τωρα παμε στο ποιο μπασκετ ε? αντε για νανακια καλυτερααυτο σου λεω αλλα δεν κοζαρεις...
τηρουμενων ειπα των αναλογιων...
ρε πουστη πιο μπασκετ που εχει παρει ευρωπαικο μεχρι και το μαρουσι....
ξυπνα...
σα να λεμε εχει παρει ευρωπαικο στην μπαλλα ο ατρομητος...αυτο λεμε νουμερο ξυπνα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αρδαμης λεγετε ρε τον εφαγες τον ανθρωπορε κομπε αλλαξε και ο δρομος για τριπολη και δεν περναει απο αχλαδοκαμπο γιατι ουτε λεφτα για σουβλακια στον αβραμη δεν θα ειχε η ομαδα..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εμαθαν την χαρη του αβραμη και στην τριπολη τυπε?ρε κομπε αλλαξε και ο δρομος για τριπολη και δεν περναει απο αχλαδοκαμπο γιατι ουτε λεφτα για σουβλακια στον αβραμη δεν θα ειχε η ομαδα..
τι στο διαολο τοσο μεγαλη φιρμα τον εκανα?
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
εχυσα ρε μαγκιτη και θελω ξεκουραση...καταλαβε με...πουτανα ερχεσαι πουτανα φευγεις. και λιγο ντροπη δε βλαφτει ;)
αυριο θα μπω να σε ξαγαμησω...
στον λογο μου, μην αγχωνεσαι...
αν οχι αυριο μεθαυριο σιγουρα...
αντε σιγα σιγα και εσυ να ξεκουραστεις τωρα που εφαγες το καβλι και να ηρεμησεις...αντε μην το κουραζεις ...και αυριο μερα ειναι...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
γιατι ειπα ποτε οτι ειναι αξιο λογου το μπασκετ;;τωρα παμε στο ποιο μπασκετ ε? αντε για νανακια καλυτερα
ασχετως οτι και εκει θελω να σε γαμαω μιας και εισαι ''πρωταθλητης σε ολα τα σπορ παντοτινος''
Επισκέπτης
Θα την σώσουν δικηγόροι και παλαίμαχοι ψηλέ,αν δεν τους προλάβει ο Βγενόπουλοςρε κομπε αλλαξε και ο δρομος για τριπολη και δεν περναει απο αχλαδοκαμπο γιατι ουτε λεφτα για σουβλακια στον αβραμη δεν θα ειχε η ομαδα..
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τυπε μου καλυτερα το ματι λεει η παροιμια!!εμαθαν την χαρη του αβραμη και στην τριπολη τυπε?
τι στο διαολο τοσο μεγαλη φιρμα τον εκανα?
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
αμα περιμενουν απο δομαζο και κωνσταντινου να σωσουν τον παο που δεν ειναι ικανοι ουτε μια καφετερεια στην πλατεια βικτωριας να κρατησουν γαμα τα..Θα την σώσουν δικηγόροι και παλαίμαχοι ψηλέ,αν δεν τους προλάβει ο Βγενόπουλος
κουπες παραπανω εχω απο σενα αντε γεια νανι τωραγιατι ειπα ποτε οτι ειναι αξιο λογου το μπασκετ;;
ασχετως οτι και εκει θελω να σε γαμαω μιας και εισαι ''πρωταθλητης σε ολα τα σπορ παντοτινος''
αυτο σου λεω αλλα δεν κοζαρεις...
τηρουμενων ειπα των αναλογιων...
ρε πουστη πιο μπασκετ που εχει παρει ευρωπαικο μεχρι και το μαρουσι....
ξυπνα...
σα να λεμε εχει παρει ευρωπαικο στην μπαλλα ο ατρομητος...αυτο λεμε νουμερο ξυπνα...
εδώ έχει πάρει Πρωταθλητριών η Ν. Φόρεστ και η Α. Βίλα... τι παράδειγμα είναι αυτό για το Μαρούσι;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
είναι του μαλάκα του γάβρου που έχει 40 πρωταθλήματα ψωροκώσταινας και είναι σωματείον λαμπρόν, αλλά τα ευρωπαικά είναι για γέλια επειδή έχει πάρει και το μαρουσι ψωροκώσταινας.εδώ έχει πάρει Πρωταθλητριών η Ν. Φόρεστ και η Α. Βίλα... τι παράδειγμα είναι αυτό για το Μαρούσι;
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δε σε χαλαγε να εχεις μερικα...είναι του μαλάκα του γάβρου που έχει 40 πρωταθλήματα ψωροκώσταινας και είναι σωματείον λαμπρόν, αλλά τα ευρωπαικά είναι για γέλια επειδή έχει πάρει και το μαρουσι ψωροκώσταινας.
γι αυτα εχεις λυσσαξει τοσα χρονια...
Υ.Γ. δε μειωνω καθολου τα ευρωπαικα του μπασκετ σας. αντιθετως......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δε σε χαλαγε να εχεις μερικα...
γι αυτα εχεις λυσσαξει τοσα χρονια...
συ είπας....
δίνω πίσω όλα τα δικα μου και τα 19 για την κούπα του Γουέμπλει.
αυτά.
κλείσαμε.
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αν πηγαινε ετσι... θα δινα ολα τα δικα μου για 2 κουπες...συ είπας....
δίνω πίσω όλα τα δικα μου και τα 19 για την κούπα του Γουέμπλει.
αυτά.
κλείσαμε.
αλλα δε παει ετσι... οτι κανεις το κανες, και οτι δεν κανεις δεν το κανες.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
υπάρχει η γνωστή λαική έκφραση που χαρακτηρίζει το σύνολο της νεοελληνικής νοοτροπίας.αν πηγαινε ετσι... θα δινα ολα τα δικα μου για 2 κουπες...
αλλα δε παει ετσι... οτι κανεις το κανες, και οτι δεν κανεις δεν το κανες.
καλύτερα πρώτος στο χωριο παρά τελευταίος στην πόλη.
αυτή η φράση εχει στιγματισει μια ολάκερη χώρα που λόγω ελλειψης παιδείας και προσπάθειας έφτασε εκεί που έφτασε και τώρα κλαψομουνιάζει και διαμαρτύρεται που οι πρωτευουσιάνοι τη λένε χωριάτισσα.
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Και η Μακαμπι και ο ΠΑΟ εχουν χειροτερες ομαδες απ τις περσινες, μη ξεχναμε τον Ειντσον ειδικα. Ακομα παντως δε με πειθει αυτη η Μακαμπι οτι θα κανει 3η σερι νικη, παιζει παντως πλεον με αρκετο ενθουσιασμο λογω εδρας, ειναι φανερο. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα στο χτεσινο ματς μου φανηκε τοσο μονος ο Μπατιστ που μου ελλειψε πολυ ο Φωτσης. Θα εδινε πολλες βοηθειες στην αμυνα τοσο απεναντι σε Χεντριξ οσο και σε Ελιαχου, ισως και σε Σοφο ενω θα τραβαγε και καποια μακρινα σουτ εκτος. Ο Καιμακογλου φιλοτιμος αλλα χωρις τη σταθεροτητα του Αντωνη, ο Μαριτς ακομα να κανει ενα πραγματικα καλο ματς..
Καιρο ειχα ακομα να ακουσω περι Γκαστονε. Ακομα ετσι τον αναφερουν οι γαυροφυλλαδες; Ε καποτε ισως τον παραδεχθουν και αυτες, ποτε δεν ειναι αργα
Καιρο ειχα ακομα να ακουσω περι Γκαστονε. Ακομα ετσι τον αναφερουν οι γαυροφυλλαδες; Ε καποτε ισως τον παραδεχθουν και αυτες, ποτε δεν ειναι αργα
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
Δεν ειμαι σιγουρος αλλα στο χτεσινο ματς μου φανηκε τοσο μονος ο Μπατιστ που μου ελλειψε πολυ ο Φωτσης.
Γενικα κακο παιχνιδι για την ομαδα ειδικα στο πρωτο ημιχρονο.Μπηκαν ψαρωμενοι...Ελειψαν οι καλοι Σαρας και Σατο.Παμε για μια καλη εμφανιση στο επομενο και μεσα στο Ισραηλ
Επισκέπτης
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Σας γαμαει ο Σισε!
Τον βάζελο γαμάει ο Σισεδάκος.
Link
Ξέρετε πόσα στοίχισε η περιβόητη φούστα του Σισέ; 40.000 ευρώ! Ποιος την πλήρωσε; Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Ξέρετε ότι για να πάει ο Γάλλος στη Λάτσιο απαίτησε να του καταβάλουν οι πράσινοι την διαφορά στο συμβόλαιο που προέκυπτε από την προσφορά των Ιταλών; Συνολικά ποσό 1.600.000 ευρώ (!), τo οποίo ο Παναθηναϊκός του πλήρωσε κανονικότατα… Τελευταίο και καλύτερο; Ο Τζιμπρίλαρος, που λέτε, έφυγε για τους γαλάζιους της Ρώμης στις 12 Ιουλίου. Η προετοιμασία, όμως, με τον ΠΑΟ είχε ξεκινήσει 10 ημέρες πριν και ο Σισέ θεωρώντας πως τις έχει… δουλέψει (κουράστηκε!), ζήτησε από την ομάδα, που τόοοοοσο πολύ αγαπάει, να του πληρώσει το ανάλογο ποσό, που αντιστοιχούσε σε 65.000 ευρώ. Τα οποία και πάλι πήρε… Καταλαβαίνετε τώρα για τι πράγμα μιλάμε έτσι; Η συμπόνοια του Γάλλου για τους πράσινους, η αγάπη για τη φανέλα και τους οπαδούς της πρώην ομάδας του, η αγωνία του για το μέλλον του Παναθηναϊκού, προέρχονται από αγνά, ανιδιοτελή αισθήματα… Το “ναι” στην γλώσσα των προβάτων ξέρεις κανείς πως είναι;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K