Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
λες να του έμεινε τραύμα από τότε;

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ρε σύντροφοι για λύστε μου μια απορία.
Αν δεν πάρετε το πρωτάθλημα στο μπάσκετ, με ποιο άθλημα θα έχετε να ασχολείσθε του χρόνου, αφού όλα τα τμήματα σας(ακόμη και τα γυναικεία) πάνε κατά διαόλου?

Επισκέπτης
συναρπαστικό παιχνίδι με χιτσοκικο φινάλε.ο ολυμπιακός φάνηκε να μένει απο ενεργεία που μας εχει δείξει στα προηγούμενα ματς αλλα νομίζω είναι φυσιολογικό.ο παναθηναϊκός από την αλλη έδειξε απίστευτη ενεργεία έδειξε ότι το ήθελε πολύ και έχει μέσα παίχτες που μπορούν να πάρουν τα ματς.η διαιτησία ηταν νομίζω κακή.ιδιαίτερα ο παναθηναϊκός έχει δικαιολογημένα παράπονα κατά τη γνώμη μου αφού φάσεις σαν το καλάθι του διαμαντιδη και το ανάποδο φαουλ στο σαρας που ηταν επιθετικό ηταν καθοριστικές που θα μπορούσαν να αλλάξουν το ματς.από την άλλη μιλάω γενικά οι διαιτητές θα πρέπει να αποφασίσουν πως θα σφυρίζουν σε ενα ματς.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το πρωτο ημιχρονο ηταν απογοητευτικο
στην τριτη περιοδο γυρισε το ματς αλλα θα επρεπε να το ειχαμε καθαρισει πιο ευκολα και οχι στο τελευταιο σουτ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
συναρπαστικό παιχνίδι με χιτσοκικο φινάλε.ο ολυμπιακός φάνηκε να μένει απο ενεργεία που μας εχει δείξει στα προηγούμενα ματς αλλα νομίζω είναι φυσιολογικό.ο παναθηναϊκός από την αλλη έδειξε απίστευτη ενεργεία έδειξε ότι το ήθελε πολύ και έχει μέσα παίχτες που μπορούν να πάρουν τα ματς.η διαιτησία ηταν νομίζω κακή.ιδιαίτερα ο παναθηναϊκός έχει δικαιολογημένα παράπονα κατά τη γνώμη μου αφού φάσεις σαν το καλάθι του διαμαντιδη και το ανάποδο φαουλ στο σαρας που ηταν επιθετικό ηταν καθοριστικές που θα μπορούσαν να αλλάξουν το ματς.από την άλλη μιλάω γενικά οι διαιτητές θα πρέπει να αποφασίσουν πως θα σφυρίζουν σε ενα ματς.
:jerking: :jerking: :jerking:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το πρωτο ημιχρονο ηταν απογοητευτικο
στην τριτη περιοδο γυρισε το ματς αλλα θα επρεπε να το ειχαμε καθαρισει πιο ευκολα και οχι στο τελευταιο σουτ
Αυτες οι αυτοκτονικες τασεις στο τελος να ελειπαν........

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ρε σύντροφοι για λύστε μου μια απορία.
Αν δεν πάρετε το πρωτάθλημα στο μπάσκετ, με ποιο άθλημα θα έχετε να ασχολείσθε του χρόνου, αφού όλα τα τμήματα σας(ακόμη και τα γυναικεία) πάνε κατά διαόλου?

μεγαλε

με μπαλα και μπασκετ δεν ασχολειται κανεις

μονο τα 12χρονα-15χρονα και οι τελειωμενοι
η χωρα διαλυεται

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
www.gazzetta.gr/a1-andron-agonistiki/article/292068-pyra-ibkobits-kata-diaitisias]http://www.gazzetta.gr/a1-andron-agonistiki/article/292068-pyra-ibkobits-kata-diaitisias[/url]
τι ναρκωτικα σας δινουν εκει στην πλατεια ρε πουστη μου;;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
φίλοι βάζελοι

για του χρόνου κάποια στάνταρ που πρέπει να γίνουν :

1ον : 50-60% μείωση του μισθού του Μπατίστ , πλέον δεν μπορεί να πηδήξει ( με την καλή την έννοια) ούτε να κάνει το γνωστό χούκ αξιόπιστα

2ον : τον αράπη τον Σάτο , σούτ στην μακάμπι ή σ'όποιον άλλο βρεθεί να του πληρώνει τα 1,5 που παίρνει

3ον : Λόγκαν ή μείωση στα μισά ,ή δρόμο

μ'αυτές τις απλές κινησούλες εξοικονομείς εύκολα περίπου 2,5-3 εκ που μπορείς να τα διαθέσεις  πιο ωφέλιμα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φίλοι βάζελοι

για του χρόνου κάποια στάνταρ που πρέπει να γίνουν :

1ον : 50-60% μείωση του μισθού του Μπατίστ , πλέον δεν μπορεί να πηδήξει ( με την καλή την έννοια) ούτε να κάνει το γνωστό χούκ αξιόπιστα

2ον : τον αράπη τον Σάτο , σούτ στην μακάμπι ή σ'όποιον άλλο βρεθεί να του πληρώνει τα 1,5 που παίρνει

3ον : Λόγκαν ή μείωση στα μισά ,ή δρόμο

μ'αυτές τις απλές κινησούλες εξοικονομείς εύκολα περίπου 2,5-3 εκ που μπορείς να τα διαθέσεις  πιο ωφέλιμα
του σατο του εγινε μειωση τυπε
1 παιρνει
του χρονου αν δεν χαιρετησει θα παρει 500.000
ο λογκαν δεν θα ειναι του χρονου στην ομαδα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
του σατο του εγινε μειωση τυπε
1 παιρνει
του χρονου αν δεν χαιρετησει θα παρει 500.000
ο λογκαν δεν θα ειναι του χρονου στην ομαδα
φίλε ξέχασα και τον Μάριτς, άλλο κριάρι κι'αυτός...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τελειωμενος και αυτος τυπε
ε είδες αμέσως αμέσως πώς μαζεύονται οι "υπεραξίες" που πληρώνετε ?

παίχτη , κοιτάχτε μήπως βρείτε τπτ φτηνά διαμαντάκια απο την εγχώρια αγορά
γιατί ο γαύρος αυτό έκανε, και έχει το μέλλον εξασφαλισμένο

προφανώς θα θεωρείς σημαντική μονάδα τον σμιθ για να μην τον αναφέρεις :tooth:

ο smith παίρνει όσα και ένας συνταξιούχους του ΙΚΑ ρε φίλε , δεν είναι πρόβλημα αυτός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom