Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
σε ποναει πολυ το μπασκετ ε?για αυτο ολο γραφεις εδω για να ξεχασεις?που ειναι ο σοφο το ταλεντο?θα καθαρισουν και τα σπυρια κ ολα με τα φλοκια που παιρνετε καθε χρονο....μην φοβασαι υπομονη να χεις......δεν θα σε πονεσουμε οπως τοτε που εσεις πανηγυριζατε με τον γκερσον και μεις νικαγαμε με διαμαντιδη.....περαστικα μεχρι το επομενο

Επισκέπτης
σε ποναει πολυ το μπασκετ ε?για αυτο ολο γραφεις εδω για να ξεχασεις?που ειναι ο σοφο το ταλεντο?θα καθαρισουν και τα σπυρια κ ολα με τα φλοκια που παιρνετε καθε χρονο....μην φοβασαι υπομονη να χεις......δεν θα σε πονεσουμε οπως τοτε που εσεις πανηγυριζατε με τον γκερσον και μεις νικαγαμε με διαμαντιδη.....περαστικα μεχρι το επομενο
κυριακη κοντη γιορτη..73-38 αυτη την ντροπη δεν θα την ξεπλυνεις ποτε κακομοιρεεεεεεεεεεεεε..

Green_Machine

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κυριακη κοντη γιορτη..73-38 αυτη την ντροπη δεν θα την ξεπλυνεις ποτε κακομοιρεεεεεεεεεεεεε..
ναι πραγματι μας κερδισαν, αλλα εμεις τοτε καναμε χαβαλε, ειχαμε κατεβει για καφε στο τουρκολιμανο
τοτε που μας ριξανε 73 ποντους ειχαμε παρει ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΥΠΑ..στα @@ μας το πρωταθλημα....

οι παιχτες μας τους χαρισαν ενα παιχνιδι γιατι δεν τους ενδιέφερε η νικη.
ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φίλε ο Παναθηναϊκός έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία από το 1977 και μετά
Και όχι μόνο η διοίκηση αλλά και οι οπαδοί του
Κατα ένα παράξενο τρόπο θεωρούν εαυτούς τάχα μου υψηλού επιπέδου φιλάθλους ενω οι Ολυμπιακοί είναι τάχα μου πλέμπα
Ετσι παρατηρούνται φαινόμενα στο γήπεδο να χωρίζονται σε Βαρδινογιαννικούς και Γιαννακοπουλικούς
Κάποιοι να βρίζουν τον προπονητή... είτε πάει καλά είτε όχι
Κάποιοι να βρίζουν συνέχεια συγκεκριμένους παίκτες
Και όλα αυτά επειδή τάχα μου έχουν άποψη
Αυτό το φαινόμενο συμβαίνει και στην ΑΕΚ μετά την φυγή του βατράχου ...πάνε στο γήπεδο και με την πρώτη στραβή τα κάνουν πουτάνα
Αν ο Παναθηναϊκός είχε κοντά του τους παδούς του ...όπως τους είχε ο Ολυμπιακός ακόμα και στα πέτρινα χρόνια σίγουρα θα είχε και διαφορετικά αποτελέσματα
Προσέξτε ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τι λέω
Η θύρα 7 δεν θέλει τον Κυριάκο στον Ολυμπιακό ...αν ο Κόκκαλης τους γράψει στα αρχίδια του και τον φέρει οι οργανωμένοι δεν θα είναι αντίπαλοι με τον υπόλοιπο κόσμο μέσα στο Καραισκακη.... (βλ. περίπτωση Ριβάλντο) ... και αυτό σε καμια περίπτωση δεν σημαίνει ότι είμαστε πρόβατα ...απλά πάνω απ' όλα η ομάδα
Σόρρυ για τον χρόνο και τον χώρο ...αυτή είναι η αποψη μου
Συμφωνώ σε όλα. Εγώ δεν είμαι πάντως ούτε με τον Γιαννακόπουλο ούτε με κανένα Γιαννακόπουλο... Εγώ θέλω να βλέπω υγεία στην ομάδα. Εάν ο Τζίγγερ καταφέρει στο ποδόσφαιρο ότι και ο κοντός στο μπάσκετ δε θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ναι πραγματι μας κερδισαν, αλλα εμεις τοτε καναμε χαβαλε, ειχαμε κατεβει για καφε στο τουρκολιμανο
τοτε που μας ριξανε 73 ποντους ειχαμε παρει ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΥΠΑ..στα @@ μας το πρωταθλημα....

οι παιχτες μας τους χαρισαν ενα παιχνιδι γιατι δεν τους ενδιέφερε η νικη.
ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
βρωμικοι πρωταθλητες ευρωπης και βρωμικες (απο τα φλοκια) δευτεραθλητριες ελλαδος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μην ασχολείστε με ξεφτίλες... Στάζει αίμα η κωλοτρυπίδα του στο μπάσκετ και επιμένει.... Ιδιες μαλακίες λέει... Μανούρας είναι....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βρωμικοι πρωταθλητες ευρωπης και βρωμικες (απο τα φλοκια) δευτεραθλητριες ελλαδος
μήπως θυμάσαι σε ποιόν παίκτη του βάζελου είχε γίνει φάουλ πριν την "βρώμικη" (σικ) τάπα του Στόικο;;;;; Η μήπως η μνήμη σου όπως και στο ποδόσφαιρο φτάνει μέχρι μια δεκαετία;;;;;;; :think: :think: :think:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Εμείς θα τους νικάμε μέχρι το 2058 και αυτοί θα λένε 73-38!!Δεν πειράζει.. αυτό έχουν μόνο αυτό λένε.. είναι μέχρι να τους ξαναβάλουμε στη θέση τους!

Επισκέπτης
ρε μην ασχολείστε με ξεφτίλες... Στάζει αίμα η κωλοτρυπίδα του στο μπάσκετ και επιμένει.... Ιδιες μαλακίες λέει... Μανούρας είναι....
το ξερεις οτι φετος θα φας αγρια ψωλια γι' αυτο χανεις την ψυχραιμια σου..συνεχισε..μεχρι την κυριακη που θα σε μπουκωσω παλι,δικαιουσαι..

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Συμφωνώ σε όλα. Εγώ δεν είμαι πάντως ούτε με τον Γιαννακόπουλο ούτε με κανένα Γιαννακόπουλο... Εγώ θέλω να βλέπω υγεία στην ομάδα. Εάν ο Τζίγγερ καταφέρει στο ποδόσφαιρο ότι και ο κοντός στο μπάσκετ δε θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.....
Δυστυχώς αδερφέ κι εδω υπάρχει μια πικρή αλήθεια για τον Παναθηναϊκό
Ο κοντός κατάφερε ότι κατάφερε στο μπάσκετ μετά το 1997 τότε που ο Κόκκαλης έβαλε πάνω απο όλα το ποδόσφαιρο και άφησε το μπασκετάκι να βολοδέρνει γιατί στην μεγάλη κόντρα με τον Σωκράτη ο κοντός έχασε κατα κράτος ... και τότε στο μπάσκετ γινόταν ότι και στο ποδόσφαιρο σήμερα .... είχατε τεράστια διχόνοια στην εξέδρα ...και στα αποδυτήρια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δυστυχώς αδερφέ κι εδω υπάρχει μια πικρή αλήθεια για τον Παναθηναϊκό
Ο κοντός κατάφερε ότι κατάφερε στο μπάσκετ μετά το 1997 τότε που ο Κόκκαλης έβαλε πάνω απο όλα το ποδόσφαιρο και άφησε το μπασκετάκι να βολοδέρνει γιατί στην μεγάλη κόντρα με τον Σωκράτη ο κοντός έχασε κατα κράτος ... και τότε στο μπάσκετ γινόταν ότι και στο ποδόσφαιρο σήμερα .... είχατε τεράστια διχόνοια στην εξέδρα ...και στα αποδυτήρια
καμμιά διαφωνία... Το αποτέλεσμα όμως εκ των υστέρων δικαιώνει τον κοντό τουλάχιστον στην κόντρα του με τον σωφεράτζα....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μήπως θυμάσαι σε ποιόν παίκτη του βάζελου είχε γίνει φάουλ πριν την "βρώμικη" (σικ) τάπα του Στόικο;;;;; Η μήπως η μνήμη σου όπως και στο ποδόσφαιρο φτάνει μέχρι μια δεκαετία;;;;;;; :think: :think: :think:
το οτι τους δικαιωσε η fiba σου λεει κατι???????πρωτη φορα εγινε κατι τετοιο και φτανει η μνημη μου απο καταβολη του θεσμου.τελος παντων δεν θελω να ποσταρω αλλο στο θρεντ σας

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιατι μπουκωμενο δεν σε εχω τοσο καιρο απο την 4αρα???ε τωρα ηρθε η ωρα να σε ξαναμπουκωσω & στην σπυριαρα..
ρε κωλοσπυριάρη κωλοτούμπα..... Μια στο ένα άθλημα πας και μόλις πονάνε τα σπυριά στον κώλο πας στο άλλο... Τα πιθήκια στα κλαδιά μου θυμίζεις.....  :jerking: :jerking: :jerking:

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
γιατι μπουκωμενο δεν σε εχω τοσο καιρο απο την 4αρα???ε τωρα ηρθε η ωρα να σε ξαναμπουκωσω & στην σπυριαρα..
Έλα ρε πλέσουρ .... είσαι τρελλά εμπρηστικός μιλάμε .... ακόμα στο μπάσκετ δεν υπάρχει ομάδα .... και να κερδίσουμε στο ΣΕΦ αρχίδια μάντολες ... είναι δυνατόν να προκαλείς ? ....σαν να μας προκαλέσουν αυτοί στο Πόλο !!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το οτι τους δικαιωσε η fiba σου λεει κατι???????πρωτη φορα εγινε κατι τετοιο και φτανει η μνημη μου απο καταβολη του θεσμου.τελος παντων δεν θελω να ποσταρω αλλο στο θρεντ σας
Η κούπα δεν αφαιρέθηκε. Που την είδες λοιπόν τη δικαίωση ;
Στην ερώτησή μου και πάλι έκανες αβαβά......

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
υπάρχει άθλημα ..Πόλο?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Έλα ρε πλέσουρ .... είσαι τρελλά εμπρηστικός μιλάμε .... ακόμα στο μπάσκετ δεν υπάρχει ομάδα .... και να κερδίσουμε στο ΣΕΦ αρχίδια μάντολες ... είναι δυνατόν να προκαλείς ? ....σαν να μας προκαλέσουν αυτοί στο Πόλο !!!
με την διαφορα οτι στο πολο εχουν μια νικη μονο και αυτη απο λυπηση ενω στο μπασκετ εχουν κατεβει και καμπαρετζουδες στο σεφ :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ζωγράφε, άμα του δώσεις αυτουνού πινέλο θα αρχίσει το σφουγγάρισμα..... Ας τον πιτσιρίκο να μας διασκεδάζει..... :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom