pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Από εβραϊκά μουνιά κανείς δεν κατέχει;;;Kαλά καυλάκια οι εβραίες ή παίρνουν καλά κ σωστά πλάνα;;;
Mια μαυρούλα ρε που την πετύχανε,κουκλι!!!!
Από εβραϊκά μουνιά κανείς δεν κατέχει;;;Kαλά καυλάκια οι εβραίες ή παίρνουν καλά κ σωστά πλάνα;;;
Mια μαυρούλα ρε που την πετύχανε,κουκλι!!!!
καταλαβαίνω ότι καταλαβαίνεις περισσότερα.
σε σχέσει με τον χρηστίδη για πε θα κάνετε κάνα παιδάκι;άστα αυτά και πες μα τώρα ο φερειρα που έχει πάρει 3 πρωταθλήματα άντε να παραδεχτό στο καλύτερο πρωτάθλημα της πορτογαλιας σε σχέσει με την Ελλάδα συγκαταλέγεται στους 3 κορυφαίους όλων των εποχών;
καλώστην
είδες που στα πα έκτρορομωρό;
είχαν σύσκεψη στο διπλό κρεβάτι.
απάντησε εσύ σε αυτό που σε ρωτάω και άσε τα αλλα τωρα για το ποιος είναι πούστης στα έχω πει,στο θέμα μας τώρα απάντησε η απλώς πες για άλλη μια φορά .ειπα μαλακιακαλώστην
είδες που στα πα έκτρορομωρό;
είχαν σύσκεψη στο διπλό κρεβάτι.
κοίτα....Και εγώ καταλαβαίνω το ίδιο για σένα, γι' αυτό και πιστεύω ότι κατάλαβες ότι ο πρασινοφρουρός, στο θέμα του παππού και μόνο, έχει δίκιο.
αυτή είναι η σωστή ΑΝΑΓΩΓΗμην ασχολεισαι λατρεια. μεχρι και στο κρεββατι καλυτερο ζευγαρι κανουμε. εμεις ειμαστε ισπανικο πρωταθλημα αυτοι ελληνικο
το βλέπω.
γι αυτό τα 9 απο τα 10 ποστ σου στο μπουρδέλα κωλοτρίβονται στη γκλίτσα του περσόνανονγκράτα.
κοίτα....
στην ελλάδα των λαχανοντολάδων του πρωταθλήματος σκουπιδιών είναι λογικό ο κάθε λαχανοντολμάς να απαξιώνει τον προπονητή που ειχε βοηθό το μουρίνιο....
θα μου πεις εδώ τον τενκάτε που είχε προπονησει τη μπάρτσα για φεγγάρια γιατί ο ράικαρντ έκανε πιαρ τρον είχαν βγάλει καραγκιόζη.
είχαν γράψει και το κορυφαίο ότι ο αλέφας είναι καλύτερός του μακράν.
θα μου πεις είναι λογικό να καταλάβει κανείς γιατί στις πολιτισμένες χώρες υπάρχουν τόσα τσικό όσα τα καφενεία στην ελλάδα
ο κάθε λαός ότι αξίζει.
σου έχω πει εσύ γαμάς....αλλα μόνο με τον κώλο ;)και όσο δεν απαντάς δείχνεις πόσο γελοίος είσαι και τη έχεις πει εδώ και τόσο καιρόεκτορίνο μετά φταίω εγώ που θα τον γαμήσω γιατί του χρηστίδη δεν του σηκώνεται;
εκτορίνο μετά φταίω εγώ που θα τον γαμήσω γιατί του χρηστίδη δεν του σηκώνεται;
ελα τώρα μιλάμε σοβαρά.Ναι, εντάξει, υπάρχει μια τάση υποτίμησης, αν και στον ΤενΚάτε είχε μια βάση το επιχείρημα ότι πλην του Άγιαξ, δεν είχε προπονήσει άλλη σοβαρή ομάδα.
Πάντως και ο ζέλας έχει μια τάση προς τις αγιογραφίες, εδώ μας είχε βγάλει προπονητή - κομπιούτερ τον... μπάκε που έφυγε νύχτα.
ελα τώρα μιλάμε σοβαρά.
ξέριες και συ και γω ότι εάν ο παππούς είχε έρθει στο γάβρο τώρα θα λέγατε ότι έχετε φέρει μακράν τον καλύτερο που έχει περάσει απο ελλάδα.
και μάλιστα η χρηστίδω ΘΑ ΜΑ΅ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ τρισ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 2 ΤΣΟΥΛΟΥ.
δεν είναι θέμα οπαδικής προτίμησης.
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟΥ.
κλεινοντας δε θεωρώ τον βαλβέρδε κακό προπονητή.
απλά εχω πει και το ξαναλέω ότι εκτός του ότι είναι άριστος χαρακτήρας ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ φεύγοντας πλην πρωταθλημάτων.
αντιθέτως ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ο παπούς με ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ θα έκανε παπάδες.
τώρα θα ετοιμαζόσαστε για ημιτελικό......
τεσπα να χαμε να λεγαμε
θύμισέ μας τη έχω πει για χιλιοστή φορά.σου έχω πει εσύ γαμάς....αλλα μόνο με τον κώλο ;)και όσο δεν απαντάς δείχνεις πόσο γελοίος είσαι και τη έχεις πει εδώ και τόσο καιρό
καλώς τον το μαλάκα έλληνα που έχει δικαίωμα επιλογής ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ.
πρωταθλημα;καλώς τον το μαλάκα έλληνα που έχει δικαίωμα επιλογής ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ.