apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ξερεις τι εστι δημητρακης?Αυτο μονο αν αναλαβει ο Δημητρης Γιαννακοπουλος ....
Διαφορετικα......... κλαψτα Χαραλαμπε
τυπε ξερεις τι εστι δημητρακης?Αυτο μονο αν αναλαβει ο Δημητρης Γιαννακοπουλος ....
Διαφορετικα......... κλαψτα Χαραλαμπε
;)Ειναι αυτος που τις εφαγε απο τον Ραντζα;
τυπε ξερεις τι εστι δημητρακης?
αν αναλαβει ο δημητρακης θα βγαινουν κουμπουρια τυπε
μπορώ να πω εγώ; μηπως ο πιο βλαμμένος που μπορεί να έχει για γιο ο παυλος; μήπως είναι ο terminatorτυπε ξερεις τι εστι δημητρακης?
συναρπαστικό παιχνίδι με χιτσοκικο φινάλε.ο ολυμπιακός φάνηκε να μένει απο ενεργεία που μας εχει δείξει στα προηγούμενα ματς αλλα νομίζω είναι φυσιολογικό.ο παναθηναϊκός από την αλλη έδειξε απίστευτη ενεργεία έδειξε ότι το ήθελε πολύ και έχει μέσα παίχτες που μπορούν να πάρουν τα ματς.η διαιτησία ηταν νομίζω κακή.ιδιαίτερα ο παναθηναϊκός έχει δικαιολογημένα παράπονα κατά τη γνώμη μου αφού φάσεις σαν το καλάθι του διαμαντιδη και το ανάποδο φαουλ στο σαρας που ηταν επιθετικό ηταν καθοριστικές που θα μπορούσαν να αλλάξουν το ματς.από την άλλη μιλάω γενικά οι διαιτητές θα πρέπει να αποφασίσουν πως θα σφυρίζουν σε ενα ματς.
Αυτες οι αυτοκτονικες τασεις στο τελος να ελειπαν........το πρωτο ημιχρονο ηταν απογοητευτικο
στην τριτη περιοδο γυρισε το ματς αλλα θα επρεπε να το ειχαμε καθαρισει πιο ευκολα και οχι στο τελευταιο σουτ
Ρε σύντροφοι για λύστε μου μια απορία.
Αν δεν πάρετε το πρωτάθλημα στο μπάσκετ, με ποιο άθλημα θα έχετε να ασχολείσθε του χρόνου, αφού όλα τα τμήματα σας(ακόμη και τα γυναικεία) πάνε κατά διαόλου?
www.gazzetta.gr/a1-andron-agonistiki/article/292068-pyra-ibkobits-kata-diaitisias]http://www.gazzetta.gr/a1-andron-agonistiki/article/292068-pyra-ibkobits-kata-diaitisias[/url]συναρπαστικό παιχνίδι με χιτσοκικο φινάλε.ο ολυμπιακός φάνηκε να μένει απο ενεργεία που μας εχει δείξει στα προηγούμενα ματς αλλα νομίζω είναι φυσιολογικό.ο παναθηναϊκός από την αλλη έδειξε απίστευτη ενεργεία έδειξε ότι το ήθελε πολύ και έχει μέσα παίχτες που μπορούν να πάρουν τα ματς.η διαιτησία ηταν νομίζω κακή.ιδιαίτερα ο παναθηναϊκός έχει δικαιολογημένα παράπονα κατά τη γνώμη μου αφού φάσεις σαν το καλάθι του διαμαντιδη και το ανάποδο φαουλ στο σαρας που ηταν επιθετικό ηταν καθοριστικές που θα μπορούσαν να αλλάξουν το ματς.από την άλλη μιλάω γενικά οι διαιτητές θα πρέπει να αποφασίσουν πως θα σφυρίζουν σε ενα ματς.
του σατο του εγινε μειωση τυπεφίλοι βάζελοι
για του χρόνου κάποια στάνταρ που πρέπει να γίνουν :
1ον : 50-60% μείωση του μισθού του Μπατίστ , πλέον δεν μπορεί να πηδήξει ( με την καλή την έννοια) ούτε να κάνει το γνωστό χούκ αξιόπιστα
2ον : τον αράπη τον Σάτο , σούτ στην μακάμπι ή σ'όποιον άλλο βρεθεί να του πληρώνει τα 1,5 που παίρνει
3ον : Λόγκαν ή μείωση στα μισά ,ή δρόμο
μ'αυτές τις απλές κινησούλες εξοικονομείς εύκολα περίπου 2,5-3 εκ που μπορείς να τα διαθέσεις πιο ωφέλιμα
φίλε ξέχασα και τον Μάριτς, άλλο κριάρι κι'αυτός...του σατο του εγινε μειωση τυπε
1 παιρνει
του χρονου αν δεν χαιρετησει θα παρει 500.000
ο λογκαν δεν θα ειναι του χρονου στην ομαδα
τελειωμενος και αυτος τυπεφίλε ξέχασα και τον Μάριτς, άλλο κριάρι κι'αυτός...
προφανώς θα θεωρείς σημαντική μονάδα τον σμιθ για να μην τον αναφέρειςφίλε ξέχασα και τον Μάριτς, άλλο κριάρι κι'αυτός...
ε είδες αμέσως αμέσως πώς μαζεύονται οι "υπεραξίες" που πληρώνετε ?τελειωμενος και αυτος τυπε
προφανώς θα θεωρείς σημαντική μονάδα τον σμιθ για να μην τον αναφέρεις