Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Επισκέπτης
ξάφνου πηραμε αδειοδότηση και ξάφνου οι γιαννακόπουλοι μένουν στο βάζελο.......

κάνε τις αναγωγές σου.

Υ.Γ.
το τι κλάμα έχιε πέσει στην παε γαύρος μετά την αδειοδότηση ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.
ξανα-κάνε τις αναγωγές σου.  :sunglasses:
στα αρχίδια μου τι γίνετε ανάμεσα σε εσάς και τους γαύρους.το θέμα και η ουσία είναι ότι για άλλη μια φορά η αξιοκρατία νίκησε...και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πάει μπροστά..κανε εσυ τις ανάγωγες σου τωρα ;) για το πρίγκηπα όμως κουβέντα :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Βασικα θα ειναι ΘΑΥΜΑ αν το παρουμε εκει μεσα ....

Ενα ματς ειναι και ολα παιζουν τωρα ..... το αγχος και την πιεση το εχουν οι λιμανισιοι πλεον.

Επισκέπτης
ξάφνου πηραμε αδειοδότηση και ξάφνου οι γιαννακόπουλοι μένουν στο βάζελο.......

κάνε τις αναγωγές σου.

Υ.Γ.
το τι κλάμα έχιε πέσει στην παε γαύρος μετά την αδειοδότηση ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.
ξανα-κάνε τις αναγωγές σου.  :sunglasses:
και επειδή και εσύ έχεις κολλήσει με το γαύρο εγώ θα σου πω κάποια πράγματα και μετά κανε εσύ τις δίκες σου αναγωγές.ειμαι σίγουρος ότι όσοι δεν πήραν αδειοδότηση με κάποιο τρόπο θα βρεθεί λύση και είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο μεταγραφές θα κάνουν η στην καλύτερη θα πάρουν όλοι την αδειοδότηση.ότι πήρες εσυ αδειοδότηση είναι μια καλή πρόφαση να βγουν δικαίως οι υπόλοιποι να διαμαρτυρηθούν...για μένα λάθος..όποιος δεν μπορεί να πληρώσει θα πρέπει να υποστεί τις κυρώσεις του νόμου.του νόμου..λέμε τώρα αυτός που άλλαξε πριν 3 μήνες και εκεί που κανονικά έπεφταν κατηγορία όποιος χρωστούσε ξαφνικά τώρα λέει δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές από το εξωτερικό και πάνω απο 22 χρονών :2funny: αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα πουθενά άλλου.πάμε τώρα γιατί γίνονται όλα αυτά η NOVA έχει αγοράσει η μάλλον έχει χρυσοπληρώσει ένα προϊόν που δεν ανταποκρινότανε σε καμία περίπτωση στο αντίτιμο που έχει δώσει φαντάσου τώρα ένα πρωτάθλημα που παο αεκ πανιώνιος οφη κερκυρα Γιάννενα αρης και οι ομάδες που θα ανεβούν από τη Β εθνική να παίζουν με παίχτες κάτω των 21 :2funny:κανε τις αναγωγές και δες τι καταστροφή θα είναι για ένα προϊόν που δεν θα έχει κανένα ενδιαφέρον.επίσης σε όλα αυτά γιατί τους έχουν βολέψει τους πουσταραδες η ΟΥΕΦΑ έχει γίνει λόγο κρίσης πιο ελαστική στο θέμα αδειοδοτήσεων..βέβαια εδώ δεν μιλαμε για παραλείψεις αλλα για χρεοκοπία.αυτή είναι η αλήθεια για μένα όποιος δεν μπορεί να πέσει κατηγορία είναι εταιρίες Α.Ε και αν ηταν οι νόμοι να ισχύουν όπως στην αγορά τότε απλά όλοι θα βάζανε ΛΟΥΚΕΤΟ ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
και επειδή και εσύ έχεις κολλήσει με το γαύρο εγώ θα σου πω κάποια πράγματα και μετά κανε εσύ τις δίκες σου αναγωγές.ειμαι σίγουρος ότι όσοι δεν πήραν αδειοδότηση με κάποιο τρόπο θα βρεθεί λύση και είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο μεταγραφές θα κάνουν η στην καλύτερη θα πάρουν όλοι την αδειοδότηση.ότι πήρες εσυ αδειοδότηση είναι μια καλή πρόφαση να βγουν δικαίως οι υπόλοιποι να διαμαρτυρηθούν...για μένα λάθος..όποιος δεν μπορεί να πληρώσει θα πρέπει να υποστεί τις κυρώσεις του νόμου.του νόμου..λέμε τώρα αυτός που άλλαξε πριν 3 μήνες και εκεί που κανονικά έπεφταν κατηγορία όποιος χρωστούσε ξαφνικά τώρα λέει δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές από το εξωτερικό και πάνω απο 22 χρονών :2funny: αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα πουθενά άλλου.πάμε τώρα γιατί γίνονται όλα αυτά η NOVA έχει αγοράσει η μάλλον έχει χρυσοπληρώσει ένα προϊόν που δεν ανταποκρινότανε σε καμία περίπτωση στο αντίτιμο που έχει δώσει φαντάσου τώρα ένα πρωτάθλημα που παο αεκ πανιώνιος οφη κερκυρα Γιάννενα αρης και οι ομάδες που θα ανεβούν από τη Β εθνική να παίζουν με παίχτες κάτω των 21 :2funny:κανε τις αναγωγές και δες τι καταστροφή θα είναι για ένα προϊόν που δεν θα έχει κανένα ενδιαφέρον.επίσης σε όλα αυτά γιατί τους έχουν βολέψει τους πουσταραδες η ΟΥΕΦΑ έχει γίνει λόγο κρίσης πιο ελαστική στο θέμα αδειοδοτήσεων..βέβαια εδώ δεν μιλαμε για παραλείψεις αλλα για χρεοκοπία.αυτή είναι η αλήθεια για μένα όποιος δεν μπορεί να πέσει κατηγορία είναι εταιρίες Α.Ε και αν ηταν οι νόμοι να ισχύουν όπως στην αγορά τότε απλά όλοι θα βάζανε ΛΟΥΚΕΤΟ ;)
URL]]

Επισκέπτης
και ξέχασα γιατί θα ηταν άδικο ο βολος κε η καβαλα τώρα δεν θα έχουν απόλυτο δίκιο να διαμαρτύρονται όπως και ο ηρακλης;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

ποτέ δεν είδαμε τον αθλητισμό με πνεύμα επιχειρηματικό, ενώ θα έπρεπε... ο χώρος αυτός καλύπτει ανάγκες πολιτικές (μικρές και μεγάλες) και κοινωνικές (εκτόνωση των οπαδών, εστίαση σε θέματα που αποσπούν την προσοχή)
τα λέω πιο λακωνικά, αλλά είμαστε στο ίδιο σκεπτικό

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
καλη επιτυχια στην ομαδα.

για πειτε γνωμες για σημερα...

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
δυστυχως δυσκολα  :-

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μουνια....την προσοχη σας λιγο...
εξηγουμαι...
στην απευκταια περιπτωση που σημερα χασω (που δεν ειναι ουτε μια στο 10000000000000) μην αρχισει καμμια κωλοτρυπιδα τα ''σ'εχυσα μ'εχυσες'' και ρεστα....θα με σεβαστειτε ....τουλαχιστον μεχρι αυριο που θα εχω ηρεμησει....αυριο ξεσκιστε με...
αν βεβαια κερδισω εγω (που ειναι και το σχεδον βεβαιο) θα σας παω γαμιοντα απο την ληξη του ματς εως την δευτερα παρουσια...
Υ.Γ. κιρονα την καλησπερα μου...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εξηγουμαι...
στην απευκταια περιπτωση που σημερα χασω (που δεν ειναι ουτε μια στο 10000000000000) μην αρχισει καμμια κωλοτρυπιδα τα ''σ'εχυσα μ'εχυσες'' και ρεστα....θα με σεβαστειτε ....τουλαχιστον μεχρι αυριο που θα εχω ηρεμησει....αυριο ξεσκιστε με...
αν βεβαια κερδισω εγω (που ειναι και το σχεδον βεβαιο) θα σας παω γαμιοντα απο την ληξη του ματς εως την δευτερα παρουσια...
δεν εισαι στο γηπεδο τυπε? :tickedoff:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν εισαι στο γηπεδο τυπε? :tickedoff:
οχι ρε τυπε δεν ψαχτηκα...θα μπορουσα να παω αλλα δεν ...
καλυτερα τηλεορασιτσα εχω φωναξει και ενα φιλαρακι που ειμασταν στην 35 αρα ,ειμασταν μαζι και στα αλλα δυο εντος ,εχω παει και του εχω παρει και τον ιδιο χυμο πορτοκαλι  που τον κερναω στανταρ (ολυμπος) και ειμαστε αχαστοι εχω κανει τα βουντου μου
και περιμενω να σηκωσω την κουπα

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
εξηγουμαι...
γεια σου φιλε...
σου συνιστω να κλεισεις σαιτ-pc και να απολαυσεις το ματσακι. :grin:

υ.γ τιμια η δηλωση σου πριν και ξεκαθαρη :grin: :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
υ.γ τιμια η δηλωση σου πριν και ξεκαθαρη :grin: :grin:
και...δικαιη πανω απο ολα ετσι;; :2funny: :2funny:
περιμενω μποντο ρε τυπε να πλακωθουμε για τις αρκουδες...αφου ξερεις οτι ειμαι αρρωστακι πως να το κλεισω;;γιαυτο δεν παω και γηπεδο ...να βλεπω ριπλει να πλακωνομαι με τον μποντο και τετοια :grin:
αφου τα ξερεις...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλυτερα τηλεορασιτσα εχω φωναξει και ενα φιλαρακι που ειμασταν στην 35 αρα ,ειμασταν μαζι και στα αλλα δυο εντος ,εχω παει και του εχω παρει και τον ιδιο χυμο πορτοκαλι  που τον κερναω στανταρ (ολυμπος) και ειμαστε αχαστοι εχω κανει τα βουντου μου
και περιμενω να σηκωσω την κουπα
ρε τυπε να λειπεις σε τετοιο αγωνα?
αλλα ξερω γιατι δεν πηγες
φοβηθηκες τον πλεζουρα που θα βριζει τον σπανουλη :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
και...δικαιη πανω απο ολα ετσι;; :2funny: :2funny:
περιμενω μποντο ρε τυπε να πλακωθουμε για τις αρκουδες...αφου ξερεις οτι ειμαι αρρωστακι πως να το κλεισω;;γιαυτο δεν παω και γηπεδο ...να βλεπω ριπλει να πλακωνομαι με τον μποντο και τετοια :grin:
αφου τα ξερεις...
μποντο?

τον ολιβερ λες?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
και περιμενω να σηκωσω την κουπα [size=15pt]πούτσα[/size]

άντε, με το καλό  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom