Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κοιτατε φωτο που εβαλαν ρε τυποι
λες και εχει παθει εμφραγμα ειναι
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/multimedia_normal/article/2012_04/thanasiiss.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.gazzetta.gr/euroleague-panathinaikos/article/item/279267-%C2%ABpame-na-feroyme-7o%C2%BB[/URL]

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon: μιλαμε για ΛΑΟ οχι μαλακιες,τωρα γυρισα κ απο οτι βλεπω εχουν ζωσει ηδη τα φιδια τους καρπαζοεισπρακτορες,σφυριξε αυτο δεν εδωσε το αλλο :jerking: :jerking:,ξερουν οτι θα γινουν μεζεδακι για τους Καταλανους,ενω εμεις ειμαστε ικανοι για την...΄΄εκπληξη΄΄.Ρε το καινουργιο λαβαρο το σηκωσατε? για την...συμμετοχη στο F4 :2funny: αμοιροι γουρλοματηδες :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
το ενιωσες μωρη λουκια ενας ποντος νααααααααααααααααα :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Στ'αρχίδια μου εμένα...αλλά ρε βάζελος να μην ήσουν σκιαζόσουν... :zfuck:

Ο κόσμος του παναθηναϊκού θα έχασε γερόντια απόψε. :2funny:

aoratos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon: μιλαμε για ΛΑΟ οχι μαλακιες,τωρα γυρισα κ απο οτι βλεπω εχουν ζωσει ηδη τα φιδια τους καρπαζοεισπρακτορες,σφυριξε αυτο δεν εδωσε το αλλο :jerking: :jerking:,ξερουν οτι θα γινουν μεζεδακι για τους Καταλανους,ενω εμεις ειμαστε ικανοι για την...΄΄εκπληξη΄΄.Ρε το καινουργιο λαβαρο το σηκωσατε? για την...συμμετοχη στο F4 :2funny: αμοιροι γουρλοματηδες :2funny: :2funny:
  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δε θεωρώ ότι οι διαιτητές είχαν δόλο.
εάν ήθλεαν να μας τελειώσουν θα είχαν δώσει το τελευταίο φάουλ του μητσάρα.
πάντως παράπονο βάζελος δεν πρέπει να έχει.
3 παίκτες της εβράιας έφυγαν με πεντε.

το τελευταίο φάουλ του μητσάρα ακόμα δεν έχω καταλάβει πότε έγινε. αν δεις τη φάση, του ακουμπάει 2 φορές λίγο το κωλαράκι. όπως σωστά είπε ο απόλυτος, του τον ακούμπησε  :2funny: :2funny: :2funny:
για τσέκαρε και πες μου πού ακριβώς είναι το φάουλ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το τελευταίο φάουλ του μητσάρα ακόμα δεν έχω καταλάβει πότε έγινε. αν δεις τη φάση, του ακουμπάει 2 φορές λίγο το κωλαράκι. όπως σωστά είπε ο απόλυτος, του τον ακούμπησε  :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε τον θες εσυ τον χρηστιδη σου μου φαινεται :grin:

τυπε βλεπεις να περναμε την τσσκα?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τυπε τον θες εσυ τον χρηστιδη σου μου φαινεται :grin:

τυπε βλεπεις να περναμε την τσσκα?

χαχαχα, ναι και ξέρεις ότι τον έχω σε μεγάλη υπόληψη το χρηστίδη

δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. πέρσι, έβλεπες να την περνούσαμε την μπάρτσα;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαχαχα, ναι και ξέρεις ότι τον έχω σε μεγάλη υπόληψη το χρηστίδη

δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. πέρσι, έβλεπες να την περνούσαμε την μπάρτσα;
αφου λεμε δεν ηταν φαουλ δικε μου γιατι δεν μας πιστευεις :grin:
τυπε ακομα και φετος δεν μπορω να πιστεψω πως περασαμε την μπαρτσα σε 5 παιχνιδια ,χωρις εδρα
μυθικη σειρα :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μάστορα δεν του κανει φάουλ στο κλέψιμο πιο πριν του έκανε στην ακριβώς προηγούμενη φάση.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μάστορα δεν του κανει φάουλ στο κλέψιμο πιο πριν του έκανε στην ακριβώς προηγούμενη φάση.

αυτό που μ' αρέσει είναι ότι ο καθένας έχει κι από μια διαφορετική άποψη για το πού ακριβώς έγινε το φάουλ:

εκεί που διεκδικεί την μπάλα την προλαβαίνει ο εβραίος και του χτυπα τα χερια ο Διαμ. και βγαίνει πλάγια και ο σπυκερ το εκανε κοκοκο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εκεί που διεκδικεί την μπάλα την προλαβαίνει ο εβραίος και του χτυπα τα χερια ο Διαμ. και βγαίνει πλάγια και ο σπυκερ το εκανε κοκοκο
Παιζει ελληνικη ομαδα με ξενη, προηγειται η ελληνικη με εναν ποντο και θελει δυο δευτερολεπτα.
Εσυ δηλαδη τι ακριβως ηθελες?
Να αρχισει να φωναζει ο ελληνας σπικερ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ! ΕΓΙΝΕ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!
Μα εισαι σοβαρος?
Και ποιας εθνικοτητας σπικερ θα το εκανε αυτο σε βαρος της ομαδας της χωρας του? :think:

Και γιατι να το κανει κιολας????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτό που μ' αρέσει είναι ότι ο καθένας έχει κι από μια διαφορετική άποψη για το πού ακριβώς έγινε το φάουλ:
άλλη φάση είναι αυτή. είναι εκει που δίνει κατοχή στο βάζελο χωρίς φάουλ και τη βγάζει ο εβραίος έξω.
είπα
δόθηκαν 2 φάουλ στην μακάμπι που δεν έπρεπε να δωθούν (το φάουλ γκολ και στο τρίποντο)
και 2 που δεν δόθηκαν.
εαν πριν κλέψει τη μπαλλα ο μητσάρας στα 2 δεύτερα και ένα όταν ο μητσάρας κάνει φάουλ στον εβράιο και τον αναγκάζει να τη βγάλει έξω ενώ την έχει προλάβει.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δεν υπαρχει διαιτης που θα σφυριζε φαουλ σε παρομοια φαση σε οποιο γηπεδο και αν γινοταν

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν υπαρχει διαιτης που θα σφυριζε φαουλ σε παρομοια φαση σε οποιο γηπεδο και αν γινοταν
πριν μερικό καιρό μας έλεγες ότι όταν οι παίκτες πέφτουν χάμω με τη μπάλλα στα χέρια είναι βήματα.
ετσι δικαιολόγησες τα βήματα στο γιαννάκη με τον τελικό μπάρτσα.
σήμερα εγώ είδα 4 τζάμπολ με πτώσεις και γλυστρίματα και βήματα δεν δόθηκαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom