Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Συνημμένα

• spanoulis1-300x225.jpg
    spanoulis1-300x225.jpg
    17,6 KB · Εμφανίσεις: 11

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
απολυτε...ο φιλιππας ειχε προγραμματισμενη εκπομπη στη νοβα ακριβως στις 9
η νοβα παιζει συνεχεια διαφημισεις
λες να επαθε τιποτα απο το αγχος ο τυπος μου;;; :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
φανηκε ξεκαθαρα πως δεν υπαρχουν δυναμεις.στο 4ο δεκαλεπτο παραλιγο να γινει επικ ανατροπη.2-3 λεπτα μπορεσαν να παιξουν καλη αμυνα και ειδαμε τα αποτελεσματα.

προσωπικα σαν φιλαθλος αυτης της ομαδας οπως και πολλοι αλλοι παναθηναικοι απο εδω πρεπει να  ειστε περηφανοι για αυτη την ομαδα.
για μένα η ομάδα δεν έδωσε το 100% και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, χαρακτηριστικά δες ένα παλικαρίσιο επιθετικό ριμπάουντ που πήδηξε και πήρε ο μπατίστ ανάμεσα σε 3 και δίχως να έχει καλή θέση σε φάση 2-3 λεπτά πριν την λήξη ενώ φαινόταν ότι γυρνούσε το ματς, είχε την ενέργεια να το πάρει στο τέλος και δεν τα έπαιρνε στην αρχή?

μαλακίες, σίγουρα δεν έχουν την ενέργεια των παικτών του γαύρου αλλά δεν τους είδα και να σκίζονται, στην έλλειψη ενέργειας έπρεπε να αντιπαρατάξουν την εμπειρία και την αυτοσυγκέντρωση, παπάρια δηλαδή, από την αρχή της σειράς δεν τους είδα να σκίζονται, εμένα αυτή είναι η άποψή μου

μέχρι το ματσάκι με την ΤΣΣΚΑ μια χαρά τα πήγαινε η ομάδα και ενέργεια είχε (δες σειρά με μακάμπι) και μπάσκετ έπαιζε, γιατί προφανώς οι παίκτες θεωρούσαν κίνητρο το ευρωπαϊκό, μετά το φάιναλ φορ η ομάδα μεταμορφώθηκε, πήγαν διακοπές

όχι ότι θα άλλαζε κάτι πάντως, άξιζε να το πάρει ο γαύρος

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απολυτε...ο φιλιππας ειχε προγραμματισμενη εκπομπη στη νοβα ακριβως στις 9
η νοβα παιζει συνεχεια διαφημισεις
λες να επαθε τιποτα απο το αγχος ο τυπος μου;;; :2funny: :2funny:
τον μακιγιαρουν τυπε :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τον μακιγιαρουν τυπε :grin:
ενταξει τυπε...εμφανιστηκε αλλα δεν βγαινει η φωνη του
με οση δυναμη εχει μιλαει για...την ανικανοτητα της αστυνομιας  :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι θεος...
το αποστημα εσπασε...
[move][size=90pt]Τ Ε Λ Ο Σ[/size][/move]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για μένα η ομάδα δεν έδωσε το 100% και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, χαρακτηριστικά δες ένα παλικαρίσιο επιθετικό ριμπάουντ που πήδηξε και πήρε ο μπατίστ ανάμεσα σε 3 και δίχως να έχει καλή θέση σε φάση 2-3 λεπτά πριν την λήξη ενώ φαινόταν ότι γυρνούσε το ματς, είχε την ενέργεια να το πάρει στο τέλος και δεν τα έπαιρνε στην αρχή?

μαλακίες, σίγουρα δεν έχουν την ενέργεια των παικτών του γαύρου αλλά δεν τους είδα και να σκίζονται, στην έλλειψη ενέργειας έπρεπε να αντιπαρατάξουν την εμπειρία και την αυτοσυγκέντρωση, παπάρια δηλαδή, από την αρχή της σειράς δεν τους είδα να σκίζονται, εμένα αυτή είναι η άποψή μου

μέχρι το ματσάκι με την ΤΣΣΚΑ μια χαρά τα πήγαινε η ομάδα και ενέργεια είχε (δες σειρά με μακάμπι) και μπάσκετ έπαιζε, γιατί προφανώς οι παίκτες θεωρούσαν κίνητρο το ευρωπαϊκό, μετά το φάιναλ φορ η ομάδα μεταμορφώθηκε, πήγαν διακοπές

τυπε παιζει ρολο η ηλικια και ο κορεσμος
οπως και ο γαυρος αν δεν επερνε το ευρωπαικο θα ηταν αλλιως
τετοιες νικες με τετοια απιθανη ανατροπη που εκανε σου δινουν ψυχολογια και μπαινουν ολα
για εμας δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε 3 παιχνιδια(4 αν βαλω και το πρωταθλημα)
ξεκινουσαμε τον αγωνα με -10+ ποντους
αφου χαναμε ουσιαστικα το πρωτο ημιχρονο με τραγικες εμφανισεις
στο ημιχρονο κατι αλλαζε και παιζαμε καλα

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Δεν έχει "αν" στον αθλητισμο...
Το θέμα είναι πως αυτός είναι ο χειροτερος παναθηναϊκός που έχω δει εδω και πολλα χρόνια..
Ειδικά αν πέσει και άλλο το μπατζετ...νομίζω θα γυρίσουμε σταδιακά στην εποχή του 80 (που θυμαστε πως ήμασταν)...
Εντάξει οι Γιαννακόπουλοι μενουν, αλλά δεν έχουν την παλια καυλα στις μεταγραφές (όπως παλιοτερα)..και είναι φυσικο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ενταξει τυπε...εμφανιστηκε αλλα δεν βγαινει η φωνη του
με οση δυναμη εχει μιλαει για...την ανικανοτητα της αστυνομιας  :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι θεος...
το αποστημα εσπασε...
[move][size=90pt]Τ Ε Λ Ο Σ[/size][/move]
τυπε για τον δημητρακη τι λες?
πως τον βλεπεις για αρχηγο στην επομενη μερα του παο?

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

συμφωνω σε μερικα που λες.αλλα π.χ αυτο που λες με το μπατιστ,ηταν καταθεση ψυχης τα τελευταια λεπτα.
40 λεπτα σε σειρα 5 αγωνων δε γινοταν.ουτε καν 25 λεπτα δε μπορει να γινει πιστευω.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Παναθηναϊκός 32
Αλβερτης 11
Aρης 10
Ολυμπιακος 10
Α.Ε.Κ. 8
Πανελλήνιος 6
Π.Α.Ο.Κ. 2
Ηρακλής 2
Νήαρ Ηστ 1
Πανεπιστήμιο Αθηνών 1

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δεν έχει "αν" στον αθλητισμο...
Το θέμα είναι πως αυτός είναι ο χειροτερος παναθηναϊκός που έχω δει εδω και πολλα χρόνια..
Ειδικά αν πέσει και άλλο το μπατζετ...νομίζω θα γυρίσουμε σταδιακά στην εποχή του 80 (που θυμαστε πως ήμασταν)...
Εντάξει οι Γιαννακόπουλοι μενουν, αλλά δεν έχουν την παλια καυλα στις μεταγραφές (όπως παλιοτερα)..και είναι φυσικο...

Βασικά, λεφτά δεν έχουν, και ο ζέλας θέλει πλέον τρελές μεταγραφές.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Παναθηναϊκός 32
Αλβερτης 11
Aρης 10
Ολυμπιακος 10
Α.Ε.Κ. 8
Πανελλήνιος 6
Π.Α.Ο.Κ. 2
Ηρακλής 2
Νήαρ Ηστ 1
Πανεπιστήμιο Αθηνών 1
τυπε οσο συνεχιζεις να ποσταρεις και να μου δειχνεις τι πουτσα εφαγες κανε το χυσιμου ακομα καλυτερο
συνεχισε την καλη δουλεια....
κλαψε κιαλλο  :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
τυπε οσο συνεχιζεις να ποσταρεις και να μου δειχνεις τι πουτσα εφαγες κανε το χυσιμου ακομα καλυτερο
συνεχισε την καλη δουλεια....
κλαψε κιαλλο  :rockon: :rockon: :rockon:
μαλακα δεν ντρεπεσαι να πανηγυριζεις ενω εισαι ακομα 4ος σε πρωταθληματα??  :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
συμφωνω σε μερικα που λες.αλλα π.χ αυτο που λες με το μπατιστ,ηταν καταθεση ψυχης τα τελευταια λεπτα.
40 λεπτα σε σειρα 5 αγωνων δε γινοταν.ουτε καν 25 λεπτα δε μπορει να γινει πιστευω.
οκ για τον μπατίστ να το δεχτώ ότι δεν μπορούσε να κάνει την υπέρβαση σε όλη την διάρκεια του ματς (γιατί ένα ματς έμενε σήμερα και τέλος)
οι υπόλοιποι?
αν εξαιρέσεις τον διαμαντίδη και τον σάρας οι υπόλοιποι δεν είναι τίποτα γεροντάρες να μην μπορούν να διεκδικήσουν τα ριμπάουντ, να παίξουν πιεστική άμυνα, να κάνουν μπλοκ άουτ κτλ

αν και τι να λέμε, η ομάδα είχε απορρυθμιστεί εντελώς, ούτε ομαδική άμυνα δεν μπορούσαν να παίξουν παίκτες που είναι χρόνια μαζί

και εδώ υπάρχει ευθύνη και του ομπράντοβιτς για μένα, δεν μπορεί στα καλά της ομάδας να χρεώνεται τις επιτυχίες ο ζέλικο και στα άσχημα να είναι άμοιρος ευθυνών

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.743
Πόντοι
216
μαλακα δεν ντρεπεσαι να πανηγυριζεις ενω εισαι ακομα 4ος σε πρωταθληματα??  :2funny: :2funny:

καλα κατσε καναπε εσυ ακομα μια φορα φετος να δεις φιεστα τιτλου και φαε κανα ποπ-κορν....χαχαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom