Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 343 άτομα (0 μέλη και 343 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Επισκέπτης
Τι σχέση έχεις εσύ ρε βρωμιάρη με τη μεγάλη ιστορία του Πανιωνιου;

Γαυρόπουστες, κυκλοφοράτε με το φως και τον πρωταθλητή στην πλατεία της Ν. Σμύρνης και λέτε ότι είστε Πανιώνιοι.
ρε μαλακισμένο έλα από κοντά να σου εξηγήσω τη σχέσει εχω.γαμιάδες του πληκτρολογίου σιχαμένη ομάδα.πούτσα ρε μουνάκι στα σκατά  σε έχει φάει ο γαύρος ρε πουστακι εφιάλτης σου έχει γίνει παντού εφιάλτη βλέπεις.όταν με έριχνες κατηγορία οταν μου έκλεβες παίχτες αλλα είσαι τόσο μικρός που δεν τα ξέρεις.γιαυτό πουστακι αυτά όχι σε έμενα αλλα στη λαγομαδα σου.προς το παρόν..πούτσα και πάλι πούτσα παντού μουνάκι ;)οσο για την ιστορία πουστακι μην τη πιάνεις στο στόμα σου γιατι τη λερώνεις :birdman:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τα παραρτηματα ειναι...προστατευμενα απο...δυσκολιες,φροντιζει παντα για αυτο ο διαχρονικος νταβας σας οσφπ,αντε κ γαμησου τωρα σκατοφλωρε της πλατειας,σαλιγκαρε ο Παναθηναικος θα βρει τον δρομο του κ ολοι εσεις που δηθεν υποστηριζετε μικρες ομαδες για να γλυτωνετε την φαπα αλλα κατα βαθος ειστε ρουφιανοι-απογονοι θα μπουκωθειτε.
τελικά η περικεφαλαία είναι απλά για να κρύβει το κενό στον εγκέφαλο

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.371
Πόντοι
266
[move]ΑΡΗ ΕΒΙΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ ΠΗΔΑ
ΑΡΗ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ
[/move]

Επισκέπτης
τα παραρτηματα ειναι...προστατευμενα απο...δυσκολιες,φροντιζει παντα για αυτο ο διαχρονικος νταβας σας οσφπ,αντε κ γαμησου τωρα σκατοφλωρε της πλατειας,σαλιγκαρε ο Παναθηναικος θα βρει τον δρομο του κ ολοι εσεις που δηθεν υποστηριζετε μικρες ομαδες για να γλυτωνετε την φαπα αλλα κατα βαθος ειστε ρουφιανοι-απογονοι θα μπουκωθειτε.
μουνάκι σε πονάει το ξερω είδες τη ωραία που ειναι ;όταν παλιά μας ρίχνατε κατηγορία για να πάρετε το μαραγκό όταν εκβιάζατε πριν τα μπαράζ με τα Γιάννενα και πήρατε τσάμπα το μαραγκό αυτά δεν στα έχουν πει :uglystupid:ποσο βρωμικοι ομαδα εισαστε και τη κακό εχετε κάνει στο ποδοσφαιρο,όχι ότι ο ολυμπιακός ειναι καλύτερος αλλα αυτά που κάνατε εσείς τα κάνουν τωρα αυτοί..ρόδα είναι και γυρίζει...με μια διάφορα εσείς δεν θα εχετε γυρισμο ξεφτίλα θα γίνετε παντου και στα σκατά να πάτε κάνεις δεν θα στεναχωρηθεί..πίστεψε με πουστακι..κάνεις......πούτσα θα τρώτε παντού και θα σας φταίει ο ολυμπιακός ..παοκακι θα καταντήσετε  :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.371
Πόντοι
266
π@@@@οι παναθηναικοι
στην λεωφορο ηρθαμε δεν ησασταν εκει

Συνημμένα

• 38.jpg
    38.jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 19

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαλακισμένο έλα από κοντά να σου εξηγήσω τη σχέσει εχω.γαμιάδες του πληκτρολογίου σιχαμένη ομάδα.πούτσα ρε μουνάκι στα σκατά  σε έχει φάει ο γαύρος ρε πουστακι εφιάλτης σου έχει γίνει παντού εφιάλτη βλέπεις.όταν με έριχνες κατηγορία οταν μου έκλεβες παίχτες αλλα είσαι τόσο μικρός που δεν τα ξέρεις.γιαυτό πουστακι αυτά όχι σε έμενα αλλα στη λαγομαδα σου.προς το παρόν..πούτσα και πάλι πούτσα παντού μουνάκι ;)οσο για την ιστορία πουστακι μην τη πιάνεις στο στόμα σου γιατι τη λερώνεις :birdman:

Ρε καραγκίοζη, όσο εγώ είμαι παο άλλο τόσο εσύ είσαι πανιώνιος, καθυστερημένο νούμερο.

Και πού 'σαι, μαλάκα, μην γαμάς τόσο πολύ, κατούρα και λίγο.

Ξεφτίλες.

Επισκέπτης
Ρε καραγκίοζη, όσο εγώ είμαι παο άλλο τόσο εσύ είσαι πανιώνιος, καθυστερημένο νούμερο.

Και πού 'σαι, μαλάκα, μην γαμάς τόσο πολύ, κατούρα και λίγο.

Ξεφτίλες.
το τη ειμαι εγώ εσύ δεν το ξέρεις πουστακο ;) και αφού δεν είσαι λαγός...σάλτα και γαμήσου και μην ασχολείσαι...και ψιτ..πουσταρέλια δεν γαμάω :birdman:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Λακη πριν μιλησεις ψαχτο καλυτερα γιατι την καταγγελεια την υπογραφει και το κολοσωματειο σας για να αποφυγει τον υποβιβασμο.

Και δεν είναι μόνο αυτό, οι ζέλες είχαν έτοιμη την καταγγελία ήδη από το φάιναλ έιτ, αν τυχόν περνούσαν στον τελικό.
Άσε που θα την χρησιμοποιούσαν και μετά το ματσάκι με τις μπουγάτσες, αν τυχόν έπεφταν απευθείας.

Και μετά η ΕΑΠ είναι τυχάρπαστοι και πατρινοί...

---

Όσο για το θέμα με τις γριές, έχουν δίκιο που φωνάζουν, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι εμείς τους αφήσαμε να παίξουν.
Συμφωνώ να γίνουν άμεσα τα πλέι ωχ, να κάνουμε ότι μπορούμε για το πρωτάθλημα, να πέσει ο ζέλας να τελειώνουμε και μετά πάνε και οι γριές στα τσακίδια.

πούστηδες και παλλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν και στο δρόμο για το Καραϊσκάκη χαθήκατε, το δρόμο για το Πρωτοδικείο θα τον βρείτε σίγουρα.
Μέχρι και GPS βάλατε στο γάιδαρο!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε, σ' άλλο Πρωτοδικείο θα πάνε. Σ' αυτό θα πάνε για τα πρόστιμα που θα φάνε μετά το ΟΑΚΑ.
Άντε ρε ζέλες, επειδή έχω πάθει κρίση μεγαλοψυχίας, σας εύχομαι καλό Πρωτοδικείο βρε.

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
[move]ΑΡΗ ΕΒΙΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ ΠΗΔΑ
ΑΡΗ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ
[/move]
φαε τις...κρεατινες σου κ ελα με τον κωλο,τα σαλιγκαρια αντεπιτιθενται τωρα που ειμαστε ετσι μιλανε οι αιωνιοι...κρυφογαυροι κ οι υποβιβασμενοι :2funny: :2funny: α ξεχασα ηταν κ....φιναλιστ :2funny: :2funny:

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το τη ειμαι εγώ εσύ δεν το ξέρεις πουστακο ;) και αφού δεν είσαι λαγός...σάλτα και γαμήσου και μην ασχολείσαι...και ψιτ..πουσταρέλια δεν γαμάω :birdman:
σε πηραν χαμπαρι κ αλλοι εδω μεσα...τσοντα γυριζουμε με την παρτη σου :zfuck: :zfuck: κλοπες παιχτων γραφει ο μαλακαρας αλλα ξεχασα ειναι παραρτημα του οσφπ κ απαγορευονται οι μεταγραφες με αλλες ομαδες,μονο το αρχιπαλτο ο Σπυρο εχει κολλησει σαν βδελλα

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
Και δεν είναι μόνο αυτό, οι ζέλες είχαν έτοιμη την καταγγελία ήδη από το φάιναλ έιτ, αν τυχόν περνούσαν στον τελικό.
Άσε που θα την χρησιμοποιούσαν και μετά το ματσάκι με τις μπουγάτσες, αν τυχόν έπεφταν απευθείας.

Και μετά η ΕΑΠ είναι τυχάρπαστοι και πατρινοί...

---

Όσο για το θέμα με τις γριές, έχουν δίκιο που φωνάζουν, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι εμείς τους αφήσαμε να παίξουν.
Συμφωνώ να γίνουν άμεσα τα πλέι ωχ, να κάνουμε ότι μπορούμε για το πρωτάθλημα, να πέσει ο ζέλας να τελειώνουμε και μετά πάνε και οι γριές στα τσακίδια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε, σ' άλλο Πρωτοδικείο θα πάνε. Σ' αυτό θα πάνε για τα πρόστιμα που θα φάνε μετά το ΟΑΚΑ.
Άντε ρε ζέλες, επειδή έχω πάθει κρίση μεγαλοψυχίας, σας εύχομαι καλό Πρωτοδικείο βρε.

Ρελάνς από τον Ηρακλή που είναι έτοιμος να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Ο «γηραιός» θα κάνει στην ΕΕΑ αίτηση αποβολής του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα λόγω ανεξόφλητου χρέους των «ερυθρολεύκων». Οι «κυανόλευκοι» θα υποστηρίξουν πως οι Πειραιώτες κακώς έλαβαν μέρος και στα δύο προηγούμενα.

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η… μάχη του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή, μετά την το αίτημα των «ερυθρολεύκων» για αποβολή του «γηραιού» από το πρωτάθλημα λόγω μη φορολογικής ενημερότητας, τις ανακοινώσεις και των δύο, αλλά και την απόφαση του να αναβληθούν τα πλέι οφ. Οι «κυανόλευκοι» αναμένεται σήμερα να απαντήσουν και η απάντησή τους θα είναι το ίδιο εκκωφαντική. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Θεσσαλονικείς θα καταθέσουν σήμερα Τρίτη αίτημα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ζητώντας την αποβολή του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα.

Στον «γηραιό» θεωρώντας πως τους γίνεται πόλεμος από τους Πειραιώτες, θα υποστηρίξουν πως οι «ερυθρόλευκοι» κακώς συμμετέχουν όχι μόνο φέτος, αλλά και τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Α1, μιας και δεν έχουν πληρώσει το πρόστιμο των 100.000 που τους είχε υποβληθεί μετά τα σοβαρά επεισόδια που είχαν προκαλέσει οι οπαδοί τους στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα το 2009.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο και δεν ξέρουμε αν ο Ηρακλής δικαιωθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αν αυτό θα έχει επίπτωση και στο συγκεκριμένο τομέα.

Η κίνηση πάντως του «γηραιού» αναμένεται να κάνει ακόμα πιο θερμό το κλίμα που επικρατεί εδώ και αρκετό καιρό στην λίγκα του βόλεϊ, όπου τα πράγματα έχουν χωρίς υπερβολή ξεφύγει και μόνο για συνεργασία μεταξύ των ομάδων δεν μπορούμε να μιλάμε…

κλαψε

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Από το καλοκαίρι ο Νίνης θα αγωνίζεται στην Πάρμα.
Μόλις το είπαν στον ΑΝΤ1.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μα ποσο μαλακεσ στη νετ....
τουλαχιστον 3 δευτερολεπτα διαφορα εικονας-ηχου...

αλλα τωρα θα τους μαθουμε να μου πεις...

αλλα καλυτερα μιουτ απο το χατζηβλαξ

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
θα πουλήσουνε το Νίνη πάλι στην Ιταλία και όλα καλά
μεταξύ μας, δεν πιστεύω πως είναι τόσο δραματικά τα πράγματα, αλλά από την άλλη έμαθα πως και η Μοτορόιλ έχει κάποια θέματα...
Αυτος φευγει ελευθερος και χωρις δεκαρα για τον Παο το καλοκαιρι!

Επισκέπτης
μα ποσο μαλακεσ στη νετ....
τουλαχιστον 3 δευτερολεπτα διαφορα εικονας-ηχου...

αλλα τωρα θα τους μαθουμε να μου πεις...

αλλα καλυτερα μιουτ απο το χατζηβλαξ
Και νομιζα οτι φταιει το livestream.
Eντελως σπαστικο.
Σημερα ειναι απο τις πολυ λιγες φορες που δεν μπορω να υποστηριξω τον αντιπαλο του βαζελου.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
σε πηραν χαμπαρι κ αλλοι εδω μεσα...τσοντα γυριζουμε με την παρτη σου :zfuck: :zfuck: κλοπες παιχτων γραφει ο μαλακαρας αλλα ξεχασα ειναι παραρτημα του οσφπ κ απαγορευονται οι μεταγραφες με αλλες ομαδες,μονο το αρχιπαλτο ο Σπυρο εχει κολλησει σαν βδελλα
Εγω θυμαμαι στον Πανιωνιο να ξεχνανε να ανανεωσουν το συμβολαιο σε καποιους παιχτες και αυτοι να καταληγουν στον Παο,Τυχαια βεβαια ολα αυτα.Οπως τυχαια ολοι οι παιχτες του Παο ειχαν μηδενικα συμβολαια.

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
440
Πόντοι
166
Αυτος φευγει ελευθερος και χωρις δεκαρα για τον Παο το καλοκαιρι!

Εγκλημα. Ο ΠΑΟ φετος ειναι για γελια, ετσι οπως τον καταντησαν ειναι για φτυσιμο ολοι τους.  Δεν ηθελε καψιμο το ΟΑΚΑ, αλλα .. ασε μην το πω.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom