Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 113 30,0%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 42 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    377

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
στο σημερινό παιχνίδι πέρα απο τον καλαθη τον ''γιαγκουλας''καιμακογλου :grin: φάνηκε οτι τα μεγάλα ματς είναι για τους μεγάλους παίχτες.και νομίζω οτι ο κουφαιος ποιντ γκαρντ της τελευταίας δεκαετίας είναι η αίτια που ο παο πήγε το ματς στην Αθήνα.ποιος είναι;μα φυσικά ο μεγάλος σαρας γιασισκεβιτσιους ;)και ο άλλος λόγος ειναι ο ντειβιτ μπλατ :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: μυρωδιας κ ο Μπλατ ρε τεραστιε αναλυτη ολιβερακο? :2funny: :2funny: :2funny: ακομα να πιασεις δουλεια στην Sportday? να βγαζεις κ κανα φραγκο γλυφωντας τον γαυρο :2funny: :2funny: :2funny:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
μπραβο στην ομαδα σημερα.προσωπικα δε το περιμενα.

δε νομιζω να εχουμε προβλημα στο πεμπτο αγωνα.

η ομαδα εαν εχει βοηθειες και απο αλλους 2-3 εκτος τους 3 γνωστους δεν εχει να φοβηθει αντιπαλο.

για τη τσσκα θα μιλησουμε οταν ερθει η ωρα.

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: μυρωδιας κ ο Μπλατ ρε τεραστιε αναλυτη ολιβερακο? :2funny: :2funny: :2funny: ακομα να πιασεις δουλεια στην Sportday? να βγαζεις κ κανα φραγκο γλυφωντας τον γαυρο :2funny: :2funny: :2funny:
ρε βλακακο αφου δεν το κατεχεις γιατί δεν το βουλώνεις.φυσικά ρε ηλίθιε ο μπλατ οταν εχει ολοκληρο το 4 δεκάλεπτο τον καλύτερο παίχτη της σειράς τον οχαγιολ και βάζει τον απίθανο αμερικανο που δεν ειχε παίξει καθόλου..τοτε ρε βλάκα αυτό τη είναι;αλλα τη στα λεω μήπως θα καταλάβεις;πάλι ασυναρτησίες θα γραφεις :2funny: αλλα ρε βλάκα ο γαύρος σου εχει γίνει εμμονή :2funny:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
ρε βλακακο αφου δεν το κατεχεις γιατί δεν το βουλώνεις.φυσικά ρε ηλίθιε ο μπλατ οταν εχει ολοκληρο το 4 δεκάλεπτο τον καλύτερο παίχτη της σειράς τον οχαγιολ και βάζει τον απίθανο αμερικανο που δεν ειχε παίξει καθόλου..τοτε ρε βλάκα αυτό τη είναι;αλλα τη στα λεω μήπως θα καταλάβεις;πάλι ασυναρτησίες θα γραφεις :2funny: αλλα ρε βλάκα ο γαύρος σου εχει γίνει εμμονή :2funny:

κοιτα ρε φιλε νομίζω πως εσυ εισαι σε θρεντ του παναθηναικου και οχι αυτος του ολυμπιακού. Ασε τις εμμονες

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Mε εμας αν επαιζαν λογικά παιζεται με σας θα σας ξεκωλιασουν!!!

Ο αγωνας θα γινει με ξενους διαιτητες τυπε. Οποτε αν παμε κοντα στο σκορ εχουμε ελπιδες.
Νο Christodoulou, maybe party

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
φιλε ολιβερ για το μπλατ συμφωνω απολυτα.
και στο προηγουμενο παιχνιδι ηταν απων στο 2ο ημιχρονο.

ασχετο.σαν ουδετερος πανιωνιος σημερα τι υποστηριζες?

οχι οτι θα σε κακισω αν ησουν με τη μακαμπι.

απο περιεργεια.

Επισκέπτης
κοιτα ρε φιλε νομίζω πως εσυ εισαι σε θρεντ του παναθηναικου και οχι αυτος του ολυμπιακού. Ασε τις εμμονες
τύπε εγώ το ξέρω..έκανα σχόλιο για τον παναθηναϊκό και ο βλάκας μιλησε για τον ολυμπιακό ;)κάλο είναι πριν πεις κάτι ψαξτο ;)

Επισκέπτης

απο περιεργεια.
φυσικά με τον παθηναικο ;)άλλωστε ειμαι θαυμαστής του τεράστιου σαρας και με τον ολυμπιακό που θα παίζεται πάλι με τον παο θα ειμαι ;)απο εκεί και πέρα νομίζω οτι αυτά που ειπα τα βλέπουν όλοι οι στοιχειώδης σχετικοί με το άθλημα ;)

Επισκέπτης

απο περιεργεια.
ξέχασες να πει οτι στο προηγούμενο ματς ο ζελικο βοήθησε στο να χάσεις το ματς ;)τον σαρας όταν θελει 15 δευτερα τον βάζεις μέσα για το τελευταίο σουτ ακόμα και αν έχει 0-20 ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
Η ομαδα σημερα επαιξε καλα αν λειπανε και τα κενα διαστηματα θα ειχαμε κερδισει ποιο ευκολα
ο καλαθης εκανε αυτο που επρεπε να εκανε σε καθε ματς ο Σαρας μας κρατησε στα δυσκολο ο Βουγιουκας βελτειωθηκε
ακομα και ο περπερογλου σημερα ηταν καλος
τελευταιο αφηνω τον καιμακογλου επρεπε να ειχε ερθει 3-4 χρονια ποιο νωρις στον Παναθηναικο θα ειχε γινει μεγαλος παικτης
ολοι οακα την πεμπτη που μας δινω πλεον 80% να περασουμε

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ξέχασες να πει οτι στο προηγούμενο ματς ο ζελικο βοήθησε στο να χάσεις το ματς ;)τον σαρας όταν θελει 15 δευτερα τον βάζεις μέσα για το τελευταίο σουτ ακόμα και αν έχει 0-20 ;)
ναι οντως...αλλα για να φτασουμε εκει μεχρι το τελευταιο σουτ ειχε βοηθησει ο μπλατ,χωρις αυτο να μειωνει τη προσπαθεια του παναθηναικου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom