το ματς δεν βλεπω να τελειώνει.οι γνωστοί μαλάκες το είχαν πει...αν χάσουν δεν θα τελειώσει..μετά δεν ξέρω ποιος θα φταίει να τιμωρηθεί.για μένα ο κακος πρέπει να το διακόψει ..αυτό είναι κωμωδία που συμβαίνει
Είμασταν που είμασταν ψοφίμια, έχουμε και τους μαλάκες, έδεσε το γλυκό... Μία ελπίδα να είχαμε να πάρουμε το ματς, οι μαλακίες στο ημίχρονο μας τελείωσαν... Η γαυροποίηση ορισμένων οπαδών είναι η μεγάλη μας ξεφτίλα...
Είμασταν που είμασταν ψοφίμια, έχουμε και τους μαλάκες, έδεσε το γλυκό... Μία ελπίδα να είχαμε να πάρουμε το ματς, οι μαλακίες στο ημίχρονο μας τελείωσαν... Η γαυροποίηση ορισμένων οπαδών είναι η μεγάλη μας ξεφτίλα...
Φιλε κατι πας να πεις αλλα το λες λαθος...
η κακεκτυπη γαυροποιηση...
μερικα πραγματα απλα καποιοι δεν μπορουν να τα κανουν....
μην ξεχνας οτι στην ριζουπολη σε γονατισα και μεχρι να παρεις χαμπαρι ημουνα 2-0
ενω σημερα εγω εκοψα βολτα στο παρκο ;) ;)
το σανο που μοιραζουν οι ΄΄αντικειμενικοι'' σωθηκε...
η αληθεια παει μπροστα...οτι μα οτι και αν γινει...
Όχι, εμείς φταίμε σε όλα. Και σαν ομάδα και σαν νοοτροπία που απόκτησαν ορισμένοι οπαδοί μας που νομίζουν ότι αν αρχίσουν να συμπεριφέρονται ως γαύροι οπαδοί κάτι θα καταφέρουν..
Όχι, εμείς φταίμε σε όλα. Και σαν ομάδα και σαν νοοτροπία που απόκτησαν ορισμένοι οπαδοί μας που νομίζουν ότι αν αρχίσουν να συμπεριφέρονται ως γαύροι οπαδοί κάτι θα καταφέρουν..
περσονα...περιμένω ανάλυση αλλα όχι σαν αυτή που λες ότι η μπαρτσελονα και η ρεαλ θα έβγαινε δεύτερη ..παντως σημερα ο ολυμπιακός κατέβηκε χωρις 4 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ τοροσιδη τζιμπουρ ιμπαγασα φουστερ ..και όμως ρε μπαγάσα δεν κατάφερες ουτε ευκαιρία...μετά όταν στα έλεγα μου έλεγες εχω κατσουρανη σιμαο ζεκα κουινσι.όταν σου έλεγα ότι χωρίς λετο δεν κερδίζεις ουτε το λεβαδειακο μας έκανες αναλύσεις επί αναλύσεων οτι ο σιμαο και ο κατσουρανης ειχε θέση στον ολυμπιακό.ελπίζω μετά το σημερινοί να κατάλαβες αυτά που έλεγα απο το χειμώνα.