Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
καταλαβαίνω ότι καταλαβαίνεις περισσότερα.

Και εγώ καταλαβαίνω το ίδιο για σένα, γι' αυτό και πιστεύω ότι κατάλαβες ότι ο πρασινοφρουρός, στο θέμα του παππού και μόνο, έχει δίκιο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
άστα αυτά και πες μα τώρα ο φερειρα που έχει πάρει 3 πρωταθλήματα άντε να παραδεχτό στο καλύτερο πρωτάθλημα της πορτογαλιας σε σχέσει με την Ελλάδα συγκαταλέγεται στους 3 κορυφαίους όλων των εποχών;
σε σχέσει με τον χρηστίδη για πε θα κάνετε κάνα παιδάκι;
:2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλώστην
είδες που στα πα έκτρορομωρό;
είχαν σύσκεψη στο διπλό κρεβάτι.  :cheesy: :grin:

walliams_corden.jpg

μην ασχολεισαι λατρεια. μεχρι και στο κρεββατι καλυτερο ζευγαρι κανουμε. εμεις ειμαστε ισπανικο πρωταθλημα αυτοι ελληνικο  :grin:

Επισκέπτης
καλώστην
είδες που στα πα έκτρορομωρό;
είχαν σύσκεψη στο διπλό κρεβάτι.  :cheesy: :grin:

walliams_corden.jpg
απάντησε εσύ σε αυτό που σε ρωτάω και άσε τα αλλα :2funny:τωρα για το ποιος είναι πούστης στα έχω πει,στο θέμα μας τώρα απάντησε η απλώς πες για άλλη μια φορά .ειπα μαλακια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και εγώ καταλαβαίνω το ίδιο για σένα, γι' αυτό και πιστεύω ότι κατάλαβες ότι ο πρασινοφρουρός, στο θέμα του παππού και μόνο, έχει δίκιο.
κοίτα....
στην ελλάδα των λαχανοντολάδων του πρωταθλήματος σκουπιδιών είναι λογικό ο κάθε λαχανοντολμάς να απαξιώνει τον προπονητή που ειχε βοηθό το μουρίνιο....

θα μου πεις εδώ τον τενκάτε που είχε προπονησει τη μπάρτσα για φεγγάρια γιατί ο ράικαρντ έκανε πιαρ τρον είχαν βγάλει καραγκιόζη.

είχαν γράψει και το κορυφαίο ότι ο αλέφας είναι καλύτερός του μακράν.

θα μου πεις είναι λογικό να καταλάβει κανείς γιατί στις πολιτισμένες χώρες υπάρχουν τόσα τσικό όσα τα καφενεία στην ελλάδα
ο κάθε λαός ότι αξίζει.

Επισκέπτης
Οποιος φιλος βαζελος εχει αγορασει εισιτηριο για το φαιναλφορ της Κωνσταντινουπολης και θελει να το πουλησει τον ενημερωνω οτι το αγοραζω στην μιση τιμη.
Το σκορ 41-32 στο ημιχρονο.
Η προσφορα ισχυει μεχρι το τελος της διακοπης του ημιχρονου.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πως το βλέπετε παίχτες (μπάσκετ)?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εκτορίνο μετά φταίω εγώ που θα τον γαμήσω γιατί του χρηστίδη δεν του σηκώνεται;
το βλέπω.
γι αυτό τα 9 απο τα 10 ποστ σου στο μπουρδέλα κωλοτρίβονται στη γκλίτσα του περσόνανονγκράτα.
:zfuck:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
κοίτα....
στην ελλάδα των λαχανοντολάδων του πρωταθλήματος σκουπιδιών είναι λογικό ο κάθε λαχανοντολμάς να απαξιώνει τον προπονητή που ειχε βοηθό το μουρίνιο....

θα μου πεις εδώ τον τενκάτε που είχε προπονησει τη μπάρτσα για φεγγάρια γιατί ο ράικαρντ έκανε πιαρ τρον είχαν βγάλει καραγκιόζη.

είχαν γράψει και το κορυφαίο ότι ο αλέφας είναι καλύτερός του μακράν.

θα μου πεις είναι λογικό να καταλάβει κανείς γιατί στις πολιτισμένες χώρες υπάρχουν τόσα τσικό όσα τα καφενεία στην ελλάδα
ο κάθε λαός ότι αξίζει.

Ναι, εντάξει, υπάρχει μια τάση υποτίμησης, αν και στον ΤενΚάτε είχε μια βάση το επιχείρημα ότι πλην του Άγιαξ, δεν είχε προπονήσει άλλη σοβαρή ομάδα.
Πάντως και ο ζέλας έχει μια τάση προς τις αγιογραφίες, εδώ μας είχε βγάλει προπονητή - κομπιούτερ τον... μπάκε που έφυγε νύχτα.

Επισκέπτης
εκτορίνο μετά φταίω εγώ που θα τον γαμήσω γιατί του χρηστίδη δεν του σηκώνεται;
σου έχω πει εσύ γαμάς....αλλα μόνο με τον κώλο ;)και όσο δεν απαντάς δείχνεις πόσο γελοίος είσαι και τη έχεις πει εδώ και τόσο καιρό

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι, εντάξει, υπάρχει μια τάση υποτίμησης, αν και στον ΤενΚάτε είχε μια βάση το επιχείρημα ότι πλην του Άγιαξ, δεν είχε προπονήσει άλλη σοβαρή ομάδα.
Πάντως και ο ζέλας έχει μια τάση προς τις αγιογραφίες, εδώ μας είχε βγάλει προπονητή - κομπιούτερ τον... μπάκε που έφυγε νύχτα.
ελα τώρα μιλάμε σοβαρά.
ξέριες και συ και γω ότι εάν ο παππούς είχε έρθει στο γάβρο τώρα θα λέγατε ότι έχετε φέρει μακράν τον καλύτερο που έχει περάσει απο ελλάδα.
και μάλιστα η χρηστίδω ΘΑ ΜΑ΅ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ τρισ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 2 ΤΣΟΥΛΟΥ.

δεν είναι θέμα οπαδικής προτίμησης.
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟΥ.

κλεινοντας δε θεωρώ τον βαλβέρδε κακό προπονητή.
απλά εχω πει και το ξαναλέω ότι εκτός του ότι είναι άριστος χαρακτήρας ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ φεύγοντας πλην πρωταθλημάτων.

αντιθέτως ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ο παπούς με ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ θα έκανε παπάδες.
τώρα θα ετοιμαζόσαστε για ημιτελικό......
τεσπα να χαμε να λεγαμε

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ελα τώρα μιλάμε σοβαρά.
ξέριες και συ και γω ότι εάν ο παππούς είχε έρθει στο γάβρο τώρα θα λέγατε ότι έχετε φέρει μακράν τον καλύτερο που έχει περάσει απο ελλάδα.
και μάλιστα η χρηστίδω ΘΑ ΜΑ΅ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ τρισ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 2 ΤΣΟΥΛΟΥ.

δεν είναι θέμα οπαδικής προτίμησης.
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟΥ.

κλεινοντας δε θεωρώ τον βαλβέρδε κακό προπονητή.
απλά εχω πει και το ξαναλέω ότι εκτός του ότι είναι άριστος χαρακτήρας ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ φεύγοντας πλην πρωταθλημάτων.

αντιθέτως ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ο παπούς με ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ θα έκανε παπάδες.
τώρα θα ετοιμαζόσαστε για ημιτελικό......
τεσπα να χαμε να λεγαμε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σου έχω πει εσύ γαμάς....αλλα μόνο με τον κώλο ;)και όσο δεν απαντάς δείχνεις πόσο γελοίος είσαι και τη έχεις πει εδώ και τόσο καιρό
θύμισέ μας τη έχω πει για χιλιοστή φορά.
:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom