master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
50-50 θεωρουν οι γαυροι διαιτησια οπως η περσινη στο καραισκακη.μην είσαι σίγουρος και φέτος η διαιτησια ηταν 50-50 αλλα δεν κέρδισες ;)
50-50 θεωρουν οι γαυροι διαιτησια οπως η περσινη στο καραισκακη.μην είσαι σίγουρος και φέτος η διαιτησια ηταν 50-50 αλλα δεν κέρδισες ;)
ασχολησου με αυτα που σε παιρνει,Νικολακο του διαδικτυου κ ασε τωρα αφου ξερεις οτι εισαι ο μονος ΄΄συλλογος΄΄ που εχει προσλαβει πρωην αρχιμπατσο![]()
δικε μου τα μπλοκα γυρω απτο ΟΑΚΑ τα ξεχασες με γερανους να παιρνουν μηχανακια κ να ψαχνουν ποιοι δεν εχουν διπλωμα? ενα παραδειγμα απο τα πολλα,μιλαμε βεντετα ειχαμε κ εχουμε(ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ),τωρα αν η προσληψη μετα του αγριογουρουνου δεν ηταν αναγνωριση των υπηρεσιων του...τυπε μη τα λες αυτα τα αστεια και δινεις τσαμπα λαβη στον χρηστιδη. ολοι εχουν συνταξιουχους μπατσους στις επιχειρησεις ονοματα μη λεμε.
εσυ που εφαγες 6 σου εφταιξε η διαιτησια;;50-50 θεωρουν οι γαυροι διαιτησια οπως η περσινη στο καραισκακη.
απαντησουλα;;;ασχολησου με αυτα που σε παιρνει,Νικολακο του διαδικτυου κ ασε τωρα αφου ξερεις οτι εισαι ο μονος ΄΄συλλογος΄΄ που εχει προσλαβει πρωην αρχιμπατσο![]()
αχαχαχαχαχχαχα...γιατι ρε μαγκα ;;;επειδη το λες εσυ;;;και εγω λεω οτι σου γαμιεται οτι μπορει να εχεις αγαμητο (που δεν νομιζω να σου εχει μεινει και τιποτα)τυπε εισαι το προτυπο της μαλακιας.ο βασιλιας των απανταχου πεοκρουστηδων.ακου τι ειπε ρε το ατομο.![]()
![]()
![]()
![]()
φετο να δεις ποσα θα φαει ο μαλακας...εσυ που εφαγες 6 σου εφταιξε η διαιτησια;;
δεν το λεω εγω τυπε ειναι κοινη διαπιστωση.αχαχαχαχαχχαχα...γιατι ρε μαγκα ;;;επειδη το λες εσυ;;;και εγω λεω οτι σου γαμιεται οτι μπορει να εχεις αγαμητο (που δεν νομιζω να σου εχει μεινει και τιποτα)
ειναι ετσι επειδη το λεω εγω;;;χαχαχαχ τι μαλακας εισαι ρε![]()
![]()
![]()
![]()
«Γης Mαδιάμ» τα έκαναν στην Καβάλα οι οπαδοί του Ολυμπιακού!! Οι άγριες διαθέσεις των «ερυθρoλεύκων» φάνηκαν από νωρίς το μεσημέρι, όταν έκαναν επεισόδια στην πόλη και συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις που «απάντησαν» με δακρυγόνα.απαντησουλα;;;
εισαι και λεβεντης εισαι και ΜΑΛΑΚΑΣαπαντησουλα;;;αρματωμενοι γιατι δεν τους ειπε κανεις οτι θα τους ψαξουνε...
οι αλλοι που δεν ειχαν τιποτα μηπως ειχε πεσει συρμα;;
απαντησουλα εχει;;
καλα...ενταξει...το ιδιο μπορω να πω και εγω...εχεις βραβευθει μαλιστα αν δεν κανω λαθος και στους 7 μεγαλυτερους μαλακες στο μπου...δεν το λεω εγω τυπε ειναι κοινη διαπιστωση.
εισαι και λεβεντης εισαι και ΜΑΛΑΚΑΣ
Oι μεν πηγαινανε σε ραντεβου θανατου οι δε ηταν μεσα στον συνδεσμο εχει μια διαφορα πιστευω
εχεις υπομονη;;;θα το δουμε...οσο για το θα και θα και θα...αστο καλυτεραθα θα θα θα περσι φετος κ οτι μαλακια σας κατεβει,η αληθεια ειναι μυρωδιαδες μου οτι το κεντρο σας εινα για τον πουτσο(κατι λεει αυτο στο συγχρονο ποδοσφαιρο) κ γαματε μονο με τα λογια κ τις τελικες...![]()
δεν ξερω στο ποσο - θα ερθετε αλλα εχετε γαμηθει ηδη κ δεν το ξερετε...
απο τη μια λες να μην ασχοληθω με τον ΜΑΛΑΚΑ απο την αλλη εχει πλακα να κανει τον αδικημενο ΚΑΙ ΑΠΤΟΥς ΜΠΑΤΣΟΥςεισαι και λεβεντης εισαι και ΜΑΛΑΚΑΣ
Oι μεν πηγαινανε σε ραντεβου θανατου οι δε ηταν μεσα στον συνδεσμο εχει μια διαφορα πιστευω
για πες μου τι ειναι ποιο ευκολο να ελενξεις καποιους οπαδους που ειναι σε βαγονια μεσα και ερχονται σε συγκεκρημενη σταση του ηλεκτρικου η να ψαχνεις να βρεις που ειναι 200 ατομα?![]()
![]()
μονοι τους πηγαινανε σε ραντεβου θανατου;;;γιατι εγω ξερω οτι φυγανε και 200 κομματια απο οακα εκεινη την μερα ;) ;)
εκει δεν εγινε τεστ ντραιβ;;οεο;;
Στον σταθμο πηγαν μερικοι,καμια σχεση με 200 κ πεταχτηκε μια αλεξιπτωτου,αυτο ηταν ολο,παντως να βγηκαν απτο κλειστο με μαχαιρια χλωμο...![]()
![]()
μονοι τους πηγαινανε σε ραντεβου θανατου;;;γιατι εγω ξερω οτι φυγανε και 200 κομματια απο οακα εκεινη την μερα ;) ;)
εκει δεν εγινε τεστ ντραιβ;;οεο;;
μαλον με μπερδεψες με τον περσονα.τι να πω ρε τυπε οτι τους μεν του ειδοποιησαν τους δε οχι;σκεψου το λιγο χωρις τα οπαδικα σου γυαλια,να δεις τι μαλακια ειπες.καλα...ενταξει...το ιδιο μπορω να πω και εγω...εχεις βραβευθει μαλιστα αν δεν κανω λαθος και στους 7 μεγαλυτερους μαλακες στο μπου...
επι της ουσιας εθεσα καποια θεματα...εχεις να πεις κατι ειτε διαφωνωντας ειτε συμφωνωντας με επιχειρηματα...αν ειμαι η οχι μαλακας δεν ειναι επιχειρημα...
αν εχεις εδω ειμαι και κανω κουβεντα...
αμα δεις το καβλι μου ουτε για κατουρημα δεν θα πηγαινεις μαλακα...Χρηστίδη είσαι προκλητικός μαλάκας! Καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου; Δε σέβεσαι το ανύπαρκτο πουλάκι σου που για να το δεις θέλεις μικροσκόπιο; Δε σέβεσαι την κολοτρυπίδα σου που την έχει κάνει ο Διαμαντίδης υπόγειο τούνελ;;;