλλα δεν βγαινει η φωνη του
με οση δυναμη εχει μιλαει για...την ανικανοτητα της αστυνομιας
ειναι θεος...
το αποστημα εσπασε...
[move][size=90pt]Τ Ε Λ Ο Σ[/size][/move]
συμφωνω σε μερικα που λες.αλλα π.χ αυτο που λες με το μπατιστ,ηταν καταθεση ψυχης τα τελευταια λεπτα.για μένα η ομάδα δεν έδωσε το 100% και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, χαρακτηριστικά δες ένα παλικαρίσιο επιθετικό ριμπάουντ που πήδηξε και πήρε ο μπατίστ ανάμεσα σε 3 και δίχως να έχει καλή θέση σε φάση 2-3 λεπτά πριν την λήξη ενώ φαινόταν ότι γυρνούσε το ματς, είχε την ενέργεια να το πάρει στο τέλος και δεν τα έπαιρνε στην αρχή?
μαλακίες, σίγουρα δεν έχουν την ενέργεια των παικτών του γαύρου αλλά δεν τους είδα και να σκίζονται, στην έλλειψη ενέργειας έπρεπε να αντιπαρατάξουν την εμπειρία και την αυτοσυγκέντρωση, παπάρια δηλαδή, από την αρχή της σειράς δεν τους είδα να σκίζονται, εμένα αυτή είναι η άποψή μου
μέχρι το ματσάκι με την ΤΣΣΚΑ μια χαρά τα πήγαινε η ομάδα και ενέργεια είχε (δες σειρά με μακάμπι) και μπάσκετ έπαιζε, γιατί προφανώς οι παίκτες θεωρούσαν κίνητρο το ευρωπαϊκό, μετά το φάιναλ φορ η ομάδα μεταμορφώθηκε, πήγαν διακοπές
όχι ότι θα άλλαζε κάτι πάντως, άξιζε να το πάρει ο γαύρος
ασβεστης καργα τυπε μου...δυσκολα για σας μ'αυτοντυπε για τον δημητρακη τι λες?
πως τον βλεπεις για αρχηγο στην επομενη μερα του παο?
Δεν έχει "αν" στον αθλητισμο...
Το θέμα είναι πως αυτός είναι ο χειροτερος παναθηναϊκός που έχω δει εδω και πολλα χρόνια..
Ειδικά αν πέσει και άλλο το μπατζετ...νομίζω θα γυρίσουμε σταδιακά στην εποχή του 80 (που θυμαστε πως ήμασταν)...
Εντάξει οι Γιαννακόπουλοι μενουν, αλλά δεν έχουν την παλια καυλα στις μεταγραφές (όπως παλιοτερα)..και είναι φυσικο...
τυπε κυκλοφορει με σιδερικαασβεστης καργα τυπε μου...δυσκολα για σας μ'αυτον
τυπε οσο συνεχιζεις να ποσταρεις και να μου δειχνεις τι πουτσα εφαγες κανε το χυσιμου ακομα καλυτεροΠαναθηναϊκός 32
Αλβερτης 11
Aρης 10
Ολυμπιακος 10
Α.Ε.Κ. 8
Πανελλήνιος 6
Π.Α.Ο.Κ. 2
Ηρακλής 2
Νήαρ Ηστ 1
Πανεπιστήμιο Αθηνών 1
ε να τον παρω εγω τον βαζελο τυπε μου...και εγω με εργαλειο προχωραω...τυπε κυκλοφορει με σιδερικα
και αυτος και οι μπραβοι του
οταν πιει μπατιντες δεν τον σταματαει τιποτα
μαλακα δεν ντρεπεσαι να πανηγυριζεις ενω εισαι ακομα 4ος σε πρωταθληματα??τυπε οσο συνεχιζεις να ποσταρεις και να μου δειχνεις τι πουτσα εφαγες κανε το χυσιμου ακομα καλυτερο
συνεχισε την καλη δουλεια....
κλαψε κιαλλο
οκ για τον μπατίστ να το δεχτώ ότι δεν μπορούσε να κάνει την υπέρβαση σε όλη την διάρκεια του ματς (γιατί ένα ματς έμενε σήμερα και τέλος)συμφωνω σε μερικα που λες.αλλα π.χ αυτο που λες με το μπατιστ,ηταν καταθεση ψυχης τα τελευταια λεπτα.
40 λεπτα σε σειρα 5 αγωνων δε γινοταν.ουτε καν 25 λεπτα δε μπορει να γινει πιστευω.
μαλακα δεν ντρεπεσαι να πανηγυριζεις ενω εισαι ακομα 4ος σε πρωταθληματα??