Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
αυτο σου λεω αλλα δεν κοζαρεις...
τηρουμενων ειπα των αναλογιων...
ρε πουστη πιο μπασκετ που εχει παρει ευρωπαικο μεχρι και το μαρουσι....
ξυπνα...
σα να λεμε εχει παρει ευρωπαικο στην μπαλλα ο ατρομητος...αυτο λεμε νουμερο ξυπνα...
τωρα παμε στο ποιο μπασκετ ε?  :2funny: αντε για νανακια καλυτερα  :grin:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
ρε κομπε αλλαξε και ο δρομος για τριπολη και δεν περναει απο αχλαδοκαμπο γιατι ουτε λεφτα για σουβλακια στον αβραμη δεν θα ειχε η ομαδα..
αρδαμης λεγετε ρε τον εφαγες τον ανθρωπο   :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε κομπε αλλαξε και ο δρομος για τριπολη και δεν περναει απο αχλαδοκαμπο γιατι ουτε λεφτα για σουβλακια στον αβραμη δεν θα ειχε η ομαδα..
εμαθαν την χαρη του αβραμη και στην τριπολη τυπε? :think:
τι στο διαολο τοσο μεγαλη φιρμα τον εκανα? :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πουτανα ερχεσαι πουτανα φευγεις. και λιγο ντροπη δε βλαφτει  ;)
εχυσα ρε μαγκιτη και θελω ξεκουραση...καταλαβε με...
αυριο θα μπω να σε ξαγαμησω...
στον λογο μου, μην αγχωνεσαι...
αν οχι αυριο μεθαυριο σιγουρα...
αντε σιγα σιγα και εσυ να ξεκουραστεις τωρα που εφαγες το καβλι και να ηρεμησεις...αντε μην το κουραζεις ...και αυριο μερα ειναι...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τωρα παμε στο ποιο μπασκετ ε?  :2funny: αντε για νανακια καλυτερα  :grin:
γιατι ειπα ποτε οτι ειναι αξιο λογου το μπασκετ;; :think: :think: :think:
ασχετως οτι και εκει θελω να σε γαμαω μιας και εισαι ''πρωταθλητης σε ολα τα σπορ παντοτινος''  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Θα την σώσουν δικηγόροι και παλαίμαχοι ψηλέ,αν δεν τους προλάβει ο Βγενόπουλος :grin:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Θα την σώσουν δικηγόροι και παλαίμαχοι ψηλέ,αν δεν τους προλάβει ο Βγενόπουλος :grin:
αμα περιμενουν απο δομαζο και κωνσταντινου να σωσουν τον παο που δεν ειναι ικανοι ουτε μια καφετερεια στην πλατεια βικτωριας να κρατησουν γαμα τα..

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
γιατι ειπα ποτε οτι ειναι αξιο λογου το μπασκετ;; :think: :think: :think:
ασχετως οτι και εκει θελω να σε γαμαω μιας και εισαι ''πρωταθλητης σε ολα τα σπορ παντοτινος''  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κουπες παραπανω εχω απο σενα αντε γεια νανι τωρα  :rockon:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
αυτο σου λεω αλλα δεν κοζαρεις...
τηρουμενων ειπα των αναλογιων...
ρε πουστη πιο μπασκετ που εχει παρει ευρωπαικο μεχρι και το μαρουσι....
ξυπνα...
σα να λεμε εχει παρει ευρωπαικο στην μπαλλα ο ατρομητος...αυτο λεμε νουμερο ξυπνα...

εδώ έχει πάρει Πρωταθλητριών η Ν. Φόρεστ και η Α. Βίλα... τι παράδειγμα είναι αυτό για το Μαρούσι;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εδώ έχει πάρει Πρωταθλητριών η Ν. Φόρεστ και η Α. Βίλα... τι παράδειγμα είναι αυτό για το Μαρούσι;
είναι του μαλάκα του γάβρου που έχει 40 πρωταθλήματα ψωροκώσταινας και είναι σωματείον λαμπρόν, αλλά τα ευρωπαικά είναι για γέλια επειδή έχει πάρει και το μαρουσι ψωροκώσταινας.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
είναι του μαλάκα του γάβρου που έχει 40 πρωταθλήματα ψωροκώσταινας και είναι σωματείον λαμπρόν, αλλά τα ευρωπαικά είναι για γέλια επειδή έχει πάρει και το μαρουσι ψωροκώσταινας.
δε σε χαλαγε να εχεις μερικα...
γι αυτα εχεις λυσσαξει τοσα χρονια...

Υ.Γ. δε μειωνω καθολου τα ευρωπαικα του μπασκετ σας. αντιθετως......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
συ είπας....
δίνω πίσω όλα τα δικα μου και τα 19 για την κούπα του Γουέμπλει.
αυτά.
κλείσαμε.
αν πηγαινε ετσι... θα δινα ολα τα δικα μου για 2 κουπες...

αλλα δε παει ετσι... οτι κανεις το κανες, και οτι δεν κανεις δεν το κανες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν πηγαινε ετσι... θα δινα ολα τα δικα μου για 2 κουπες...

αλλα δε παει ετσι... οτι κανεις το κανες, και οτι δεν κανεις δεν το κανες.
υπάρχει η γνωστή λαική έκφραση που χαρακτηρίζει το σύνολο της νεοελληνικής νοοτροπίας.

καλύτερα πρώτος στο χωριο παρά τελευταίος στην πόλη.

αυτή η φράση εχει στιγματισει μια ολάκερη χώρα που λόγω ελλειψης παιδείας και προσπάθειας έφτασε εκεί που έφτασε και τώρα κλαψομουνιάζει και διαμαρτύρεται που οι πρωτευουσιάνοι τη λένε χωριάτισσα.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Και η Μακαμπι και ο ΠΑΟ εχουν χειροτερες ομαδες απ τις περσινες, μη ξεχναμε τον Ειντσον ειδικα. Ακομα παντως δε με πειθει αυτη η Μακαμπι οτι θα κανει 3η σερι νικη, παιζει παντως πλεον με αρκετο ενθουσιασμο λογω εδρας, ειναι φανερο. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα στο χτεσινο ματς μου φανηκε τοσο μονος ο Μπατιστ που μου ελλειψε πολυ ο Φωτσης. Θα εδινε πολλες βοηθειες στην αμυνα τοσο απεναντι σε Χεντριξ οσο και σε Ελιαχου, ισως και σε Σοφο ενω θα τραβαγε και καποια μακρινα σουτ εκτος. Ο Καιμακογλου φιλοτιμος αλλα χωρις τη σταθεροτητα του Αντωνη, ο Μαριτς ακομα να κανει ενα πραγματικα καλο ματς..

Καιρο ειχα ακομα να ακουσω περι Γκαστονε. Ακομα ετσι τον αναφερουν οι γαυροφυλλαδες; Ε καποτε ισως τον παραδεχθουν και αυτες, ποτε δεν ειναι αργα

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Δεν ειμαι σιγουρος αλλα στο χτεσινο ματς μου φανηκε τοσο μονος ο Μπατιστ που μου ελλειψε πολυ ο Φωτσης.

:thumbsup: Γενικα κακο παιχνιδι για την ομαδα ειδικα στο πρωτο ημιχρονο.Μπηκαν ψαρωμενοι...Ελειψαν οι καλοι Σαρας και Σατο.Παμε για μια καλη εμφανιση στο επομενο και  :fuck1: μεσα στο Ισραηλ

Επισκέπτης
Σας γαμαει ο Σισε!

Συνημμένα

• 264583_138509462891076_105859089489447_261059_5913703_n.jpg
    264583_138509462891076_105859089489447_261059_5913703_n.jpg
    132,5 KB · Εμφανίσεις: 20

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
off topic.

η ομαδα τους ειχε να βαλει γκολ 5 αγωνες.

γαματοι

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Σας γαμαει ο Σισε!

Τον βάζελο γαμάει ο Σισεδάκος.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Link

Ξέρετε πόσα στοίχισε η περιβόητη φούστα του Σισέ; 40.000 ευρώ! Ποιος την πλήρωσε; Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Ξέρετε ότι για να πάει ο Γάλλος στη Λάτσιο απαίτησε να του καταβάλουν οι πράσινοι την διαφορά στο συμβόλαιο που προέκυπτε από την προσφορά των Ιταλών; Συνολικά ποσό 1.600.000 ευρώ (!), τo οποίo ο Παναθηναϊκός του πλήρωσε κανονικότατα… Τελευταίο και καλύτερο; Ο Τζιμπρίλαρος, που λέτε, έφυγε για τους γαλάζιους της Ρώμης στις 12 Ιουλίου. Η προετοιμασία, όμως, με τον ΠΑΟ είχε ξεκινήσει 10 ημέρες πριν και ο Σισέ θεωρώντας πως τις έχει… δουλέψει (κουράστηκε!), ζήτησε από την ομάδα, που τόοοοοσο πολύ αγαπάει, να του πληρώσει το ανάλογο ποσό, που αντιστοιχούσε σε 65.000 ευρώ. Τα οποία και πάλι πήρε… Καταλαβαίνετε τώρα για τι πράγμα μιλάμε έτσι; Η συμπόνοια του Γάλλου για τους πράσινους, η αγάπη για τη φανέλα και τους οπαδούς της πρώην ομάδας του, η αγωνία του για το μέλλον του Παναθηναϊκού, προέρχονται από αγνά, ανιδιοτελή αισθήματα… Το “ναι” στην γλώσσα των προβάτων ξέρεις κανείς πως είναι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom