streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
το ενιωσες μωρη λουκια ενας ποντος ναααααααααααααααααΠωωωωω τι ήταν αυτό,δε θα θέλα να με βάζελος απόψε...
Εγκεφαλικό. *P
Στ'αρχίδια μου εμένα...αλλά ρε βάζελος να μην ήσουν σκιαζόσουν...το ενιωσες μωρη λουκια ενας ποντος νααααααααααααααααα
μιλαμε για ΛΑΟ οχι μαλακιες,τωρα γυρισα κ απο οτι βλεπω εχουν ζωσει ηδη τα φιδια τους καρπαζοεισπρακτορες,σφυριξε αυτο δεν εδωσε το αλλο ,ξερουν οτι θα γινουν μεζεδακι για τους Καταλανους,ενω εμεις ειμαστε ικανοι για την...΄΄εκπληξη΄΄.Ρε το καινουργιο λαβαρο το σηκωσατε? για την...συμμετοχη στο F4 αμοιροι γουρλοματηδες
δε θεωρώ ότι οι διαιτητές είχαν δόλο.
εάν ήθλεαν να μας τελειώσουν θα είχαν δώσει το τελευταίο φάουλ του μητσάρα.
πάντως παράπονο βάζελος δεν πρέπει να έχει.
3 παίκτες της εβράιας έφυγαν με πεντε.
τυπε τον θες εσυ τον χρηστιδη σου μου φαινεταιτο τελευταίο φάουλ του μητσάρα ακόμα δεν έχω καταλάβει πότε έγινε. αν δεις τη φάση, του ακουμπάει 2 φορές λίγο το κωλαράκι. όπως σωστά είπε ο απόλυτος, του τον ακούμπησε
για τσέκαρε και πες μου πού ακριβώς είναι το φάουλ
τυπε τον θες εσυ τον χρηστιδη σου μου φαινεται
τυπε βλεπεις να περναμε την τσσκα?
αφου λεμε δεν ηταν φαουλ δικε μου γιατι δεν μας πιστευειςχαχαχα, ναι και ξέρεις ότι τον έχω σε μεγάλη υπόληψη το χρηστίδη
δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. πέρσι, έβλεπες να την περνούσαμε την μπάρτσα;
μάστορα δεν του κανει φάουλ στο κλέψιμο πιο πριν του έκανε στην ακριβώς προηγούμενη φάση.το τελευταίο φάουλ του μητσάρα ακόμα δεν έχω καταλάβει πότε έγινε. αν δεις τη φάση, του ακουμπάει 2 φορές λίγο το κωλαράκι. όπως σωστά είπε ο απόλυτος, του τον ακούμπησε
για τσέκαρε και πες μου πού ακριβώς είναι το φάουλ
μάστορα δεν του κανει φάουλ στο κλέψιμο πιο πριν του έκανε στην ακριβώς προηγούμενη φάση.
εκεί που διεκδικεί την μπάλα την προλαβαίνει ο εβραίος και του χτυπα τα χερια ο Διαμ. και βγαίνει πλάγια και ο σπυκερ το εκανε κοκοκο
Παιζει ελληνικη ομαδα με ξενη, προηγειται η ελληνικη με εναν ποντο και θελει δυο δευτερολεπτα.εκεί που διεκδικεί την μπάλα την προλαβαίνει ο εβραίος και του χτυπα τα χερια ο Διαμ. και βγαίνει πλάγια και ο σπυκερ το εκανε κοκοκο
αυτό που μ' αρέσει είναι ότι ο καθένας έχει κι από μια διαφορετική άποψη για το πού ακριβώς έγινε το φάουλ:
άλλη φάση είναι αυτή. είναι εκει που δίνει κατοχή στο βάζελο χωρίς φάουλ και τη βγάζει ο εβραίος έξω.αυτό που μ' αρέσει είναι ότι ο καθένας έχει κι από μια διαφορετική άποψη για το πού ακριβώς έγινε το φάουλ:
διάβασε τι έγραψα.Την ίδια λένε και οι δύο, αλλά δεν βαριέσαι...
Συμφωνω.δεν υπαρχει διαιτης που θα σφυριζε φαουλ σε παρομοια φαση σε οποιο γηπεδο και αν γινοταν
πριν μερικό καιρό μας έλεγες ότι όταν οι παίκτες πέφτουν χάμω με τη μπάλλα στα χέρια είναι βήματα.δεν υπαρχει διαιτης που θα σφυριζε φαουλ σε παρομοια φαση σε οποιο γηπεδο και αν γινοταν